Δωρεάν πρόσθετα PowerPoint

Διασκεδάστε και εμπλέξτε το κοινό σας με πρόσθετα

Τα πρόσθετα προσθέτουν διασκεδαστικές και χρήσιμες λειτουργίες στις παρουσιάσεις σας στο PowerPoint . Κατεβάστε αυτά τα δωρεάν πρόσθετα PowerPoint για να βελτιώσετε την εμπειρία του λογισμικού παρουσίασης, να προσελκύσετε το κοινό σας και να συλλέξετε πολύτιμα σχόλια.

01 από 08

Pickit Δωρεάν Εικόνες

Το Pickit Free Images είναι μια συλλογή από ελεύθερες εικόνες HD, εικόνες και εικονογραφήσεις που μπορούν να ζωντανέψουν οποιαδήποτε παρουσίαση του PowerPoint . Αυτά τα γραφικά υψηλής ποιότητας κατηγοριοποιούνται και μπορούν να αναζητηθούν.

Το Pickit αναγνωρίστηκε ως νικητής του Office App Awards το 2016 για την καλύτερη διασύνδεση χρήστη για ένα πρόσθετο του Office.

Το Pickit είναι συμβατό με το PowerPoint 2013 Service Pack 1 και μεταγενέστερα, το PowerPoint 2016, το PowerPoint για Mac 2016 και το PowerPoint Online.

Περισσότερο "

02 από 08

Λεξικό Collins

Χρησιμοποιήστε το πρόσθετο λεξικού Collins με το PowerPoint για να ελέγξετε τους ορισμούς και να μεταφράσετε κείμενο σε περισσότερες από 50 γλώσσες. Απλά επισημάνετε μια λέξη στην παρουσίασή σας για να δείτε τον ορισμό και τα συνώνυμά της ή να ακούσετε μια προφορά ήχου της λέξης.

Το πρόσθετο λεξικού Collins είναι συμβατό με το PowerPoint 2013 Service Pack 1 και μεταγενέστερα, το PowerPoint 2016, το PowerPoint για Mac 2016 και το PowerPoint Online. Περισσότερο "

03 του 08

Office Mix

Το πρόσθετο PowerPoint του Office Mix είναι χρήσιμο για τους εκπαιδευτικούς, τους επιχειρηματίες και τους καταναλωτές που το χρησιμοποιούν:

Το Office Mix διατίθεται για το PowerPoint 2013 Service Pack 1 και μεταγενέστερα. Περισσότερο "

04 του 08

Pexels - Δωρεάν Άλμπουμς

Το δωρεάν πρόσθετο Pexels φέρνει δωρεάν φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας στις παρουσιάσεις σας στο PowerPoint. Μπορείτε να αναζητήσετε εικόνες, να δείτε δημοφιλείς εικόνες ή να αποθηκεύσετε τις εικόνες ως αγαπημένα για μελλοντική χρήση.

Το Pexels είναι συμβατό με το PowerPoint 2013 Service Pack 1 και μεταγενέστερα, το PowerPoint 2016, το PowerPoint για Mac 2016 και το PowerPoint Online. Περισσότερο "

05 του 08

Πληκτρολόγιο Emoji

Το πρόσθετο πληκτρολογίου Emoji παρέχει περισσότερα από 1300 Emoji που μπορούν να εισαχθούν στο PowerPoint ως κείμενο ή ως γραφικά σε διαφορετικά μεγέθη. Η βιβλιοθήκη emoji μπορεί να αναζητηθεί και περιλαμβάνει τροποποιητές τόνου δέρματος. Χρησιμοποιήστε αυτά τα διασκεδαστικά γραφικά για να προσθέσετε ενδιαφέρον για τις παρουσιάσεις σας.

Το πληκτρολόγιο Emoji είναι συμβατό με το PowerPoint 2013 Service Pack 1 και μεταγενέστερα, το PowerPoint 2016, το PowerPoint για Mac 2016 και το PowerPoint Online. Περισσότερο "

06 του 08

Χάρτες γραφείου

Το δωρεάν πρόσθετο Χάρτες του Office σάς επιτρέπει να αναζητήσετε μια τοποθεσία και να προσθέσετε έναν χάρτη της στην παρουσίασή σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση των χαρτών.

Οι Χάρτες του Office είναι συμβατοί με το PowerPoint 2013 Service Pack 1 και μεταγενέστερα, το PowerPoint 2016, το PowerPoint για Mac 2016 και το PowerPoint Online. Περισσότερο "

07 του 08

Pro Word Cloud

Δημιουργήστε ένα σύννεφο λέξεων από το κείμενο σας για την παρουσίαση του PowerPoint με αυτό το δωρεάν πρόσθετο Pro Word Cloud. Ένα σύννεφο λέξεων κάνει πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λέξεις στο κείμενο παρουσίασης πιο εμφανείς, αλλά μπορείτε να τροποποιήσετε το μέγεθος, τις γραμματοσειρές, τα σχέδια χρωμάτων και τις διατάξεις.

Το Pro Word Cloud είναι συμβατό με το PowerPoint 2013 και αργότερα. Περισσότερο "

08 από 08

Live Survey

Ενεργοποιήστε το κοινό σας με ζωντανές έρευνες, με την δωρεάν προσθήκη Live Survey PowerPoint. Με τη Ζωντανή Έρευνα, δημιουργείτε εύκολα έρευνες, συγκεντρώνετε ψήφους από το ακροατήριό σας και παρουσιάζετε τα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο σε μια διαφάνεια. Η Live Survey ενθαρρύνει τη συμμετοχή του κοινού και σας δίνει πολύτιμες πληροφορίες.

Το πρόσθετο Live Survey είναι συμβατό με το PowerPoint 2013 Service Pack 1 ή νεότερη έκδοση, PowerPoint 2016 για Mac και PowerPoint Online. Περισσότερο "