Οι τελευταίες στο Golf GPS συσκευές

Οι συσκευές GPS γκολφ παρέχουν συνολική θέαση και ακριβείς αποστάσεις

Οι συσκευές GPS έχουν εξελιχθεί από απλές αναγνώσεις απόστασης σε μέτριες οθόνες σε οθόνες αφής υψηλής ανάλυσης με βιντεοπροβολείς οπών, αποστάσεις έως κινδύνους και προηγμένη ανάλυση στατιστικών στοιχείων. Οι δαπάνες έχουν μειωθεί επίσης, και όχι μόνο για τις συσκευές. Η πρόσβαση στις βάσεις δεδομένων χάρτη μαθημάτων είναι ως επί το πλείστον δωρεάν.

Οι συσκευές GPS έχουν χωριστεί σε τρεις κατηγορίες: φορητές συσκευές, ρολόγια χειρός και εφαρμογές smartphone.

GPS GPS ρολόγια

Αν το μόνο που θέλετε είναι η απόσταση από την τρύπα από οπουδήποτε στην πορεία, ένα ρολόι γκολφ GPS μπορεί να σας ταιριάζει. Το μεγάλο πράγμα για ένα ρολόι είναι ότι είναι πάντα μαζί σας και δεν χρειάζεται να το παίρνετε συνεχώς μέσα και έξω από την τσάντα ή το καλάθι σας όπως θα κάνατε με ένα handheld.

Η Garmin προσφέρει τέσσερα ρολόγια GPS για το γκολφ: η προσέγγιση S1, S2, S3 και S6. Το S3 ταιριάζει πολύ σε μια μικρή συσκευή, συμπεριλαμβανομένης μιας παγκόσμιας βάσης δεδομένων των 27.000 σειρών μαθημάτων - οι ενημερώσεις είναι δωρεάν στο διαδίκτυο - και μια οθόνη αφής που λειτουργεί καλά με ένα γάντι γκολφ. Δείχνει την απόσταση από το μπροστινό, το πίσω και το μέσον του πράσινου, καθώς και τις αποστάσεις από τους doglegs και τις πλάκες. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε σκορ στο S3 και να μετρήσετε τις αποστάσεις σουτ. Το S6 προσφέρει όλα αυτά και πολλά άλλα: Μετράει επίσης την ισχύ swing και το ρυθμό swing.

Η Motorola έχει επίσης περάσει στο παιχνίδι GPS γκολφ GPS με το MOTACTV Golf Edition. Το Golf Edition μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξεχωριστή συσκευή οθόνης 1,6 ιντσών ή να περικλείεται σε μια ανθεκτική πλαστική ζώνη αθλητικών ρολογιών. Είναι το μοναδικό GPS του γκολφ για ασύρματα συγχρονισμένα αποτελέσματα και άλλα στατιστικά στοιχεία μέσω Wi-Fi στον υπολογιστή σας. Εκτός από τις βασικές πληροφορίες απόστασης, το MOTOACTV μπορεί να κρατήσει αποτελέσματα για έως και τέσσερις παίκτες και έχει χαρακτηριστικά όπως βήματα και θερμίδες που καίγονται.

GPS χειρός GPS

Οι φορητές συσκευές GPS του γκολφ ήταν εκεί που ξεκίνησαν όλα. Οι φορητοί υπολογιστές έχουν δει δραματικές βελτιώσεις στα χαρακτηριστικά και την απόδοση κατά τη διάρκεια των ετών ενώ διατηρούν αρκετά σταθερή ή και πτώση των τιμών. Μία από τις μεγαλύτερες διαφορές τιμών είναι η μετάβαση από τα δαπανηρά μηνιαία ή ετήσια προγράμματα συνδρομής για πρόσβαση στις βάσεις δεδομένων μαθημάτων σε δωρεάν βάσεις δεδομένων και ενημερώσεις.

Δίνω τις πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τις φορητές συσκευές στον οδηγό αγοραστή μου, αλλά εδώ είναι τα βασικά στοιχεία. Η τάση στις συσκευές χειρός είναι μικρότερη - η έγχρωμη οθόνη αφής Garmin Approach G6 μετρά μόλις 2,1 x 3,7 ίντσες και το Callaway uPro MX μετρά 4 x 2 ίντσες. Οι φορητοί υπολογιστές μπορούν επίσης να παρέχουν αναλυτικές αναβαθμίσεις, λεπτομερείς χάρτες με αποστάσεις από κινδύνους και πράσινες τοποθεσίες που επικαλύπτονται, δυνατότητα μετακίνησης θέσης με μια αφή για να δείτε αποστάσεις από διάφορα σημεία στην τρύπα, αεροφωτογραφίες, λεπτομερή παρακολούθηση στατιστικών στοιχείων και γραφικά και πολλά άλλα.

GPS εφαρμογές Γκολφ Γκολφ

Ένας αριθμός εφαρμογών GPS γκολφ υπάρχουν για τα λειτουργικά συστήματα iPhone και Android. Παρέχουν μεγάλο μέρος της ίδιας λειτουργικότητας που θα έχετε με μια φορητή συσκευή. Τα μειονεκτήματα για αυτές τις εφαρμογές περιλαμβάνουν το γεγονός ότι το smartphone σας δεν είναι αδιάβροχο και μπορεί να καταστραφεί σε υγρές συνθήκες, ενώ οι αφιερωμένες συσκευές χειρός είναι συνήθως εντελώς αδιάβροχες. Έχουν χτιστεί για να χτυπήσουν. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με τις εφαρμογές smartphone, καθώς η δυνατότητα GPS λειτουργεί με μπαταρία. Θεωρώ ότι οι τελευταίες εφαρμογές κάνουν καλή δουλειά διαχείρισης ενέργειας, ωστόσο, και μπορούν εύκολα να διαρκέσουν ένα γύρο, αν ξεκινήσετε με μια σχεδόν πλήρη χρέωση.

Δείτε τον οδηγό μου για τις πέντε καλύτερες εφαρμογές GPS γκολφ αν ενδιαφέρεστε για περισσότερες λεπτομέρειες. Όλα παρέχουν ακριβή απόσταση από το μπροστινό, το πίσω και το κέντρο των πράσινων, ωραία χάρτες τρύπα και εναέρια άποψη, καθώς και άλλες βασικές πληροφορίες. Το κλειδί με τις εφαρμογές είναι η εύρεση ενός που έχει ένα συνδυασμό χαρακτηριστικών που είναι σημαντικά για εσάς. Μου αρέσει η εφαρμογή Golfshot επειδή έχει μια καταπληκτική στατιστική σκοποβολή και τη γραφική παράσταση, και είναι εύκολο να εισάγετε στατιστικά στοιχεία όταν είστε έξω στο μάθημα.

Για περισσότερες τεχνικές γκολφ δείτε το 8 Best Golf Tech να αγοράσετε το 2017 .