Τα καλύτερα παιχνίδια όπως το Diablo για το iPad

Πάρτε το παιχνίδι σας με αυτούς τους κλώνους Diablo

Το Diablo κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία των παιχνιδιών ρόλων. Ένα mashup του παλιού παιχνιδιού arcade του Gauntlet με τα τυχαία μπουντρούμια ενός roguelike και ενός σκοτεινού σκηνικού φαντασίας, ορίστηκε ουσιαστικά το είδος δράσης RPG από τη στιγμή που πήδηξε στις οθόνες μας. Και όσο καλύτερο ήταν, ο Diablo II ήταν ακόμα καλύτερος. Χρειάστηκε όλα όσα ήταν υπέροχα για τον Diablo και επεκτάθηκαν σε αυτό. Diablo III; Ήταν εντάξει, αλλά δεν ήταν ο Diablo.

Για να δώσουν πίστωση στο Blizzard, έχουν κάνει πολλά για να βελτιώσουν το αρχικό παιχνίδι. Η λειτουργία Adventure προσθέτει πραγματικά κάτι σε αυτά τα είδη παιχνιδιών. Αλλά όπου ο Diablo ήταν σκοτεινός, ο Diablo 3 ήταν γελοιογραφικός. Όπου ο Diablo ήταν τυχαίος, ο Diablo 3 αισθάνθηκε γραμμικός. Απλά δεν ήταν ... Diablo.

Θα ήταν υπέροχο να ανακοινώσουμε ότι ο Blizzard κάνει ένα iPad λιμάνι του Diablo 2, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, εδώ είναι μερικά παιχνίδια που μπορούν να απαλύνουν τη λαχτάρα.

01 από 08

Πύλη του Baldur

Η σειρά Gate του Baldur's Bioware θα είναι πάντα συνδεδεμένη με το Diablo της Blizzard. Πριν από την απελευθέρωση του Diablo το 1996, ένα σημαντικό περιοδικό παιχνιδιών έδωσε στο παιχνίδι ρόλων που παίζει ένα πρόωρο αφιέρωμα "ανάπαυσης ειρήνης". Και ενώ ο Diablo απέδειξε ότι εξακολουθεί να υπάρχει μια μεγάλη αγορά για παιχνίδια ρόλων, η πύλη του Baldur έδειξε ότι οι παίκτες εξακολουθούσαν να ενδιαφέρονται για περίπλοκες ιστορίες, γεμάτοι με αξιοσημείωτους χαρακτήρες και συνωστισμούς. Περισσότερο "

02 από 08

Πυραυλικές ψυχές

Εάν ήσουν ποτέ περίεργοι για το τι μπορούσε να έχει ο Diablo αν δημιουργήθηκε τη δεκαετία του '80, μην κοιτάζετε πέρα ​​από τις Wayward Souls. Το στυλ του ρετρό φτάνει πίσω στις ημέρες των Atari και Commodore 64, με το gameplay που καταφέρνει να περπατήσει την λεπτή γραμμή ανάμεσα σε RPG δράσης και roguelike χαρακτηριστικά όπως τυχαία μπουντρούμια και permadeath. Αυτό το κάνει ένα τέλειο σχόλιο για το Diablo. Περισσότερο "

03 του 08

Προπύργιο

Υπάρχουν πολλά βασικά στοιχεία που κάνουν το Diablo ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Ήταν ένα σκοτεινό παιχνίδι με σκοτεινή ιστορία. Υπήρχαν πολλές επιλογές για την οικοδόμηση του χαρακτήρα σας. Υπήρχε πολλή λεηλασία. Και πάνω απ 'όλα, οι αγώνες θα μπορούσαν να γίνουν εντελώς χαοτικοί. Εάν αυτό το τελευταίο μέρος σας ενθουσιάσει, τότε θα πρέπει να ελέγξετε τον Bastion. Αρχικά κυκλοφόρησε στο Xbox 350 και τα Windows, η θύρα iOS βασικά επανασχεδίασε τα στοιχεία ελέγχου για να λειτουργήσει καλύτερα με μια οθόνη αφής και σημείωσαν μια εγχώρια λειτουργία σε αυτό το τμήμα. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, προσφέροντας άφθονες προκλήσεις και καταγράφει αυτή τη γρήγορη συγκίνηση από το Diablo. Περισσότερο "

04 του 08

Titan Quest

Το Titan Quest ήταν εύκολα ένας από τους καλύτερους κλώνους του Diablo στον υπολογιστή και τελικά πήγε στο iPad. Το μόνο πράγμα που πήρε το Titan Quest ήταν το αντικείμενο κυνηγιού του παιχνιδιού, ειδικά όταν ήρθε η εύρεση δρομέων. Το σύστημα ρουλεμάν σας επέτρεψε να αυξήσετε τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο παιχνίδι και να προσθέσετε προσαρμοσμένες ιδιότητες σε αυτά, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στη διαρροή της ζωής, στην αναγέννηση, στη στοιχειακή αντίσταση κλπ.

Το Titan Quest είχε επίσης ένα διασκεδαστικό σύστημα πολλαπλών κατηγοριών όπου μπορείτε να επιλέξετε δύο κατηγορίες για να συνδυάσετε. Αυτό το έδωσε πολλή δυνατότητα επανάληψης, καθώς επιτρέπει πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να περάσει το παιχνίδι.

05 του 08

Η κληρονομιά της μάχης

Μια διαφορετική ανάληψη στο ισομετρικό παιχνίδι ρόλων, το Battleheart Legacy είναι το πολικό αντίθετο του Bastion. Όπου η μάχη του Βασιλέα μπορεί να πάρει την καρδιά σας άντληση, το Battleheart φαίνεται να σέρνει κατά καιρούς. Αλλά αν μπορείτε να ξεπεράσετε τον ρυθμό της μάχης, θα βρείτε ένα όμορφο παιχνίδι με πολύ βάθος και μεγάλη αίσθηση χιούμορ. Ειδικότερα, το Battleheart Legacy δίνει στον παίκτη πολλές επιλογές και μια ελευθερία που τα περισσότερα άλλα παιχνίδια ρόλων απλά δεν προσφέρουν. Περισσότερο "

06 του 08

Oceanhorn

Το Oceanhorn μπορεί να ανήκει περισσότερο σε έναν κατάλογο παιχνιδιών παρόμοιο με το Legend of Zelda και όχι το Diablo, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, είναι ο καλύτερος τίτλος Legend of Zelda που δεν ονομάζεται Legend of Zelda. Εάν δεν έχετε παίξει ένα παιχνίδι Zelda , μπορείτε να τους σκεφτείτε ως ένα μέρος δράσης RPG, ένα μέρος platformer και ένα μέρος παζλ επίλυση. Ενώ μπορεί να μην έχουν τα βαθύτερα στοιχεία που παίζουν ρόλο, το Oceanhorn είναι διασκεδαστικό να παίξει, όμορφα δημιουργημένο και προσφέρει ένα τεράστιο κομμάτι παιχνιδιού για την τιμή. Περισσότερο "

07 του 08

Η ιστορία του Bard

Η ιστορία του Bard είναι ένα στερεό παιχνίδι μόνο από μόνο του, αλλά έχει μια ιδιαίτερη ανταμοιβή για τους παλιούς παίκτες του σχολείου. Πρώτον, το παιχνίδι δεν παίρνει ποτέ πολύ σοβαρά. Παρόλο που δεν είναι το καλύτερο RPG στο iPad, είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια απλά επειδή είναι διασκεδαστικό να παίξεις τον Bard, έναν χαρακτήρα που νοιάζεται περισσότερο για τη δική του τύχη παρά για να κάνει καλό για τον εαυτό του.

Το ίδιο το παιχνίδι ήταν μια δραματική αλλαγή από τη σειρά Bard's Tale από τη δεκαετία του '80, που ήταν crawlers μπουντρουμιών με στροφή. Αυτό μας φέρνει στην ειδική ανταμοιβή για τους παλιούς παίκτες στο σχολείο. Η αρχική τριλογία περιλαμβάνεται στο παιχνίδι, οπότε αν θέλετε να επιστρέψετε στο Skara Brae, μπορείτε να το κάνετε ακριβώς αυτό. Περισσότερο "

08 από 08

Dungeon Hunter 5

Το Dungeon Hunter 5 κάνει τη λίστα απλά επειδή ένα παιχνίδι Dungeon Hunter πρέπει να είναι σε μια λίστα κλώνων Diablo: το πραγματικό παιχνίδι είναι το πιο κοντινό πράγμα που έχουμε στο Diablo στο iPad. Από όλα τα παιχνίδια αυτού του καταλόγου, μοιάζει περισσότερο με το αριστούργημα της Blizzard.

Το Dungeon Hunter 5 είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά αναμιγνύεται σε όλες τις χειρότερες πτυχές των παιχνιδιών freemium . Μετά από λίγο, αισθάνεστε σαν οι σχεδιαστές να σας προσφέρουν απλώς την υπόσχεση ενός καρότου εάν θα ξοδέψατε μόνο λίγο περισσότερο και λίγο περισσότερο στο κατάστημα στο app τους. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια freemium που έχουν γίνει σωστά, είναι δύσκολο να μην ληφθεί υπόψη όταν η καθαρή απληστία αναλαμβάνει. Αλλά, για να δώσει πίστωση στο Gameloft, το ίδιο το παιχνίδι είναι αρκετά καλό: αν μόνο αναπτύχθηκε από μια καλύτερη εταιρεία. Περισσότερο "