Οι 6 Καλύτεροι $ 400 έως $ 1000 επιτραπέζιοι υπολογιστές που αγοράζουν το 2018

Βρείτε τους κορυφαίους επιτραπέζιους υπολογιστές στην περιοχή των 400 έως 1.000 δολαρίων

Οι επιτραπέζιοι υπολογιστές mainstream είναι τώρα περισσότερο από την κατηγορία υψηλών επιδόσεων από ό, τι κάποτε, χάρη στη βελτίωση της τεχνολογίας. Γενικά, αυτά τα συστήματα θα παρέχουν την καλύτερη συνολική αξία για το δολάριο σας. Παρακάτω είναι οι επιλογές μας για τα διάφορα συστήματα ανάλογα με το ποια θα είναι η χρήση σας για τον υπολογιστή. Τα συστήματα σε αυτόν τον κατάλογο κοστίζουν μεταξύ $ 400 και $ 1.000 και δεν συνοδεύονται από οθόνη.

Το Ideocaster 300s της Lenovo είναι μια ισχυρή, συμπαγής και προσιτή επιφάνεια εργασίας, προσφέροντας ταυτόχρονα χαρακτηριστικά που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια. Με επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων Intel i5 2.9GHz, 16GB RAM, 8GB SSD και 2TB σκληρό δίσκο, υπάρχει περισσότερη ισχύς κάτω από την κουκούλα για να ξεπεράσετε τα καθήκοντα του σχολείου, απαιτώντας πολλαπλές εργασίες για εργασία ή οτιδήποτε άλλο. Υποστηριζόμενα με χώρο αποθήκευσης 2TB, η αποθήκευση όλων των εγγράφων, της μουσικής, των παρουσιάσεών σας και των υπολογιστικών φύλλων δεν θα έχει ακόμη και τα 300s που αναβοσβήνουν. Μπορεί να χειριστεί όλα αυτά με χώρο για ανταλλακτικά. Πέτα στην ασύρματη τεχνολογία 802.11ac της επόμενης γενιάς και στο Bluetooth 4.0 και έχετε έναν υπολογιστή που σας αξίζει να τον προσέξετε.

Οι συνηθισμένοι ύποπτοι των εξαρτημάτων είναι επίσης εδώ, με USB 3.0, USB 2.0, ενσωματωμένο αναγνώστη καρτών SD και καυστήρα DVD / CD. Στα 11,69 x 3,62 x 13,230 ίντσες και εννέα κιλά, το αποτύπωμα των 300 λεπτών είναι ιδανικό για το στέγνωμα κάτω από ένα γραφείο ή ακόμα και σε ένα γραφείο αφήνοντας άφθονο χώρο για το ενσύρματο ποντίκι και το πληκτρολόγιο.

Ο συνδυασμός Inspiron 3000 της Dell με μια εγκατάσταση plug-and-play, επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel Core i5 2.7GHz σε συνδυασμό με 12GB μνήμη RAM και σκληρό δίσκο 1TB καθιστούν όλα μια μεγάλη μονάδα. Το μαύρο περίβλημα του δεν ξεχωρίζει ούτε είναι πολύ λεπτό ή πολύ συμπαγές. Ωστόσο, αυτή η Dell προσφέρει ένα ευχάριστο μέσο μεταξύ της υψηλής και χαμηλής απόδοσης τιμολόγησης για υπολογιστές, με έναν φανταστικό συνδυασμό τιμής και απόδοσης. Ευτυχώς, θα βρείτε ακόμα το πρότυπο ναύλο των εξαρτημάτων με 2 θύρες USB 3.0 και 4 θύρες USB 2.0.

Ένας τομέας όπου η Dell πέφτει κάτω είναι η έλλειψη 802.11ac, η οποία προσφέρει ταχύτητες διαδικτύου επόμενης γενιάς πάνω από το 802.11n, αλλά είναι ένα tradeoff που αξίζει να κάνετε αρκεί να μην κάνετε λήψη εξαιρετικά μεγάλων αρχείων καθημερινά. Ο συνολικός συνδυασμός του επεξεργαστή turbo boost i5 με 3.30GHz σε συνδυασμό με τη μνήμη RAM 12GB παρέχει περισσότερη ισχύ από την καθημερινή απόδοση που ξεχωρίζει από το πακέτο. Σε 16,45 λίβρες, δεν είναι η πιο ελαφριά επιφάνεια εργασίας, αλλά πιθανότατα δεν θα το μετακινείτε γύρω από αυτό συχνά, έτσι ώστε το βάρος δεν είναι παρά ένας περιορισμός.

Η εύρεση του σωστού συνδυασμού τιμής και απόδοσης σε μια επιφάνεια εργασίας του προϋπολογισμού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι πιθανό να βρείτε αντικείμενα που είναι πολύ φτηνά και υποχαρακτηρισμένα ή υπερφορτωμένα και πολύ ακριβά. Ευτυχώς, το Lenovo Ideacentre 300 είναι ένας φανταστικός συνδυασμός που συναντάμε στη μέση της απόδοσης, της αξιοπιστίας των τιμών και της επωνυμίας. Υποστηρίζεται από επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel i3 3.7GHz, 8GB μνήμη RAM και σκληρό δίσκο 1TB, διαθέτει περισσότερη υπολογιστική ισχύ για καθημερινές εργασίες, όλα σε φιλική προς το πορτοφόλι τιμή.

Στην πραγματικότητα, αυτό που κάνει αυτό το μοντέλο Lenovo τόσο ενδιαφέρουσα είναι η συμπερίληψη ενός HP Pavilion 21.5 IPS LED 1920 x 1080 οθόνη, το οποίο είναι ένα ωραίο πρόσθετο μπόνους. Η ίδια η Lenovo αισθάνεται τέλεια για το σπίτι ή το γραφείο, με άφθονο αποθηκευτικό χώρο και μνήμη, όλα σε τιμή. Δυστυχώς, στα επίπεδα τιμολόγησης του προϋπολογισμού δεν έχετε πάντα το ίδιο περιθώριο για επέκταση στο μέλλον όσον αφορά την πρόσθετη μνήμη RAM ή επιπλέον σκληρούς δίσκους. Αυτό που λείπει από την επέκταση, είναι κάτι περισσότερο από την ανακατασκευή με καθημερινή χρήση που είναι ιδανική για την κατηγορία του προϋπολογισμού.

Δείτε περισσότερες κριτικές σχετικά με τους αγαπημένους μας υπολογιστές προϋπολογισμού που είναι διαθέσιμοι για αγορά.

Το iBuyPower AM460FX είναι η καλύτερη επιφάνεια εργασίας παιχνιδιών κάτω από $ 1.000. Με επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα AMD FX-4300, επεξεργαστή 3.8GHz, 8GB μνήμη RAM και σκληρό δίσκο 1TB, διαθέτει άφθονη ισχύ για όλους, εκτός από τους πιο απαιτητικούς των σημερινών παιχνιδιών. Χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή AMD FX προσφέρει μερικές από τις υψηλότερες ταχύτητες ρολογιού που μπορείτε να φτάσετε σε ένα επιτραπέζιο υπολογιστή καταναλωτών με περισσότερους από 2x πυρήνες και μνήμη προσωρινής μνήμης. Η προσθήκη κάρτας γραφικών AMD Radeon RX 460 με αποκλειστική μνήμη RAM 2GB προσφέρει γραφικά υψηλής απόδοσης που μπορούν να αντέξουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά κριτήρια E-Sports.

Πέρα από την ειδική κάρτα γραφικών, μια πρόσθετη περιοχή στην οποία το FX-4300 διαχωρίζεται από πιο ακριβό εξοπλισμό τυχερών παιχνιδιών είναι η έλλειψη σκληρού δίσκου SSD. Η μονάδα 1TB 7200 προσφέρει άφθονη ισχύ και χώρο, αλλά η συμπερίληψη μονάδας SSD θα επιτρέψει ταχύτερη συνολική απόδοση για φόρτωση εφαρμογών, αν και με υψηλότερη τιμή. Αντί για έναν γρηγορότερο σκληρό δίσκο, το iBuyPower περιλάμβανε μια μονάδα οπτικού δίσκου 24X DVD-RW για πρόσθετη λειτουργικότητα, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής όλων των μορφών DVD και CD. Οι παίκτες δεν πρέπει να αφήσουν το χαμηλό τίμημα να τους τρομάξει, το FX-4300 είναι εδώ για να παίξει, να σκοπεύει να παίζει και το κάνει με αρκετή ισχύ που θα πρέπει να κουνάσουν τα πιο ακριβά μηχανήματα στο περίβλημα τους.

Δείτε περισσότερες κριτικές για τους αγαπημένους μας υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών που διατίθενται προς αγορά.

Όταν πρόκειται για δημιουργικότητα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εφαρμογές όπως το Photoshop ή η επεξεργασία βίντεο μπορούν να απαιτούν ακόμα και τα πιο ακριβά επιτραπέζια PC. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία με το Acer Aspire ATC-280-UR11, το οποίο προσφέρει εξαιρετική απόδοση πολλαπλών λειτουργιών και εύκολη επέκταση. Οι τύποι δημιουργικών θα λατρέψουν τον επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων AMD A-Series A10-7800 3,5 GHz με την τεχνολογία TurboCore 2.0 που μπορεί να ενισχύσει τον επεξεργαστή μέχρι 3,9 GHz για επιπλέον ταχύτητα. Τοποθετήστε το σε 12GB μνήμης RAM, έναν σκληρό δίσκο 2TB και μια ενσωματωμένη κάρτα γραφικών AMD Radeon R7 και έχετε έναν υπολογιστή κατάλληλο για έναν βασιλιά επεξεργασίας βίντεο. Η ίδια η κάρτα γραφικών συμβάλλει στη μετατροπή του Acer από μια άλλη επιφάνεια εργασίας σε μια μονάδα παραγωγής ψηφιακών μέσων με προϋπολογισμό.

Ενώ οι προδιαγραφόμενες προδιαγραφές θα ευχαριστηθούν, η κομψή εμφάνιση του Acer 6,89 x 17,43 x 15,67 ιντσών προσφέρει ένα κομψό σχέδιο που είναι προοδευτικό και λειτουργικό. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση στις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες συνδέσεις όπως οι 4 θύρες USB 3.0, η συσκευή ανάγνωσης καρτών SD και οι υποδοχές ακουστικών και μικροφώνων. Η συμπερίληψη τόσο της τεχνολογίας Bluetooth όσο και της τεχνολογίας 802.11ac προσφέρει τόσο βελτιωμένη εμβέλεια για απόδοση στο Internet, όσο και σύνδεση άλλων συσκευών με δυνατότητα Bluetooth, όπως εκτυπωτές, χωρίς την ανάγκη για πρόσθετα καλώδια. Όπως και αν δεν είστε ήδη αγκιστρωμένοι σε αυτό το Acer για δημιουργική εργασία, η συμπερίληψη τόσο του πληκτρολογίου όσο και του οπτικού ποντικιού είναι κερασάκι στην τούρτα.

Η επιφάνεια εργασίας HP Pavilion 2016 ενδέχεται να μην φαίνεται τόσο πολύ, αλλά όταν πρόκειται για εργασία γραφείου, πρέπει να είναι δική σας. Προσφέρει επεξεργαστή quad-core Intel i7 2.8GHz τεσσάρων γενεών, 8GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο 2TB. Θα βρείτε συνήθως αρκετό χώρο στους υπολογιστές που ταιριάζουν στον κόσμο των γραφείων γραφείου, αλλά ο σκληρός δίσκος 2TB προσφέρει αρκετό χώρο για την αναπόφευκτη συσσώρευση αρχείων, εγγράφων και PowerPoint που θα συγκεντρωθούν με την πάροδο των ετών. Πέρα από το σκληρό δίσκο, υπάρχει ένας καυστήρας DVD, υποστήριξη πολλαπλών οθονών τόσο για την έξοδο HDMI όσο και για την έξοδο VA, καθώς και δύο θύρες USB 3.0 και τέσσερις θύρες USB 2.0.

Με μέγεθος έως 7 x 14 x 14 ίντσες, το Pavilion των 13 λιβρών δεν είναι ελαφρύ, αλλά είναι αρκετά μικρό για να χωράει κάτω από μια επιφάνεια εργασίας και να είναι εντελώς εκτός οράματος. Η συμπερίληψη του 802.11ac προσφέρει σύνδεση υψηλότερης ταχύτητας, η οποία είναι ιδανική για υπολογιστές σε περιβάλλον γραφείου όπου οι μεγαλύτερες ταχύτητες είναι απαραίτητες για τη λήψη και την αποστολή μεγάλων αρχείων.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .