Δωρεάν κοινή χρήση βίντεο στο Revver

Επισκόπηση του Revver:

Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα για τον Revver είναι ότι τοποθετεί διαφημίσεις στο τέλος των βίντεό σας, για τις οποίες μπορείτε να κερδίζετε χρήματα (ανάλογα με το αν οι θεατές παρακολουθούν ολόκληρο το βίντεο σας, κάνουν κλικ σε συνδέσμους κ.λπ.). Διατηρείτε το 50% των ακαθάριστων εσόδων και διατηρείτε όλα τα δικαιώματα στην εργασία σας.

Λόγω των διαφημιστών, ο Revver τονίζει πραγματικά ότι τα πράγματα είναι καθαρά. ορίζουν ότι «δεν υπάρχει σεξουαλικό, πορνογραφικό ή [ασυνήθιστο] ερωτικό περιεχόμενο». Όλα τα βίντεο ελέγχονται από τους εκδότες του Revver πριν δημοσιεύονται.

Κόστος του Revver:

Ελεύθερος

Διαδικασία εγγραφής για τον Revver:

Για να ανεβάσετε βίντεο, πρέπει να εγγραφείτε με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Για να πληρωθείτε, χρειάζεστε έναν λογαριασμό PayPal. αυτό μπορεί να προστεθεί ανά πάσα στιγμή.

Μεταφόρτωση στο Revver:

Το Revver παίρνει αρχεία έως και 100MB, σε μορφές mov, mpeg, mpg, mp4, wmv, asf, avi (συμπεριλαμβανομένων των DIVX), 3gp και 3g2.

Ο χρόνος φόρτωσης είναι ασυνήθιστα γρήγορος, αν και όλα τα βίντεο του Revver παρακολουθούνται και εγκρίνονται πριν εμφανιστούν στον ιστότοπο.

Συμπίεση στο Revver:

Το Revver δημιουργεί ένα αρχείο Flash και ένα αρχείο Quicktime της ταινίας σας.

Tagging in Revver:

Υπάρχει μια απλή φόρμα φόρτωσης όπου συμπληρώνετε έναν τίτλο, μια περιγραφή, ετικέτες, πιστώσεις, έναν ιστότοπο και την καταλληλότητα ηλικίας του βίντεο. (Περιέργως, υπάρχει μια "ρητή" ρύθμιση, αν και ο Revver απαγορεύει ρητά το ρητό περιεχόμενο.)

Κοινή χρήση από την Revver:

Τα βίντεο μπορούν να μεταφορτωθούν στον υπολογιστή σας, αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε φίλους ή δημοσιεύονται σε άλλους δικτυακούς τόπους.

Επειδή οι διαφημίσεις αποτελούν μέρος του βίντεο, θα λάβετε πληρωμή αν κάποιος παρακολουθεί το Revver ή σε άλλους ιστότοπους, όπως προσωπικά ιστολόγια ή MySpace.

Όροι υπηρεσίας για τον Revver:

Διατηρείτε όλα τα πνευματικά δικαιώματα στα βίντεο που μεταφορτώνονται στο Revver. Μόλις αφαιρέσετε ένα βίντεο από τον ιστότοπο, η εταιρεία συμφωνεί να σταματήσει τη διανομή του. Περιεχόμενο που είναι επιβλαβές, παράνομο, άσεμνο, παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα κ.λπ. δεν επιτρέπεται.