Μάθετε τα βασικά του JPEGCrops για Windows (έκδοση 0.6.5 beta)

JPEGCrops - ένα δωρεάν εργαλείο για την γρήγορη περικοπή των παρτίδων χωρίς απώλειες

Το JPEGCrops είναι ένα πρακτικό δωρεάν εργαλείο που σας βοηθά να περιστρέφετε γρήγορα και να περικόψετε μια παρτίδα ψηφιακών φωτογραφιών σε τυπικά μεγέθη εκτύπωσης χωρίς απώλεια ποιότητας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρησης - JPEGCrops για Windows (Έκδοση 0.6.5 Beta)

Οι περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές αποθηκεύουν τις φωτογραφίες σας στη μορφή JPEG που χρησιμοποιεί ένα σχήμα συμπίεσης απώλειας. Η καλή πλευρά είναι ότι οι εικόνες JPEG μπορούν να γίνουν πολύ μικρές, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι κάποια ποιότητα χάνεται κάθε φορά που αποθηκεύεται ένα JPEG εάν έχουν αλλάξει ορισμένες πτυχές της εικόνας. Με τα περισσότερα λογισμικά επεξεργασίας φωτογραφιών , η περικοπή και η αποθήκευση των αρχείων JPEG επαναπληρώνει την εικόνα, με αποτέλεσμα περισσότερες απώλειες.

Το JPEGCrops είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που επιτρέπει την περικοπή της JPEG χωρίς απώλεια ποιότητας. Επιπλέον, καθιστά πολύ γρήγορη και εύκολη την περικοπή μιας παρτίδας πολλαπλών εικόνων. Έρχεται με τα πιο κοινά μεγέθη φωτογραφιών ήδη προκαθορισμένα και μπορείτε εύκολα να προσθέσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα μεγέθη. Μπορείτε να καθορίσετε έναν φάκελο εξόδου για τις επεξεργασμένες εικόνες ή να αλλάξετε τα ονόματα των αρχείων των περικομμένων φωτογραφιών - Η JPEGCrops δεν θα αντικαταστήσει ποτέ τα πρωτότυπα χωρίς προειδοποίηση. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε άλλες πτυχές του προγράμματος, όπως εμφάνιση, διάταξη και πώς χειρίζονται τα μεταδεδομένα και οι χρονικές σφραγίδες .

Το JPEGCrops είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα και ελπίζω ότι θα το βρείτε και χρήσιμο! Εκτός από το να είναι δωρεάν, είναι ένα μικρό πρόγραμμα λήψης και το πρόγραμμα δεν τροποποιεί το ληξιαρχείο σας ή δεν εγκαθιστά κανένα αρχείο εκτός του καταλόγου του.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους