Τα μυστικά του Post Μήκος Blog

Πόσο καιρό θα έπρεπε οι θέσεις μου στο blog να είναι;

Οι περισσότεροι bloggers για αρχάριους έχουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις δουλειές του blogging. Υπάρχουν πράγματι πολύ λίγοι κανόνες για το blogging και αυτό ισχύει και για το μήκος του blog post. Το μυστικό του μήκους του post blog είναι ότι ο αριθμός των λέξεων εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε με πάθος και να προσπαθήσετε να παρέχετε χρήσιμες και χρήσιμες πληροφορίες. Εάν σας χρειάζονται 200 ​​λέξεις για να βγείτε από τις σκέψεις σας και να στείλετε μήνυμα στο ακροατήριό σας, τότε αυτό είναι εντάξει. Είναι επίσης πολύ ωραία αν σας πάρει 1.000 λέξεις.

Το μυστικό του Post Μήνυμα Blog

Ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμη μυστικό που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το μήκος του blog post. Οι περισσότεροι άνθρωποι που διαβάζουν τα blogs δεν έχουν πολύ χρόνο ή υπομονή για να διαβάσουν χιλιάδες λέξεις περιεχομένου. Ψάχνουν για γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες ή διασκέδαση. Επομένως, θα πρέπει να προσπαθήσετε να γράψετε συνοπτικά και να χρησιμοποιήσετε επικεφαλίδες για να διαχωρίσετε μεγάλα τμήματα κειμένου. Βεβαιωθείτε ότι οι αναρτήσεις ιστολογίου σας μπορούν να σαρωθούν και σκεφτείτε να σπάσετε τις δημοσιεύσεις που φτάνουν στο λεύκωμα των 1000 λέξεων σε μια σειρά μηνυμάτων (κάτι που είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να επιστρέψουν ξανά στο ιστολόγιό σας για να διαβάσουν περισσότερα).

Μήκος Post Blog και SEO

Όταν πρόκειται για την τοποθέτηση αριθμών στο μήκος post blog, προσπαθήστε να κρατήσετε τις θέσεις σας πάνω από 250 λέξεις για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης . Επίσης, σκεφτείτε να προσπαθήσετε να επιτύχετε έναν στόχο περίπου 500 λέξεων για τις αναρτήσεις ιστολογίου σας. Μια περιοχή μεταξύ 400-600 χρησιμοποιείται συνήθως ως το μήκος που οι περισσότεροι αναγνώστες θα κολλήσουν από την αρχή μέχρι το τέλος και οι περισσότεροι συγγραφείς μπορούν να επικοινωνήσουν ένα εστιασμένο μήνυμα με τα υποστηρικτικά στοιχεία. Μερικοί bloggers θα στοχεύουν ακόμη και σε ένα ελαφρώς υψηλότερο εύρος 600-800. Και πάλι, εξαρτάται από εσάς και τους αναγνώστες σας να αποφασίσουν τι είναι καλύτερο για το ιστολόγιό σας.

Με αυτή την κατευθυντήρια γραμμή, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το blog σας είναι η θέση σας στον online χώρο. Το περιεχόμενό σας και το γράψιμό σας πρέπει πάντα να αντικατοπτρίζουν ποιος είστε και να ικανοποιείτε τις ανάγκες του κοινού σας (ή δεν θα επιστρέψουν για περισσότερα). Οι μετρήσεις λέξεων παρέχονται μόνο ως κατευθυντήριες γραμμές. Δεν είναι κανόνες.