HP ENVY 700-230

Ένας επιτραπέζιος υπολογιστής τετραπλού πυρήνα με ενσωματωμένους χειρισμούς χειρονομίας

Η ENVY της HP έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος της ελκυστικότητάς της με χρήστες υψηλής απόδοσης λόγω της διάβρωσης της σε ένα πιο αποδοτικό σύστημα προϋπολογισμού, το οποίο αντικαταστάθηκε από το ENVY Phoenix. Αυτό είναι εμφανές στην έλλειψη επεξεργαστών υψηλότερης κατηγορίας και αποκλειστικών γραφικών που πολλοί από τους ανταγωνιστές της σε αυτό το σημείο τιμών περιλαμβάνουν. Η HP προσπαθεί να αντισταθμίσει αυτό έχοντας ένα μεγαλύτερο σκληρό δίσκο και συμπεριλαμβάνοντας τα χειριστήρια χειρονομίας Leap Motion. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά δεν αντισταθμίζουν την απώλεια της απόδοσης. Δεδομένου ότι ο σχεδιασμός προσφέρει περιορισμένες αναβαθμίσεις εσωτερικών χώρων, πρέπει πραγματικά να θέλετε και να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά για να κάνετε το σύστημα αξίζει τον κόπο.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του HP ENVY 700-230

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Περιγραφή του HP ENVY 700-230

Αναθεώρηση του HP ENVY 700-230

Οι υπολογιστές ENVY της HP χρησιμοποιούνταν για την απόδοση υψηλής τεχνολογίας και για τυχερά παιχνίδια υπολογιστών. Τώρα, είναι πιο μοντέρνες εκδόσεις του τυποποιημένου Pavilion και αντικαθίστανται από το ENVY Phoenix ως τα νέα συστήματα επιδόσεων υψηλής τεχνολογίας. Το ENVY 700 είναι ένα σχετικά μέτριο σύστημα από το εξωτερικό με ένα μίγμα από χάλυβα και πλαστική κατασκευή. Ο μπροστινός πίνακας είναι λίγο πιο κομψός από τα συστήματα περιπτέρου με το δίχρωμο χρώμα και την έντονη κόκκινη λάμψη ακριβώς κάτω από τις θέσεις μονάδας δίσκου. Μια διαφορά είναι ότι δεν υπάρχουν θύρες μπροστινού πίνακα. Αντ 'αυτού, διαμένουν στην κορυφή που βλέπει προς τα πίσω, πράγμα που βοηθά στην εμφάνιση καλωδιακής τοποθέτησης λιγότερο γεμάτη, αλλά μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο να επιτευχθεί εάν υπάρχει μικρός χώρος μεταξύ του υπολογιστή σας και του γραφείου.

Η ενεργοποίηση του ENVY 700-230 είναι ο τετραπλού επεξεργαστής Intel Core i5-4440. Αυτός είναι ο δεύτερος από τους χαμηλότερους επεξεργαστές quad-core της Intel. Αυτό σημαίνει ότι έχει μια ελαφρώς χαμηλότερη ταχύτητα ρολογιού από τους επεξεργαστές διπλού πυρήνα i5, αλλά λειτουργεί καλύτερα με εφαρμογές πολλαπλών εργασιών και πολλαπλών σπειρωμάτων που είναι ευεργετικές αυτές τις μέρες. Εξακολουθεί να μην είναι τόσο γρήγορος όσο ο επεξεργαστής i5-4570 ή i7, αλλά είναι γενικά αρκετά γρήγορος για όσους κάνουν τις περισσότερες εργασίες εκτός από την επεξεργασία επιτραπέζιων βίντεο. Το σύστημα διαθέτει 8GB μνήμης DDR3 που του επιτρέπει να λειτουργεί ομαλά με τα Windows. Ένα μειονέκτημα εδώ είναι ότι η μητρική πλακέτα διαθέτει μόνο δύο υποδοχές μνήμης και οι δύο είναι σε χρήση που σημαίνει ότι πρέπει να αντικαταστήσετε τις μονάδες αντί να προσθέσετε σε αυτές την αναβάθμιση σε 16GB μνήμης.

Ενώ πολλά συστήματα σε αυτό το σημείο τιμών χρησιμοποιούν έναν και μόνο σκληρό δίσκο terabyte, η HP έχει επιλέξει να συμπεριλάβει μια μεγαλύτερη μονάδα δίσκου terabyte με διπλάσιο χώρο αποθήκευσης για εφαρμογές, αρχεία δεδομένων και αρχεία πολυμέσων. Η μονάδα δίσκου είναι μια πλήρης μονάδα δίσκου ταχύτητας 7200rpm, η οποία προσφέρει καλές επιδόσεις για μια επιφάνεια εργασίας, αλλά εξακολουθεί να είναι πιο αργή από τα συστήματα που χρησιμοποιούν μονάδα SSD για πρωτεύον διαμέρισμα εκκίνησης ή προσωρινή αποθήκευση. Αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερο χώρο, υπάρχει χώρος για έναν επιπλέον σκληρό δίσκο στο εσωτερικό, αλλά οι περισσότεροι πιθανότατα θα τα προσθέσουν εξωτερικά μέσω των τεσσάρων θυρών USB 3.0 . Υπάρχει ακόμα ένας καυστήρας DVD διπλής στρώσης για την αναπαραγωγή και την εγγραφή μέσων CD ή DVD.

Μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις με το HP ENVY 700-230 είναι η εξάρτηση από το Intel HD Graphics 4600 που είναι ενσωματωμένο στον επεξεργαστή Core i5 αντί να χρησιμοποιεί μια ειδική κάρτα γραφικών. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα έχει πολύ λιγότερες επιδόσεις 3D, έτσι ώστε να είναι πραγματικά κατάλληλο μόνο για να παίζετε casual 3D παιχνίδια σε χαμηλότερες αναλύσεις και επίπεδα λεπτομέρειας. Τουλάχιστον οι ενσωματωμένες γραφικές απεικονίσεις προσφέρουν τη δυνατότητα επιτάχυνσης της κωδικοποίησης πολυμέσων όταν χρησιμοποιείται με εφαρμογές συμβατές με βίντεο Quick Sync . Εάν χρειάζεστε πρόσθετη απόδοση, υπάρχει μια υποδοχή κάρτας γραφικών PCI-Express, αλλά οι επιλογές αναβάθμισης της κάρτας γραφικών θα είναι περιορισμένες λόγω της τροφοδοσίας ισχύος 300 watt. Τουλάχιστον υπάρχουν οι νέες κάρτες NVIDIA GeForce GTX 750 που μπορούν να λειτουργούν χωρίς την ανάγκη εξωτερικών υποδοχών σύνδεσης PCI-Express που λείπουν σε αυτό το σύστημα.

Η HP είναι μια από τις λίγες εταιρίες που προσπαθεί να ξεχωρίσει από άλλες εταιρείες, συμπεριλαμβάνοντας τον ελεγκτή χειρονομίας Leap Motion με τα νέα τους συστήματα. Αυτός ο ελεγκτής κίνησης 3D είναι ενσωματωμένος στο επάνω τμήμα του πληκτρολογίου USB και επιτρέπει ελέγχους χειρονομίας με συμβατές εφαρμογές. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πλοήγηση στα Windows, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ πιο αποδοτική η χρήση του ποντικιού. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι ακόμα πιο πολύπλοκο από ό, τι είναι χρήσιμο, καθώς υπάρχει ένας πολύ περιορισμένος αριθμός εφαρμογών που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του Leap που το χρησιμοποιεί.

Η τιμολόγηση για το HP ENVY 700-230 είναι ένα φωτεινό σημείο. Η τιμή καταλόγου για το σύστημα ήταν αρχικά $ 850, αλλά η τιμολόγηση στο δρόμο είναι πολύ καλύτερη. Μπορεί να βρεθεί μόλις $ 650 με ειδικές προσφορές από την HP, αλλά η τυπική τιμή είναι περίπου $ 750 έως $ 800. Αυτό καθιστά μία από τις πιο προσιτές επιλογές της Intel με έναν πραγματικό επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα. Το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού σε αυτό το σημείο τιμών χρησιμοποιεί τους τετραπλού επεξεργαστές της AMD. Ορισμένες επιλογές παρόμοιων τιμών περιλαμβάνουν το Avatar Gaming A10-7876 , το Cyberpower Gamer Ultra GU2190 και το IdeaCentre K450 της Lenovo. Τόσο το σύστημα Avatar όσο και το Cyberpower χρησιμοποιούν τους επεξεργαστές AMD A10 που είναι γενικά ισοδύναμοι. Η διαφορά είναι ότι και οι δύο έρχονται με ειδικές κάρτες γραφικών για καλύτερη απόδοση 3D. Το σύστημα Cyberpower διαθέτει ακόμη έναν σκληρό δίσκο δύο terabytes. Το σύστημα Lenovo είναι πολύ παρόμοιο στη διαμόρφωση, αλλά είναι λιγότερο επιθυμητό, ​​επειδή έχει τόσο λίγες θύρες USB για εξωτερικά περιφερειακά.