Αναθεώρηση: Παραγγελία & Χάος Online

Είναι εύκολο να καλέσετε το Order and Chaos Online ένα World of Warcraft Clone. Μετά από όλα, έχει το ίδιο γραφικό στυλ κινουμένων σχεδίων, οι αγώνες περιλαμβάνουν ήκους και undead και το σύστημα κλάσης έχει πολλαπλά μονοπάτια που μπορούν να αλλάξουν δραστικά το πώς ο χαρακτήρας σας αλληλεπιδρά με τον κόσμο. Το Gameloft είχε σίγουρα τα μάτια του για το πιο δημοφιλές MMORPG του κόσμου όταν δημιούργησε το Order and Chaos Online.

Το πραγματικό ερώτημα είναι αν είναι ή δεν είναι ο καλύτερος κλώνος του World of Warcraft στο iPad. Μετά από όλα, αντιμετωπίζει έναν σκληρό ανταγωνισμό από το Pocket Legends, το οποίο το χτύπησε στη γροθιά. Αλλά ενώ ο Pocket Legends είναι εύκολα ένας από τους καλύτερους RPG στο iPad , είναι κάτι περισσότερο από ένα Action RPG σε μια ρύθμιση MMO, ενώ το Order and Chaos κάνει μια καλύτερη δουλειά να καρφώνει το κλασικό πρότυπο MMORPG.

Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε την παραγγελία σας και την περιπέτεια του χάους είναι να επιλέξετε έναν αγώνα, αν και αυτή η επιλογή είναι κυρίως καλλυντική. Οι αγώνες δεν απολαμβάνουν μπόνους όπως συμβαίνουν στα περισσότερα MMORPGs, αν και θα καθορίσουν από πού ξεκινάτε το παιχνίδι, με τους Orcs and Undead να ξεκινούν από το Tached Land και τα Elves and Humans να ξεκινούν τις περιπέτειές τους στο Arcadian Forest.

Στη συνέχεια, θα επιλέξετε την τάξη σας. Η τάξη και το χάος ακολουθούν το παραδοσιακό σύστημα Tank-DPS-Healer, με το Mages και το Rangers να γεμίζουν το ρόλο της ζημίας. Οι πολεμιστές είναι η τάξη των δεξαμενών και οι μοναχοί πληρούν τον θεραπευτικό ρόλο, αλλά με την ικανότητα να ειδικεύονται ως στρατιωτικοί μοναχοί, δεν χρειάζεται να αποφεύγουν τη μάχη.

Οι καλύτεροι κλώνοι Diablo στο iPad

World of Warcraft στο iPad σας

Το Order and Chaos έχει ένα ωραίο φροντιστήριο για να ξεκινήσετε, αν και κάποιος εξοικειωμένος με τα σύγχρονα MMORPGs δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει το παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι πολύ σταθερό στη μηχανική του και όλες οι θεμελιώδεις πτυχές που μπορεί να περιμένατε από ένα MMO έχουν υλοποιηθεί, από την αναζήτηση σε χειροτεχνία μέχρι τη συλλογή προμηθειών. Αν ψάχνετε για την εμπειρία του World of Warcraft στο iPad σας, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε ξανά. Η τάξη και το χάος θα σας το δώσουν.

Φυσικά, αυτό δεν είναι πάντα καλό. Αν ψάχνετε για κάτι λίγο καινούργιο στον κόσμο MMO, δεν θα το βρείτε εδώ. Δεν υπάρχει καμία προσπάθεια να προσθέσετε νέες ρυτίδες στο παιχνίδι, πολύ λιγότερο να επαναπροσδιορίσετε το είδος. Το παιχνίδι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αναζητήσεις, γεγονός που οδηγεί σε ένα πολύ γραμμικό στυλ παιχνιδιού. Παρόλο που υπάρχει κάποια δυνατότητα επανάληψης στην επιλογή μιας κούρσας με μια νέα περιοχή εκκίνησης, και το παιχνίδι στις διαφορετικές κατηγορίες θα σας δώσει ένα νέο είδος εμπειρίας.

Αλλά δεν θα το υπολογίζω ενάντια στην Τάξη και το Χάος. Μετά από όλα, κάνει ακριβώς αυτό που έθεσε να κάνει: να παράσχει μια εναλλακτική λύση για εκείνους που επιδιώκουν να εγκαταλείψουν τον Azeroth. Και κάνει αυτή τη δουλειά πολύ καλή.

Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο iPad σας

Η διαταγή και το online χάος υποφέρουν από το νέο σύνδρομο MMO

Οι βετεράνοι του MMO δεν θα εκπλαγούν να ακούσουν ότι το Τάγμα και το Χάος πάσχουν από έλλειψη περιεχομένου σε συγκεκριμένους τομείς, ειδικά με περιεχόμενο τελικού παιχνιδιού. Αυτό είναι το ίδιο που αποτυγχάνει πολύ MMORPG περνάει όταν είναι αρχικά απελευθερώνεται, και παίρνει συχνά ένα ή περισσότερα χρόνια για να λύσει πραγματικά αυτό το πρόβλημα.

Το παιχνίδι έχει επίσης το δίκαιο μερίδιο των σφαλμάτων. Μερικά ενοχλητικά ζητήματα περιλαμβάνουν την αδυναμία να σπάσουν τα τέρατα αν βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της οθόνης πολύ κοντά στους ελέγχους κίνησης, την έλλειψη φυσικής που επιτρέπει στους τοξότες να τραβήξουν τους τοίχους για να σας χτυπήσουν και ένα πρόγραμμα click-to-move που μερικές φορές μπορεί να έχετε τρέχει προς ένα τέρας όταν θέλετε πραγματικά να γυρίσετε σε αυτό από μακριά, αν ήσασταν άτυχος αρκετά για να αγγίξετε τη συγκομιδή σωρό βράχων δίπλα από το κακό γκόμπλιν.

Ευτυχώς, αυτά τα σφάλματα δεν επηρεάζουν πραγματικά τη διασκέδαση του παιχνιδιού. Το πολύ, μπορεί να είναι "ήπια ενοχλητικό". Και εκτός από την έλλειψη περιεχομένου σε ορισμένες περιοχές, η μόνη πραγματική ντροπή που πολλοί άνθρωποι έχουν με το παιχνίδι είναι οι εξωφρενικές τιμές στο κατάστημα. (Για παράδειγμα, θα σας κοστίσει 10 runes - ή 2 δολάρια - για να αγοράσετε ένα επιπλέον slot χαρακτήρα). Αλλά από την πλευρά των συν, τα αιτήματα για περισσότερα από τα μετρητά σας είναι πολύ λιγότερο ενοχλητικά από αυτά που βρέθηκαν σε μερικά παιχνίδια και μπορείτε να απολαύσετε αρκετά διασκέδαση χωρίς να αγοράσετε τα έξτρα από το κατάστημα.

Για όσους θέλουν να μειώσουν το κόστος των $ 14.99 μηνιαίως MMO στον υπολογιστή τους σε $ .99 το μήνα στο iPad, το Order and Chaos θα μπορούσε να είναι ένας πραγματικός νικητής. Κατεβάστε την παραγγελία και το χάος από το App Store.

Τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής για το iPad