Τα 8 καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα που θα αγοράσουν το 2018

Μπορείτε να σταματήσετε να διαμαρτύρονται για την πεζοπορία σε ανηφόρα τώρα

Τα ποδήλατα είναι από καιρό ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους μεταφοράς και, σε μια εποχή όπου το φιλικό περιβάλλον και η υγεία είναι κορυφαία, η δημοτικότητα των ποδηλάτων δεν δείχνει κανένα σημάδι επιβράδυνσης. Για πολλούς ενθουσιώδες ποδηλάτων, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων (φτάστε εκεί που πηγαίνετε γρηγορότερα και δεν είναι τυλιγμένο) και με μια ποικιλία επιλογών και σχεδίων διαθέσιμων, βοηθήσαμε να περιορίσουμε τα καλύτερα μοντέλα στην αγορά σήμερα.

Οι ποδηλάτες που θέλουν να βουτήξουν τα δάχτυλα των ποδιών τους στον κόσμο της ηλεκτρικής ποδηλασίας θα πρέπει να βρουν πολλά να αγαπήσουν με το φιλικό προς το προϋπολογισμό Ancheer 16-ιντσών πτυσσόμενο ποδήλατο commuter. Με τη βοήθεια ενός κινητήρα χωρίς γρανάζια 250 W, ο Ancheer μπορεί να επιτύχει μέγιστη ταχύτητα 15,5 μίλια ανά ώρα και να ταξιδέψει σε περίπου 11 με 15 μίλια με μία μόνο φόρτιση, ανάλογα με τις συνθήκες του δρόμου.

Η φόρτιση του στοιχείου μπαταρίας λιθίου 36V 6Ah Ancheer απαιτεί έως και έξι ώρες για να γεμίσει εντελώς από κενό. Το πτυσσόμενο πλαίσιο προσφέρει εύκολη αποθήκευση και το τοποθετεί στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου ή ντουλάπα. Το πλαίσιο από ανθρακούχο χάλυβα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και αισθάνεται αρκετά ανθεκτικό για να διαρκέσει για χρόνια και μπορεί να υποστηρίξει ένα μέγιστο βάρος 200 κιλών.

Αν ψάχνετε για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που προσφέρει αρκετή δύναμη για να ξεφύγει από την πόλη, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά ελαφρύ για να κουβαλάει, αυτή η δυνατότητα αναδίπλωσης Ancheer απαντά στην κλήση. Διαθέτοντας έναν κινητήρα 350 watt και μπαταρία λιθίου 36V 6Ah, ο Ancheer μπορεί να φτάσει τα 12 μίλια της εμβέλειας και 15 μίλια την ώρα.

Πέρα από την εμβέλεια και την ταχύτητα, το κορυφαίο χαρακτηριστικό του Ancheer είναι το ελαφρύ πλαίσιο του 26,5 λιβρών που διπλώνει για εύκολη αποθήκευση ή μεταφορά. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η συμπερίληψη της τεχνολογίας Bluetooth για τη σύνδεση σε ένα smartphone, ώστε να μπορούν να καταγραφούν τα χιλιόμετρα και ο χρόνος. Μια πρόσθετη επιλογή cruise control επιτρέπει σε μια λειτουργία "set it and forget" για να επιλέξετε και να κολλήσετε σε οποιαδήποτε ταχύτητα της επιλογής σας. Έχει επίσης μια στεγανοποίηση IPX5 για την αντιμετώπιση λακκούβες και βροχερές ημέρες. Το ποδήλατο μπορεί να χυθεί από άδειο σε πλήρες σε τρεις ώρες.

Το ποδήλατο Cyclamatic CX2 έχει μεγάλη αξία σε όλο το σκάφος. Με κινητήρα 250 W, το CX2 μπορεί να σας σβήσει κάτω από το δρόμο με μέγιστη ταχύτητα 15 μίλια ανά ώρα και να έχει μέγιστη απόσταση 25 έως 31 μιλίων ανάλογα με τις οδικές και τις ταχύτητες.

Η φόρτιση από κενό σε πλήρες απαιτεί έξι ώρες χρόνου, αλλά μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με το χέρι με το χέρι. Μεγέθη για χρήστες 5 πόδια 2 ίντσες και ψηλότερο, το CX2 είναι διαθέσιμο με προτεινόμενη ελάχιστη ηλικία 14 ετών και άνω. Με τρία επίπεδα πεντάλ (χαμηλή, μεσαία και υψηλή), η υποστήριξη ελέγχεται απευθείας από το τιμόνι. Η αναδίπλωση του ποδηλάτου για αποθήκευση διαρκεί λιγότερο από πέντε λεπτά, περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα που απαιτείται για την αρχική συναρμολόγηση.

Οι αναβάτες που αναζητούν μέγιστη απόσταση χωρίς να ξοδεύουν μια μικρή περιουσία, θα ερωτευτούν γρήγορα με το ηλεκτρικό ποδήλατο 7 ποδηλάτων DJ Mountain Bikes Mountain. Powered από έναν κινητήρα 48 W 48 V και μια μπαταρία 625 Wh, αυτό το ποδήλατο δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανεβαίνει στους λόφους ή να χτυπάει μια μέγιστη απόσταση 25 έως 40 μιλίων με μία μόνο φόρτιση. Η ταχύτητα με υποβοήθηση τροφοδοσίας βοηθά τα ποδήλατα DJ να φτάσουν τα 20 μίλια την ώρα, ενώ τρεις ξεχωριστές ρυθμίσεις θέσης μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε το πιο άνετο σημείο για μακρές συνεδρίες ιππασίας.

Η συμπεριλαμβανόμενη οθόνη LCD παρέχει στους αναβάτες πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, την απόσταση, το χρόνο και την ταχύτητα και η λειτουργία επτά ταχυτήτων επιτρέπει χειροκίνητη λειτουργία σε διαφορετικές συνθήκες. Επιπλέον, η μπαταρία λιθίου μπορεί να αφαιρεθεί για φόρτιση στο ποδήλατο ή σε ένα σπίτι ή γραφείο για περισσότερη ευκολία. Οι αναβάτες θα αγαπήσουν εξίσου τη σέλα μαξιλαριών DJ Bikes που βοηθά στη διατήρηση της άνεσης κατά τη διάρκεια μεγάλων βόλτων.

Όταν πρόκειται για την εξεύρεση ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου που έχει σχεδιαστεί για σύντομα ταξίδια, θα θέλετε να ανοίξετε για Swagtron SwagCycle. Powered από μια μπαταρία 36V και ένα κινητήρα 250-watt, ο SwagCycle μπορεί να ωθήσει ταχύτητες έως και 10 μίλια την ώρα και έχει 10 μίλια από την εμβέλεια σε μία μόνο φόρτιση. Μόλις τελειώσει η μπαταρία, ο SwagCycle διαρκεί περίπου 2,5 ώρες για να επαναφορτιστεί πλήρως, κάνοντας πολλές βόλτες σε μια μέρα μια σαφή δυνατότητα.

Το πλαίσιο από αλουμίνιο καταρρέει για εύκολη αποθήκευση και ταιριάζει άνετα σε έναν κορμό, στο γκαράζ ή σε ένα ντουλάπι όπου είναι εκτός δρόμου. Το τιμόνι συνοδεύεται από επιταχυντή, φρένο, κόρνα και θύρα φόρτισης USB για το τηλέφωνό σας, καθώς και μια οθόνη που παρέχει πληροφορίες σχετικά με την μπαταρία (μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει και να απενεργοποιήσει τον προβολέα). Χωρίς πεντάλ για χειροκίνητη ποδηλασία, τα μπροστινά ελαστικά προσφέρουν υποπόδια για να κρατούν τα πόδια σας μακριά από το έδαφος.

Εάν είστε φαγούρα για περισσότερο χρόνο στον ανοιχτό δρόμο με ηλεκτρική ενέργεια, το ποδήλατο Addmotor Motan 20 ιντσών είναι το καλύτερο σας στοίχημα. Δυνατότητα μεταφοράς ενηλίκων βάρους μέχρι 300 λίβρες, ο κινητήρας 500-watt του Motan και η μπαταρία λιθίου 48V 10.4Ah μπορούν να τροφοδοτήσουν το ποδήλατο μέχρι και 55 μίλια σε μία μόνο φόρτιση υπό βέλτιστες συνθήκες.

Πέρα από την εμβέλεια, το Motan είναι ικανό να ωθήσει έως και 23 μίλια την ώρα υπό ηλεκτρική ενέργεια (το χειροκίνητο πεντάλ μπορεί να επεκτείνει το εύρος πολύ πιο πέρα). Ένα σύστημα ταχυτήτων επτά ταχυτήτων και μηχανικά εμπρός και πίσω δισκόφρενα στρογγυλεύουν τα κορυφαία σημεία του πλαισίου του Motan, ενώ ο πτυσσόμενος ανώτερος σωλήνας, το πλαίσιο και τα πεντάλ καθιστούν εύκολο τον καθαρισμό και την αποθήκευση στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, η Addmotor ισχυρίζεται ότι το Motan είναι ένα από τα λίγα ηλεκτρικά ποδήλατα που διατίθενται στο εύρος τιμών που μπορεί να αντιμετωπίσει με ασφάλεια την άμμο χωρίς να ξεπεράσει το ρυθμό.

Εάν είστε αναβάτης που χτυπά τα μονοπάτια, ρίξτε μια ματιά στο Ego 26-ιντσών Fat Bike, το οποίο είναι μια θαυμάσια επιλογή για το μεγάλο ύπαιθρο. Τα ελαστικά των 26 x 4 ιντσών είναι ιδανικά για την αντιμετώπιση διαφόρων τύπων εδάφους και επιτρέπουν στους ποδηλάτες να περιηγούνται εύκολα σε χτυπήματα και ίχνη χωρίς να ξεπερνούν το ρυθμό. Με μέγιστο φορτίο 260 λιβρών, οι οδηγοί όλων των μεγεθών μπορούν να φτάσουν στην τελική ταχύτητα των 20 μιλίων ανά ώρα. Επτά επιλογές ταχύτητας συμβάλλουν στη γρήγορη μετάβαση σε χειροκίνητη λειτουργία για να μεταβείτε πάνω ή γύρω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Ο κινητήρας των 500 W και η μπαταρία 11 Ah οδηγούν σε περίπου 25 μίλια από τη σειρά με μία μόνο φόρτιση, ενώ η επαναφόρτιση διαρκεί έως και έξι ώρες από το άδειο στο πλήρες, προτού περάσετε στην επόμενη υπαίθρια διαδρομή.

Με ένα τεράστιο κινητήρα 500 W, το ηλεκτρικό ποδήλατο Addmotor HitHot είναι μια ξεχωριστή επιλογή για τους ποδηλάτες που θέλουν κάτι με λίγο περισσότερο φλας. Με μια σειρά από περίπου 45 μίλια με μία μόνο φόρτιση (χάρη στη μπαταρία λιθίου των 48v 10,4 Ah) και με μέγιστη ταχύτητα περίπου 20 μίλια ανά ώρα με βοήθεια πεντάλ, το HitHot προσφέρει περισσότερη ισχύ από ό, τι χρειάζεται για να χειριστεί ανηφορικές ανηφορίες ή άνιση έδαφος Με ευκολία.

Η ενσωματωμένη οθόνη LCD πέντε ιντσών προσθέτει μια σειρά από σημαντικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων φόρτισης της μπαταρίας, της λειτουργίας οδήγησης, της απόστασης ταξιδιού και της συνολικής ταχύτητας. Το πλαίσιο HitHot είναι κατασκευασμένο για να διαρκέσει για την απαιτούμενη τιμή του και είναι σε θέση να υποστηρίξει μέχρι και 300 κιλά βάρος από έναν αναβάτη. Ο κινητήρας του κυκλώματος συνεχούς ρεύματος απαιτεί σχεδόν μηδενική συντήρηση για τη ζωή του ποδηλάτου. Η συμπερίληψη ενός πλαισίου διπλής ανάρτησης και κράματος προσθέτει επιπλέον σταθερότητα για να σας βοηθήσει να κάνετε τις μακριές βόλτες πιο άνετες.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .