Μια λεπτή αφής: το 2016 Amazon Kindle

Ανακατασκευή ή χρήση, αυτό το Kindle θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας

Όπως ο κύκλος της ζωής που έγραψε ο Elton John, τα gadgets έχουν έναν φυσικό κύκλο γι 'αυτά.

Μερικοί υποστηρίζουν τη δοκιμασία του χρόνου, όπως το βασικό σχέδιο για προσωπικούς υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές. Στη συνέχεια, έχετε καταχωρίσεις μικρής διάρκειας, όπως το Discman, τα θύματα μιας νέας, καταστροφικής τεχνολογίας που θα οδηγήσει στο επόμενο κύμα καινοτομίας.

Για κάποιο χρονικό διάστημα, φαινόταν ότι οι E ανάγνωστες μελάνης ήταν έτοιμοι να είναι στην τελευταία κατηγορία. Μετά από μια καυτή εκκίνηση που είδε την αγορά να πλημμυρίζει με καταχωρήσεις από τους μεγάλους και τους μικρούς κατασκευαστές, η σφαγή των ηλεκτρονικών αναγνωστών ήρθε σκληρή και γρήγορη όταν οι ταμπλέτες σφετεριστούσαν τις συσκευές. Με εταιρείες όπως η Sony, η αγορά του e-reader είδε τεράστια συρρίκνωση - εκτός από έναν βασικό παίκτη που είναι.

Με εξαίρεση μερικές εναλλακτικές λύσεις που συνεχίζουν να παλεύουν τον καλό αγώνα, η σειρά Kindle του Amazon παραμένει ο πιο κατάλληλος επιζώντας στο δαρβινικό οικοσύστημα e-reader.

Εκτός από την εισαγωγή διαφορετικών καταχωρήσεων, όπως το Kindle Paperwhite , η Amazon επιθυμεί επίσης να ανανεώνει τακτικά τον E-reader της σε κάθε ζευγάρι ή και πολλά χρόνια. Το τελευταίο έρχεται με τη μορφή του Kindle 2016, το οποίο προσθέτει μερικά νέα χαρακτηριστικά στο μίγμα.

Στην κορυφή της λίστας υπάρχει ένας νέος παράγοντας μορφής. Αυτό το Kindle έρχεται με λιγότερο βάρος και λεπτότερο προφίλ από το προηγούμενο μοντέλο που αντικαθιστά, καθιστώντας το ένα smidgen πιο φορητό. Σε μόλις 5,7 ουγγιές, το νέο Kindle είναι ελαφρύτερο από το Voyage και το Paperwhite, αν και είναι ακόμα πιο βαρύ από το κορυφαίο Oasis. Για τους λαούς που θέλουν εναλλακτικές λύσεις χρώματος, το Kindle 2016 είναι επίσης διαθέσιμο σε λευκό εκτός από το κανονικό μαύρο χρώμα άνθρακα.

Μια άλλη ωραία προσθήκη είναι η συμπερίληψη του προγράμματος ανάγνωσης οθόνης VoiceView μέσω της ενσωματωμένης υποστήριξης Bluetooth του Kindle. Αυτό ανοίγει πολλές από τις λειτουργίες του αναγνώστη σε χρήστες με προβλήματα όρασης, κατευθείαν έξω από το κιβώτιο χωρίς να απαιτείται επιπλέον προσαρμογείς. Για τους οπαδούς της προσβασιμότητας, αυτό είναι μια άξια προσθήκη.

Άλλες νέες λειτουργίες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα χρήσης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την εξαγωγή των σημειώσεών σας καθώς και των σημαντικών σας στοιχείων μέσω PDF ή ακόμα και ενός απλού αρχείου που μπορεί να ανοίξει με μια εφαρμογή υπολογιστικού φύλλου. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεταξύ Αγγλικών και Κινέζων για συμβουλές Word Wise όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία λεξικού της συσκευής. Ο ηλεκτρονικός αναγνώστης έρχεται με τη νέα εξατομικευμένη διασύνδεση αρχικής οθόνης που κυκλοφόρησε και το Amazon νωρίτερα το 2016.

Όσον αφορά τη διαρκή ισχύ, η Amazon συνεχίζει να τροφοδοτεί διάρκεια ζωής μπαταρίας τέσσερις εβδομάδες με βάση τη μαγεία εξίσωση της μισής ώρας ανάγνωση ανά ημέρα. Εν ολίγοις, είναι περίπου 14 ώρες. Η φόρτιση της συσκευής σε πλήρη ισχύ από άδειο διαρκεί περίπου τέσσερις ώρες, η οποία δεν είναι εξαιρετικά γρήγορη αλλά τουλάχιστον δεν απαιτεί να την αφήσετε συνδεδεμένη όλη τη νύχτα.

Η τιμολόγηση παραμένει η ίδια στα 99,99 δολάρια, αν και οι λαοί που δεν έχουν σημασία για τις διαφημίσεις μπορούν να μειώσουν την τιμή τους σε $ 79,99 με ειδικές προσφορές. Αν και η έλλειψη πτώσης των τιμών μπορεί να απογοητεύσει μερικούς, συνεχίζει να είναι το πιο προσιτό στο σταθερό του Amazon, με την επόμενη επιλογή χαμηλού κόστους να είναι το Kindle Paperwhite, το οποίο κοστίζει 119,99 δολάρια με ειδικές προσφορές ή διαφήμιση. Η χαμηλότερη τιμή, ωστόσο, έρχεται με, καλά, μια τιμή. Από την πλευρά συν, το Kindle 2016 εξακολουθεί να διαθέτει μια οθόνη αφής, η οποία είναι ένα πλεονέκτημα. Η αποθήκευση είναι επίσης συγκρίσιμη με άλλες συσκευές Kindle με 4 gigabytes εσωτερικής αποθήκευσης.

Ταυτόχρονα, λείπουν επίσης λειτουργίες που είναι διαθέσιμες σε άλλα τρέχοντα μοντέλα Kindle. Το πιο έντονο είναι η έλλειψη οπίσθιου φωτισμού. Με την απουσία ενός ενσωματωμένου φωτός, δεν θα μπορείτε να διαβάσετε σε σκοτεινά μέρη, εκτός εάν έχετε μια εξωτερική πηγή φωτός δική σας. Η ανάλυση είναι επίσης χαμηλότερη σε μόλις 167 σημεία ανά ίντσα. Αντίθετα, κάθε άλλο Kindle στην τρέχουσα γραμμή όπως το Paperwhite, το Voyage και το Oasis διαθέτουν οθόνη με ανάλυση 300 σημείων ανά ίντσα.

Οι επιλογές συνδεσιμότητας περιορίζονται επίσης στο Wi-Fi και το Kindle 2016 δεν διαθέτει τη σύνδεση 3G που έχουν άλλες συσκευές Kindle. Για τους χρήστες που θέλουν να φέρουν τον αναγνώστη τους στην παραλία ή στην πισίνα, αυτό το μοντέλο δεν έρχεται με τις ίδιες ανθεκτικές στο νερό δυνατότητες που παρατηρούνται στο Barnes & Noble Nook Glowlight Plus ή στο Kobo Aura H2O. Το Kindle 2016 επίσης δεν διαθέτει υποδοχή ακουστικών εάν θέλετε να διπλασιαστεί ως συσκευή ακρόασης.

Ενώ το νέο Kindle συνεχίζει την τάση να μην υποστηρίζει μορφές αρχείων όπως EPUB, εξακολουθεί να έχει αυτό που είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο κατάστημα και το οικοσύστημα ηλεκτρονικών βιβλίων εκεί έξω. Οι λαοί που δεν τους αρέσει να είναι κλειδωμένοι στην ιδιόκτητη μορφή του Amazon θα είναι ακόμα καλύτεροι με εναλλακτικές λύσεις όπως το Kobo ή το Nook. Αν είστε συνηθισμένοι στο online σύστημα του Amazon, ωστόσο, το Kindle 2016 είναι μια σταθερή και οικονομικά προσιτή επιλογή.