Υπερδιάταξη Neptunia Re, Γέννηση 3: Γενεά V

Η υπερμετρωπία Η Neptunia είχε ένα εντελώς φανταστικό τρέξιμο εδώ στα Κράτη και είναι εκπληκτικό το να βλέπεις να κερδίζει τόσο πολύ έλξη, όχι μόνο τα ίδια τα πρωταθλήματα αλλά και τα αντίστοιχα ρεύματα τους, γεμάτα με τα Steam ports, τα spinoffs και πολλά άλλα. Hyperdimension Neptunia Re: Γέννηση 3: Η V Generation είναι η τελευταία σε μια μακρά σειρά φορητών remakes, και είναι εξίσου καλή με τα τελευταία παιχνίδια της σειράς. Αν περιμένατε την ευκαιρία να πηδήσετε με τα παιχνίδια Hyperdimension Neptunia, αυτά τα remake του PS Vita είναι το εισιτήριό σας.

Αυτή η ιδιαίτερη περιπέτεια λαμβάνει χώρα μέσα στον μαγικό κόσμο του Gamindustri, όπου οι αγαπημένες σας κονσόλες είναι πραγματικά όντα. Το Lowee είναι ένα riff στο Wii για τους οπαδούς της Nintendo, το Lastation είναι αντιπροσωπευτικό του PlayStation και ούτω καθεξής. Αλλά υπάρχει κάτι εδώ για όλους τους οπαδούς τυχερών παιχνιδιών, ακόμα και αν αντιπροσωπεύονται από χαριτωμένα κορίτσια anime. Αυτό είναι προφανώς ένα καλό καλοκαίρι, όπως όλοι γνωρίζουμε. Αυτή η καταχώρηση, ωστόσο, λαμβάνει χώρα σε μια εναλλακτική πραγματικότητα στην τακτική σειρά Hyperdimension Neptunia. CPU Neptune αποστέλλεται σε ένα άλλο βασίλειο το 1989, όπου κανείς δεν την γνωρίζει καθόλου. Δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί και δεν έχει φίλους για να καλέσει. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά μετά το άνοιγμα των γραμμών επικοινωνίας μεταξύ του παρόντος και του παρελθόντος, τα πράγματα τείνουν να αναζητούν τις ηρωίδες μας. Εδώ μπαίνετε.

Παρόλο που βοηθάτε τον Ποσειδώνα να επαναφέρει τα πράγματα στο φυσιολογικό, συμμετέχετε σε πολλές πολεμικές μάχες και ολοκληρώνετε αποστολές στον έξω κόσμο για να κερδίσετε την εμπειρία και να ξεκαθαρίσετε αυτά με τον τρόπο σας. Δεν είναι ένα τρομερά δύσκολο παιχνίδι, αλλά υπάρχει μια υπερβολική ποσότητα τυχαίων μάχες που μπορεί να κουραστείτε μάλλον γρήγορα. Εκεί βρίσκεται ο μηχανισμός Hyperdimension Neptuni a Remake, ένας αποκλειστικός μηχανικός PS Vita που σας επιτρέπει να αλλάξετε τη δυσκολία, να χρησιμοποιήσετε και να δημιουργήσετε ειδικά αντικείμενα και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για τα μπουντρούμια για να κάνετε τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα ή πιο δύσκολα για εσάς, από όλα.

Ένας επιπλέον νέος χαρακτήρας, οι αλλαγές που έγιναν ειδικά για το remake της Vita και άλλα τσιμπήματα που στοχεύουν ειδικά σε ένα ακροατήριο που έχει επενδυθεί στην υπόλοιπη σειρά από την ίδρυσή του, κάνουν την Hyperdimension Neptunia Re, Birth 3: V Generation μια φοβερή επιλογή γι 'αυτούς κοιτάζοντας για να μπει στα παιχνίδια ή να ξεκινήσει την αρχή του τι θα γίνει τελικά μια τρομερή συλλογή JRPG. Υπάρχει πάντα ένας άλλος τίτλος Hyperdimension γύρω από τη γωνία, φαίνεται, και είναι φοβερό να δούμε ότι εξακολουθούν να λαμβάνονται τόσο καλά στη Δύση. Το Compile Heart θα συνεχίσει να κρατάει και θα συνεχίζουμε να φωνάζουμε για περισσότερα. Μην ξεχνάτε τα spinoffs, είτε - υπάρχουν πολλά περισσότερα από πού προέρχονται, και θα είστε ενθουσιασμένοι με κάθε βήμα του δρόμου εάν είστε οπαδός αυτών των παιχνιδιών.