Τα 8 Best Laptop Cooling Pads να αγοράσουν το 2018

Κρατήστε το laptop σας από υπερθέρμανση και κλείσιμο

Όσο περισσότερο βασίζουμε σε φορητούς υπολογιστές αυτές τις μέρες, υπάρχει μια αλήθεια που μπορούμε όλοι να πάρουμε πίσω: Η συνεχής χρήση τους γίνεται ζεστό. Ευτυχώς, η εφεύρεση των πλακιδίων ψύξης για φορητούς υπολογιστές προσφέρει όχι μόνο έναν τρόπο να δροσιστείτε ο φορητός υπολογιστής σας (ο οποίος διευκολύνει την επέκταση του χρόνου ζωής του), αλλά παρέχουν και λίγο περισσότερη άνεση μέσω της εργονομίας. Με μια επιλογή επιλογών ψύξης στην αγορά, έχουμε κάνει την βρώμικη δουλειά και βάζουμε μαζί μια λίστα των καλύτερων παρακάτω.

Το φορητό μαξιλάρι ψύξης του Tree New Bee είναι μια θαυμάσια επιλογή που λειτουργεί με αυτά μεγέθους από 15,6 έως 17 ίντσες. Χτισμένο με τέσσερις ανεμιστήρες 12mm που εκπέμπουν αέρα με ταχύτητα έως και 1200 σ.α.λ., το Tree New Bee έχει σχεδιαστεί για ένα σκοπό, για να κρατήσει τους φορητούς υπολογιστές δροσερούς και να αποτρέψει την υπερθέρμανση των σφαλμάτων. Ο σχεδιασμός προσφέρει δύο αντιολισθητικούς βραχίονες ενσωματωμένους στη μεταλλική πλατφόρμα 16 x 12 x 1,5 ιντσών που βοηθά στην άντληση θερμότητας μακριά από το φορητό υπολογιστή. Ο αεροδυναμικός σχεδιασμός μπορεί να μειώσει τη θερμότητα έως και 20% σε σύγκριση με ένα φορητό υπολογιστή χωρίς ψυκτικό ταμπόν. Προσφέρει επίσης καλύτερη εργονομική θέαση και γωνία πληκτρολόγησης για μείωση του πόνου του αυχένα και της πλάτης λόγω κακής στάσης του σώματος. Για να ξεπεράσει το σύνολο χαρακτηριστικών του, το ταμπόν διαθέτει επιπλέον θύρα USB και σχεδιασμό διακόπτη ταχύτητας ανέμου.

Μια ξεχωριστή επιλογή στο χώρο, το μαξιλαράκι ψύξης Laptop Vanble είναι ένα λεπτό ψυχρό χαλάκι που λειτουργεί καλύτερα με φορητούς υπολογιστές με μέγεθος από 15 έως 17 ίντσες σε μέγεθος (αν και τα μικρότερα μεγέθη θα λειτουργούν καλά). Με τη βοήθεια τριών ανεμιστήρων 110mm, το Vanble σπρώχνει πάνω από 1100 σ.α.λ. μέσω καλωδίου USB που συνδέεται απευθείας με τον υπάρχοντα φορητό σας υπολογιστή. Εργονομικά, οι ρυθμίσεις ρυθμίσεων ύψους δύο επιπέδων προσφέρουν μια μικρή επιπλέον υποστήριξη για την πλάτη και τη σπονδυλική σας στήλη, αλλά το πραγματικό όφελος του Vanble είναι η ικανότητά του να δροσίζει γρήγορα και αποτελεσματικά ένα φορητό υπολογιστή με τους ανεμιστήρες υψηλής ισχύος. Οι πρόσθετες θύρες USB προσφέρουν πρόσθετη συμβατότητα με συσκευές τρίτου κατασκευαστή, γεγονός που ενισχύει το υπάρχον όριο σύνδεσης του φορητού υπολογιστή σας. Και μέτρηση ενός λεπτού 1,1 ίντσες, δεν παίρνει σχεδόν καθόλου χώρο στο γραφείο σας.

Το ψυγείο laptop TopMate προσθέτει έναν αποτελεσματικό τρόπο για να βοηθήσει με τη ροή του αέρα σε μια φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή. Οι διπλοί ανεμιστήρες 140mm προσφέρουν 1000 σ.α.λ. ισχύος και οι ανεμιστήρες τοποθετούνται κατά μήκος του πυθμένα των περιοχών laptop που είναι πιο επιρρεπείς σε υπερθέρμανση. Ο εξαιρετικά λεπτός και ευρύς συνδυασμός επιτρέπει το πάχος ψύξης πάχους 0,99 ιντσών να υποστηρίζει φορητούς υπολογιστές 10 έως 16 ιντσών, συμπεριλαμβανομένων των MacBook της Apple, της MacBook Air και της σειράς Pro.

Πέρα από την ψύξη, το TopMate προσθέτει μια μικρή άνοδο στην πίσω πλευρά για επιπλέον εργονομική υποστήριξη, επιτρέποντας μια πιο άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης και προβολής. Και όταν πρόκειται για την εξουσία, το TopMate δεν εξαρτάται από τη δική του μπαταρία, αλλά βασίζεται στην άμεση σύνδεση σε φορητό υπολογιστή για χυμούς. Ευτυχώς, περιλαμβάνεται μια επιπλέον θύρα USB για να βεβαιωθείτε ότι δεν χάνετε τη δυνατότητα να προσθέσετε εναλλακτικές εναλλαγές ή συσκευές. Η πλαστική δομή δοκιμάστηκε χιλιάδες φορές για αυξημένη ανθεκτικότητα.

Εάν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε περισσότερα, θα πάρετε πολλά με το Deepcool M3 laptop pad που έχει σχεδιαστεί για υπολογιστές μεταξύ 12 και 15,6 ίντσες. Η πρόσθετη τιμολόγηση οφείλεται στο ενσωματωμένο σύστημα ηχείων 2.1 καναλιών που διαθέτει δύο tweeters και ένα woofer, το οποίο δημιουργεί ένα εφέ 3D surround sound (υπάρχει επίσης είσοδος υποδοχής ήχου 3,5 ιντσών).

Πέρα από τον εξαιρετικό ήχο της, ο εργονομικός σχεδιασμός προσφέρει αυξημένη γωνία οκτώ βαθμών για να μειώσει την πίεση στην πλάτη και τη σπονδυλική σας στήλη. Με ευρεία συμβατότητα για φορητούς υπολογιστές, οι ανεμιστήρες 140mm λειτουργούν οπουδήποτε από 600 έως 1100 σ.α.λ. και δημιουργούν ένα περιβάλλον ροής αέρα που εμποδίζει την υπερθέρμανση και επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του υπολογιστή. Η ρυθμιζόμενη ταχύτητα του ανεμιστήρα σας επιτρέπει επίσης να βρείτε το ιδανικό μέρος μεταξύ του ελέγχου της ταχύτητας και του θορύβου, ώστε να μπορείτε να δροσίζετε το φορητό σας υπολογιστή χωρίς περισπασμούς.

Λίγοι φορητοί υπολογιστές στην αγορά παίρνουν θερμότερο ταχύτερα από ένα φορητό υπολογιστή παιχνιδιών και όταν συμβαίνει αυτό, φτάνουν για το ρυθμιζόμενο pad της LotFancy. Χτισμένο για φορητούς υπολογιστές μεταξύ 11 και 17 ιντσών, το LotFancy καλύπτει το παιχνίδι των φορητών υπολογιστών τυχερών παιχνιδιών και, με έξι επίπεδα ύψους, μπορείτε να βρείτε την πιο άνετη θέα. Κρατώντας το laptop δροσερό είναι πέντε ήσυχοι ανεμιστήρες (τέσσερις στις γωνίες και ένας στη μέση), που παράγουν 1000 RPM συνολικά, ενώ διασκορπίζοντας τον αέρα στο κάτω μέρος του μηχανήματος για να διατηρηθεί ο αέρας κινούνται και η θερμότητα από την κατασκευή σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Δύο πράσινες λυχνίες LED σας ειδοποιούν όταν ο ανεμιστήρας είναι αναμμένος και φυσάει δροσερό αέρα, ενώ η πρόσθετη θύρα USB μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλες συσκευές. Με τη βοήθεια του φορητού σας υπολογιστή, το LotFancy μπορεί να λειτουργεί συνεχώς ενώ είστε στο παιχνίδι και στη συνέχεια να απενεργοποιήσετε ενώ εκτελείτε τακτικές εργασίες στον υπολογιστή σας.

Το πλαίσιο ψύξης του laptop Kootek έχει πέντε ενσωματωμένους ανεμιστήρες (έναν κύριο ανεμιστήρα 5,9 ιντσών και μικρότερους ανεμιστήρες 2,76 ιντσών) που τροφοδοτούν έως και 1000 σ.α.λ. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε τον αριθμό των οπαδών που θέλετε να συνεργαστείτε, πράγμα που επιτρέπει την πλήρη ευελιξία. Το μαξιλαράκι διπλώνει ως βάση για φορητούς υπολογιστές και έχει έξι επιλογές ρυθμίσεων ύψους μαζί με έναν αντιολισθητικό πυθμένα για τη διατήρηση της σταθερότητας σε ένα γραφείο, ανεξάρτητα από τη θέση του Kootek. Η ισχυρή κατασκευή προσφέρει ένα σιωπηλό σχεδιασμό, re gaming, γράφοντας ένα χαρτί ή παίρνοντας την παρουσίαση έτοιμη για το αφεντικό σας. Με διανομέα USB διπλής σύνδεσης, ο Kootek προσθέτει την επιλογή σύνδεσης περισσότερων συσκευών USB μαζί με τον φορητό σας υπολογιστή για δραστηριότητα πολλαπλών χρήσεων.

Κομψή και λεπτή με πάχος μόλις 1,2 ίντσες, το ψυκτικό μαξιλαράκι Havit HV-F2056 προσφέρει έναν εξαιρετικά φορητό τρόπο για να ψύξετε το laptop ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Με δύο ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις ύψους, το Havit, όπως τα περισσότερα μαξιλαράκια ψύξης για φορητούς υπολογιστές, προσφέρει κάποια ομοιότητα εργονομικής στήριξης. Ο φορητός υπολογιστής μπορεί να στηριχθεί αρκετά για να πάρει κάποια πίεση από την πλάτη και τη σπονδυλική σας στήλη. Οι τρεις ανεμιστήρες των 110mm που κινούνται με 1000 στροφές ανά λεπτό κάνουν μεγάλη δουλειά στη μείωση του θορύβου και έτσι εξαλείφοντας όσο το δυνατόν περισσότερη απόσπαση της προσοχής. Ο σχεδιασμός των μεταλλικών ματιών είναι ελαφρύς και σταθερός με επιφάνεια ανθεκτική στη φθορά που δεν θα εμφανίζει σημάδια ακόμα και μετά από χρόνια χρήσης. Συνδέοντας απευθείας σε φορητό υπολογιστή για τροφοδοσία, το Havit μπορεί να λειτουργήσει όσο ο φορητός υπολογιστής σας έχει διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το μαξιλαράκι ψύξης Thermaltake Massive αποτελείται από ένα ανθεκτικό πλαστικό και έχει τρεις διαφορετικές γωνίες ρύθμισης ύψους για καλύτερη εργονομία, αλλά είναι το υπόλοιπο της πλάκας ψύξης που πραγματικά ξεχωρίζει. Με τους διπλούς ανεμιστήρες 120mm που βγάζουν 1000 RPM, οι ανεμιστήρες μπορούν να ρυθμιστούν χειροκίνητα ή αυτόματα για τη μεγιστοποίηση του ψυκτικού αποτελέσματος. Τέσσερις ρυθμιζόμενοι αισθητήρες θερμοκρασίας εμφανίζονται σε μια οθόνη πολλαπλών λειτουργιών που μπορεί να διαβάσει τη θερμότητα σε διάφορα σημεία του φορητού σας υπολογιστή και να σας προειδοποιήσει όταν πρέπει να ενεργοποιήσετε ή να επιταχύνετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα για να το ψύξετε. Ένα κουμπί turbo προσφέρει αυτόματα μέγιστη ισχύ και ένα κουμπί κλειδώματος μειώνει τις πιθανότητες να αλλάξετε ανεπιθύμητα την ταχύτητα του ανεμιστήρα κατά τη χρήση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .