Χρησιμοποιήστε το εργαλείο εύρεσης διαφανειών PowerPoint

Μάθετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη λειτουργία για να αντιγράφετε συνηθισμένες διαφάνειες

Εάν η εργασία σας απαιτεί τη δημιουργία πολλών παρουσιάσεων του PowerPoint, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να χρησιμοποιείτε τις ίδιες βασικές πληροφορίες ξανά και ξανά. Το PowerPoint Slide Finder είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να εντοπίσετε γρήγορα μια συγκεκριμένη διαφάνεια. Έπειτα, είναι απλό να αντιγράψετε αυτή τη διαφάνεια στην τρέχουσα παρουσίαση, να κάνετε μικρές αλλαγές εάν είναι απαραίτητο και να πάτε εκτός λειτουργίας.

01 από 08

Ξεκινώντας

Επιλέξτε διαφάνεια PowerPoint που θα προηγηθεί της νέας διαφάνειας. © Wendy Russell
  1. Ανοίξτε την παρουσίαση στην οποία θέλετε να εργαστείτε.
  2. Στο παράθυρο Outline / Slides, κάντε κλικ στην διαφάνεια που θα προηγηθεί της διαφάνειας που θα εισαγάγετε.
  3. Επιλέξτε Insert> Slides from Files ...

02 από 08

Περιηγηθείτε στην παρουσίαση του PowerPoint χρησιμοποιώντας το εργαλείο εύρεσης διαφανειών

Περιηγηθείτε στην παρουσίαση του PowerPoint για να αντιγράψετε από τη χρήση του εργαλείου εύρεσης διαφανειών. © Wendy Russell

Εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Αναζήτηση διαφανειών PowerPoint. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση ... και εντοπίστε το αρχείο παρουσίασης του PowerPoint στον υπολογιστή σας, το οποίο περιέχει τις διαφάνειες που ψάχνετε.

03 του 08

Προβολές διαφανειών Εμφανίζονται στο εργαλείο εύρεσης διαφανειών του PowerPoint

Οι προεπισκοπήσεις διαφανειών εμφανίζονται στο εργαλείο εύρεσης διαφανειών του PowerPoint. © Wendy Russell

Αφού επιλέξετε τη σωστή παρουσίαση του PowerPoint, εμφανίζονται προεπισκόπηση διαφανειών και τα αντίστοιχα ονόματα διαφανειών στο παράθυρο διαλόγου " Εύρεση διαφανειών ".

Σημειώστε το πλαίσιο ελέγχου Διατήρηση μορφοποίησης πηγής στην κάτω αριστερή γωνία του πλαισίου διαλόγου " Εύρεση διαφανειών ". Αυτό θα συμβεί αργότερα σε αυτό το μάθημα.

04 του 08

Πολλαπλές προεπισκοπήσεις διαφανειών στο PowerPoint Slide Finder

Εμφάνιση πολλαπλών προεπισκοπήσεων στο PowerPoint Slide Finder. © Wendy Russell

Για να προβάλετε πολλές προεπισκοπήσεις διαφανειών ενώ βρίσκεστε στο εργαλείο εύρεσης διαφανειών του PowerPoint , κάντε κλικ στο κουμπί για πολλές προεπισκοπήσεις διαφανειών, εάν δεν έχει ήδη επιλεγεί.

05 του 08

Μεγαλύτερες προβολές διαφανειών στο PowerPoint Slide Finder

Μεγαλύτερη προεπισκόπηση και ονόματα των διαφανειών του PowerPoint στο Slide Finder. © Wendy Russell

Μια άλλη επιλογή προεπισκόπησης είναι να δείτε μεγαλύτερες εκδοχές των διαφανειών καθώς και οι τίτλοι τους. Αυτό διευκολύνει την επιλογή της σωστής διαφάνειας.

06 του 08

Επιλέξτε να εισαγάγετε μία ή περισσότερες διαφάνειες χρησιμοποιώντας το εργαλείο εύρεσης διαφανειών του PowerPoint

Τοποθετήστε τις διαφάνειες χρησιμοποιώντας τον εντοπισμό διαφανειών του PowerPoint. © Wendy Russell

Ενώ βρίσκεστε στο πλαίσιο διαλόγου " Εύρεση διαφανειών ", έχετε την επιλογή να εισαγάγετε μία ή περισσότερες διαφάνειες ή να εισάγετε όλες τις διαφάνειες στη νέα παρουσίαση.

Συμβουλή - Για να επιλέξετε περισσότερες από μία διαφάνειες για εισαγωγή, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Ctrl ενώ κάνετε κλικ στις μεμονωμένες διαφάνειες.

07 του 08

Διαφάνειες αναλάβει τη μορφοποίηση της νέας παρουσίασης

Η αντιγραφή αντιγράφου παίρνει το πρότυπο σχεδίασης της νέας παρουσίασης του PowerPoint χρησιμοποιώντας το εργαλείο εύρεσης διαφανειών. © Wendy Russell

Όταν χρησιμοποιείτε το PowerPoint Slide Finder , υπάρχουν δύο επιλογές για τη μορφοποίηση διαφανειών.

Διαμόρφωση μορφοποίησης διαφανειών - Επιλογή 1

Αν δεν ελέγξετε το πλαίσιο Διατήρηση μορφοποίησης πηγής , η αντιγραμμένη διαφάνεια θα πάρει τη μορφοποίηση διαφανειών χρησιμοποιώντας το πρότυπο σχεδίασης της νέας παρουσίασης.

08 από 08

Οι διαφάνειες διατηρούν τη μορφοποίηση της αρχικής παρουσίασης του PowerPoint

Η αντιγραφή διαφάνειας διατηρεί την αρχική μορφοποίηση χρησιμοποιώντας το εργαλείο εύρεσης διαφανειών PowerPoint. © Wendy Russell

Η χρήση του Slide Finder είναι ένας γρήγορος τρόπος για να εφαρμόσετε το πρότυπο σχεδίασης μιας άλλης παρουσίασης στη νέα παρουσίαση μαζί με την αντιγραμμένη διαφάνεια.

Διαμόρφωση μορφοποίησης διαφανειών - Επιλογή 2

Για να διατηρήσετε τη μορφοποίηση διαφάνειας της αρχικής διαφάνειας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή Διατήρηση μορφοποίησης πηγής . Οι διαφάνειες που αντιγράφετε στη νέα παρουσίαση θα είναι ταυτόσημες με τα πρωτότυπα.

Οι συχνά χρησιμοποιούμενες παρουσιάσεις του PowerPoint μπορούν να εντοπιστούν γρήγορα στον υπολογιστή σας προσθέτοντάς τους στη Λίστα Αγαπημένων στο Slide Finder.

Περισσότερες συμβουλές σχετικά με την αντιγραφή διαφανειών του PowerPoint

Σχετικά Tutorials