Καλύτερες φορητές συσκευές για μακρινή πτήση

Η ζωή είναι καλή όταν βρίσκεστε στο έδαφος και έχετε πρόσβαση σε όλα τα υπέροχα πράγματα που σας κρατούν διασκεδαστικά. Η ζωή δεν είναι ακριβώς ωραία, ωστόσο, όταν είστε κολλημένοι στο λεωφορείο κατά τη διάρκεια μιας πτήσης 10 ωρών στο Τόκιο. Ευτυχώς, τα φορητά ηλεκτρονικά συστήματα προσφέρουν έναν τρόπο να σας κρατήσουν απασχολημένους χωρίς να καταλαμβάνετε πολύ χώρο. Εδώ είναι πέντε φορητές συσκευές για να εξετάσει το ενδεχόμενο να φέρει μαζί σας σε μια εκτεταμένη αεροπορική πτήση.

01 από 07

Ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Το A-Audio περιλαμβάνει τα πάντα εκτός από το νεροχύτη της κουζίνας στα ακουστικά με ασύρματο ακουστικό Icon, αλλά σε μια τιμή. A-Audio

Αυτή είναι μια παλιά σχολική επιλογή εδώ, αλλά ως κάποιος που έχει έναν σκληρό χρόνο να κοιμάται στα αεροπλάνα, μπορεί να είναι θεός για μια μακρά πτήση. Οι επιλογές κυμαίνονται από ελαφρύτερες εκδόσεις έως πιο ογκώδεις ναύλους, αλλά επίσης βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει πώς ακούγεται όταν ακούτε μουσική, καθώς αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο παίρνετε τα ακουστικά στην πρώτη θέση. Παραδείγματα που έχω προσωπικά δοκιμάσει περιλαμβάνουν το A-Audio Icon Wireless και το SMS Street 50 .

02 του 07

Mp3 player

Sansa Clip +. Φωτογραφία © Sansa

Το "Old Reliable" των φορητών συσκευών, οι συσκευές αναπαραγωγής μουσικής παρέχουν άφθονη απόλαυση σε ένα μικρό πακέτο. Επίσης, έχουν συνήθως μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας - πρέπει να ταξιδεύετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην πραγματικότητα, παρόλο που τα smartphones έχουν αντικαταστήσει τους MP3 players ως συσκευή go-to για να ακούτε μουσική εν κινήσει, ένα μεγάλο πλεονέκτημα της χρήσης ενός αποκλειστικού παίκτη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είναι ότι αποθηκεύει το χυμό του τηλεφώνου σας, ώστε να μπορείτε να το έχετε ακόμα για τηλεφωνήματα ή ελέγχοντας τα Δίκτυα πριν ή μετά την πτήση σας. Ένα παράδειγμα θα ήθελα να συστήσω είναι το Sansa Clip + ή κάτι παρόμοιο. Για συμβουλές σχετικά με την επιλογή μιας συσκευής αναπαραγωγής MP3, ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό .

03 του 07

Media Player

Εικόνα © Amazon

Ένα βήμα παραπάνω από το MP3 player , οι φορητές συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων σάς επιτρέπουν να μην ακούτε μουσική, αλλά να παρακολουθείτε και ένα βίντεο. Οι κορυφαίοι υποψήφιοι περιλαμβάνουν δισκία ευρείας κατανάλωσης όπως το iPad της Apple και η σειρά Kindle Fire του Amazon . Πολλά από τα κινητά τηλέφωνα σήμερα επίσης διπλασιάζονται ως media players, ώστε να έχετε ήδη μια τέτοια συσκευή. Εάν χρησιμοποιείτε ένα τηλέφωνο, βεβαιωθείτε ότι το έχετε θέσει σε " λειτουργία αεροπλάνου " ή ότι απενεργοποιείτε τις συνδέσεις σας. Ψάχνετε για ένα media player ; Ακολουθούν ορισμένοι δείκτες .

04 του 07

αναγνώστης ηλεκτρονικού βιβλίου

Kobo

Εάν είστε περισσότερο ο πνευματικός τύπος, ένας αναγνώστης eBook όπως το Kindle του Amazon καθώς και ο Kobo ή το Nook ταιριάζουν στο νομοσχέδιο όμορφα. Το γεγονός ότι μπορείτε να φορτώσετε πολλά βιβλία σε αυτές τις συσκευές σημαίνει επίσης ότι δεν χρειάζεται να αγωνίζεστε για το οποίο το βιβλίο θα φέρει λόγω περιορισμούς χώρου. Σε αντίθεση με τα δισκία, οι συσκευές ανάγνωσης μελάνης E έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι ευκολότερες στα μάτια, αλλά δεν έχουν όλοι τους να οπίσθουν. Αν θέλετε ένα που έρχεται με ενσωματωμένο φωτισμό, οι επιλογές του Amazon Kindle όπως το Paperwhite ή το Voyage είναι μια επιλογή. Δεν είστε σίγουροι ποιος θα αγοράσει; Ακολουθεί κάποια βοήθεια . Περισσότερο "

05 του 07

Ένα σύστημα παιχνιδιών

Το νέο Nintendo 3DS XL. Nintendo

Για τους παίκτες, συσκευές όπως το Nintendo 3DS και το Sony PS Vita είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ταξίδια. Με πολύ πιο casual παιχνίδια διαθέσιμα αυτές τις μέρες - ειδικά για το 3DS - δεν χρειάζεται καν να είναι ένας σκληρός πυρήνας gamer για να απολαύσετε τα παιχνίδια εν κινήσει. Για τους θαυμαστές του φορητού συστήματος της Nintendo, το νέο Nintendo 3DS προσθέτει ένα επιπλέον nub, ώστε να μην χρειάζεται πλέον να τρυπάτε ένα ογκώδες slide pad για τον πλήρη έλεγχο των παιχνιδιών που απαιτούν την προσαρμογή της προβολής της κάμεράς σας. Το Vita δεν έχει πάρει τόση υποστήριξη όπως το 3DS, δυστυχώς, αλλά έχει μια καλή βιβλιοθήκη indie παιχνίδια.

06 του 07

Φορητό πακέτο μπαταριών

Η εξωτερική μπαταρία JunoPower λειτουργεί και ως μοχλός για το αυτοκίνητό σας. JunoPower

Τα πακέτα μπαταριών προσφέρουν έναν εξαιρετικό τρόπο επέκτασης της διάρκειας ζωής συσκευών που καταναλώνουν ενέργεια, όπως το Sony PSP ή οι συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων που χρησιμοποιούνται για την προβολή ενός βίντεο. Η μόνη προειδοποίηση είναι ότι η φορητή συσκευή σας πρέπει να χρεώνεται μέσω USB, η οποία είναι η de facto διεπαφή που συνήθως χρησιμοποιούν αυτές οι συσκευές. Οι επιλογές περιλαμβάνουν μίνι μπαστούνια που διπλασιάζουν ως φακούς σε μεγάλα τούβλα που μπορούν να φορτίσουν ένα ολόκληρο φορητό υπολογιστή. Για συμβουλές σχετικά με την επιλογή ενός, ανατρέξτε στις συμβουλές μας για τη συλλογή φορητού φορτιστή και μπαταρίας . Περισσότερο "

07 του 07

Ένα σακίδιο Gadget

Πακέτο Booq Cobra. Booq

Εάν ταξιδεύετε με πολλά gadgets, ένα σακίδιο με πολλαπλές τσέπες και διαμερίσματα θα είναι μια μεγάλη βοήθεια. Πολλές θήκες σημαίνουν ότι μπορείτε να οργανώσετε τα περιεχόμενά σας και να τοποθετήσετε παρόμοιες συσκευές στην ίδια τσέπη για να σας βοηθήσουν να τα παρακολουθείτε πιο εύκολα. Άλλα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε είναι η ευκολία πρόσβασης στα πράγματά σας σε περίπτωση που σας αρέσει να σπρώχνετε το σακίδιο σας κάτω από το κάθισμα του αεροπλάνου μπροστά σας, καθώς και καλό μαξιλάρι για να προστατεύετε τα φορητούς υπολογιστές και τα δισκία. Για περισσότερους δείκτες, ελέγξτε το άρθρο μας, "Bag It: Πακέτα για φορητές συσκευές και συσκευές".