Ανασκόπηση: PDP Afterglow Prismatic ασύρματο ακουστικό τυχερού παιχνιδιού

Ενημέρωση: Μια νέα έκδοση αυτού του προϊόντος έχει κυκλοφορήσει από την αρχική αναθεώρηση του 2014. Η PDP προσφέρει τώρα δύο παραλλαγές του νέου ασύρματου ακουστικού Afterglow AG 9 Premium στο ίδιο σημείο τιμών. Αυτές περιλαμβάνουν μια πράσινη έκδοση Xbox One και μια μπλε έκδοση PS4, και οι δύο τιμές σε $ 100. Τα νέα χαρακτηριστικά για το AG 9 που δεν διατίθενται στο Prismatic περιλαμβάνουν αφαιρούμενο μικρόφωνο με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου καθώς και πραγματική ασύρματη εμπειρία σε σύγκριση με τις πιο εξαρτημένες εκδόσεις παλαιών.

Θυμηθείτε τη φράση "Εάν δεν έχει σπάσει, μην το διορθώσετε"; "Όταν έκανα τελευταίο σχόλιο για τα ασύρματα ακουστικά Hewlett-Packard της Performance Designed Product, έδωσα αρκετά υψηλά σήματα για την άριστη απόδοση ήχου, την καθολική εφαρμογή σε διάφορα συστήματα και το κόστος σε σύγκριση με άλλα ακουστικά τυχερού παιχνιδιού. Γρήγορα προς τα εμπρός στο εδώ και τώρα και PDP έχει κυκλοφορήσει μια ενημέρωση για το Afterglow με Prismatic ακουστικά του.

Γιατί λοιπόν η PDP αισθάνθηκε την ανάγκη να αλλάξει ένα στερεό προϊόν; Λοιπόν, τόσο καλό όσο το ακουστικό, δεν ήταν ακόμα τέλειο. Ένα ζήτημα ήταν ο περίεργος μηχανισμός τοποθέτησης στην κεφαλόδεσμο, ο οποίος μπορεί να νιώθει συντριβή κρανίων μετά από εκτεταμένες συνεδρίες βιντεοπαιχνιδιών. Αν και η κατασκευή είναι αρκετά ανθεκτική και συμπαγής, το καθαρό πλαστικό κεφαλόδεσμο φαινόταν επίσης ένα τσιπ φτηνό. Στη συνέχεια, υπάρχουν οι δυσκολίες που προκύπτουν όταν προσπαθείτε να το χρησιμοποιήσετε με ένα σύστημα παιχνιδιών συνδεδεμένο μέσω HDMI. Πόσα από αυτά τα ζητήματα κάνει αυτό το ανανεωμένο Διεύθυνση Afterglow;

Ηχητική απόδοση

Λοιπόν, προτού φτάσουμε στις καλλυντικές αλλαγές με τη συσκευή, θα ήθελα απλώς να επισημάνω ότι η απόδοση του ήχου για τα κουτιά και το μικρόφωνο είναι σχεδόν το ίδιο με το πρώτο Afterglow, οπότε φροντίστε να ελέγξετε ότι η προηγούμενη ανασκόπηση όλων των Λεπτομέριες. Εάν είστε τεμπέλης και δεν έχετε τη διάθεση να το κάνετε αυτό, το κοινόχρηστο DNA με τον προκάτοχό του είναι πραγματικά καλό, καθώς ο ήχος σε αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού είναι κορυφαίος. Παίρνετε τις ίδιες προεπιλογές όπως και πριν, αν και είμαι μερικός στο μπάσο, όπως μου αρέσει ο ήχος μου με κάποια γροθιά χαμηλού βαθμού. Ο ήχος είναι εξαιρετικός όταν χρησιμοποιείτε το ακουστικό ως κανονικό ακουστικό με το MP3 player ή το smartphone. Ο ήχος είναι αρκετά δυναμικός με μια υγιή ποσότητα oomph. Χρησιμοποιήστε έναν ισοσταθμιστή, για παράδειγμα, και η εσωτερική κεφαλή μπάσων μέσα σας θα χαλάσει με χαρά. Τα αντικείμενα όπως τα κουμπιά ελέγχου και η τοποθέτηση παραμένουν τα ίδια.

Καλλυντικές Αλλαγές

Όσον αφορά τις αλλαγές στο κλειδί, το κεφαλόδεσμο είναι το μεγαλύτερο. Το Gone είναι το φτηνό σαφές πλαστικό και το λουράκι σύνθλιψης κεφαλής. Αντ 'αυτού, αντικαθίσταται από ένα πιο παραδοσιακό κεφαλόδεσμο με επένδυση κάτω. Η ίδια η κεφαλή είναι ανθεκτική. Εκτός από τη χρήση κάποιων βιδών για να το διατηρήσετε στη θέση του, το κεφαλόδεσμο μπορεί να αντέξει πολύ σοβαρή κάμψη όπως ο προκάτοχός του χάρη στην σταθερή ποιότητα κατασκευής. Από την πλευρά συν, βελτιώνει σίγουρα τη συνολική εμφάνιση της συσκευής. Στο μειονέκτημα, ο διακόπτης σε μια πιο συμβατική κεφαλόδεσμος πρόσθεσε επιπλέον πίεση στα ίδια τα ακουστικά, τα οποία τώρα πιέζουν πιο σκληρά. Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που η συσκευή δεν συμπιέζει σοβαρά την κορυφή του noggin σας όπως το πρώτο λουρί Afterglow, πιέζει σκληρότερα γύρω από την περιοχή του αυτιού, οδηγώντας σε ένα διαφορετικό είδος δυσφορίας κατά τη διάρκεια εκτεταμένων συνεδριών.

Ρύθμιση HDMI

Εν τω μεταξύ, παρόλο που η εγκατάσταση με σύνδεση καλωδίου εξαρτήματος παραμένει εύκολη, η εγκατάσταση με μια κονσόλα συνδεδεμένη μέσω HDMI εξακολουθεί να χτυπά ή να χάσει. Βασικά, η δυνατότητα χρήσης του ακουστικού με σύνδεση HDMI απαιτεί τηλεόραση με αναλογική έξοδο ήχου ή υποδοχή ακουστικών. Διαφορετικά, δεν έχετε τύχη. Οι καλωδιακοί συνδετήρες για το διανομέα USB και το εξάρτημα εξαρτημάτων επίσης δεν φαίνονται τόσο κομψοί όσο αυτοί που προσφέρονται από ανταγωνιστές όπως το Astro MixAmp ή το Turtle Beach Ear Force XP400 .

Παρά τα μειονεκτήματά της, ωστόσο, αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού δεν παραχωρεί το έδαφος στη σημαντικότερη λειτουργία όλων: ποιότητα ήχου. Ακόμη και με τις τραχείες άκρες της, εξακολουθεί να παρέχει το καλύτερο ηχητικό κτύπημα για το buck ανάμεσα στα ακουστικά τυχερών παιχνιδιών στα $ 100. Αν ψάχνετε για ένα ακουστικό τυχερού παιχνιδιού για το Xbox 360, το PS3, το Wii ή το PC σας που προσφέρει εξαιρετικό ήχο αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε δύο ή τρεις φορές περισσότερα από αυτά που προσφέρουν ανταγωνιστές υψηλότερης τιμής, τότε το PDP Afterglow Prismatic παραμένει ένα καλό στοίχημα.

Τελική βαθμολογία: 4,5 αστέρια από 5

Για περισσότερα σχετικά με τα ακουστικά για τους παίκτες, φροντίστε να δείτε τη λίστα με τα κορυφαία ακουστικά τυχερού παιχνιδιού . Για περισσότερα σχετικά με τα ακουστικά και τα ηχεία γενικότερα, επισκεφθείτε τον διανομέα φορητών ακουστικών και ηχείων φορητών ηλεκτρονικών.