Πώς να διαβάσετε δωρεάν το Google Ebooks στο τηλέφωνο ή στον υπολογιστή σας

Ενώ τα σύγχρονα βιβλία γεννιούνται ψηφιακά, βιβλία αρκετά μεγάλα για να είναι δημόσιοι χώροι μπορεί να μην έχουν δει ποτέ έναν υπολογιστή. Η Google έχει σαρώσει βιβλία από δημόσιες βιβλιοθήκες και άλλες πηγές για αρκετά χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση σε μια ολόκληρη βιβλιοθήκη κλασικής λογοτεχνίας που μπορείτε να διαβάσετε στον υπολογιστή ή σε μια ποικιλία κινητών συσκευών και αναγνώστες eBook.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε επίσης να βρείτε δωρεάν βιβλία που δεν είναι δημόσιο τομέα. Δεν είναι όλα τα δωρεάν βιβλία χωρίς δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας . Υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους οι εκδότες μπορούν να επιλέξουν να κάνουν ένα βιβλίο δωρεάν, όπως για μια προσφορά ή επειδή ο δημιουργός / εκδότης θέλει απλά να πάρει τις πληροφορίες μπροστά σε ένα ακροατήριο.

Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε δωρεάν βιβλία (δημόσια και όχι) μέσω των Βιβλίων Google.

01 από 04

Αναζήτηση βιβλίου

Αποτύπωση οθόνης

Το πρώτο βήμα είναι να διασφαλίσετε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Λογαριασμό σας Google και να μεταβείτε στα Βιβλία Google στη διεύθυνση books.google.com.

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στα Βιβλία Google για οποιοδήποτε βιβλίο ή θέμα. Σε αυτή την περίπτωση, ας πάμε με το " Alice in Wonderland " αφού είναι ένα πολύ γνωστό βιβλίο και πιθανότατα υπάρχει ένα ελεύθερο eBook ή δύο για αυτόν τον τίτλο. Το πρωτότυπο έργο είναι δημόσιο, επομένως οι περισσότερες από τις παραλλαγές είναι μόνο με τη μορφοποίηση και τον αριθμό των απεικονίσεων που περιλαμβάνονται στο έργο. Εντούτοις, μπορεί επίσης να τρέξετε σε πολλά αντίτυπα προς πώληση, καθώς η αναδιαμόρφωση του αντιγράφου εκτύπωσης σε ένα eBook έλαβε ακόμη κάποια εργασία. Ορισμένα από τα αποτελέσματα αναζήτησης ενδέχεται να σχετίζονται και με τον ίδιο τίτλο.

Τώρα μπορείτε να το κάνετε πιο εύκολο και να φιλτράρετε τα άσχετα αποτελέσματα. Περιορίστε τα αποτελέσματα αναζήτησης χρησιμοποιώντας τα εργαλεία αναζήτησης για να βρείτε μόνο δωρεάν eBooks Google.

02 από 04

Η εύρεση των δωρεάν ηλεκτρονικών βιβλίων

Αποτύπωση οθόνης

Ένας άλλος εύκολος τρόπος να αποκτήσετε δωρεάν τα eBooks Google είναι να μεταβείτε στο κατάστημα Google Play και να περιηγηθείτε. Το Top Free in Books είναι μια κατηγορία περιήγησης που αναφέρει τις πιο δημοφιλείς δωρεάν λήψεις αυτής της εβδομάδας. Αυτό περιλαμβάνει βιβλία δημοσίου τομέα και διαφημιστικά βιβλία που οι νόμιμοι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων ήθελαν να δώσουν δωρεάν.

"Αγοράστε" αυτά όπως κάθε άλλο Βιβλίο Google, εκτός από το ότι τα αγοράζετε χωρίς χρήματα.

Σημείωση: Το Amazon έχει συχνά τις ίδιες προωθητικές ενέργειες για δωρεάν eBooks, οπότε αν προτιμάτε Kindle, αναζητήστε Amazon και ελέγξτε. Αν πωλούνται και στα βιβλιοπωλεία του Αμαζονίου και στο Google Play, μπορείτε να τα κατεβάσετε και τα δύο.

03 του 04

Διαβάστε το Ebook Google

Διαβάστε το βιβλίο ή κρατήστε την αγορά.
Τώρα που έχετε κάνει κλικ στο κουμπί Λήψη τώρα , έχετε προσθέσει το βιβλίο στην εικονική βιβλιοθήκη σας και μπορείτε να το διαβάσετε ανά πάσα στιγμή, συμπεριλαμβανομένου τώρα. Για να ξεκινήσετε την ανάγνωση, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Ανάγνωση τώρα και το βιβλίο σας θα ανοίξει στην οθόνη.

Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε να ψωνίζετε για περισσότερα βιβλία, δωρεάν ή με άλλο τρόπο. Μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτό και σε οποιοδήποτε άλλο βιβλίο ανά πάσα στιγμή, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο My eBooks Google . Αυτός ο σύνδεσμος θα βρείτε σχεδόν σε κάθε σελίδα στο Google eBookstore, οπότε αναζητήστε το ανά πάσα στιγμή.

04 του 04

Τα ηλεκτρονικά μου βιβλία Google

Η προβολή μου eBooks.

Όταν κάνετε κλικ στο εικονολόγιό μου Google , θα δείτε όλα τα βιβλία στην εικονική βιβλιοθήκη σας, τα οποία θα αγοράσετε και θα είναι δωρεάν. Μπορείτε επίσης να λάβετε αυτές τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο " Η βιβλιοθήκη μου " από την αρχική σελίδα των Βιβλίων Google.

Η απλοποιημένη προβολή του Google eBooks είναι επίσης αυτό που θα δείτε όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Βιβλία Google στο Android.

Τα Βιβλία Google θα θυμούνται ποια ήταν η σελίδα σας, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε την ανάγνωση ενός βιβλίου στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας και να συνεχίσετε να διαβάζετε στο tablet σας ή στο τηλέφωνο Android χωρίς να χάσετε μια σελίδα.