Τα 8 καλύτερα μικρόφωνα να αγοράσουν το 2018

Ενισχύστε τα φωνητικά και τα όργανα σας με αυτά τα κορυφαία μικρόφωνα

Μπορείτε να περάσετε όλη τη ζωή σας μελετώντας τον ήχο και να αισθανθείτε ακόμα αμηχανία από την πολυπλοκότητα της ηχογράφησης. Είτε είστε ηχητικός ή αρχάριος μουσικός, υπάρχει ένα μικρόφωνο για κάθε πιθανή κατάσταση. Εδώ, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα καλύτερα μικρόφωνα για ένα καλό κομμάτι αυτών των σκοπών. Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε ποια λειτουργεί για εσάς.

Όταν πρόκειται για την ηχογράφηση φωνητικών - είτε ζωντανά είτε στο στούντιο - ίσως θέλετε να πάτε με ένα δυναμικό καρδιοειδή μικρόφωνο. Αυτός ο σχεδιασμός λειτουργεί καλύτερα για τον περιορισμό της εισόδου περιβάλλοντος και την εστίαση μιας ενιαίας φωνής στο διάφραγμα, καταγράφοντας έτσι τη βασική ουσία ενός φωνητικού κομματιού. Εάν εγγράφετε φωνητικά υποστήριξης, θα θελήσετε να πυροβολήσετε για μεγαλύτερο διάφραγμα για να καταγράψετε αυτό το κύμα ήχου που παράγεται από πολλαπλά φωνητικά κουτιά. Για το σκοπό αυτό, υπάρχει το Sennheiser e935. Πρόκειται για ένα ισχυρό, προσιτό, επαγγελματικό φωνητικό μικρόφωνο που θα λειτουργεί καλά στο στούντιο ή στη σκηνή. Έχει μια απόκριση συχνότητας από 40 έως 18000 Hz - ιδανική για να κόβει εκείνες τις συχνότητες του treble που τείνουν να φτάσουν σε φωνητικά κομμάτια. Έχει μια ανθεκτική μεταλλική κατασκευή, εξασφαλίζοντας ότι θα αποδίδει καλά στο δρόμο και θα διαρκέσει για πολλά χρόνια. Έχει επίσης ένα απλό, απλό σχεδιασμό που δεν θα τραβήξει την προσοχή μακριά από τον τραγουδιστή. Αυτό είναι ένα πανίσχυρο μικρόφωνο για κάθε φωνητική εγγραφή - είτε τραγουδά είτε μιλάει.

Αν ψάχνετε για ένα μικρόφωνο στούντιο που μπορεί να χειριστεί μια ποικιλία καταστάσεων εγγραφής, αλλά δεν θέλετε να περάσετε πολλά χρήματα, μην κοιτάξετε περισσότερο από το Audio-Technica AT2020. Με ένα μεγάλο διάφραγμα και ένα καρδιοειδές μοτίβο, είναι κατασκευασμένο για να παραδώσει ένα απομονωμένο pickup ενώ παράλληλα καταγράφει ένα δυναμικό φάσμα πιστότητας ήχου - αλλά δεν είναι ένα δυναμικό μικρόφωνο. Είναι ένας συμπυκνωτής, που σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να περιμένετε να παρέχει μια πολύ λεπτομερή απόκριση συχνότητας στην περιοχή από 20 έως 20.000 Hz. Αυτό είναι τεράστιο, ειδικά για το σημείο τιμών των $ 100. Όλα αυτά δείχνουν ένα μικρόφωνο που είναι εξαιρετικά οικονομικά προσιτό, ευέλικτο και καλά κατασκευασμένο για εργαστηριακούς σκοπούς. Εάν είστε ένας επίδοξος μουσικός ή παραγωγός και μόλις μπείτε στον (πολύ περίπλοκο) κόσμο των μικροφώνων, αυτό είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Θα χρησιμεύσει ως ένα μεγάλο πηγαίνω στο μικροσκόπιο στο μέλλον σας, και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά στην πρώτη θέση.

Αν το Shure SM57 είναι το κλασικό μικρόφωνο τυμπάνου, τότε το SM58 είναι το κλασσικό φωνητικό μικρόφωνο. Αυτό το πράγμα καθόρισε το πρότυπο για την καταγραφή φωνητικών - είτε στη σκηνή είτε στο στούντιο. Μοιάζει με αυτό που νομίζετε ότι μοιάζει με ένα μικρόφωνο και κοστίζει (περίπου $ 100) αυτό που νομίζετε ότι πρέπει να κοστίσει ένα μικρόφωνο. Είναι ένα δυναμικό καρδιοειδές μικρόφωνο με σχετικά χαμηλή ευαισθησία και απόκριση συχνότητας από 50 έως 15.000 Hz - ιδανικό για την καταγραφή μιας σειράς φωνητικών ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχει θόρυβος περιβάλλοντος στο δρόμο. Έχει μια τραχιά κατασκευή με μια μάσκα από πλέγμα από χάλυβα, η οποία υπόσχεται να υπομείνει την οδική κακομεταχείριση και το στάδιο χάος, ενώ εξακολουθεί να παραδίδει την απόδοση που ζητάτε από αυτήν. Είτε είστε νέος στην εγγραφή ή απλά ψάχνετε για ένα φτηνό μικρόφωνο σκηνής για να ενισχύσετε την ανοιχτή νυχτερινή μουσική της μπάντας σας, το SM58 είναι ο βασικός φορέας των φωνητικών μικροφώνων - και για καλό λόγο.

Το AKG P170 είναι ένα μικρού διαφράγματος μικρόφωνο συμπυκνωτή ιδανικό για την εγγραφή overheads, κρουστά, ακουστικές κιθάρες και άλλες χορδές. Παρόλο που δεν είναι εξαιρετικό για φωνητικά ή ζωντανές εμφανίσεις, τα συμπυκνωτικά μικρόφωνα είναι ιδανικά κατάλληλα για ακουστικά όργανα επειδή προσφέρουν μια ευρεία συχνότητα απόκρισης, υψηλή ευαισθησία και ένα τυπικό καρδιοειδές μοτίβο.

Το P170 έχει απόκριση συχνότητας από 20 έως 20000 Hz με ευαισθησία 15 mV / Pa (millivolts σε 1 Pascal, η οποία είναι η μέτρηση της ηχητικής πίεσης). Χάρη στο switchable -20dB pad, μπορεί να χειριστεί τα SPLs έως και τα 155dB SPL, επιτρέποντάς σας να καταγράφετε κοντά με όργανα με υψηλά επίπεδα πίεσης, όπως τύμπανα. Ο λόγος σήματος προς θόρυβο είναι περίπου 73dB, οπότε ενώ υπάρχουν πιο αθόρυβα μικροσκόπια έξω εκεί, το P170 θα κάνει το τέχνασμα όταν κλείνει τα όργανα. Όταν πρόκειται για το μέγεθος του P170, αυτό το ραβδί μικροφώνου είναι αρκετά τυποποιημένο, με διάμετρο 22 με 160 mm, ή περίπου το μέγεθος ενός μεγάλου δοκιμαστικού σωλήνα.

Στον κόσμο των μικροφώνων, το Shure είναι μόνο ένα από αυτά τα κλασικά εμπορικά σήματα - όπως το Technics είναι για πικάπ ή Moog για συνθεσάιζερ. Και το Shure SM57 είναι ένα από τα δημοφιλέστερα, best-seller μικροσκόπια που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρεία, ειδικά για τα τύμπανα εγγραφής. Τώρα, θα μπορούσατε να συζητήσετε εκτενώς ποιος τύπος μικροφώνου λειτουργεί καλύτερα για ποιο μέρος του τυμπάνου (κυλίνδρους, καπέλο, παγίδα, μπάσο, τόμος, κ.λπ.), αλλά για γενική, γενική, Το SM57 είναι βασιλιάς. Ως δυναμικός καρδιοειδής μικροφώνου με συγκριτικά στενή απόκριση συχνότητας (40 έως 15.000 Hz), το SM57 είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει ένα πλούσιο πείραμα, χωρίς να πνιγεί το κομμάτι σε σούπερ καπέλο ή σφύριγμα μπάσων. Βρέθηκε για λιγότερο από $ 100, είναι μια εξαιρετικά προσιτή επιλογή για τους μουσικούς με προϋπολογισμό και είναι αρκετά ευέλικτο για να πάρει το δρόμο για περιοδεύσεις. Θα χρησιμεύσει ακόμη και ως επιλογή backup για την εγγραφή ενισχυτών κιθάρας. Υπάρχει ένας λόγος ότι αυτό το πράγμα είναι ένα κλασικό.

Μεγαλύτερο ακριβά μικρόφωνο στη λίστα μας, το Sennheiser MD 421 II είναι ένα μικρόφωνο πολλαπλών χρήσεων που θα λειτουργήσει καλά για την εγγραφή οτιδήποτε από podcast σε ορχήστρες στούντιο. Πρόκειται για ένα δυναμικό καρδιοειδές μικρόφωνο με μεσαίο διάφραγμα και απόκριση συχνότητας από 30 έως 17.000Hz, που είναι αρκετά ευρεία ώστε να προσφέρει ισχυρή πιστότητα σε οποιαδήποτε κατάσταση εγγραφής. Έχει επίσης χαμηλή αντίσταση 200 Ohms, πράγμα που σημαίνει ότι θα μεταφέρει το σήμα με ακρίβεια σε μεγάλες αποστάσεις - έναν ιδανικό παράγοντα για ζωντανή απόδοση. Όλες αυτές οι προδιαγραφές καθιστούν το MD421 II ένα εξαιρετικά ευέλικτο μικρόφωνο, για το οποίο είναι καλύτερο να ρωτάει τι εφαρμογή δεν μπορεί να χειριστεί; Πραγματικά, όχι πολλά. Είτε καταγράφετε μεμονωμένα όργανα, κουαρτέτο στοιχειοσειράς, ραδιοφωνική εκπομπή ή τετραμερείς φωνητικές αρμονίες, σκεφτείτε αυτό το μικρόφωνο αν ο προϋπολογισμός δεν είναι πολύ θέμα και ψάχνετε για ένα καλό πακέτο.

Οι ενισχυτές εγγραφής είναι μια ολόκληρη άλλη τσάντα, παρόλο που εφαρμόζετε σίγουρα πολλά από τα ίδια κόλπα του εμπορίου για το στούντιο και το στάδιο. Είναι μια δύσκολη επιχείρηση επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι ήχων που μπορούν να βγουν από έναν ενισχυτή και αυτό δεν ξεκινάει καν για την ποικιλία των οργάνων που μπορούν να συνδεθούν σε αυτά ή για τα ζωντανά περιβάλλοντα απόδοσης που μπορεί να είναι που χρησιμοποιείται για. Σε γενικές γραμμές, όμως, θέλετε κάτι με μεγάλο διάφραγμα, κάτι που θα καταγράψει μια καλή διατομή της δυναμικής παραγωγής του ενισχυτή, περιορίζοντας παράλληλα την ανατροφοδότηση και τον θόρυβο που προέρχονται από αλλού στη σκηνή ή στο στούντιο. Το Sennheiser E609 είναι ένα δυναμικό μικρόφωνο μεγάλου διαφράγματος με υπερ-καρδιοειδή σχεδιασμό, που σημαίνει ότι προσφέρει μια πιο κατευθυντική απόκριση αλλά με ένα διάφραγμα που καλύπτει περισσότερο χώρο. Έχει μια ιδανική απόκριση συχνότητας από 40 έως 15000 Hz, γεγονός που εξασφαλίζει ότι κάθε ανατροφοδοτούμενη ανατροφοδότηση ή κτύπημα της κιθάρας θα είναι καλές. Μπορεί να μην ταιριάζει σε κάθε ανάγκη που έχετε για την εγγραφή ενός ενισχυτή, αλλά δεν είναι πιθανό να απογοητεύσει - ειδικά για το σημείο τιμής των 100 $.

Ενώ οι παραδοσιακοί και οι ομιλητές μπορεί να συγκλονίσουν την ίδια την ιδέα ενός μικροφώνου USB για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από τις κλήσεις Skype, αυτά τα προσιτά, βολικά μικρά gadgets βελτιώνονται κάθε χρόνο. Ενώ δεν θα συνιστούσαμε να αγοράσετε ένα εάν είστε σοβαροί για τον ήχο και έχετε τον προϋπολογισμό για ένα αξιοπρεπή δυναμικό ή συμπυκνωμένο μικρόφωνο, καταλαβαίνουμε ότι έχουν την έκκλησή τους. Ο μεγαλύτερος άνθρωπος του βοείου κρέατος με τα μικρόφωνα USB είναι ότι ο ενσωματωμένος προενισχυτής και μετατροπέας αναλογικού σε ψηφιακό μειώνει δραστικά την ποιότητα και την πιστότητα του ήχου. Αλλά, η ποιότητα ήχου στην άκρη, είναι εξαιρετικά εύκολη και εξαιρετικά βολική - δεν χρειάζεστε μίκτη ή προενισχυτή για να ξεκινήσετε αμέσως την εγγραφή σε έναν υπολογιστή. Για το σκοπό αυτό, συνιστούμε τα Yeti από Μπλε Μικρόφωνα. Είναι το μοναδικό μικρό κομμάτι αυτής της λίστας που προσφέρει μια επιλογή πολικών μοτίβων: καρδιοειδή, παντοδιαπνοής και αμφίδρομη. Έχει μια εντυπωσιακά ευρεία απόκριση συχνότητας από 20 έως 20.000 Hz, και ένα μεσαίο έως μεγάλο μέγεθος διάφραγμα για μεγαλύτερη ευελιξία. Δεν μπορούμε να κάνουμε υποσχέσεις για την ποιότητα του ήχου, αλλά αν ανησυχείτε περισσότερο απλά για την εγγραφή ψηφιακού ήχου (ίσως για ένα βίντεο YouTube;), αυτή είναι ίσως η καλύτερη επιλογή σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .