Αντιμετώπιση προβλημάτων εγκατεστημένων γραμματοσειρών που δεν θα λειτουργήσουν

Δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές για να διορθώσετε σπαστές γραμματοσειρές

Περιστασιακά, μια εγκατάσταση γραμματοσειράς χτυπά ένα snag. Σε πολλές περιπτώσεις κατεστραμμένων γραμματοσειρών, η εφαρμογή σας, όπως ένας επεξεργαστής κειμένου όπως το Microsoft Word, δεν αναγνωρίζει τη γραμματοσειρά.

Ορισμένα προβλήματα μπορούν να διορθωθούν με τη διαγραφή και επανεγκατάσταση της γραμματοσειράς, αλλά πρώτα βεβαιωθείτε ότι έχετε ακολουθήσει όλα τα βήματα για την απόκτηση γραμματοσειρών, την επέκταση αρχείων και την εγκατάσταση των γραμματοσειρών όπως περιγράφεται στις ερωτήσεις εγκατάστασης γραμματοσειράς . Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, δοκιμάστε τις παρακάτω συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων.

Αντιμετώπιση προβλημάτων εγκατάστασης γραμματοσειρών

Εάν η εγκατάσταση της γραμματοσειράς φαίνεται να λειτουργεί ομαλά, αλλά η γραμματοσειρά δεν λειτουργεί ή η εφαρμογή λογισμικού δεν την αναγνωρίζει, ακολουθούν ορισμένες προτάσεις αντιμετώπισης προβλημάτων.

Τι είναι μια γραμματοσειρά OpenType;

Το PostScript Type 1 είναι ένα πρότυπο γραμματοσειράς που αναπτύχθηκε από την Adobe και είναι χρησιμοποιήσιμο από οποιοδήποτε σύστημα υπολογιστή.

Το TrueType είναι ένας τύπος γραμματοσειράς που αναπτύχθηκε στη δεκαετία του '80 μεταξύ της Apple και της Microsoft, ο οποίος προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο στον τρόπο εμφάνισης των γραμματοσειρών. Έγινε η πιο κοινή μορφή για τις γραμματοσειρές για κάποιο χρονικό διάστημα.

Το OpenType είναι ο διάδοχος του TrueType, που αναπτύχθηκε από την Adobe και τη Microsoft. Περιέχει σκιαγράφηση PostScript και TrueType και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα δύο λειτουργικά συστήματα Mac και Windows χωρίς μετατροπή. Το OpenType μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερες γραμματοσειρές και γλώσσες για γραμματοσειρά.