Οδηγός Mobile GIF: Δημιουργία κινούμενων GIF στο τηλέφωνό σας

Αυτά τα εργαλεία καθιστούν εύκολη την κατασκευή κινητών GIF και την άσκησή τους

Είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα κινητό GIF και να το αναπαράγετε με μερικά κλικ στο κινητό σας τηλέφωνο. Οι παρακάτω εφαρμογές είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς για τη δημιουργία κινητών GIFS που κουνουρίζουν, χορεύουν, τραγουδούν ή απλά φαίνονται δροσερά. Αυτά τα έξι εργαλεία είναι διαθέσιμα για iPhones και άλλες συσκευές iOs. Ελέγξτε τον οδηγό Android GIF για εργαλεία για αυτά τα τηλέφωνα.

Ορισμένες από τις εφαρμογές σας επιτρέπουν επίσης να εισάγετε αρχεία εικόνων από το Internet.

Έξι κινητές εφαρμογές GIF Maker

01 του 06

GIF Shop

Αυτός ο κατασκευαστής GIF για κινητά είναι μόνο για iPhones και άλλες συσκευές iOS. Το GIF Shop κοστίζει 99 cents για λήψη, αλλά προσφέρει μεγάλη αξία για τα χρήματα. Είναι μια απλή εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργείτε κινούμενα αρχεία GIF και να τα ανεβάζετε σε δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter και το Tumblr από το κινητό σας τηλέφωνο . Μπορείτε να επιλέξετε να φωτογραφίζετε από την ίδια την εφαρμογή GIF Shop ή να εισάγετε εικόνες που έχετε ήδη τραβήξει επιλέγοντάς τις από την Gallery Roll Camera. Προσφέρει μια ποικιλία τρόπων και ταχυτήτων για την επαναφορά του κινούμενου animation σας και τρία διαφορετικά μεγέθη αρχείων εξαγωγής. Κατεβάστε GIF Shop. Περισσότερο "

02 του 06

GifBoom

Το GifBoom είναι ένας άλλος κινητός κατασκευαστής GIF που σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες με το κινητό σας τηλέφωνο και να προσθέσετε κείμενο, διάφορα ειδικά οπτικά εφέ και ένα διασκεδαστικό σχόλιο ή σχόλια και στη συνέχεια να το εμψυχώσετε. Ονομάζεται η " κινούμενη φωτογραφική μηχανή GIF ". Διαθέτει αυτόματο και χειροκίνητο τρόπο λειτουργίας και σας επιτρέπει να αλλάξετε την ταχύτητα του αυτόματου συγχρονισμού για λήψη φωτογραφιών με την κάμερα του τηλεφώνου σας. Οι εικόνες GIF που έχετε τραβήξει αποθηκεύονται στη λειτουργία gallery του τηλεφώνου σας και μπορείτε να μοιραστείτε τις δημιουργίες που δημιουργείτε με το Facebook, το Twitter, το Tumblr ή μέσω μηνυμάτων email ή κειμένου . Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των κινούμενων GIFS που μπορείτε να ανεβάσετε και να μοιραστείτε. Κατεβάστε GifBoom. Περισσότερο "

03 του 06

MyFaceWhen

Αυτή η εφαρμογή κινητού GIF 99 λεπτών προσφέρεται περιστασιακά ως δωρεάν εφαρμογή της ημέρας στο iTunes. Είναι γνωστό για την ευκολία χρήσης του στο να δημιουργήσει ένα κινητό αρχείο GIF που είναι κινούμενο. Απλώς καταγράφετε ένα σύντομο βίντεο με το iPhone σας, χρησιμοποιώντας την κάμερα που παρέχει και στη συνέχεια κόψτε το σε μέρος που θέλετε να εμφανίζεται και η εφαρμογή δημιουργεί ένα κινούμενο emoticon GIF για να μοιραστείτε με το Facebook, το Tumblr, το Twitter, το iMessage ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. MyFaceΌταν επίσης διευκολύνεται η εισαγωγή άλλων κινούμενων GIF από το Διαδίκτυο και η συντόμευση τους να μοιράζονται επίσης. Είναι διαθέσιμο για συσκευές iOS, αλλά όχι για Android. Το MyFaceWhen έχει επίσης μια λειτουργία εντοπισμού που ονομάζεται "Top GIFs of the Day", όπου μπορείτε να βρείτε και να εισαγάγετε δημοφιλή κινούμενα αρχεία GIF μέσω του Reddit.com. Κάντε λήψη της εφαρμογής MyFacewhen. Περισσότερο "

04 του 06

giffer!

Giffer! προσφέρει τόσο δωρεάν όσο και premium έκδοση, και τα δύο είναι αρκετά εύχρηστα. Η εφαρμογή GIF για κινητά είναι για iPhone και άλλες συσκευές iOS , αλλά όχι για Android. Και οι δύο διαθέτουν μια λειτουργία κάμερας σε εφαρμογή για λήψη φωτογραφιών που είναι πιο γρήγορα από την εισαγωγή τους από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών του τηλεφώνου σας και περιλαμβάνει καλές ρυθμίσεις χρονισμού για την ταχύτητα της απελευθέρωσης κλείστρου σας. Επίσης προσφέρεται μια δέσμη των αποτελεσμάτων φίλτρου. Η ταχύτητα κίνησης μπορεί να ρυθμιστεί οπουδήποτε από 0,05 δευτερόλεπτα έως 15 δευτερόλεπτα. Giffer! προσφέρει όλες τις συνήθεις επιλογές κοινής χρήσης - μέσω κειμένου, sms ή iMessage. το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τα τρία μεγάλα κοινωνικά δίκτυα κοινής χρήσης GIF, το Twitter, το Facebook και το Tumblr. Giffer! Το Pro κοστίζει 99 λεπτά και περιλαμβάνει τη δυνατότητα χρήσης μεγαλύτερων εικόνων και λειτουργία "cinemagraph". Κατεβάστε το δωρεάν giffer! app. Περισσότερο "

05 του 06

Flixel

Το Flixel είναι ένας άλλος ελεύθερος κατασκευαστής GIF για τα κινητά τηλέφωνα iOS. Το σύνθημά του είναι "ζωντανές φωτογραφίες" και στοχεύει να είναι "το Polaroid" των κινηματογραφικών ταινιών. " Ένα σινεμά, σε περίπτωση που αναρωτιέστε, είναι μια φωτογραφία ακόμα, στην οποία γίνονται μικροσκοπικές επαναλαμβανόμενες κινήσεις. Το κλειδί είναι η λεπτότητα του κινήματος, είναι μικρή. συνήθως, το μεγαλύτερο μέρος της εικόνας είναι ακίνητο και μόνο ένα μέρος της κινείται. Η εφαρμογή διαθέτει πολλά από τα τυπικά εργαλεία δημιουργίας GIF, συμπεριλαμβανομένων των φίλτρων, και σας επιτρέπει να μοιράζεστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε κοινωνικά δίκτυα όπως Tumblr, Twitter και Facebook . Οι πρώιμες εκδόσεις της εφαρμογής του Flixel ήταν buggy και συνετρίβησαν πολύ, αλλά η εταιρεία προσπάθησε να το βελτιώσει. Κατεβάστε την εφαρμογή Flixel. Περισσότερο "

06 του 06

Cinemagram

Το Cinemagram είναι μια αρκετά νέα δωρεάν εφαρμογή για iPhones και άλλες συσκευές iOS που σας επιτρέπουν να φωτογραφίζετε ένα σούπερ σύντομο βίντεο από 1 έως 4 δευτερόλεπτα και να το μετατρέπετε σε "cinegram" ή υβρίδιο μεταξύ μιας στιγμιότυπου και ενός βίντεο. Η ιδέα είναι παρόμοια με τον "κινηματογράφο" που περιγράφεται στην παραπάνω εφαρμογή Flixel. Βασικά, επιλέγετε το μικρό τμήμα της μεγαλύτερης εικόνας βίντεο που θέλετε να κινούμαστε - όχι όλη η εικόνα. Οι ιδρυτές λένε ότι η λέξη cinemagram σημαίνει "κίνηση που μπορείτε να μοιραστείτε". Η εφαρμογή περιλαμβάνει διάφορα φίλτρα εφέ και επιλογές επεξεργασίας. Η εταιρεία καλεί τις κινουμένων σχεδίων της "cines" για συντομία. Μια cine (που λέγεται "cinny") θεωρείται ένα κινούμενο GIF επειδή χρησιμοποιεί τη μορφή αρχείου animation GIF. Κατεβάστε Cinemagram. Περισσότερο "