Συμβουλές για να επιλέξετε ένα Host Blog

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο Host Blog για εσάς και το Blog σας

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φιλοξενών ιστολογίου, αλλά πώς αποφασίζετε ποιος φιλοξενεί ιστολογίου είναι ο καλύτερος για εσάς; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε 5 σημαντικές συμβουλές για την επιλογή ενός ιστοτόπου φιλοξενουμένων.

01 από 05

Κόστος

Λίζι Ρόμπερτς / Getty Images

Ελέγξτε τις υπηρεσίες που προσφέρονται από πολλούς οικοδεσπότες του ιστολογίου και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας στις καλύτερες τιμές. Στη συνέχεια, κάνετε κάποια περισσότερη έρευνα. Ρωτήστε άλλους bloggers ποια φιλοξενία χρησιμοποιούν σήμερα για να πάρουν κάποιες τρέχουσες απόψεις σχετικά με τις υπηρεσίες και την τιμολόγηση. Προσέχετε ότι τα πακέτα υπηρεσιών φιλοξενίας ιστολογίου αλλάζουν συχνά, οπότε είναι σημαντικό να ελέγχετε πάντα τον ιστότοπο του ιστοτόπου του ιστολογίου για πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες λειτουργίες και τις τιμές του πακέτου της εταιρείας.

02 του 05

Περιορισμοί μεταφοράς δεδομένων

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει πόσα δεδομένα μπορείτε να μεταφέρετε μέσω του ιστολογίου σας κάθε μήνα, ως μέρος κάθε ιστοτόπου φιλοξενίας που ελέγχετε. Το όριο μεταφοράς πρέπει να είναι αρκετά υψηλό ώστε να φιλοξενεί όλα τα δεδομένα που δημοσιεύετε στο ιστολόγιό σας και να τα βλέπετε κάθε άτομο που επισκέπτεται το ιστολόγιό σας. Θυμηθείτε, μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση σε υψηλότερα όρια μεταφοράς καθώς αυξάνεται το ιστολόγιό σας, οπότε μην ξεπερνάτε αρχικά.

03 του 05

Χώρος

Κάθε κάτοχος λογαριασμού υποδοχής ιστολογίου διαθέτει ένα συγκεκριμένο ποσό χώρου διακομιστή για την αποθήκευση των ιστολογίων του. Ελέγξτε τις κατανομές χώρου για τα διάφορα πακέτα φιλοξενίας που προσφέρει κάθε φιλοξενούμενος blog για να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Θυμηθείτε, οι περισσότεροι τυπικοί μπλόγκερ δεν χρειάζονται τετρακύτταρα χώρου, οπότε μην παρασυρθείτε από πακέτα που προσφέρουν τεράστια ποσά χώρου.

04 του 05

Αξιοπιστία - Ταχύτητα και χρόνος

Εάν οι επισκέπτες δεν μπορούν να δουν το ιστολόγιό σας (ή δεν μπορείτε να συνδεθείτε για να το ενημερώσετε), τότε δεν υπάρχει λόγος να επισκεφθείτε ξανά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό να κατανοήσετε το up-time που προσφέρει ο οικοδεσπότης του blog σας. Επιπλέον, εάν η ταχύτητα πρόσβασης στο ιστολόγιό σας είναι πολύ αργή, επειδή ο διακομιστής του κεντρικού υπολογιστή του ιστοτόπου σας έχει υπερβεί τη χωρητικότητά του, οι επισκέπτες θα απογοητευτούν και θα κάνουν κλικ μακριά από το ιστολόγιό σας. Βεβαιωθείτε ότι αξιολογείτε τους οικοδεσπότες του ιστοτόπου με βάση την αξιοπιστία τους, για να εξασφαλίσετε ότι εσείς και οι επισκέπτες σας θα λάβετε πραγματικά αυτό που πληρώνετε.

05 του 05

Υποστήριξη

Εάν έχετε μια ερώτηση ή ένα πρόβλημα σχετικά με τις υπηρεσίες φιλοξενίας σας, είναι επιτακτική ανάγκη ο υπεύθυνος του ιστολογίου σας να διαθέτει εργαζόμενους ανά πάσα στιγμή για να σας βοηθήσει. Αναθεωρήστε τον τύπο υποστήριξης που προσφέρεται από κάθε φιλοξενεί ιστολογίου για να βεβαιωθείτε ότι είναι επαρκής.