Οι 11 καλύτερες συσκευές Amazon να αγοράσουν το 2018

Ό, τι χρειάζεστε, το Amazon το έχει

Η Amazon έχει γίνει μία από αυτές τις εταιρείες με ένα χέρι σε όλα. Κάνει μουσική και τηλεόραση, βιβλία και ηχητικά βιβλία, έξυπνες οικιακές συσκευές, παράδοση στο σπίτι, παράδοση με τράβηγμα και τώρα ακόμη και παράδοση παντοπωλείων. Και τα κάνει όλα καλά. Δεν είναι λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι τα gadgets τεχνολογίας είναι κορυφαία. Έτσι αν ψάχνετε για ένα νέο tablet, έναν εικονικό βοηθό ή ένα στιγμιαίο κουμπί καφέ, βρήκαμε τις καλύτερες συσκευές που έχει να προσφέρει η Amazon.

Το Amazon διαθέτει μια ολοκαίνουρια Fire TV, μια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων με ροή που φέρνει σε επαφή τις αγαπημένες σας εκπομπές, ταινίες και εφαρμογές συνεχούς ροής. Μπορείτε να παρακολουθήσετε Netflix, Prime Video, YouTube, HBO, Showtime, STARZ και πολλά άλλα, υποθέτοντας ότι έχετε συνδρομές, δηλαδή. Μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση και αθλητισμό με συνδρομές στο Hulu, PlayStation Vue και Sling TV ή να συνδέσετε μια κεραία HD για να έχετε ελεύθερα δίκτυα εκπομπής όπως το NBC και το PBS.

Έρχεται με ένα Alexa Voice Remote, οπότε αν είστε πολύ τεμπέλης για να τεντώσετε το clicker, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωνητικές εντολές για αναζήτηση και αναπαραγωγή περιεχομένου. (Συμβουλή Pro: Μπορείτε να την ενσωματώσετε και σε άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές, ώστε να μπορείτε να σκουπίζετε τα φώτα και ακόμη και να παραγγείλετε πίτσα χωρίς να σηκώνεστε.)

Αυτό το δισκίο Fire HD 8 από την Amazon είναι κατασκευασμένο ειδικά για παιδιά. Έρχεται με ένα χρόνο απαλλαγμένο από το Amazon FreeTime Unlimited, το οποίο συλλέγει βιβλία, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες κατάλληλες για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών - όλα τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στην όμορφη οθονική οθόνη 1280 x 800 (189 ppi). Έχει επίσης γονικό έλεγχο, ώστε να μπορείτε να ρυθμίζετε τις απαγορεύσεις κατάκλισης, να διαχειρίζεστε την ώρα της οθόνης και να αποκλείετε συγκεκριμένο περιεχόμενο μέχρι να γίνουν οι εργασίες ή η ανάγνωση. Με το Amazon FreeTime, τα παιδιά δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Internet ή σε κοινωνικά μέσα και δεν μπορούν να κάνουν αγορές εντός εφαρμογής.

Αν αυτό δεν είναι αρκετά ασφαλές, το Fire HD 8 περιλαμβάνει επίσης μια προστατευτική θήκη για παιδιά και μια εγγύηση δύο ετών για μεγαλύτερη ειρήνη. Εάν το παιδί σας σπάσει το δισκίο, η Amazon θα το αντικαταστήσει δωρεάν χωρίς καμία ερώτηση.

Τι μπορεί να κάνει το Echo Dot; Μια καλύτερη ερώτηση είναι: Τι δεν μπορεί να κάνει; Χρησιμοποιήστε το για να παίξετε την αγαπημένη σας μουσική, να κάνετε μια βόλτα από το Uber, να κλειδώσετε τις πόρτες σας, να ρυθμίσετε τον θερμοστάτη σας, τα συρραπτικά κουζίνας και πολλά άλλα. Η μικρή, φωνητικά ελεγχόμενη συσκευή συνδέεται με την Alexa του Amazon, ώστε να μπορείτε να κάνετε κλήσεις, να ελέγχετε τον καιρό και να ακούτε τα αθλήματα, όλα hands-free. Για να ξυπνήσετε το Dot, απλά πείτε "Alexa" και ακολουθήστε με το αίτημά σας. Θα σας ακούσει από όλη την αίθουσα, ακόμη και πάνω από τη μουσική, χάρη στη σειρά επτά μικροφώνων που χρησιμοποιούν τεχνολογία σχηματισμού ακτίνων και ενισχυμένη ακύρωση θορύβου.

Το Echo Dot συνδέεται με έξυπνες οικιακές συσκευές από τις εταιρείες Philips Hue, TP-Link, Sony, ecobee, WeMo, SmartThings, Insteon, Lutron, Nest, Wink και Honeywell, ώστε να μπορείτε να αυτοματοποιήσετε πραγματικά το σπίτι σας. Προσθέτοντας "Δεξιότητες", δεν υπάρχει όριο στις δυνατότητές του.

Όπως η Echo Dot, η Echo της Amazon της δεύτερης γενιάς είναι μια φωνητικά ελεγχόμενη συσκευή που μπορεί να ενσωματωθεί με όλες τις άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές σας για να ελέγξει σχεδόν κάθε όψη του νοικοκυριού που επιθυμείτε. (Εντάξει, ίσως όχι τα παιδιά σας.) Εκτός από αυτό, περιλαμβάνει ένα γούφερ 2.5 ιντσών και ένα tweeter των 6 ιντσών για να παίζει ηχητικό σκηνικό 360 μοιρών. Απλά ρωτήστε την Alexa για ένα συγκεκριμένο τραγούδι ή είδος από Amazon Music, Spotify, Pandora ή άλλη υπηρεσία συνεχούς ροής και θα αρχίσει να παίζει πλούσιο ήχο σε όλο το σπίτι σας. Όπως το Dot, διαθέτει επτά μικρόφωνα που χρησιμοποιούν τεχνολογία σχηματισμού ακτίνων και ενισχυμένη ακύρωση θορύβου για να σας ακούσουν από όλη την αίθουσα, ακόμη και πάνω από τη μουσική. Είναι λίγο πιο ακριβό από το Dot, αλλά είναι το καλύτερο στοίχημά σας αν θέλετε έναν εικονικό οικιακό βοηθό με ενσωματωμένα ηχεία.

Ακόμα θέλετε περισσότερα από τον εικονικό βοηθό στο σπίτι σας; Αναβαθμίστε από το Echo στο πλήρες Echo Show. Θα πάρετε μια έξυπνη συσκευή με οθόνη επτά ιντσών που μπορεί να μεταδίδει στιγμιαία κλιπ ειδήσεων, να παρακολουθεί κάμερες ασφαλείας, να προβάλλει λίστες αγορών, φίλους βιντεοκλήσεων και οικογένεια και πολλά άλλα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε την Alexa. Έχει διπλά ηχεία δύο ιντσών που τροφοδοτούνται από το Dolby και έχει οκτώ μικρόφωνα για να πάρει τη φωνή σας ακόμα μεγαλύτερες αποστάσεις. Είναι απλό να το εγκαταστήσετε και να το χρησιμοποιήσετε καθιστώντας το ένα εξαιρετικό δώρο για έναν πολυάσχολο γονέα που έχει πάρα πολλά στοιχεία για να παρακολουθήσει ή για έναν ξεχασμένο παππού που χρειάζεται κάποιες απαλές υπενθυμίσεις αλλά δεν μπορεί να ενοχλήσει για να μάθει για τη νέα τεχνολογία.

Ένα αμφιλεγόμενο χαρακτηριστικό είναι το "Drop In", το οποίο σας επιτρέπει να συνδεθείτε άμεσα με άλλες συσκευές Echo στο σπίτι σας ή στην πλησιέστερη οικογένεια και τους φίλους σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε ένα μωρό που κοιμάται ή να κάνετε check in για έναν ηλικιωμένο συγγενή χωρίς να απαιτείται αλληλεπίδραση στο λήπτη. «Σας ευχαριστώ, Amazon, για τη δημιουργία ενός εκπληκτικά προσωπικά χρήσιμου εργαλείου για τους ηλικιωμένους», γράφει ένας ευτυχισμένος κριτικός.

Η Amazon δημιούργησε ουσιαστικά την κατηγορία e-reader όταν εισήγαγε το Kindle και από τότε διατηρεί δεσπόζουσα θέση. Το Kindle Paperwhite είναι το πιο δημοφιλές Kindle της εταιρείας, χάρη εν μέρει στην έξυπνη οθόνη αφής, υψηλής ανάλυσης (300 ppi), που δεν διαβάζει, όπως το χαρτί. Ζυγίζει μόλις πάνω από επτά ουγγιές, γεγονός που καθιστά εύκολο το κράτημα με το ένα χέρι και διαθέτει τέσσερις ενσωματωμένες λυχνίες LED για εύκολη ανάγνωση σε αθόρυβες ρυθμίσεις. Τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια λειτουργία άμεσης μετάφρασης (powered by Bing Translator), έναν δείκτη χρόνου για ανάγνωση που προβλέπει πόσο χρόνο θα σας φτάσει για να ολοκληρώσετε το κεφάλαιο με βάση την προσωπική σας ταχύτητα ανάγνωσης, καθώς και μια προβολή ακτίνων Χ που σας επιτρέπει να σαρώσετε το βιβλίο για περάσματα που αναφέρουν σχετικές ιδέες, χαρακτήρες ή θέματα. Συνδέστε το Paperwhite με μια συνδρομή στο Kindle Unlimited για απεριόριστη ανάγνωση και ακρόαση και κάνει ένα τέλειο δώρο για το bookworm στη λίστα σας.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε για το tablet της Amazon Fire HD 10 είναι η πανέμορφη οθόνη Full HD 1080p 1080p με ανάλυση 1920 x 1200. Με πάνω από δύο εκατομμύρια pixel (224 ppi), ταινίες, κλιπ YouTube, φωτογραφίες και παιχνίδια είναι εκπληκτικά. Διαθέτει δύο πυρήνες 1,8 GHz και δύο πυρήνες 1,4 GHz για την ταχύτερη εκκίνηση των αγαπημένων σας εφαρμογών και η διπλή δόση μνήμης RAM καθιστά το HD 10 έως 30% ταχύτερο από το προηγούμενο μοντέλο. Διαθέτει μια κάμερα δύο μεγεθυντικών φακών που βλέπει προς τα πίσω για λήψη φωτογραφιών, καθώς και μια κάμερα VGA που είναι προσανατολισμένη προς τα εμπρός και είναι ιδανική για κλήσεις βίντεο και αυτοεξυπηρέτηση. Είναι το πρώτο tablet με πυρκαγιά που διαθέτει το hands-free Alexa, έξυπνο βοηθό της Amazon, και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η μπαταρία της θα διαρκέσει έως και 10 ώρες.

Η απόφαση μεταξύ του Fire HD 10 και ενός iPad; Σε τεστ τερματισμού, το HD 10 αποδείχθηκε πιο ανθεκτικό από το iPad 10,5 ιντσών - και κοστίζει περίπου $ 500 λιγότερο!

Εξαντλείται συνεχώς ο καφές; Πάρτε τον εαυτό σας ένα κουμπί Peet του Coffee Dash για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα ζεστό κύπελλο κάθε πρωί. Απλά χρησιμοποιήστε την εφαρμογή του Amazon για να αντιστοιχίσετε το κουμπί του Dash που έχει συνδεθεί με το Wi-Fi στο προϊόν, να το τοποθετήσετε δίπλα στο καφετιέρα ή στο ντουλάπι και να τον πατήσετε όταν χαμηλώνετε. Ένα μικρό φως θα γίνει πράσινο για να επιβεβαιώσει ότι η παραγγελία σας είναι στο δρόμο της. (Θα γίνει κόκκινο αν υπήρξε κάποιο σφάλμα με την παραγγελία σας.)

Μέτρηση σχετικά με το μέγεθος ενός πακέτου κόμμεως, τα κουμπιά είναι μικρά και επιπλέον κουμπιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγγελία άλλων οικιακών συνδετήρων, καθώς και απορρυπαντικό Tide, χαρτί υγείας Charmin και ακόμη και Pepperidge Farm Goldfish.

Τα προϊόντα AmazonBasic, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι πολύ βασικά, αλλά παρέχουν εξαιρετικές επιδόσεις σε τιμές κάτω από το βράχο. Αυτό ισχύει εξίσου για αυτό το ασύρματο ηχείο Bluetooth. Ο σχεδιασμός του είναι απλός και μετρά ένα φορητό 7,3 x 2,4 x 2,8 ίντσες και έρχεται σε τέσσερα βασικά χρώματα: μαύρο, λευκό, κόκκινο και μπλε. Μπορεί να αναπαράγει μουσική από έως και 30 πόδια από το smartphone, το tablet ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή με δυνατότητα Bluetooth και διαθέτει έως και 15 ώρες χρόνο ασύρματης αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση. Διαθέτει δύο εσωτερικά ηχεία 3W για συμπαγή ήχο και διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο για εύκολη κλήση hands-free. Για να είναι αμβλύ, αν ψάχνετε για την καλύτερη ποιότητα γύρω, είναι καλύτερα να ελέγξετε έξω τη λίστα μας με τους 9 καλύτερους ομιλητές που θα αγοράσουν . Αλλά αν θέλετε ένα ηχείο που λειτουργεί πολύ καλά και τίποτα περισσότερο, δεν θα πάτε στραβά εδώ.

Με τόσα ακουστικά υψηλών προδιαγραφών εκεί έξω, είναι εύκολο να ξεχάσετε ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε πολλά για την απόδοση. Αυτά τα ακουστικά για ακουστικά AmazonBasics είναι μια ιδανική περίπτωση. Διαθέτουν μονάδα οδήγησης τύπου θόλου με θόλο μεγέθους 36 mm για κορυφαίο ήχο, εύρος συχνοτήτων 12 Hz-22000 Hz και μέγιστο επίπεδο εισαγωγής 101 ντεσιμπέλ (dB) και 1000mW.

Ο σχεδιασμός είναι περίπου τόσο βασικός όσο παίρνει, αλλά πολλοί άνθρωποι θα το εκτιμήσουν. Τα μαξιλαράκια μαξιλαριών καθιστούν άνετη ακρόαση και ελαχιστοποιούν τους περιβάλλοντες ήχους. Τα κύπελλα αυτιών περιστρέφονται επίσης και διπλώνουν επίπεδη για εύκολη αποθήκευση. Ένας αναθεωρητής του Amazon δήλωσε ότι ο ήχος είναι ίσος με τα premium ακουστικά Beats και ενώ αυτό είναι συζητημένο, σίγουρα δεν θα βρείτε ένα ζευγάρι καλύτερης αξίας οπουδήποτε.

Για όσους θέλουν να φουσκώσουν τους μυς της φωτογραφίας, αυτό το ελαφρύ τρίποδο 60 ιντσών είναι ένα μεγάλο αξεσουάρ για να ξεκινήσετε. Έχει ρυθμιζόμενα πόδια και πόδια από καουτσούκ για να εξασφαλίσει σταθερό πυροβολισμό και είναι συμβατό με τις περισσότερες βιντεοκάμερες, DSLR, GoPros και ακόμη και smartphones. Το τρίποδο ζυγίζει μόλις τρία κιλά, καθιστώντας το εύκολο να ταιριάζει γύρω, και εκτείνεται από 25 ίντσες μέχρι 60 ίντσες. Χάρη στα δύο ενσωματωμένα επίπεδα φυσαλίδων, θα γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι τόσο η βάση όσο και η φωτογραφική μηχανή είναι επίπεδο - ένα χαρακτηριστικό που είναι σπάνιο σε αυτό το χαμηλό σημείο τιμών.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .