Αποκτήστε το Outlook.com να δέχεται μόνο την αλληλογραφία από γνωστούς αποστολείς

Κάντε το Outlook Inbox σας αποκλειστικό και μπλοκάρετε το περιεχόμενο από τους άγνωστους αποστολείς

Δεν χρειάζεται να περάσετε μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα Εισερχόμενά σας στο Outlook.com που αποστέλλονται από άτομα που δεν γνωρίζετε. Εάν χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας μόνο με τους καλύτερους φίλους και αξιόπιστες επιχειρήσεις, το Outlook.com γνωρίζει τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Με ένα μικρό τσίμπημα διαμόρφωσης, όλα τα μηνύματα που δεν προέρχονται από άτομα που βρίσκονται στο βιβλίο διευθύνσεών σας ή στη λίστα ασφαλών αποστολέων πηγαίνουν κατευθείαν στο φάκελο Junk . Μπορείτε επίσης να αποκλείσετε συνημμένα, φωτογραφίες και συνδέσμους από άτομα που δεν είναι γνωστά σε εσάς.

Κάντε το Outlook.com να δέχεται μόνο αλληλογραφία από γνωστούς αποστολείς

Για να επιτρέψετε στο Outlook.com να επιτρέψει μόνο τα μηνύματα από άτομα που γνωρίζετε στα εισερχόμενά σας:

Αποκλείστε το περιεχόμενο από τους άγνωστους αποστολείς

Εάν επιλέξετε να ορίσετε το αποκλειστικό σας φίλτρο, μπορείτε να αποκλείσετε συνημμένα, εικόνες και συνδέσμους από οποιονδήποτε δεν βρίσκεται στη λίστα ασφαλών αποστολέων σας. Αυτή είναι μια έξυπνη επιλογή για να αποτρέψετε την απόκτηση σκουλήκια ή ιούς ή τυχαία κλικ σε συνδέσμους σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορεί να μην είναι ασφαλή.

Αυτή η επιλογή βρίσκεται στην ίδια περιοχή, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε ταυτόχρονα αυτό το πλαίσιο. Αν έχετε ήδη απομακρυνθεί από τη σελίδα, δείτε πώς μπορείτε να φτάσετε σε αυτήν:

Αποκλεισμός αποστολέων

Μπορείτε επίσης να αποκλείσετε μεμονωμένους αποστολείς από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Αυτή η επιλογή βρίσκεται στην ίδια περιοχή και λειτουργεί σαν τη λίστα ασφαλών αποστολέων.

Λίστα ασφαλών αποστολέων

Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει όλους τους σημαντικούς αποστολείς σας στο βιβλίο διευθύνσεων του Outlook.com, ώστε να είναι γνωστοί αποστολείς ή να προσθέσετε μεμονωμένες διευθύνσεις ή ολόκληρους τομείς στη λίστα ασφαλών αποστολέων .

Μπορείτε να βρείτε τη λίστα ασφαλών αποστολέων εδώ:

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη λίστα Safe eSnders ανά πάσα στιγμή για να προσθέσετε περισσότερες διευθύνσεις ή τομείς ή για να τις διαγράψετε από τη λίστα.

Προσθήκη στο βιβλίο διευθύνσεων του ατόμου σας

Εάν έχετε ρυθμίσει τα Εισερχόμενα σας σε Αποκλειστικά, θα χάσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από νέες επαφές; Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να μεταφερθεί στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια συνήθεια ελέγχου εκεί. Ωστόσο, μπορείτε να τα προσθέσετε στο βιβλίο διευθύνσεων "Άτομα" για να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε το ταχυδρομείο τους στα Εισερχόμενα.

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο διευθύνσεων ατόμων από το κύριο μενού, το οποίο μοιάζει με ένα τετράγωνο τεσσάρων τετραγώνων στην πάνω κορδέλα του Outlook.com

Επιλέξτε Νέα και συμπληρώστε όσα από τα στοιχεία επικοινωνίας επιθυμείτε. Επιλέξτε Αποθήκευση . Τώρα, αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βρίσκεται στο βιβλίο διευθύνσεων "Άτομα" και κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αυτά θα μεταβεί στα Εισερχόμενά σας.