Προσθέστε μπαλόνια ομιλίας και κούτσουρα κειμένου σε φωτογραφίες σας

01 του 06

Κατεβάστε τις φωτογραφίες σας με φούσκες ομιλίας και μπαλόνια κειμένου

Οι φυσαλίδες κειμένου σε κείμενο και τα μπαλόνια ομιλίας είναι ένα διασκεδαστικό τρόπο για να βελτιώσετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες. © S. Chastain

Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να επιτύχετε τις φωτογραφίες σας είναι να προσθέσετε μπαλόνια ομιλίας σε στυλ κινουμένων σχεδίων. Με τις παραδοσιακές φωτογραφίες μπορείτε να αγοράσετε αυτοκόλλητες ετικέτες και να προσθέσετε τις δικές σας φράσεις σε αυτές με ένα πινέλο, αλλά αυτό δεν θα λειτουργήσει για τις ψηφιακές σας φωτογραφίες εκτός αν σκοπεύετε να τις εκτυπώσετε. Πρόσφατα, ένα μέλος του φόρουμ συζήτησής μας μας ρώτησε πώς να δημιουργήσουμε αυτές τις φυσαλίδες κειμένου στο κωμικό βιβλίο στο Photoshop. Έχω βάλει μαζί αυτές τις οδηγίες μαζί με ένα εύχρηστο κιτ για την προσθήκη μπαλόνια ομιλίας στις φωτογραφίες σας στο Photoshop ή στο Photoshop Elements.

Παράδειγμα Πληροφορίες Φωτογραφίας:

Κάντε λήψη και εγκατάσταση των προεπιλογών

Πρώτα θα πρέπει να κατεβάσετε το κιτ και να φορτώσετε τα σχήματα και το στυλ στρώματος σε Photoshop ή Photoshop Elements σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες. Το κιτ περιλαμβάνει Speech Balloons.csh που περιέχει διάφορα προσαρμοσμένα σχήματα, ώστε να μην χρειάζεται να σχεδιάζετε το δικό σας από την αρχή. Περιλαμβάνει επίσης το Speech Balloons.asl , ένα στυλ στρώματος που μπορείτε να επιλέξετε όταν σχεδιάζετε ένα μπαλόνι κειμένου.
Οδηγίες για το Photoshop
Οδηγίες για το Photoshop Elements

Σημείωση: Το Photoshop Elements περιλαμβάνει το δικό του σύνολο προσαρμοσμένων σχημάτων που ονομάζεται "Balloons Text" στα στοιχεία 1.0 και "Talk Bubbles" σε όλες τις επόμενες εκδόσεις. (Η τρέχουσα έκδοση είναι το Photoshop Elements 15). Μπορεί να θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε εκτός από τα προσαρμοσμένα σχήματα που έχω δώσει στο κιτ. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές: Ενεργοποιήστε το εργαλείο προσαρμοσμένου σχήματος στη γραμμή εργαλείων επιλογών, στη συνέχεια ανοίξτε την παλέτα σχήματα στη γραμμή επιλογών και κάντε κλικ στο μικρό βέλος στην επάνω δεξιά γωνία της παλέτας σχήματος. Θα εμφανιστεί ένα μενού με πολλά σετ σχήματος για επιλογή.

02 του 06

Βρείτε ορισμένες γραμματοσειρές Comic Style

Πριν ξεκινήσετε, θα θελήσετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει μία ή δύο από τις αγαπημένες γραμματοσειρές σε στυλ κινουμένων σχεδίων. Εδώ είναι μερικοί σύνδεσμοι όπου μπορείτε να κατεβάσετε γραμματοσειρές κινούμενων σχεδίων και κωμικό στυλ:

03 του 06

Ρύθμιση επιλογών

Μόλις έχετε πάρει το κιτ κατεβάσει και να συσταθεί, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε μπαλόνια κειμένου σε οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες σας. Δείτε πώς:

Ανοίξτε μια φωτογραφία.

Πραγματοποιήστε οποιαδήποτε διόρθωση ή βελτίωση χρώματος, αν θέλετε.

Επιλέξτε το εργαλείο Custom Shape από την εργαλειοθήκη ή πατώντας τη συντόμευση πληκτρολογίου U.

Από τη γραμμή επιλογών, επιλέξτε νέο στρώμα σχήματος, προσαρμοσμένο εργαλείο σχήματος.

Επιλέξτε το στυλ του σχήματος μπαλόνι ομιλίας σας από το μενού των σχημάτων στη γραμμή επιλογών.

Επιλέξτε το στυλ στρώματος "Μπαλόνι ομιλίας". (Σημείωση: Η γραμμή επιλογών στα στοιχεία είναι διατεταγμένη ελαφρώς διαφορετικά, αλλά μπορείτε να βρείτε κάθε επιλογή από την οθόνη του Photoshop που τραβήξατε εδώ).

04 του 06

Σχεδίαση της μορφής φούσκας κειμένου

Κάντε κλικ και σύρετε στη φωτογραφία. Θα δείτε ένα ελαφρύ περίγραμμα του σχήματος καθώς σύρετε.

05 του 06

Προσθήκη φούσκων ομιλίας στις φωτογραφίες σας - Προσθήκη κειμένου

Όταν απελευθερώσετε το κουμπί του ποντικιού, θα εμφανιστεί το σχήμα του μπαλονιού, ήδη μορφοποιημένο με το στυλ στρώματος, για να του δώσει μια λευκή γέμιση, ένα μαύρο περίγραμμα και μια ελαφρά σκιά σταγόνας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το στυλ στρώματος εάν θέλετε.

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο μετακίνησης για να επανατοποθετήσετε το μπαλόνι ομιλίας, εάν είναι απαραίτητο.

Επιλέξτε το εργαλείο τύπου από την εργαλειοθήκη ή πατώντας τη συντόμευση πληκτρολογίου, T.

Από τη γραμμή επιλογών, επιλέξτε γραμματοσειρά στυλ κινουμένων σχεδίων και ορίστε το μέγεθος, το χρώμα και την ευθυγράμμιση.

Κάντε κλικ στο μπαλόνι ομιλίας και πληκτρολογήστε το κείμενό σας. Πατήστε το κουμπί επιλογής ή πατήστε Enter στο αριθμητικό πληκτρολόγιο όταν ολοκληρώσετε την πληκτρολόγηση.

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο μετακίνησης για να επανατοποθετήσετε ή να αλλάξετε τον τύπο εάν είναι απαραίτητο.

06 του 06

Προσθήκη φωτοβολίδων ομιλίας στις φωτογραφίες σας - Σύνδεση κειμένου και σχήματος, τροποποίηση του στυλ

Μπορείτε να συνδέσετε το κείμενο με το στρώμα μπαλόνι ομιλίας έτσι ώστε να παραμείνουν μαζί αν θέλετε να τα επανατοποθετήσετε. Για να συνδέσετε στρώματα, επιλέξτε ένα στρώμα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο πλαίσιο συνδέσμου όπως φαίνεται στην εικόνα της λήψης οθόνης.

Κάντε διπλό κλικ στο στρώμα σχήματος για να τροποποιήσετε το στυλ στρώματος. Μπορείτε να αλλάξετε ή να αφαιρέσετε τη σκιά σταγόνας, να τροποποιήσετε το χρώμα ή το πλάτος της διαδρομής ή να αλλάξετε την επικάλυψη χρώματος (χρώμα πλήρωσης) του μπαλονιού ομιλίας. Στα Στοιχεία, θα μπορείτε να προσαρμόσετε μόνο την κατεύθυνση φωτισμού και την απόσταση της σκιάς σταγόνας.