Τα 7 Best MacBook Covers να αγοράσουν το 2017

Η σειρά MacBook της Apple διαθέτει μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους και δημοφιλείς φορητούς υπολογιστές σε όλο τον κόσμο, αλλά όπως είναι άκρως δημοφιλείς, είναι επίσης μια οικονομική επένδυση που αξίζει να προστατευτεί. Υπάρχουν πολλές επιλογές για περιπτώσεις ή μανίκια, αλλά για άμεση προστασία, αναζητήστε ένα κάλυμμα που μπορεί να ενσωματώνει τον φορητό υπολογιστή και να προσθέσετε μόνο ελάχιστο όγκο και βάρος. Έχουμε στρογγυλοποιήσει μερικές από τις καλύτερες επιλογές γύρω, οπότε αν ενδιαφέρεστε για το στυλ, το σχεδιασμό ή την πλήρη προστασία, σας καλύψαμε. Κυριολεκτικά.

Για τα μοντέλα MacBook Pro 13 ιντσών 2016 και 2017 με ή χωρίς τη γραμμή αφής, το κάλυμμα Shell από καουτσούκ ProCase Rubberized είναι μια εξαιρετική επιλογή για την προστασία του ακριβά σας μηχανήματος. Διατίθεται σε ποικίλα χρώματα, το ProCase λειτουργεί για να διατηρήσει το βάρος και το πάχος κάτω, προσθέτοντας μόνο οκτώ ουγγιές συνολικά και πάχος 1,2 χιλιοστών χωρίς να παρεμβαίνει σε οποιαδήποτε από τις θύρες του MacBook Pro. Το φινίρισμα της επίστρωσης με μαλακή καουτσούκ βοηθά στην αποφυγή γρατζουνιών και γρατζουνιών, ενώ το εξάρτημα πληκτρολογίου που ταιριάζει βοηθάει στην προστασία των αγαπημένων πληκτρολογίων της Apple από την ακαθαρσία, τη βρωμιά και τα ψίχουλα. Το κάτω τμήμα της θήκης προσθέτει δύο σειρές εξαερισμού που επιτρέπουν τη διάχυση της θερμότητας σε όλο το μηχάνημα, ενώ τέσσερα πόδια αντιολισθητικά σιλικόνης βοηθούν να κρατήσει ένα MacBook σταθερά στη θέση του σε ένα τραπέζι ή τραπέζι.

Η τιμολόγηση του προϋπολογισμού δεν σημαίνει προστασία του προϋπολογισμού και η θήκη 15 ιντσών MacBook Pro της Mosiso το αποδεικνύει με σκληρό πλαστικό κέλυφος, καθώς και κάλυμμα πληκτρολογίου που προστατεύει από μικρές προσκρούσεις και γρατζουνιές. Διατίθεται σε περισσότερες από δώδεκα χρώματα, το Mosiso έχει σχεδιαστεί ειδικά για MacBook Pro 2016 και 2017 15 ιντσών με Touch Bar συγκεκριμένα και δεν θα ταιριάζει σε προηγούμενα μοντέλα. Το πληκτρολόγιο και το προστατευτικό οθόνης είναι μια εξαιρετική αξία μπόνους για την τιμή του προϋπολογισμού, ενώ μια θήκη αποθήκευσης που περιλαμβάνεται είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αποθηκεύσετε έναν φορτιστή, ακουστικά ή ποντίκι. Το πολυανθρακικό υλικό του Mosiso είναι εύκαμπτο και ανθεκτικό, προσθέτοντας ελάχιστο βάρος και πάχος. Το κάτω μέρος της θήκης έχει δύο σειρές υποδοχών για να βοηθήσει τη θερμότητα να διαχέεται γρήγορα από το φορητό υπολογιστή και τέσσερα πόδια από καουτσούκ βοηθούν στην αποφυγή γλιστρήσεων σε ένα τραπέζι.

Μερική κάλυψη, εξώφυλλο, το Δώδεκα βιβλίο South Book είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ που κατασκευάζονται για τη δημοφιλή γραμμή φορητών υπολογιστών της Apple. Κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα για εκλεπτυσμένη εμφάνιση, το κάλυμμα σκληρού δίσκου και η ενισχυμένη σπονδυλική στήλη βοηθούν στην προστασία του φορητού υπολογιστή και έχουν προστιθέμενη απορρόφηση των επιπτώσεων για επιπλέον ξεκούραση. Μία απαλή μικροϊνική επένδυση στο εσωτερικό του βιβλίου BookBook εμποδίζει τις γρατζουνιές σε κάθε επιφάνεια του υπολογιστή, ενώ ο σχεδιασμός δερμάτων προσθέτει ένα ασυναγώνιστο βλέμμα και αίσθηση. Διπλές ελαστικές ταινίες στο εσωτερικό του κάτω καλύμματος σας βοηθούν να κρατάτε σταθερά τη φορητή σας συσκευή κατά τη χρήση. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, το Twelve South περιλαμβάνει ένα ειδικό διαμέρισμα κάτω από την καρτέλα του πίσω καλύμματος για μια κρυφή τσέπη που είναι ιδανική για σκίτσα, αναφορές ή άλλα σημαντικά έγγραφα.

Σχεδιασμένο για φορητό υπολογιστή 15 ιντσών MacBook Pro 2016 & 2017 με Touch Bar, η κάλυψη i-Blason είναι μια λύση βαρέως τύπου για όσους θέλουν ένα τραχύ και προστατευτικό κάλυμμα χωρίς να ξοδέψουν περιουσία. Σχεδιασμένα για να απορροφούν κραδασμούς, οι κορυφογραμμές που τρέχουν γύρω από τον φορητό υπολογιστή προσθέτουν ένα νέο επίπεδο προστασίας, με πλήρεις λοξές άκρες για προστασία από προσκρούσεις και μώλωπες και μικρές σταγόνες. Το ενισχυμένο επίπεδο προστασίας ενισχύεται από μια εύχρηστη θήκη που εξασφαλίζει πλήρη προστασία 360 μοίρες και περιλαμβάνει πλήρως εξαεριζόμενη βάση για εκταμίευση ασφαλούς θερμότητας. Επιπλέον, οι γωνίες από καουτσούκ βοηθούν στην αποφυγή γλιστρήσεων σε ένα γραφείο ή τραπέζι, καθώς επίσης και στην αύξηση της ροής του αέρα. Η πρόσβαση στις θύρες του MacBook ολοκληρώνεται χωρίς να παρεμποδίζεται από τους προφυλακτήρες και ένα παρεχόμενο προστατευτικό οθόνης βοηθάει στην προστασία της επένδυσής σας από τις γρατζουνιές.

Εάν το ύφος σημαίνει τόσο για εσάς όσο και η προστασία, η Fintie Protective Case είναι το καλύτερο κάλυμμα MacBook που θα βρείτε σήμερα. Σχεδιασμένο με το MacBook Pro 13 ιντσών (2016 & 2017), η Fintie προσθέτει μια ποικιλία χρωμάτων και στυλ για να ταιριάζει σε κάθε προσωπικότητα και διάθεση. Το εσωτερικό του πολυκαρβονικού κελύφους αποτελείται από premium συνθετικό δέρμα για μια όμορφη εμφάνιση ενώ παράλληλα διπλασιάζει την προστασία από τα δακτυλικά αποτυπώματα, τις γρατζουνιές ή την ολίσθηση σε τραπέζια ή τραπέζια. Ο συνολικός σχεδιασμός δεν εμποδίζει το άνοιγμα ή το κλείσιμο του φορητού υπολογιστή με οποιονδήποτε τρόπο ενώ δεν αποκλείει την πρόσβαση σε θύρες.

Το Urban Armor Gear είναι μια εξαιρετική επιλογή κάλυψης για προστασία από τα στοιχεία. Διαθέτοντας μια απτική λαβή που δεν εμποδίζει τη ροή του αέρα, ο σχεδιασμός έχει σχεδιαστεί για το μοντέλο MacBook Pro 13 ιντσών από τα τέλη του 2016 και το 2017. Μόλις τοποθετηθεί στον φορητό υπολογιστή, το κέλυφος θωράκισης και οι ανθεκτικοί στην κρούση προφυλακτήρες ταιριάζουν με μια διπλή κλειδαριά κλεισίματος οθόνης για σχεδόν 360 βαθμούς συνολικής προστασίας. Η συνολική προστασία ταιριάζει με τα στρατιωτικά πρότυπα δοκιμών πτώσης για την απόλυτη προστασία από τις γρατζουνιές ή τις εκδορές. Αν υπάρξει πτώση, το Urban Armor Gear βοηθάει να μεταφέρετε οποιεσδήποτε επιπτώσεις μακριά από τον φορητό υπολογιστή και σας επιτρέπει να εξαπλωθεί μέσω του εξωτερικού κελύφους, ενώ το κλείσιμο οθόνης διπλού κλειδώματος εξασφαλίζει ότι το MacBook παραμένει κλειστό για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά στην οθόνη.

Ο Speck είναι από καιρό ηγέτης στον χώρο κάλυψης του MacBook Pro και για πολύ καλό λόγο. Τα καλύμματα της θήκης SmartShell είναι από τα καλύτερα διαθέσιμα μοντέλα. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός ανθεκτικότητας και ταιριάζει, το SmartShell περισσότερο από ό, τι αντέχει σε γρατζουνιές, τρυπήματα και τσιμπήματα χωρίς να σπάσει ιδρώτα. Η υπόθεση χρεώνεται από τη Speck ότι μπορεί να αντέξει μέχρι 34 κιλά από τη συνολική δύναμη χωρίς σπάσιμο, πράγμα που είναι μια πιστευτή υπόσχεση από ένα τόσο ισχυρό όνομα στα αξεσουάρ της Apple. Η εγκατάσταση διαρκεί δευτερόλεπτα και η αποσύνδεση της θήκης για καθαρισμό ή ξεσκόνισμα είναι εξίσου εύκολη. Τα ελαστικά πόδια στο κάτω μέρος του μοντέλου MacBook Pro 13 ιντσών (2016 & 2017) βοηθούν στην αποφυγή ολίσθησης σε ομαλές επιφάνειες, ενώ η ποικιλία χρωμάτων προσφέρει έναν άλλο τρόπο προσαρμογής του φορητού σας υπολογιστή. Κατασκευάζεται για να είναι 47 τοις εκατό ισχυρότερη από την κάλυψη προηγούμενης γενιάς του Speck.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .