Κορυφαίες 9 Εφαρμογές Εγκυμοσύνης για το iPhone και το iPod touch

Παρακολουθήστε την εγκυμοσύνη σας με τη βοήθεια των εφαρμογών εγκυμοσύνης iPhone

Το iPhone είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τις έγκυες γυναίκες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του μωρού σας, τη διάρκεια των συσπάσεων σας, ή ακόμα και να επιλέξετε ένα όνομα μωρών με μία από αυτές τις εξαιρετικές εφαρμογές εγκυμοσύνης. Όταν πρόκειται για την εγκυμοσύνη, υπάρχει σίγουρα μια εφαρμογή για αυτό. Εδώ είναι εννέα από τα αγαπημένα μου.

01 από 09

BabyBump Εγκυμοσύνη Pro

Lilly Roadstones / Ψηφιακό Όραμα / Getty Images

Το BabyBump Pregnancy Pro (US $ 3.99) είναι μια εφαρμογή με χαρακτηριστικά που θα είναι χρήσιμη σε όλο σας τους εννέα μήνες. Η αντίστροφη μέτρηση σας ενημερώνει με ακρίβεια για την εγκυμοσύνη σας και περιλαμβάνει εβδομαδιαίες ενημερώσεις σχετικά με την ανάπτυξη του μωρού σας. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν φόρουμ χρηστών, μετρητή κλωτσιών και χρονόμετρο συστολής. Η εφαρμογή ενσωματώνεται επίσης με το Facebook και το Twitter ώστε να μπορείτε να ειδοποιήσετε τους φίλους και την οικογένειά σας όταν φτάσει η μεγάλη μέρα. Περισσότερο "

02 του 09

Τι να περιμένετε Tracker εγκυμοσύνης

Η επίσημη εφαρμογή (δωρεάν) από το δημοφιλές βιβλίο εγκυμοσύνης, "Τι να περιμένετε όταν περιμένετε", περιλαμβάνει μια καλή ποσότητα πληροφοριών δωρεάν. Η εφαρμογή διαθέτει έναν υπολογισμό ημερομηνίας, την αντίστροφη μέτρηση της εγκυμοσύνης και τις φωτογραφίες εβδομαδιαίας εβδομάδας σχετικά με την ανάπτυξη και την ανάπτυξη του μωρού σας. Υπάρχουν επίσης πολλά ενδιαφέροντα tidbits διάσπαρτα σε όλη την εφαρμογή. Για παράδειγμα, ξέρατε ότι στις 15 εβδομάδες το μωρό σας είναι το μέγεθος του πορτοκαλιού του ομφαλού; Περισσότερο "

03 του 09

BabyCenter Η εγκυμοσύνη μου σήμερα

Η εφαρμογή BabyCenter της εγκυμοσύνης μου σήμερα (Free) μοιάζει πολύ με τους ιχνηλάτες εγκυμοσύνης που αναφέρθηκαν παραπάνω, αλλά έχει κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά. Για ένα, περιέχει μια σειρά βίντεο, συμπεριλαμβανομένων κάποιων απολαυστικά ρεαλιστικών απεικονίσεων μωρών στη μήτρα και βίντεο πραγματικής γέννησης. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε μια λέσχη ημερομηνίας, να διαχειριστείτε τον κατάλογό σας για την εγκυμοσύνη και να βρείτε υγιεινές συνταγές . Και είναι καθησυχαστικό να γνωρίζουμε ότι όλο το περιεχόμενο αυτής της εφαρμογής εξετάζεται από ιατρικό συμβουλευτικό συμβούλιο. Περισσότερο "

04 του 09

Τα βασικά στοιχεία της εγκυμοσύνης

Το Sprout Essentials για την εγκυμοσύνη ($ 4.99) είναι μια εκπληκτική εφαρμογή, συνοδευόμενη από ζωντανές 3D απεικονίσεις της ανάπτυξης του μωρού σας και μια ομαλή, εύκολη στη χρήση διεπαφή. Θα σας κρατήσει επίσης οργανωμένους κατά τους επόμενους εννέα μήνες, με έναν ιχνηλάτη ραντεβού, τους καταλόγους υποχρεώσεων, τον ανιχνευτή βάρους, τον μετρητή κλωτσιών και τον χρονομετρητή συστολής. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την εφαρμογή με το όνομα και την ημερομηνία λήξης του μωρού σας. Περισσότερο "

05 του 09

Οδηγός ονομάτων μωρών

Οι λίστες περιήγησης με ονόματα μωρών μπορεί να είναι συντριπτική και, καλά, βαρετή. Γι 'αυτό μου αρέσει ο Baby Names Wizard ($ 0.99), μια εφαρμογή εγκυμοσύνης που έχει διάφορους τρόπους για να ανακαλύψετε τα καλύτερα ονόματα μωρών. Μπορείτε να περιηγηθείτε, να αναζητήσετε κατά νόημα ή προέλευση και να δείτε τα πιο δημοφιλή ονόματα. Το αγαπημένο μου μέρος της εφαρμογής, ωστόσο, είναι η γεννήτρια τυχαίων ονομάτων, η οποία σας βοηθά να ανακαλύψετε ονόματα που ίσως δεν έχετε εξετάσει διαφορετικά. Η διεπαφή είναι πολύ χαριτωμένη.

06 του 09

Κύριος συστολής

Μόλις φτάσετε στο στάδιο της εργασίας της εγκυμοσύνης σας, μια εφαρμογή συρρίκνωσης, όπως το Master of Contraction ($ 0,99), μπορεί να είναι ανεκτίμητη για να σας ενημερώσει πότε είναι καιρός να κατευθυνθείτε στο νοσοκομείο. Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και εύκολη στη χρήση - απλώς αγγίξτε την οθόνη μία φορά όταν αρχίσει η συστολή σας και πάλι όταν τελειώσει. Η εφαρμογή Master Contraction θα υπολογίσει αυτόματα τη συχνότητα και τη διάρκεια των συστολών σας. Μπορείτε επίσης να στείλετε ολόκληρο το ιστορικό των συσπάσεων σας με το γιατρό ή τη μαία σας. Περισσότερο "

07 του 09

Θετική εγκυμοσύνη με τον Andrew Johnson

Η εγκυμοσύνη μπορεί να είναι μια αγχωτική στιγμή στη ζωή οποιασδήποτε γυναίκας, αλλά η εφαρμογή Θετικής Εγκυμοσύνης ($ 2,99) μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το άγχος και το άγχος. Αυτή η εφαρμογή διαλογισμού έχει σχεδιαστεί ειδικά για έγκυες γυναίκες. Περιλαμβάνει θετικές επιβεβαιώσεις και αρκετές τεχνικές χαλάρωσης για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε καλύτερα. Περισσότερο "

08 από 09

Pilates για την εγκυμοσύνη

Το Pilates για την εγκυμοσύνη (9,99 δολάρια) είναι ένας εύκολος τρόπος να παραμείνετε δραστήριοι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Σχεδιάστηκε από τη Sarah Picot, πιστοποιημένο εκπαιδευτή pilates και τη δύναμη πίσω από τα DVD Prenatal Pilates. Υπάρχουν συγκεκριμένες ασκήσεις pilates για κάθε τρίμηνο, με εικονογραφημένες οδηγίες. Οι ρουτίνες είναι εντατικότερες στο πρώτο τρίμηνο και εστιάζουν στη χαλάρωση για το δεύτερο μισό της εγκυμοσύνης σας.

09 του 09

Τα μωρά "R" μας

Μπορείτε να ψωνίσετε για τα πάντα, από καροτσάκια έως πιπίλες χρησιμοποιώντας το Babies "R" Us iPhone app (Δωρεάν). Οι αγορές μπορούν να γίνουν απευθείας από την εφαρμογή και περιλαμβάνουν επίσης αξιολογήσεις χρηστών και κριτικές για διάφορα προϊόντα. Δυστυχώς, η εφαρμογή δεν περιλαμβάνει βελτιστοποιημένη πρόσβαση στο μητρώο μωρών σας, αλλά αυτή η λειτουργία έρχεται σύντομα, σύμφωνα με τους προγραμματιστές.