Τρόπος ανοίγματος του βιβλίου διευθύνσεων Outlook.com ("Άτομα")

Χρησιμοποιώντας το Βιβλίο διευθύνσεων ατόμων στο Outlook.com

Πού μπορείτε να βρείτε τη δυνατότητα βιβλίου διευθύνσεων στο Outlook.com; Οι επαφές σας βρίσκονται στην επιλογή "Άτομα" και "Πλακάκια". Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι εύκολο να βρεθούν στο Outlook.com και η αντιμετώπιση ενός νέου μηνύματος σε μια γνωστή επαφή είναι επίσης απλή.

Εάν έχετε συνηθίσει να ψάχνετε ένα βιβλίο διευθύνσεων, ίσως να μην έχετε παρατηρήσει πού βρίσκεται το People στο Outlook.com. Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε τις επαφές σας, τις ομάδες και τις λίστες σας και πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε, να προσθέσετε και να καταργήσετε καταχωρίσεις.Μπορείτε να ανοίξετε άτομα του Outlook.com χρησιμοποιώντας είτε το ποντίκι είτε μια συντόμευση πληκτρολογίου .

Άνοιγμα του βιβλίου διευθύνσεων του Outlook.com (Άτομα)

Για να επισκεφθείτε τις επαφές σας στο Outlook.com:

Χρησιμοποιώντας την Αναζήτηση αλληλογραφίας και άτομα στο Outlook Mail

Ένας γρήγορος τρόπος για να βρείτε μια επαφή που έχετε ήδη λάβει από την αλληλογραφία σας ή έχετε προσθέσει στη λίστα Επαφές σας είναι να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης Αναζήτηση και Άτομα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το Outlook Mail στο αριστερό μενού.

Απλώς ξεκινήστε να πληκτρολογείτε ένα όνομα και θα ανακτήσει τους αγώνες από το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και τις επαφές σας στο People. Επιλέξτε την επαφή και θα μπορείτε να αναζητήσετε περαιτέρω ανά φάκελο και ημερομηνία. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε συγκεκριμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από μια επαφή.

Συντομεύσεις πληκτρολογίου για να ανοίξετε το βιβλίο διευθύνσεων ατόμων

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου από το μενού Ρυθμίσεις. Επιλέξτε Επιλογές , Γενικά και Συντομεύσεις πληκτρολογίου . Μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε διαφορετικά σύνολα συντομεύσεων, όπως το Outlook.com, το Yahoo! Mail, Gmail και Outlook. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το μενού για να τα απενεργοποιήσετε. Για να ανοίξετε τις επαφές "Επαφές" με τις συντομεύσεις πληκτρολογίου του Outlook.com , μπορείτε να πατήσετε gp στο email του Outlook.com. Αν έχετε ενεργοποιήσει τις συντομεύσεις Gmail , πατήστε gc . Σημειώστε ότι οι συντομεύσεις έχουν αλλάξει από τις προηγούμενες εκδόσεις και μπορεί να αλλάξουν και πάλι στο μέλλον.

Προβολή και ταξινόμηση του βιβλίου διευθύνσεων ατόμων στο Outlook.com

Θα μπορείτε να δείτε τις επαφές σας και να τις ταξινομήσετε με διάφορους τρόπους.

Προσθήκη και διαχείριση επαφών

Χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους για να προσεγγίσουν τις επαφές σας

Όταν επιλέγετε μια επαφή, έχετε γρήγορες επιλογές για τον προγραμματισμό μιας συνάντησης με το Outlook ή την αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.