Οι 9 καλύτεροι φορητοί εκτοξευτές για να αγοράσουν το 2018

Η υποχρεωτική σωτηρία σας όταν πεθάνει η μπαταρία του αυτοκινήτου σας

Οι φορητοί εκτοξευτές για άλμα είναι ένας τρόπος να ξεκινήσετε το όχημά σας χωρίς να χρειαστείτε άλλο αυτοκίνητο (οι ημέρες που χρειάζεστε για να σηματοδοτήσετε κάποιον για να πάρετε κάποιο χυμό). Είναι σαν τον δικό σας απινιδωτή για το αυτοκίνητό σας. Οι φορητοί εκκινητήρες είναι προσιτοί, ασφαλείς και έχουν εξελιχθεί ώστε να είναι τελικά τόσο συμπαγής όσο το smartphone σας. Είναι επίσης εξοπλισμένα με πολλαπλές χρήσεις, όπως η φόρτιση του smartphone σας ή η πλήρωση του ελαστικού σας με αέρα. Παρακάτω, έχουμε συντάξει τους καλύτερους φορητούς εκκινητές, για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που θα σας βοηθήσει να σας αποτρέψουμε από το πρόβλημα του αυτοκινήτου.

Το NOCO Genius Boost Pro GB150 είναι ένας φορητός εκκινητής λίθιου άλματος που προσφέρει ένα τεράστιο 4000 ενισχυτές και έως 80 ξεκινά με μια μόνο φόρτιση. Ποτέ δεν πρέπει να ανησυχείτε για την ανεπιτυχή πρόοδο του αυτοκινήτου σας, εξαντλώντας τις εκκινήσεις.

Το NOCO Genius Boost Pro GB150 μετρά 7 x 12,3 x 2,7 ίντσες και ζυγίζει 7,5 κιλά. Είναι λίγο στην βαρύτερη πλευρά της λίστας μας, αλλά για καλό λόγο. είναι η πιο αξιόπιστη. Διαθέτει θύρα τροφοδοσίας 12 volt και θύρα USB 2.1A που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για smartphones, tablet και πολλά άλλα. Τα 22500 ζεύγη ανά τρία δευτερόλεπτα παρέχουν αρκετή τάση για επανεκκίνηση 10 λίτρων αυτοκινήτων φυσικού αερίου και ντίζελ, φορτηγών, σκαφών, επαγγελματικών οχημάτων και άλλου εξοπλισμού βαρέως τύπου.

Το NOCO Genius Boost Pro GB150 διαθέτει επίσης ενσωματωμένο ψηφιακό βολτόμετρο, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε την τάση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας και να κάνετε ρυθμίσεις από εκεί. Και αν καταρρεύσει μετά από το σκοτάδι, η συσκευή έρχεται επίσης με ένα φακό 10XLED.

Οι χρήστες της Amazon που είναι ιδιοκτήτες του φορητού εκκινητή jump την αγαπούν για τη σοβαρή του ένταση και αξιοπιστία στα οχήματα πολλαπλών χρήσεων. Όποιος ψάχνει για τον καλύτερο φορητό εκκινητή πηδαλιού στις χειρότερες και πιο δύσκολες συνθήκες θα πρέπει να αγοράσει αυτό. Περισσότεροι κριτικοί αναθεωρητές αναφέρουν την αμφισβητήσιμη εγγύηση και το χρόνο χρέωσης.

Cool σχέδιο; Ελεγχος. Έξυπνη θύρα φόρτισης; Ελεγχος. LCD οθόνη με την κάλυψη; Ελεγχος. Το DBPOWER είναι ο καλύτερος πωλητής άλματος στο Amazon και για καλό λόγο. Είναι συμπαγές, με διάμετρο 3.94 x 9.53 x 4.92 ίντσες και βάρος 2.82 λίβρες. Μπορεί να μην ταιριάζει στην τσέπη σας όπως άλλοι εκκινητές άλμα στη λίστα, αλλά είναι ιδανικό για το ντουλαπάκι σας. Ο φορητός εκκινητής άλματος είναι κατασκευασμένος για κινητήρες ντίζελ 6.5L ή 5.2L και είναι σε θέση να εκπέμψει μια φόρτιση έως και 30 φορές με μία μόνο φόρτιση με μέγιστη τάση 600 amp. Όπως και άλλοι φορητοί εκκινητήρες με άλματα στη λίστα, παρέχεται με έξυπνη θύρα φόρτισης χωρητικότητας 18000mAh και περιλαμβάνει μονάδα προσαρμογής φορητού υπολογιστή 8 σε 1, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.

Σε αντίθεση με ορισμένους φορητούς φορτιστές, το DBPOWER περιλαμβάνει οθόνη LCD με ψηφιακή πυξίδα που εμφανίζει την υπόλοιπη ισχύ. Οι σφιγκτήρες καλωδίων του φορητού βραχίονα φόρτισης είναι ιδανικοί και για τους νεοφερμένους, προσφέροντας προστασία υπερφόρτισης, βραχυκύκλωσης, υπερφόρτισης, υπερβολικής τάσης και υπερφόρτισης. Εν ολίγοις, πρόκειται για ένα φορητό μίζα που κατασκευάστηκε με γνώμονα την ασφάλεια και το στυλ.

Οι χρήστες του Amazon που αγόρασαν το DBPOWER το αγαπούν για την άριστη ποιότητα κατασκευής, το συμπαγές πλαίσιο και την ενεργειακή αποδοτικότητα όταν ξεκινούν τα αυτοκίνητα. Αυτός είναι ένας γενικός εύκολος στη χρήση εκσκαφέας που είναι ιδανικός για κάθε αρχάριο εκεί έξω. Περισσότεροι κριτικοί αναθεωρητές αναφέρουν ότι δεν είναι καλό για τα βαρέα οχήματα και ότι η μπαταρία μπορεί να χάσει τη χωρητικότητα σε σχέση με τη χρήση. Έρχεται με τριετή εγγύηση.

Εάν ανησυχείτε για να σφίξετε το λάθος πράγμα ή να σοκαριστεί, το Aickbar 800A είναι ίσως ο καλύτερος φορητός εκκινητής για εσάς. Ο σχεδιασμός του δίνει έμφαση στην ασφάλεια που επιδιώκει τη χαμηλότερη πιθανότητα κινδύνου.

Το Aickbar 800A μπορεί να ξεκινήσει οποιαδήποτε μηχανή αερίου ή μέχρι 4,5 λίτρων πετρελαιοκινητήρες περίπου 30 φορές με μία μόνο φόρτιση. Φτάνει σε κορυφαίο ρεύμα 800 amp και έρχεται με καλώδια βραχυκύκλωσης. Όπως και οι άλλοι φορητοί εκκινητές του άλματος στη λίστα, διπλασιάζεται ως τράπεζα ισχύος για το smartphone σας με διάρκεια ζωής μπαταρίας 19800 mAh.

Αυτός ο φορητός εκκινητής σάρωσης διαθέτει πέντε προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας για τους παρεχόμενους σφιγκτήρες. Περιλαμβάνει προστασία από αντίστροφη πολικότητα, υπερβολικά ρεύματα, υπερφόρτωση, υπερβολικές τάσεις και υπερβολικές χρεώσεις. Το Aickar σχεδιάστηκε για να είναι ασφαλές για σχεδόν οποιονδήποτε το χρησιμοποιεί. Εκτός από την προστασία ατυχημάτων, το Aickbar περιλαμβάνει ένα φωτισμό ισχύος που μπορεί να ρυθμιστεί σε λειτουργίες SOS σηματοδότησης και στροβοσκοπίου.

Οι χρήστες του Amazon που κατέχουν το προϊόν το αγαπούν για το συμπαγές μέγεθος του (8,6 x 3,6 x 1,1 ίντσες) και την παροχή ισχύος.

Το STANLEY J5C09 είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποιοτικούς εκκινητές της σειράς, που ζυγίζει 18 κιλά και έχει διάμετρο 11,2 x 8 x 13,5 ίντσες. Προσφέρει 500 ενισχυτές άμεσης εκκίνησης με κορυφή 1.000, επομένως είναι καλό για ελαφρά έως μεσαία αυτοκίνητα και φορτηγά. Εάν οδηγείτε κάτι βαρύτερο, αυτός είναι ο φορητός εκκινητής για εσάς.

Ο πολλαπλών χρήσεων φορητός εκκινητής πηδαλιούχησης περιλαμβάνει επίσης έναν αεροσυμπιεστή 120-PSI, ώστε να μπορείτε να γεμίζετε τα φουσκωμένα ελαστικά σας. Και διαθέτει θύρα USB, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε τις κινητές συσκευές σας. Αν τυχαίνει να βρίσκεστε στο σκοτάδι, ο φορητός εκκινητής σάρωσης περιλαμβάνει ένα υπερβολικά φωτεινό στρεφόμενο φως LED 270 μοιρών, ώστε να μπορείτε να λάμψετε το φως όπου το χρειάζεστε. Επιπλέον, εάν έχετε μια ακατάλληλη σύνδεση με το αυτοκίνητό σας, το J5C09 διαθέτει συναγερμό αντίστροφης πολικότητας για να σας ειδοποιήσει.

Οι χρήστες του Amazon που κατέχουν το STANLEY J5C09 το αγαπούν για την εύκολη χρήση του και την πολυλειτουργική επίλυση προβλημάτων για οποιαδήποτε κατάσταση. Πολλοί ιδιοκτήτες του φορητού εκκινητή άλματος αισθάνονται ότι είναι ένα lifesaver. Περισσότεροι κριτικοί αναθεωρητές αναφέρουν την ανεπαρκή εγγύηση και ότι ο αεροσυμπιεστής θα μπορούσε να είναι λίγο ισχυρότερος.

Το Beatit 800A Power Bank και το Jump Starter θα ξεκινήσουν έναν κινητήρα αερίου έξι λίτρων ή έναν πετρελαιοκινητήρα πέντε λίτρων πάνω από 30 φορές στην κορυφαία απόδοση ισχύος των 800 αμπέρ. Αυτή η μπαταρία 18000 mAh μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσω δύο θύρας USB, καθώς η Beatit αναφέρει ότι θα φορτίσει τα iPhones, ταμπλέτες και πολλά άλλα με ταχύτητα φόρτισης 2,1A. Αυτό είναι πολύ πιο γρήγορα από πολλά από τα μοντέλα των ανταγωνιστών εκεί έξω.

Επιστροφή στην πτυχή του άλματος του αυτοκινήτου, υπάρχουν σφιγκτήρες αλλιγάτορα που περιλαμβάνονται και προσαρτώνται, που παρέχουν τόσο ευκολία όσο και ένα έξυπνο χαρακτηριστικό προστασίας υπερφόρτωσης που σας εμποδίζει να βλάψετε τη μπαταρία του αυτοκινήτου σας με υπερβολική ζύμωση. Προσθέστε αυτό στα φώτα των οδηγήσεων που δείχνουν πόση ισχύς έχει απομείνει και μια λειτουργία φακού έκτακτης ανάγκης και έχετε ένα πολύ ωραίο σύντροφο για τα ντουλάπια που δεν θέλετε να χτυπήσετε στο δρόμο χωρίς.

Αυτός ο φορητός εκκινητής FlyHi αποθηκεύει χώρο στον κορμό σας προσαρμόζοντας πέντε χαρακτηριστικά σε μια τράπεζα ισχύος που μπορείτε να συγκρατήσετε άνετα στο ένα χέρι και να κρατηθείτε στο κουτί του ντουλαπιού. Θα πάρετε μια τράπεζα κινητής τηλεφωνίας USB με έξοδο 19V / 16V / 12V με ρεύμα 3,5A που έχει μέχρι 500Amps ρεύματος αιχμής. Μπορείτε να ξεκινήσετε μέχρι και 20 βενζινοκινητήρες 4.2L αερίου ή 3.0L με μία μόνο φόρτιση, αν και ελπίζουμε ότι δεν έχετε κανένα λόγο να το χρησιμοποιήσετε τόσο πολύ.

Όταν δεν χρησιμοποιείτε αυτό το jumper για να ξεκινήσετε ένα νεκρό αυτοκίνητο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φορτίσετε έως και οκτώ φορητούς υπολογιστές ή να χρησιμοποιήσετε το φως LED στροβοσκοπίου όταν κάμπινγκ ή τη νύχτα για να αλλάξετε ένα ελαστικό. Πρέπει να έχετε κατά νου να φορτίσετε τη μονάδα κάθε τρεις μήνες για να βεβαιωθείτε ότι είναι ακόμα σε κατάσταση λειτουργίας.

Το Jump-N-Carry JNC660 είναι ο καλύτερος σχεδιασμένος εκκινητής σκαφών στην αγορά. Ο κομψός σχεδιασμός του διαθέτει μια βαριά επαγγελματική θήκη που έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε ανθεκτική και επαγγελματική χρήση. Είναι επίσης ένα από τα μοναδικά φορητά άλματα στον κατάλογο που περιλαμβάνει μια λαβή μεταφοράς.

Προσφέρει 1.700 κορυφαίους ενισχυτές μαζί με 425 εφαρμογές στροβιλισμού και διαθέτει εξαιρετικά μακρά καλώδια # 2 AWG υψηλής αντοχής 46 ιντσών, τα οποία είναι αρκετά φθηνά χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε τη μονάδα στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Είναι εξοπλισμένο με μια αντικαταστάσιμη μπαταρία PROFORMER που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εκτελέσει μια εφαρμογή που ξεκινάει από το άλμα, εξασφαλίζοντας ότι δίνει στο όχημά σας αρκετή ισχύ με κάθε προσπάθεια. Στην πρόσοψη, το JNC660 διαθέτει φώτα για να δείξει την ενσωματωμένη αυτόματη επαναφόρτιση, ώστε να γνωρίζετε πότε είναι πλήρως γεμισμένο. Η μονάδα διαθέτει επίσης έναν επιλογέα βολτόμετρου που θα ελέγξει την κατάσταση της μπαταρίας σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Εκτός από την εκκίνηση, περιλαμβάνει μια έξοδο ισχύος 12 volt με αυτόματη προστασία κυκλώματος που μπορεί να τροφοδοτήσει μερικά από τα αξεσουάρ σας.

Οι χρήστες στο Amazon που κατέχουν το JNC660 θαυμάζουν τον επαγγελματικό σχεδιασμό και τη διασύνδεσή του, καθώς και την αξιοπιστία του με το ξεκίνημα πολλαπλών αυτοκινήτων. Δυστυχώς είναι ένας από τους βαρύτερους φορητούς εκκινητές του άλματος στη λίστα, ζυγίζοντας 18 κιλά και μετρώντας 16,3 x 14,1 x 5,1 ίντσες. Ωστόσο, παρέχεται με εγγύηση 30 ημερών.

Το εύστοχα ονομάζεται μοντέλο MIGHTY από Whistler αποδίδει στην υπόσχεσή του πρώτα και κύρια στην κατασκευή. Αυτός ο αιχμηρός φορητός γεράκι εμφανίζεται σε ένα ανθεκτικό περίβλημα από πλαστικό και καουτσούκ που μοιάζει πολύ με κάποιες από αυτές τις θήκες smartphone στρατιωτικού τύπου διαθέσιμες τώρα. Και ενώ η Whistler δεν κάνει καμιά δοκιμή πτώσης ή δοκιμές πίεσης, είναι ωραίο να βλέπεις ότι υπάρχει κάποια προστασία από το κλονισμό σε μια συσκευή που θα βγεις μόνο μαζί σου.

Σε επίπεδο εκκίνησης 200Α και κορυφαία ισχύ 400Α, δεν έχει σχεδιαστεί για μεγαλύτερους, ντιζελοκινητήρες, αλλά θα υποστηρίξει το άλμα των τεσσάρων και των έξι λίτρων κινητήρων αρκετά ευγενικά. Στην πραγματικότητα, με πλήρη χρέωση, θα είστε σε θέση να πηδήσετε ένα αυτοκίνητο δύο ξεχωριστές φορές. Αυτή η μπαταρία είναι ένα ανθεκτικό, ισχυρό ιόντων λιθίου, που σημαίνει ότι όταν εξαντλείτε το χυμό θα μπορείτε να το επαναφορτίσετε εκατοντάδες φορές στη διάρκεια της ζωής του με ελάχιστη υποβάθμιση.

Η Whistler υπόσχεται επίσης ότι η μπαταρία θα κρατήσει τη φόρτιση αυτή σταθερά για έως και 12 μήνες, οπότε ακόμα και αν την αφήσετε στο ντουλαπάκι σας ανέπαφη για ένα χρόνο, θα εξακολουθεί να είναι χρήσιμη όταν τη χρειάζεστε περισσότερο. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στρογγυλεύονται με ταχύτητες 2,1 ιντσών USB για τις μικρότερες συσκευές σας, πέντε ενδεικτικές λυχνίες LED για στάθμη μπαταρίας, εξαιρετικά φωτεινό φακό με ενσωματωμένα μοτίβα SOS, καθώς και καλώδια ασφαλείας. Αυτός ο φορτιστής είναι μια εύκολη επιλογή για τις εκτός δρόμου περιπέτειές σας.

Όταν τοποθετείται δίπλα στα καλώδια κλιπ αλλιγάτορα, είναι σχεδόν κωμικό το πόσο μικρό είναι αυτό το πράγμα. Είναι βασικά το ίδιο μέγεθος με τις φορητές τράπεζες εξουσίας για smartphones και μόνο, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό, δεδομένου ότι αυτή η συσκευή μπορεί να πηδήσει ένα αυτοκίνητο. Στην καρδιά της, υπάρχει μια μπαταρία ιόντων λιθίου των 5.400 mAh που θα σας δώσει αρκετό χυμό για να φορτίσετε τις συσκευές σας και να δώσετε στο αυτοκίνητό σας ένα άλμα όταν χρειάζεται. Αυτή η δυνατότητα άλματος δεν ξεπερνάει τα 300 αμπέρ, οπότε για τις εξαντλημένες μπαταρίες μπορεί να μην κάνει τη δουλειά καθώς και κάποιες από τις άλλες επιλογές της λίστας εδώ.

Όπως και οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους, υπάρχει ένας εξαιρετικά φωτεινός ενσωματωμένος φακός με μερικά βελτιστοποιημένα μοτίβα φλας SOS για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Η θύρα USB μπορεί να σας βοηθήσει να φορτίσετε τις μικρότερες συσκευές σας και το κουμπί ώθησης θα στείλει λίγο επιπλέον ισχύ κατά το άλμα. Περιλαμβάνονται καλώδια βραχυκυκλωτήρα που έχουν ενσωματωμένους μηχανισμούς ασφαλείας για την αποφυγή υπερφορτίου ή αντιστρεπτού ρεύματος. Και έχετε την ευελιξία να φορτίσετε αυτήν την μπαταρία είτε μέσω του βύσματος τοίχου στο σπίτι είτε μέσω της θύρας τσιγάρου που φορτίζει το αυτοκίνητο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .