Ψηφιακή θύελλα Vanquish II

Προσιτή προρυθμισμένη επιφάνεια εργασίας τυχερού παιχνιδιού από έναν Premiere System Integrator

Η Digital Storm έχει σταματήσει να παράγει τα συστήματα Vanquish II υπέρ ενός νέου Vanquish 4 που βασίζεται στους νέους επεξεργαστές Intel Skylake. Ελέγξτε τους Καλύτερους Επιτραπέζιους Υπολογιστές μου από $ 700 έως $ 1000 για μερικές από τις επιλογές μου για συγκρίσιμα, αλλά επί του παρόντος διαθέσιμους υπολογιστές.

Η κατώτατη γραμμή

Το προσιτό παιχνίδι είναι προκλητικό και το Vanquish II του Digital Storm κάνει εξαιρετική δουλειά για να επιτύχει στερεά παιχνίδια σε αναλύσεις 1080p για κάτω από $ 800. Είναι σχεδόν τόσο προσιτό όσο η κατασκευή ενός συστήματος από μέρους σας και έρχεται με την εξαιρετική υποστήριξη της εταιρείας και την οικοδόμηση της ποιότητας. Το μειονέκτημα είναι ότι έχουν γίνει λίγοι συμβιβασμοί για να το κρατήσουμε φθηνό, ώστε το σύστημα να στερείται πολλών από τις δυνατότητες αναβάθμισης που έχουν οι πιο ακριβές επιλογές του. Επιπλέον, η γενική απόδοση CPU πέφτει πίσω από αυτό που πολλοί άλλοι προσφέρουν, αλλά εξακολουθεί να διαχειρίζεται τα παιχνίδια πολύ καλά τώρα.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Ανασκόπηση - Ψηφιακή θύελλα Vanquish II

11 Απριλίου 2014 - Η ψηφιακή θύελλα είναι γενικά γνωστή για την υψηλή απόδοση και το εξαιρετικά προσαρμόσιμο σύστημα τυχερών παιχνιδιών. Το Vanquish II είναι λίγο διαφορετικό, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διάφορα επίπεδα αλλά δεν μπορείτε να τα προσαρμόσετε στις προσφερόμενες διαμορφώσεις. Για αυτή την κριτική, εξετάζω την επιλογή Better, η οποία είναι τιμή λίγο κάτω από τα $ 800.

Η υπόθεση για το Vanquish II είναι η θήκη Corsair Graphics 230T μεσαίας πύλης. Πρόκειται για ένα μείγμα από χάλυβα και πλαστικό που χαρακτηρίζεται από πολλά σχέδια κατώτερου κόστους. Για το στυλ, διαθέτει ένα ζευγάρι μπλε 120mm ανεμιστήρες στο κάτω μπροστά πίσω από ένα πλέγμα για να επιτρέψει την ισχυρή ροή του αέρα στο σύστημα. Το πλαϊνό πάνελ διαθέτει επίσης ακρυλικό παράθυρο που επιτρέπει την είσοδο στα εσωτερικά του συστήματος. Μπορεί να μην προσφέρει πολλά από τα χαρακτηριστικά πριμοδότησης κάποιου από το πιο ακριβό σύστημα της Corsair, αλλά είναι αρκετά λειτουργικό με καλό εσωτερικό χώρο για μονάδες δίσκου και κάρτες επέκτασης.

Η τροφοδοσία του Vanquish II Better είναι ο επεξεργαστής διπλού πυρήνα Intel Core i3-4330. Αυτό είναι λίγο χαμηλότερο από πολλά από τα συστήματα από τα πρότυπα εμπορικά ονόματα που διαθέτουν επεξεργαστές τετραπλού πυρήνα τόσο από την AMD όσο και από την Intel, αλλά ο επεξεργαστής κάνει ακόμα καλή δουλειά με το PC gaming, το οποίο είναι το κύριο σημείο εστίασης του συστήματος. Υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός παιχνιδιών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν επιπλέον πυρήνες επεξεργαστών, οπότε αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την απόδοση κατά τα επόμενα δύο χρόνια. Ο επεξεργαστής συνδυάζεται με 8GB μνήμης DDR3 που προσφέρουν μια ομαλή συνολική εμπειρία με τα Windows. Το μόνο μειονέκτημα εδώ είναι ότι το H81M-E της ASUS διαθέτει μόνο δύο υποδοχές μνήμης, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει περιορισμένη δυνατότητα αναβάθμισης της μνήμης χωρίς να την αντικαταστήσετε εντελώς.

Για την αποθήκευση, το Digital Storm έχει υιοθετήσει το πρότυπο χρήσης ενός σκληρού δίσκου ενός terabyte που του παρέχει ένα αξιοπρεπές αποθηκευτικό χώρο για εφαρμογές, παιχνίδια και αρχεία πολυμέσων. Μόνο μερικά συστήματα στην κατηγορία τιμών τους προσφέρουν μεγαλύτερες μονάδες δίσκου και σχεδόν καμία δεν περιλαμβάνει μονάδα SSD. Η απόδοση είναι αξιοπρεπής αλλά σίγουρα δεν είναι εξαιρετική όταν πρόκειται για προγράμματα φόρτωσης ή εκκίνηση στα Windows. Εάν χρειάζεστε επιπλέον χώρο, υπάρχουν πολλές μονάδες δίσκου μέσα, αλλά η μητρική πλακέτα διαθέτει συνολικά τέσσερις θύρες SATA, δύο από τα οποία χρησιμοποιούνται. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι πιθανώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν εξωτερική αποθήκευση. Ευτυχώς υπάρχουν τέσσερις θύρες USB 3.0 για χρήση με μονάδες εξωτερικής αποθήκευσης υψηλής ταχύτητας. Υπάρχει διπλός δίσκος DVD burner για την αναπαραγωγή και την εγγραφή μέσων CD ή DVD.

Δεδομένου ότι το Digital Storm έκανε το Vanquish II για παιχνίδια χαμηλού κόστους, συμπεριλάμβαναν τουλάχιστον μια ωραία κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 750 Ti στο σύστημα. Αυτή η νέα κάρτα προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης που επιτρέπει στα περισσότερα παιχνίδια να παίζουν σε πλήρη ανάλυση 1920x1080 σε υψηλά επίπεδα λεπτομέρειας, παρόλο που δεν απαιτεί εξωτερικές υποδοχές τροφοδοσίας. Οι κάρτες έχουν επίσης πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου που είναι επίσης ωραίο καθώς πολλές κάρτες υψηλής απόδοσης μπορούν να πάρουν αρκετά δυνατά. Τώρα, αν η κάρτα αυτή δεν είναι αρκετά γρήγορη, το σύστημα διαθέτει μια τροφοδοσία ισχύος 430 watt από την Corsair που επιτρέπει την αναβάθμιση σε μια κάρτα γραφικών μεσαίας εμβέλειας, αλλά δεν είναι αρκετά υψηλή για την κορυφή των γραμμικών καρτών γραφικών. Επιπλέον, η μητρική πλακέτα διαθέτει μόνο μία υποδοχή κάρτας γραφικών PCI-Express, που σημαίνει ότι το σύστημα δεν μπορεί να έχει μια δεύτερη κάρτα που προστίθεται για επιπλέον απόδοση.

Η τιμολόγηση του συστήματος Digital Storm είναι περίπου 780 δολάρια. Αυτό είναι πολύ κοντά, τόσο στην τιμολόγηση και τη διαμόρφωση ως οδηγός μου για την οικοδόμηση ενός παιχνιδιού desktop PC για περίπου $ 750 . Οι βασικές διαφορές είναι ότι ο οδηγός μου προσφέρει μια μητρική πλακέτα Z87 με υψηλότερη απόδοση και σκληρό δίσκο δύο terabytes. Φυσικά, η εξοικονόμηση είναι μόνο $ 30 και η Digital Storm έχει μεγάλη φήμη για υποστήριξη. Όσον αφορά τον προετοιμασμένο ανταγωνισμό, το Avatar Gaming A10-7876 και το Cyberpower Gamer Ultra GU2190 είναι το πλησιέστερο σε περίπου 800 δολάρια για το καθένα. Κάθε μία από αυτές χρησιμοποιεί έναν τετραπλού επεξεργαστή AMD A10 που προσφέρει συγκρίσιμη απόδοση παιχνιδιών αλλά ελαφρώς βελτιωμένη γενική απόδοση από τους επιπλέον πυρήνες. Το Avatar Gaming χρησιμοποιεί μια μη-Ti εκδοχή της κάρτας γραφικών GTX 750, έτσι έχει ελαφρώς χαμηλότερη απόδοση, ενώ το Cyberpower χρησιμοποιεί ένα ταχύτερο Radeon R7 260X και έναν σκληρό δίσκο 2TB, αλλά έχει πιο περιορισμένη δυνατότητα αναβάθμισης από μια τροφοδοσία χαμηλής ισχύος.