Μάθετε πού να κατεβάσετε το iTunes για Windows 64-bit

Η εκτέλεση μιας έκδοσης 64-bit του λειτουργικού σας συστήματος έχει πολλά οφέλη. Το πιο σημαντικό είναι ότι επιτρέπει στον υπολογιστή σας να επεξεργάζεται δεδομένα σε τεμάχια 64-bit, αντί για τα τυπικά 32 bit, με αποτέλεσμα βελτιώσεις στην απόδοση. Για να εκμεταλλευτείτε πλήρως το αποτελεσματικότερο λογισμικό σας, πρέπει να έχετε εκδόσεις 64 bit των προγραμμάτων σας (αν υποτεθεί ότι δεν υπάρχουν, όλοι οι προγραμματιστές υποστηρίζουν επεξεργασία 64 bit).

Εάν εκτελείτε μια έκδοση 64-bit των Windows 10 , Windows 8, Windows 7 ή Windows Vista, η τυπική έκδοση του iTunes που κάνετε λήψη από την τοποθεσία της Apple δεν θα σας δώσει τα οφέλη που θέλετε. Το πρότυπο iTunes είναι 32-bit. Πρέπει να κάνετε λήψη της έκδοσης 64-bit.

Ακολουθούν οι συνδέσεις με ορισμένες πρόσφατες εκδόσεις 64-bit του iTunes, ταξινομημένες ανά συμβατότητα λειτουργικού συστήματος.

Οι εκδόσεις iTunes είναι συμβατές με τις εκδόσεις 64 bit των Windows Vista, 7, 8 και 10

Υπάρχουν άλλες εκδόσεις του iTunes 64-bit για Windows, αλλά δεν είναι όλες διαθέσιμες ως λήψεις απευθείας από την Apple. Εάν χρειάζεστε άλλες εκδόσεις, ελέγξτε το OldApps.com.

Το iTunes είναι συμβατό με εκδόσεις 64 bit των Windows XP (SP2)

Η Apple δεν κυκλοφόρησε ποτέ μια έκδοση του iTunes που ήταν συμβατή με την έκδοση 64-bit των Windows XP Pro. Παρόλο που ίσως μπορείτε να εγκαταστήσετε το iTunes 9.1.1 σε Windows XP Pro, ορισμένες λειτουργίες -συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής CD και DVD-ενδέχεται να μην λειτουργούν. Κρατήστε αυτό υπόψη πριν την εγκαταστήσετε.

Τι είναι οι εκδόσεις 64-bit του iTunes για Mac;

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε μια ειδική έκδοση του iTunes στο Mac. Κάθε έκδοση για Mac είναι 64-bit από το iTunes 10.4.