Πώς να διαγράψετε φωτογραφίες σε ένα BlackBerry PlayBook

01 από 03

Bezel Swiping είναι ο φίλος σας

Για να ξεκινήσετε, σύρετε προς τα κάτω από την κορυφαία στεφάνη του BlackBerry PlayBook σας. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Όταν περιγράφετε τη διεπαφή του BlackBerry PlayBook, έρχεται στο μυαλό η λέξη "διαφορετικό". Και ενώ είναι αναμφισβήτητα μια ωραία αναπνοή καθαρού αέρα, η διαπίστωση πως να κάνεις πράγματα μπορεί να είναι πολύ δύσκολη, ειδικά για νέους μετατροπείς tablet. Στην πραγματικότητα, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σαν ηλίθιος.

Για παράδειγμα, διαγράψτε μια φωτογραφία από το tablet σας. Η διαγραφή μιας φωτογραφίας από άλλες διεπαφές αφής προϋποθέτει συνήθως τη λήψη της φωτογραφίας, αγγίζοντας και κρατώντας είτε την εικόνα ή ένα εικονίδιο κάπου και το voila - εμφανίζεται μια επιλογή "διαγραφής" για την εικόνα σας.

Αλλά αυτό δεν συμβαίνει για το BlackBerry. Για να διαγράψετε μια φωτογραφία από το tablet της Research in Motion, θα χρειαστεί πρώτα να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα κάτω από την κορυφαία στεφάνη, ενώ η φωτογραφία θα επισημανθεί. Προχώρα. Σύρετε από την κορυφή προς τα κάτω και θα δείτε.

Σημείωση: Μην συγχέετε τη σελίδα Facebook στην παραπάνω εικόνα. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας σύνδεσης στο Facebook που πήρα κατά λάθος (γι 'αυτό το διαγράφω). Πώς λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο οθόνης με το BlackBerry PlayBook που ρωτάτε; Καλά. προχωρήστε και δείτε το φροντιστήριο οθόνης του BlackBerry PlayBook. (Γιατί, ναι, αυτό ήταν ένα απίστευτο βύσμα.)

02 του 03

Αγγίξτε το εικονίδιο "Απορριμματοκιβώτιο" στο μενού "Αφαίρεση" του BlackBerry PlayBook

Αγγίξτε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων στην επάνω δεξιά γωνία του BlackBerry PlayBook. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Μόλις σύρετε προς τα κάτω από την κορυφαία στεφάνη, θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο, οριζόντιο παράθυρο που εμφανίζει τις εικόνες σας. Ooooohhhh ....

Τώρα σταματήστε το σκίσιμο και βεβαιωθείτε ότι η φωτογραφία που θέλετε να διαγραφεί είναι επισημασμένη. Προετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε αυτόν τον σκληρό κόσμο, ανεπιθύμητη συλλογή εικονοστοιχείων!

Μόλις επισημανθεί η προσβλητική εικόνα, στρέψτε την προσοχή σας προς την επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης του BlackBerry PlayBook. Δείτε αυτό το εικονίδιο με το σκουπίδι; Νομίζω ότι παίρνεις την ιδέα, φίλε!

03 του 03

Διαγράψτε την εικόνα από το BlackBerry PlayBook

Πατήστε το κουμπί "Διαγραφή" για να διαγράψετε την επισημασμένη εικόνα. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Αγγίξτε το εικονίδιο απορριμμάτων και το BlackBerry PlayBook σας θα εμφανίσει ένα αναδυόμενο παράθυρο δίνοντάς σας την επιλογή είτε για "Ακύρωση" είτε "Διαγραφή". Θα σας δώσω ΕΝΑΣ ΕΙΚΟΝΑ για το ποιος διαγράφει τη φωτογραφία. Μην ανησυχείτε, πάρτε το χρόνο σας. Ξέρω ότι είναι μια νόστιμη.

Οποιοσδήποτε, μόλις πατήσετε το σωστό κουμπί, η εικόνα σας θα σταλεί στο Netherworld όπου όλες οι διαγραμμένες φωτογραφίες πηγαίνουν - ένα εξαιρετικό σημείο στο δρόμο για τις εικόνες που παίρνετε από τον εαυτό σας, ενώ χωρίς shirtless μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου.

Και αυτό είναι! Για περισσότερα σχετικά με τα δισκία, μην ξεχάσετε να δείτε το τμήμα Tablet και Slate PC.