Οι 9 καλύτεροι ομιλητές που θα αγοράσουν το 2018

Αγοράστε τα κορυφαία ομιλητές Bluetooth, προϋπολογισμού και βιβλιοθήκης (και πολλά άλλα) για το σπίτι σας

Αυτές τις μέρες, είμαστε εμμονή με τη μουσική μας, και αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα του ήχου είναι πιο σημαντική από ποτέ. Αλλά επειδή οι ομιλητές έρχονται σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη, είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς και βεβαιωθείτε ότι είναι μέσα στον προϋπολογισμό σας.

Έτσι, αν ψάχνετε για το καλύτερο ηχείο Bluetooth, προσιτές οθόνες για τον υπολογιστή σας ή θέλετε να είστε η ζωή του πάρτι στο μπάρμπεκιου σας το καλοκαίρι, έχουμε συντάξει μια λίστα με τα καλύτερα ηχεία για το 2018 που ταιριάζουν εσείς για κάθε περίσταση.

Με τη μέτρηση μεγέθους 5,31 x 12,44 x 7,51 ίντσες και μεγέθους και βάρους 4,18 λιβρών, ο φορητός ασύρματος ηχείο Sony XB40 έχει το ιδανικό μέγεθος και ήχο για ένα βιβλιοθήκη. Ενισχυμένη από την ενσωμάτωση της τεχνολογίας EXTRA BASS της Sony και της τεχνολογίας ClearAudio +, το XB40 προσφέρει αυτόματη ρύθμιση του ήχου για ακόμα πιο βαθύ μπάσο. Το XB40 μπορεί να συνδεθεί και να μεταβεί σε κοντινές συσκευές μέσω Bluetooth, NFC, καθώς και τεχνολογίας LDAC.

Ως μπόνους, το XB40 μπορεί να συνδεθεί με επιπλέον ηχεία XB40 μέσω ασύρματης σύνδεσης αλυσίδας πάρτι για τη δημιουργία πραγματικού στερεοφωνικού ήχου. Όταν πρόκειται για αναπαραγωγή ήχου, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει περισσότερος από αρκετός χυμός μέσα στο XB40 για περισσότερο από 24 ώρες διάρκειας ζωής της μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση. Για μια μικρή επιπλέον αίσθηση, η Sony προσθέτει ένα πολύχρωμο φωτισμό γραμμής και ένα στροβοσκόπιο που αναβοσβήνει για αναπαραγωγή μετά από ώρες, καθώς και αντίσταση στο νερό IPX5.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα ηχεία βιβλιοθήκης που μπορείτε να αγοράσετε.

Τα Ηχεία με Υπολογιστή AmazonBasics με Υποδοχή USB είναι ο καλύτερος ομιλητής για προϋπολογισμό αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα από 20 δολάρια (και αν δεν ενδιαφέρεστε για τα φανταχτερά πρόσθετα του Bluetooth ή τον ακούρατο ήχο).

Παρόλο που δεν είναι ασύρματα, αυτά τα ηχεία 5V με θήκη USB είναι κατάλληλα για σταθερές θέσεις όπως το γραφείο ή η επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας στο σπίτι. Με βάρος μόλις 1,26 κιλά και μέτρηση 4,92 ίντσες x 3,07 ίντσες x 3,07 ίντσες σημαίνει ότι είναι αρκετά μικρές ώστε να επιτρέπουν την αξιοπρεπή κινητικότητα του επιχειρηματία-ατόμου συνεχώς εν κινήσει. Το καλώδιο ήχου 3,5 mm και το USB έχουν μήκος 5'10 "και το καλώδιο μεταξύ των ηχείων μετράει 53", οπότε θα έχετε αρκετό χώρο για τη ρύθμιση χωρίς την ακαταστασία των καλωδίων.

Οι χρήστες του Amazon περιγράφουν τον ήχο ως όχι απαραίτητα "ισχυρό" αλλά "καθαρό" όσον αφορά την εξεύρεση της σωστής ισορροπίας τόσο των πρίμων όσο και των μπάσων. Κάθε ηχείο έχει ισχύ 1,5 RW (συνολικά 3 W) και συνδέεται απευθείας με τις θύρες USB και ήχου του υπολογιστή σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα ηχεία και να αυξήσετε την ένταση με ένα απλό ρυθμιζόμενο κουμπί ελέγχου στο μπροστινό μέρος των ηχείων για γρήγορη πρόσβαση. Έρχονται μόνο σε μαύρο χρώμα, αλλά η ναυτιλία είναι δωρεάν.

Με ένα κλασικό σχεδιασμό από το σύγχρονο, το φορητό Bluetooth Speaker Marshall Kilburn είναι μια θαυμάσια επιλογή για τους οπαδούς ήχου που θέλουν μια μοναδική εμφάνιση. Με τη βοήθεια των διπλών θόρυβων θόλου 3/4 ιντσών και ενός ενιαίου woofer τεσσάρων ιντσών, ο Kilburn προσθέτει έναν ήχο που ανταποκρίνεται στην υπόσχεση του rock 'n' roll. Ζυγίζοντας κάτω από επτά κιλά, το Kilburn παραμένει αρκετά ελαφρύ για να κινηθεί γύρω και έχει μια λαβή κορυφαίας μεταφοράς. Σε αντίθεση με τα σημερινά ηχεία που προσφέρουν λεπτή ρύθμιση μέσω ενός χειριστηρίου εφαρμογής ή αφής, το Marshall κολλάει με ένα αναλογικό κουμπί για να τελειοποιήσετε τον ήχο που προέρχεται από το smartphone με Bluetooth, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Το Kilburn έχει σχεδόν 20 ώρες μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση.

Δείτε τα άλλα σχόλια των καλύτερων ασύρματων / bluetooth ομιλητών που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Το Polk Audio PSW10 συνοδεύεται από προειδοποίηση για την ισχύ του. Σοβαρά, αυτό το υπογούφερ ισχύος 10 ιντσών έχει την ικανότητα να εκπέμπει 85 ντεσιμπέλ (dB), κάτι περισσότερο από ένα φορτηγό.

Το Polk Audio PSW10 είναι εξοπλισμένο με έναν οδηγό δυναμικής κωνικής ζυγοστάθμισης 10 ιντσών, με συμπιεσμένο πολυμερές, για να προσφέρει έναν πλήρως ισορροπημένο εκρηκτικό ήχο. Σχεδιάστηκε με τεχνολογία μέτρησης Klippel με λέιζερ για βελτιωμένη γραμμικότητα και βαθύ, ακριβή ήχο. Είναι επίσης μεγάλο: η μονάδα μετρά σε 14 x 14,38 x 16,12 ίντσες και ζυγίζει 26 κιλά. Λόγω της τεράστιας ισχύος του, το PSW10 διαθέτει μια μη συντονισμένη κατασκευή σε όλα τα MDF, με διαφράγματα πάχους 0,75 ιντσών και εσωτερική στήριξη έτσι ώστε να μην σπάσει το σύστημα με τη μέγιστη ένταση. Αλλά σε περίπτωση που το κάνετε, η Polk Audio παρέχει μια πενταετή εγγύηση για το PSW10. Με ένα εύρος ζώνης από 40Hz έως 200Hz, 50W συνεχή ισχύ και δυναμική ισχύ έως 100 Watt, το υπογούφερ κάνει μια εκπληκτική δουλειά στο να γεμίσει το κάτω άκρο του συστήματος οικιακού σας θεάτρου.

Διαβάστε περισσότερα σχόλια των καλύτερων ηχείων Polk Audio διαθέσιμα για την αγορά online.

Ο φορητός ανθεκτικός ομιλητής Bluetooth της Fugoo Sport XL προσφέρει εξαιρετικό ήχο με ανθεκτική κατασκευή. Powered από οκτώ συμμετρικά τοποθετημένους οδηγούς, τέσσερα tweeters, δύο mid / sub drivers και δύο παθητικά θερμαντικά σώματα, οι 360 βαθμοί ήχου που προέρχονται από το Fugoo είναι εξαιρετικοί. Η βαθμολογία IP67 σημαίνει ότι το Fugoo μπορεί να αντέξει τρία πόδια από τη βύθιση του νερού για έως και 30 λεπτά και ακόμη και να έχει σκόνη, λάσπη και προστασία από τις κρούσεις. Επιπλέον, υπάρχει 35ωρη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η εσωτερική τροφοδοσία διπλασιάζεται ως φορητή τράπεζα ισχύος για γρήγορη φόρτιση τηλεφώνων ή tablet. Για τους ιδιοκτήτες συσκευών της Apple και της Google, ο Siri και ο έλεγχος Google Now είναι ενσωματωμένοι για γρήγορες φωνητικές εντολές. Το πλήρως αμφίδρομο μεγάφωνο υποστηρίζει επίσης την κλήση hands-free.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές μας για τα καλύτερα υπαίθρια ηχεία που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Με τη μέτρηση των 3,33 x 9,09 x 3,48 ίντσες, το JBL Charge 3 μπορεί να συνδέσει έως και τρεις συσκευές συνολικά (smartphones, δισκία κ.λπ.) απευθείας στο ηχείο μέσω τεχνολογίας Bluetooth. Το JBL προσφέρει έως και 20 ώρες παιχνιδιού, χάρη σε μια μπαταρία 6000mAh, καθώς και σε στεγανοποίηση IPX7.

Η φόρτιση 3 παρέχει βαθιά απόκριση μπάσων και μπορεί να κάθεται οριζόντια ή κάθετα (αλλά η οριζόντια είναι η καλύτερη θέση για μέγιστη απόδοση ήχου). Και είναι κάτι περισσότερο από μια συσκευή αναπαραγωγής μουσικής: Μπορείτε ακόμη και να κάνετε κλήσεις συνδιάσκεψης απευθείας από το JBL. Το ηχείο και το ηχείο αθόρυβης ακύρωσης προσφέρουν κρυστάλλινη κλήση απευθείας από το smartphone σας.

Εκτός από την απόδοση του ήχου, η ποιότητα κατασκευής του Charge 3 είναι τόσο ανθεκτική όσο και αρκετά ανθεκτική ώστε να ρίξει σε ένα σακίδιο για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο αφού ζυγίζει μόνο 1,76 λίβρες.

Ελέγξτε τις άλλες αξιολογήσεις μας για τα καλύτερα ηχεία JBL διαθέσιμα στην αγορά σήμερα.

Μπορεί να μην μοιάζει με ένα παραδοσιακό ηχείο Bluetooth, αλλά το Ion Audio Block Rocker Flash προσφέρει αρκετές καμπάνες και σφυρίχτρες για να το κάνει μια αξιόλογη αγορά. Αυτή η επιλογή εκτός κουτιού ξεκινά με μια είσοδο μικροφώνου, καθώς και μια δεύτερη είσοδο για τη σύζευξη επιπλέον ηχείων για στερεοφωνικό ήχο. Επιπλέον, η σύνδεση Bluetooth είναι διαθέσιμη για τον έλεγχο της μουσικής μέσω ενός smartphone ή tablet. Το Ion ξεχωρίζει καλύτερα κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, χάρη στα πολυχρωματικά φώτα LED που καλύπτουν ολόκληρη τη μπροστινή σχάρα και περιλαμβάνουν λειτουργίες θωρακικού φωτισμού για μετατόπιση χρωμάτων μαζί με το ρυθμό. Το ηχείο οκτώ ιντσών, αμφίδρομων ηχείων και ενισχυτής 50 watt είναι εξαιρετικό είτε πρόκειται για αναπαραγωγή ήχου είτε μέσω της εισόδου μικροφώνου, το οποίο βοηθάει γρήγορα να μετατρέψει οποιοδήποτε μέρος σε κόμμα καραόκε. Η ενσωματωμένη θύρα USB διπλασιάζεται χειροκίνητα ως φορητός γρήγορος φορτιστής για επαναφόρτιση των συσκευών σας, ενώ μια τηλεσκοπική λαβή και οι ενσωματωμένοι τροχοί βοηθούν τον Ion να μετακινηθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Για το πρόσωπο που απαιτεί ποιότητα ήχου και απόδοσης στούντιο ποιότητας για τις δημιουργίες πολυμέσων τους, την άνοιξη για το CR3 της σειράς CRACK Mackie CR. Ο 1ος καλύτερος πωλητής στο Studio Audio Monitors στο Amazon.com δεν θα σας κοστίσει ούτε ένα χέρι ή πόδι.

Σε έξι λίβρες και μεγέθους 11,5 x 8,5 x 15,3 ίντσες, το Mackie CR Series CR3 είναι το μεγαλύτερο σύνολο ομιλητών στη λίστα Τα ηχεία εκπέμπουν μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα συχνοτήτων ιδανική για πολυμέσα πλήρους φάσματος, αντλώντας 80 Hz σε 20 kHz - εσείς θα μπορέσει να ακούσει τις πτώσεις.

Ο ενσωματωμένος ενισχυτής 50 watt, σχεδιασμένος με ακρίβεια κυματοδηγός υψηλών συχνοτήτων, κορυφαίοι μεταγωγείς και σχεδιασμός από ξύλο σε όλο το ξύλο κάνουν για έναν ακουστικό ήχο που θα αποτυπώνει κάθε κομμάτι ήχου. Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τον ήχο πολύ ψηλά, καθώς τα μικρά στερεοφωνικά tweeters σε συνδυασμό με το βαρύ βυθό κάτω δημιουργούν έναν ισορροπημένο ήχο χωρίς μούδιασμα. Περιλαμβάνονται δύο απομονωτικά μαξιλαράκια επαγγελματικής ποιότητας, ώστε να μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την ανεπιθύμητη συσσώρευση των μπάσων και επίσης να γυρίσετε τις οθόνες πάνω ή κάτω για πιο εστιασμένη ακρόαση.

Όχι, δεν συνοδεύεται από τη φανταστική σύνδεση Bluetooth χωρίς σύνδεση, αλλά περιλαμβάνει όλα τα καλώδια που χρειάζεστε: ένα στερεοφωνικό καλώδιο RCA 1/8 "για τη σύνδεση της εξόδου ήχου του υπολογιστή σας απευθείας σε σας, ένα 1 / Καλώδιο 8 "έως 1/8" για το smartphone σας και το καλώδιο 6 'του ηχείου, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε το αριστερό / δεξιό ηχείο μαζί.

Ο Mini Speaker Libratone ZIPP διαθέτει 360 μοίρες FullRoom ήχου με ένα γούφερ τεσσάρων ιντσών, δύο διπλής ίντσας μαλακές θόλους και δύο θερμαντικά σώματα χαμηλής συχνότητας τεσσάρων ιντσών. Το Zipp Mini κάνει εύκολη την αναπαραγωγή ήχου μέσω σύνδεσης Bluetooth ή Wi-Fi, καθώς και AirPlay σε iOS, DLNA σε Android ή Spotify. Με περισσότερο από 10 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το Zipp Mini μπορεί να ξεπεράσει το κανονικό διάστημα εργασίας. Μια βολική χειρολαβή μεταφέρει το Zipp Mini γύρω από ένα γραφείο απίστευτα απλό. Το ηχείο επίσης διπλασιάζεται ως ηχείο για κλήσεις συνδιάσκεψης.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .