Πώς να αποθηκεύσετε τα βίντεο Snapchat

Συμβουλές για την αρπαγή βίντεο από το Snapchat πριν εξαφανιστούν για πάντα

Το Snapchat είναι μια δημοφιλής εφαρμογή που χρησιμοποιείται για την κοινή χρήση γρήγορων φωτογραφιών και βίντεο, τα οποία εξαφανίζονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετά την προβολή. Για να αποθηκεύσετε τα βίντεο Snapchat προτού πάνε καλά, έχετε μερικές επιλογές για να δοκιμάσετε.

Αποθήκευση των δικών σας βίντεο Snapchat: Εύκολη!

Αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να μάθετε πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δικά σας βίντεο, τότε η λύση είναι γελοία εύκολη. Το κάνετε απλά με τον ίδιο τρόπο που αποθηκεύετε μια φωτογραφία πριν την δημοσιεύσετε.

  1. Καταγράψτε το βίντεό σας διατηρώντας το μεγάλο πλήκτρο διαγραφής για όσο χρονικό διάστημα θέλετε.
  2. Πατήστε το κάτω βέλος που εμφανίζεται στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.
  3. Θα γνωρίζετε ότι το βίντεό σας αποθηκεύτηκε επιτυχώς όταν μια "Αποθηκευμένη!" εμφανίζεται το μήνυμα.
  4. Ελέγξτε τις αναμνήσεις σας πατώντας το εικονίδιο Μνήμες που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το μεγάλο κενό κουμπί για να βρείτε το αποθηκευμένο σας βίντεο εκεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να το πατήσετε για να το παρακολουθήσετε ή να πατήσετε το εικονίδιο επιλογής στην επάνω δεξιά γωνία για να επιλέξετε το βίντεο που ακολουθείται από το εικονίδιο αποθήκευσης / εξαγωγής στο μενού που εμφανίζεται στο κάτω μέρος για να το αποθηκεύσετε στη συσκευή σας.

Αρκετά εύκολο, έτσι; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να θυμηθείτε να χτυπήσετε πραγματικά το κουμπί αποθήκευσης πριν το στείλετε στους φίλους σας.

Αν ξεχάσατε να αποθηκεύσετε το βίντεό σας προτού το στείλετε, αλλά και να το δημοσιεύσετε ως ιστορία , μπορείτε ακόμα να το αποθηκεύσετε. Από την καρτέλα "Ιστορίες":

  1. Αγγίξτε τις τρεις γκρίζες κάθετες κουκίδες που εμφανίζονται στα δεξιά της ιστορίας μου.
  2. Πατήστε ένα στιγμιαίο βίντεο (αν έχετε δημοσιεύσει πολλαπλές ιστορίες).
  3. Στη συνέχεια, πατήστε το κάτω βέλος που εμφανίζεται δίπλα του για να το αποθηκεύσετε στη συσκευή σας.

Αποθήκευση άλλων χρηστών & # 39; Βίντεο: Δεν είναι τόσο εύκολο

Τώρα, αν θέλετε να αποθηκεύσετε τα βίντεο Snapchat από άλλους χρήστες που είτε σας στέλνουν σε εσάς είτε τα δημοσιεύουν ως ιστορίες, είναι λίγο πιο περίπλοκο.

Η έλλειψη ενσωματωμένης δυνατότητας για τη διάσωση φωτογραφιών και βίντεο Snapchat των άλλων χρηστών αναμφίβολα έχει να κάνει με την εξασφάλιση ότι όλοι θα πάρουν το απόρρητο που τους αξίζει. Αν προσπαθήσετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης για την αποστολή φωτογραφιών κάποιου άλλου που σας έχει σταλεί, η εφαρμογή θα ειδοποιήσει τον αποστολέα γι 'αυτό.

Με αυτό είπε, εξακολουθούν να υπάρχουν διάφοροι άλλοι τρόποι που μπορείτε να καταγράψετε τα βίντεο άλλων χρηστών - μερικά από τα οποία μπορεί να λειτουργούν για εσάς. Θα πρέπει να κάνετε κάποια πειραματισμό για να μάθετε για τον εαυτό σας. Έχετε τουλάχιστον τρεις επιλογές:

1. Χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη δυνατότητα εγγραφής οθόνης σε οποιαδήποτε συσκευή Apple που εκτελεί iOS 11 ή νεότερη έκδοση (με προσοχή).

Αν έχετε iPhone ή iPad που έχουν ενημερωθεί για να εκτελούν iOS 11 ή νεότερη έκδοση, μπορείτε να επωφεληθείτε από την ενσωματωμένη δυνατότητα εγγραφής οθόνης για να αποθηκεύσετε τα βίντεο Snapchat, αλλά προειδοποιήστε! Αν το κάνετε αυτό, τα βίντεο από φίλους που καταγράφετε θα ενεργοποιήσουν το Snapchat για να στείλουν στους φίλους τους μια ειδοποίηση ότι τα βίντεό τους έχουν εγγραφεί (παρόμοια με την ειδοποίηση οθόνης για φωτογραφίες).

Αν δεν έχετε πρόβλημα με τους φίλους σας να ειδοποιούνται ότι έχετε καταγράψει τα βίντεό τους, τότε μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία μεταβαίνοντας στην καρτέλα Ρυθμίσεις > Κέντρο ελέγχου > Προσαρμογή στοιχείων ελέγχου και, στη συνέχεια, αγγίζοντας το πράσινο εικονίδιο σήματος συν δίπλα στην επιλογή Καταγραφή οθόνης . Τώρα, όταν σύρετε το δάχτυλό σας από το κάτω μέρος της οθόνης σας για να έχετε πρόσβαση στο κέντρο ελέγχου, θα δείτε ένα νέο κουμπί εγγραφής το οποίο μπορείτε να αγγίξετε για να ξεκινήσετε την εγγραφή της δραστηριότητας της οθόνης σας πριν παίξετε βίντεο Snapchat.

2. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή screencast για να καταγράψετε τι παίζει στην οθόνη σας (αν μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε).

Οι screencasts σάς επιτρέπουν να καταγράφετε και να καταγράφετε οτιδήποτε συμβαίνει σε μια οθόνη. Είναι δημοφιλείς σε επιτραπέζιους υπολογιστές για φιλοξενία σεμινάρια, slideshows και οποιεσδήποτε άλλες οπτικές παρουσιάσεις.

Δεν υπάρχουν τόσες δωρεάν εφαρμογές προβολής προβολής για κινητές συσκευές, ειδικά για την πλατφόρμα iOS, αλλά μπορείτε να συναντήσετε μερικά για το Android αν κάνετε αναζήτηση αρκετά και αρκετά σκληρά μέσω του Google Play . Όλες οι εφαρμογές που εμφανίζονται στο iTunes App Store συχνά απομακρύνονται γρήγορα, αλλά εάν διαθέτετε ένα Mac που εκτελείται σε OS X Yosemite , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη λειτουργία προβολής μέσω κινητού τηλεφώνου ως εναλλακτική λύση.

3. Χρησιμοποιήστε μια άλλη συσκευή και την κάμερά της για να εγγράψετε ένα βίντεο του βίντεο.

Αν δεν έχετε τύχη να βρείτε εφαρμογές που προβάλλονται σε προβολή που να λειτουργούν με τον τρόπο που θέλετε, και είτε δεν διαθέτετε υπολογιστή με Mac που λειτουργεί με Yosemite ή δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία της σύνδεσης του τηλεφώνου στον υπολογιστή σας, τότε μια άλλη επιλογή έχετε μόνο να τραβήξετε μια άλλη συσκευή - ένα smartphone, ένα iPod, ένα tablet ή ακόμα και μια ψηφιακή βιντεοκάμερα - για να καταγράψετε το βίντεο Snapchat μέσω ενός άλλου ξεχωριστού βίντεο.

Η ποιότητα της εικόνας και του ήχου μπορεί να μην είναι μεγάλη και μπορεί να έχετε πρόβλημα να την προσαρμόσετε στην οθόνη της συσκευής που χρησιμοποιείτε για να την καταγράψετε, αλλά τουλάχιστον είναι σχετικά απλός τρόπος (όσο έχετε πρόσβαση σε ένα επιπλέον συσκευή εργασίας) για να λάβετε ένα αντίγραφο αυτής.

Ξεχάστε για τη χρήση εφαρμογών τρίτου μέρους που αξιώνουν την αποθήκευση βίντεο Snapchat

Οποιεσδήποτε εφαρμογές τρίτου μέρους που λένε ότι μπορούν να αποθηκεύσουν τα βίντεο Snapchat είναι ψέματα και πιθανώς απατεώνες, οπότε σίγουρα θα πρέπει να αποφύγετε τη λήψη τους ή / και να τους δώσετε τα στοιχεία σύνδεσης του Snapchat.

Το φθινόπωρο του 2014 και στη συνέχεια και πάλι τον Απρίλιο του 2015, ανακοινώθηκε ότι η Snapchat θα έκανε ό, τι μπορούσε για να απαγορεύσει σε όλες τις εφαρμογές τρίτων μερών την πρόσβαση σε αυτήν ως μέσο ενίσχυσης των μέτρων προστασίας της ιδιωτικής ζωής και ασφάλειας.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι ίσως εξακολουθείτε να βρίσκετε πολλές διαφορετικές εφαρμογές σε όλο το App Store και ενδεχομένως στο Google Play, οι οποίες εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα διαπιστευτήρια σύνδεσης του Snapchat για να αποθηκεύσουν φωτογραφίες και βίντεο που λαμβάνετε. Πολλοί από αυτούς δείχνουν ακόμη ότι έχουν ενημερωθεί πρόσφατα, υποδηλώνοντας ότι εξακολουθούν να δουλεύουν.

Το Snapchat συμβουλεύει ΔΕΝ να παραδώσει τα στοιχεία σύνδεσης σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή λόγω των πιθανών κινδύνων ασφαλείας αυτών των εφαρμογών. Αν τους στοχεύουν οι χάκερ, θα έχουν πρόσβαση στα στοιχεία σύνδεσης, τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Αυτό συνέβη πριν, και ακριβώς γιατί Snapchat έχει κατέβει τόσο σκληρά για τις εφαρμογές τρίτων.