Γυρίστε μια φωτογραφία σε μια Ζωγραφική με το πινέλο ιστορίας της τέχνης του Photoshop

01 από 16

Ζωγραφική φωτογραφία με το πινέλο ιστορίας τέχνης του Photoshop

Ζωγραφική φωτογραφία με το πινέλο ιστορίας τέχνης του Photoshop. Πλάγια οθόνης © Sandra Trainor. Φωτογραφία © Bruce King, μόνο για τη χρήση γραφικών λογισμικού γραφικών.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα χρησιμοποιήσω το Photoshop για να μετατρέψω μια φωτογραφία στην εμφάνιση μιας ζωγραφικής. Για να πάρετε την καλύτερη δυνατή σύνθεση, θα χρησιμοποιήσω το εργαλείο περικοπής με το κανόνα των τρίτων και θα αφαιρέσω ορισμένα αντικείμενα χρησιμοποιώντας το εργαλείο Patch. Θα χρησιμοποιήσω το εργαλείο βούρτσας για την τέχνη της τέχνης και θα προσθέσω κάποια φίλτρα. Στο πλαίσιο Ιστορικό, θα κάνω μια Στιγμιότυπο των αλλαγών, η οποία είναι ένα προσωρινό αντίγραφο της δουλειάς μου. Αφού δημιουργώ μερικές εικόνες και φτιάχνω ένα στιγμιότυπο από το καθένα, θα σώσει εκείνο που μου αρέσει περισσότερο, καθιστώντας το ολοκληρωμένο έργο μου.

Θα χρησιμοποιήσω το Photoshop CS6 , αλλά θα πρέπει να μπορείτε να το ακολουθήσετε σε προηγούμενη έκδοση. Για να ακολουθήσετε, κάντε δεξί κλικ στο παρακάτω αρχείο πρακτικής για να το ανεβάσετε στον υπολογιστή σας, στη συνέχεια ανοίξτε το στο Photoshop.

Σημείωση του συντάκτη:

Εάν χρησιμοποιείτε το Photoshop CC 2015, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ένα πράγμα που μπορείτε να σκεφθείτε όταν ανοίγετε την εικόνα είναι να το μετατρέψετε σε ένα Smart Object που διατηρεί την αρχική εικόνα.

Κατεβάστε το αρχείο πρακτικής

02 από 16

Κόψε την εικονα

Πλάγια οθόνης © Sandra Trainor. Φωτογραφία © Bruce King, μόνο για τη χρήση γραφικών λογισμικού γραφικών.

Για να δημιουργήσω την καλύτερη δυνατή σύνθεση, θα λάβω υπόψη το κανόνα των Τρίτων, το οποίο είναι να φανταστούμε δύο κάθετες και δύο οριζόντιες γραμμές που διαιρούν την εικόνα σε εννέα ίσα μέρη και παρέχουν διασταυρώσεις για να τοποθετήσουν σημαντικά στοιχεία. Αυτό που είναι ωραίο είναι ότι το εργαλείο περικοπής στις νεότερες εκδόσεις του Photoshop έχει αυτό το ενσωματωμένο. Με το εργαλείο περικοπής που επιλέχθηκε στον πίνακα Εργαλεία, απλά επιλέξτε το κανόνα των τρίτων στις επιλογές επικάλυψης που εμφανίζεται στη γραμμή επιλογών, για να βοηθήσετε να κάνετε το λουλούδι μέσα η εικόνα την εστίαση, θα έχω να καθίσει ένα τρίτο κάτω και δύο τρίτα μέσα, όπου οι γραμμές τέμνονται. Θα πρέπει να φανταστείτε αυτές τις γραμμές αν χρησιμοποιείτε μια έκδοση του Photoshop που δεν προσφέρει τον κανόνα των τρίτων.

Το εργαλείο περικοπής στο Photoshop CS6 εστιάζει αυτόματα στο κέντρο της περιοχής καλλιέργειας. Για να καταστήσετε μικρότερη την περιοχή καλλιέργειας, κάντε κλικ και σύρετε από τη γωνία της επιλογής ή μετακινήστε το για να διατηρήσετε τις αναλογίες του ορθογωνίου κατά την αλλαγή μεγέθους. Κάντε κλικ και σύρετε μέσα στην περιοχή περικοπής για να μετακινήσετε την εικόνα ή κάντε κλικ έξω από την περιοχή περικοπής για να περιστρέψετε την εικόνα. Εάν εργάζεστε σε μια παλαιότερη έκδοση, θα πρέπει να μετακινήσετε το εργαλείο περικοπής και να το προσαρμόσετε, αντί να μετακινήσετε την εικόνα.

Μετά την αλλαγή μεγέθους της περιοχής καλλιέργειας και τη μετακίνηση της εικόνας σε εκείνη που φαίνεται ωραία, θα κάνω διπλό κλικ στην περιοχή για να περικόψετε την εικόνα.

03 από 16

Κάντε μια επιλογή

Πλάγια οθόνης © Sandra Trainor. Φωτογραφία © Bruce King, μόνο για τη χρήση γραφικών λογισμικού γραφικών.

Οι καλλιτέχνες δεν πρέπει να επιμείνουν σε αυτό που είναι πραγματικό. μπορούν να αλλάξουν ό, τι θέλουν για να ταιριάξουν με την ερμηνεία τους για ένα θέμα ή για να αλλάξουν μια σύνθεση ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Αυτό είναι γνωστό ως καλλιτεχνική άδεια. Επειδή θέλω το λουλούδι να είναι το επίκεντρο, θα αφαιρέσω το μικρό μαξιλαράκι που αισθάνομαι ότι συναγωνίζεται με το λουλούδι για προσοχή.

Θα επιλέξω το εργαλείο Polygon Lasso από τον πίνακα "Εργαλεία". Αν δεν βλέπετε αυτό το εργαλείο, κάντε κλικ και κρατήστε πατημένο το μικρό βέλος δίπλα στο εργαλείο Lasso για να το αποκαλύψετε. Με αυτό το εργαλείο θα κάνω κλικ γύρω από το μικρό μαξιλάρι κρίνος για να το επιλέξετε.

04 από 16

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο αντιστοίχισης

Πλάγια οθόνης © Sandra Trainor. Φωτογραφία © Bruce King, μόνο για τη χρήση γραφικών λογισμικού γραφικών.

Θα επιλέξω το εργαλείο ζουμ από τον πίνακα "Εργαλεία" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ μερικές φορές στο μικρό μαξιλάρι κρίνος για να το δείτε πιο προσεκτικά. Στη συνέχεια θα επιλέξω το εργαλείο Patch. Εάν δεν εμφανίζεται το εργαλείο "Εργαλείο επιδιόρθωσης" στο πλαίσιο "Εργαλεία", κάντε κλικ και κρατήστε πατημένο το μικρό βέλος δίπλα στο εργαλείο "Βούρτσα θεραπείας σημείου" για να το αποκαλύψετε εκεί. Το εργαλείο επιδιόρθωσης χρησιμοποιείται για την αντικατάσταση των εικονοστοιχείων σε μια επιλεγμένη περιοχή με κάποια άλλα εικονοστοιχεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Patch ή εάν εργάζεστε στο Photoshop CS6, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Patch με την επιλεγμένη ρύθμιση Content Aware στη γραμμή επιλογών, η οποία λέει στο Photoshop την περιοχή των εικονοστοιχείων που θέλετε να δοκιμάσετε. ότι θέλετε να έχετε στη θέση της επιλεγμένης περιοχής σας.

Αφού επιλέξετε το εργαλείο Patch, θα κάνω κλικ και σύρετε την επιλεγμένη περιοχή σε μια περιοχή που θέλω να δείξω. Για να καταργήσετε την επιλογή, θα κάνω κλικ έξω από την επιλεγμένη περιοχή.

Με το εργαλείο ζουμ, θα σμικρύνω κρατώντας πατημένο το Alt (Windows) ή Option (Mac) καθώς κάνω κλικ μερικές φορές στην εικόνα. Στη συνέχεια θα εξετάσω αν υπάρχει κάτι άλλο που θα ήθελα να αλλάξω. Μπορώ να χρησιμοποιήσω και πάλι το εργαλείο Patch σε μερικές μικρές περιοχές, τότε όταν η σύνθεση είναι σύμφωνα με τις δικές μου προτιμήσεις, θα επιλέξω Αρχείο> Αποθήκευση.

05 από 16

Ορίστε τις επιλογές

Πλάγια οθόνης © Sandra Trainor. Φωτογραφία © Bruce King, μόνο για τη χρήση γραφικών λογισμικού γραφικών.

Θα επιλέξω Παράθυρο> Ιστορικό, για να ανοίξει ο πίνακας ιστορικού. Ο πίνακας Ιστορικό εμφανίζει τυχόν αλλαγές που έχουν γίνει. Αυτές οι καταγεγραμμένες αλλαγές ονομάζονται καταστάσεις.

Στον πίνακα Εργαλεία, θα επιλέξω το Πινέλο ιστορίας τέχνης. Στη γραμμή επιλογών, θα κάνω κλικ στο μικρό βέλος που ανοίγει το εργαλείο επιλογής προρρύθμισης βούρτσας και θα ρυθμίσει το μέγεθος της βούρτσας στα 10. Θα ρυθμίσω επίσης το Opacity στο 100%, το στυλ στο σφιχτό μέσο και το εμβαδόν στα 500 px.

Αργότερα, θα εφαρμόσω μερικά φίλτρα. Πριν από τότε, θα χρησιμοποιήσω το εργαλείο βούρτσας ιστορίας τέχνης. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο πρώτα θα καταστήσετε την εικόνα πιο ζωηρή ή ιμπρεσιονιστική.

06 από 16

Χρησιμοποιήστε το πινέλο ιστορίας τέχνης

Πλάγια οθόνης © Sandra Trainor. Φωτογραφία © Bruce King, μόνο για τη χρήση γραφικών λογισμικού γραφικών.

Θα ζωγραφίσω με το εργαλείο τέχνης για την τέχνη της τέχνης, που θα περνάει ολόκληρη την εικόνα. Αυτό θα εξαλείψει οποιαδήποτε απόδειξη ότι πρόκειται για φωτογραφία, αλλά θα χρειαστεί να γίνουν περισσότερα για να της δοθεί η εμφάνιση μιας ζωγραφικής.

07 από 16

Αλλαγή μεγέθους πινέλου

Πλάγια οθόνης © Sandra Trainor. Φωτογραφία © Bruce King, μόνο για τη χρήση γραφικών λογισμικού γραφικών.

Θα αλλάξω το μέγεθος της βούρτσας στις 8 στη γραμμή επιλογών ή θα χρησιμοποιήσω το πλήκτρο αριστερού τετραγώνου για να μειώσετε το μέγεθος της βούρτσας. Πατώντας το αριστερό βραχίονα, το κάνει μικρότερο και το δεξί στήριγμα το κάνει μεγαλύτερο.

Θα ζωγραφίσω πάνω από το μεγαλύτερο μέρος της εικόνας, αφήνοντας μερικές περιοχές όπως είναι. Θα κάνω το ίδιο με μια βούρτσα μεγέθους 6, έπειτα ένα μέγεθος 4. Τα μικρότερα μεγέθη βούρτσας μπορούν να αποκαταστήσουν περισσότερα από τα χαμένα στοιχεία.

08 από 16

Επαναφορά λεπτομερειών

Πλάγια οθόνης © Sandra Trainor. Φωτογραφία © Bruce King, μόνο για τη χρήση γραφικών λογισμικού γραφικών.

Οι καλλιτέχνες μερικές φορές προσθέτουν λεπτομέρειες σε ένα εστιακό σημείο, για να το ενισχύσουν ακόμα περισσότερο, και στο προσκήνιο, για να αυξήσουν την ψευδαίσθηση του βάθους. Θα αποκαταστήσω μερικές από τις χαμένες λεπτομέρειες στο λουλούδι και στα νέα στοιχεία, πηγαίνοντας πάνω από αυτές τις περιοχές με μερικά πολύ μικρά μεγέθη πινέλων.

Θα αλλάξω το μέγεθος της βούρτσας στα 3 και θα χρησιμοποιήσω το εργαλείο βούρτσας για την τέχνη της τέχνης με φειδώ και κυρίως στο προσκήνιο. Δεν θέλω να το ξεπεράσω, αλλιώς θα χάσω πάρα πολύ από την υφή. Και, έχοντας υφή στο προσκήνιο προσθέτει επίσης στην ψευδαίσθηση του βάθους. Στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσω το εργαλείο ζουμ για να κάνετε μεγέθυνση, να αλλάξετε το μέγεθος της βούρτσας στο 1 και να το χρησιμοποιήσετε στο λουλούδι.

09 από 16

Φίλτρο μαχαιριού παλέτας

Πλάγια οθόνης © Sandra Trainor. Φωτογραφία © Bruce King, μόνο για τη χρήση γραφικών λογισμικού γραφικών.

Για να ανοίξετε τη Συλλογή φίλτρων, θα επιλέξετε Φίλτρο> Φίλτρο φίλτρου. Στη συνέχεια, θα κάνω κλικ στο μικρό βέλος δίπλα στο φάκελο Καλλιτεχνικό και κάντε κλικ στο φίλτρο μαχαίρι παλέτας.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τα ρυθμιστικά μέχρι να εμφανιστεί η εικόνα με τον τρόπο που θέλετε να φαίνεται. Γνωρίζετε ότι μπορείτε επίσης να επισημάνετε ένα πεδίο τιμής για να πληκτρολογήσετε μια ρύθμιση. Θα κάνω το μέγεθος του Stroke 3, το Stroke Detail 2 και το Softness 6 και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK.

10 από 16

Φίλτρο λαδιού

Πλάγια οθόνης © Sandra Trainor. Φωτογραφία © Bruce King, μόνο για τη χρήση γραφικών λογισμικού γραφικών.

Η εικόνα μοιάζει όλο και περισσότερο με μια ζωγραφική . Για να το πάρω ακόμη περισσότερο, θα προσθέσω ένα άλλο φίλτρο. Θα επιλέξω Filter> Oil Paint. Όπως και πριν, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις. Θα κάνω την Stylization Brush 0.1, την Καθαρότητα 5.45, την Κλίμακα 0.45 και την Λεπτομέρεια των Τριγώνων 2.25. Θα κάνω τη γωνιακή κατεύθυνση του Φωτισμού 169.2, και το Shine 1.75 και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK.

Εάν εργάζεστε σε μια παλαιότερη έκδοση του Photoshop, ίσως να μην έχετε το φίλτρο Oil Paint, αλλά μπορείτε να πειραματιστείτε με άλλα φίλτρα και τις ρυθμίσεις τους. Ίσως δοκιμάστε το φίλτρο Paint Daubs στο φάκελο Καλλιτεχνικό, το οποίο προσφέρει διάφορα μεγέθη βούρτσας και τύπους βουρτσών ή το φίλτρο Sprayed Strokes στο φάκελο "Brush Strokes", το οποίο αναπαράγει την εικόνα με ωραία υφή και γωνίες.

11 από 16

Ρυθμίστε τη Φωτεινότητα και την Αντίθεση

Πλάγια οθόνης © Sandra Trainor. Φωτογραφία © Bruce King, μόνο για τη χρήση γραφικών λογισμικού γραφικών.

Στον πίνακα "Προσαρμογές", θα κάνω κλικ στο εικονίδιο Φωτεινότητα / Αντίθεση, στη συνέχεια μετακινήστε το ρυθμιστικό Φωτεινότητα σε 25 και το ρυθμιστικό Contrast σε -15.

12 από 16

Κάντε ένα στιγμιότυπο

Πλάγια οθόνης © Sandra Trainor. Φωτογραφία © Bruce King, μόνο για τη χρήση γραφικών λογισμικού γραφικών.

Ένα στιγμιότυπο είναι ένα προσωρινό αντίγραφο της εικόνας σε οποιαδήποτε κατάσταση. Στο πλαίσιο Ιστορικό θα κάνω κλικ στο εικονίδιο Κάμερα για να δημιουργήσετε ένα στιγμιότυπο.

13 από 16

Συγκρίνετε εικόνες

Πλάγια οθόνης © Sandra Trainor. Φωτογραφία © Bruce King, μόνο για τη χρήση γραφικών λογισμικού γραφικών.

Στον πίνακα Ιστορικό, μπορώ να κάνω κλικ μεταξύ του αρχικού αρχείου πρακτικής και του στιγμιότυπου για να συγκρίνω το πριν και μετά. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε οποιαδήποτε κατάσταση που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου εργασίας για να επαναφέρετε την εικόνα στην εμφάνιση της κατά την εφαρμογή της αλλαγής. Μπορείτε ακόμη και να εργαστείτε από μια κατάσταση, την οποία θα κάνω στη συνέχεια.

14 από 16

Αλλαγή επιλογών

Πλάγια οθόνης © Sandra Trainor. Φωτογραφία © Bruce King, μόνο για τη χρήση γραφικών λογισμικού γραφικών.

Θέλω να επιλέξω μια κατάσταση από την οποία θα δουλέψω, προκειμένου να κάνω μια άλλη έκδοση της εικόνας. Στο πλαίσιο Ιστορικό, θα επιλέξω την κατάσταση ακριβώς πάνω από εκείνη που δείχνει την πρώτη χρήση του εργαλείου Brush History History. Στην περίπτωσή μου, αυτή είναι η κατάσταση που ονομάζεται Αποεπιλογή.

Θα επιλέξω το εργαλείο Brush History Art από τον πίνακα "Εργαλεία" και έπειτα στη γραμμή επιλογών θα αλλάξω το μέγεθος της βούρτσας στα 10 px και το "Medium Style Loose". Κάθε στυλ μπορεί να δώσει μια εικόνα διαφορετική εμφάνιση, γι 'αυτό σας παροτρύνω να δοκιμάσετε κάποια στιγμή τα διάφορα στυλ.

15 από 16

Χρησιμοποιήστε το πινέλο ιστορίας τέχνης

Πλάγια οθόνης © Sandra Trainor. Φωτογραφία © Bruce King, μόνο για τη χρήση γραφικών λογισμικού γραφικών.

Όπως και πριν, θα περάσω όλη την εικόνα με το εργαλείο τέχνης για την ιστορία της τέχνης. Μετά, θα μειώσω το μέγεθος της βούρτσας σε 8, έπειτα 6, 4, 2 και 1, περνώντας πάνω από την εικόνα με το καθένα για να το ανοικοδομήσω σταδιακά.

16 από 16

Κάντε ένα άλλο στιγμιότυπο

Πλάγια οθόνης © Sandra Trainor. Φωτογραφία © Bruce King, μόνο για τη χρήση γραφικών λογισμικού γραφικών.

Μου αρέσει το πώς φαίνεται αυτό χωρίς την ανάγκη οποιωνδήποτε φίλτρων, οπότε θα κάνω κλικ στο εικονίδιο κάμερας στο πλαίσιο του ιστορικού της τέχνης και στη συνέχεια κάντε κλικ μεταξύ των δύο στιγμιότυπων για σύγκριση.

Όταν κλείνετε και ανοίγετε ξανά ένα έγγραφο, όλες οι καταστάσεις και τα στιγμιότυπα διαγράφονται από τον πίνακα Ιστορικό. Ωστόσο, τα Στιγμιότυπα μπορούν να αποθηκευτούν ως αρχείο πριν από το κλείσιμο ενός εγγράφου. Για να το κάνετε αυτό, θα επιλέξω το Στιγμιότυπο που μου αρέσει περισσότερο, επιλέξτε Αρχείο> Αποθήκευση ως, μετονομάστε το αρχείο και κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Αυτό το αποθηκευμένο αρχείο θα είναι το τελικό έργο μου της τέχνης.

Υποβάλετε τη δική σας: