Τα 7 καλύτερα κουτιά ψηφιακού μετατροπέα να αγοράσουν το 2018

Η μετατροπή των εκπομπών και των ταινιών στην παλαιότερη τηλεόραση έγινε πιο εύκολη

Τα κιβώτια ψηφιακών μετατροπέων είναι εξαιρετικά σημαντικά προϊόντα για τους ιδιοκτήτες αναλογικών τηλεοράσεων και βίντεο. Είναι αλήθεια ότι η ψηφιακή τηλεόραση είναι εδώ για να μείνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αναλογικές τηλεοράσεις πρέπει να αντικατασταθούν. Τα κιβώτια ψηφιακών μετατροπέων προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως υψηλότερη ποιότητα εικόνας και ήχο. Παρέχουν επίσης μεγαλύτερο αριθμό επιλογών καναλιών και συχνά πρόσθετες λειτουργίες όπως προγραμματισμό επί της οθόνης, λίστες αγαπημένων καναλιών, ρυθμίσεις αυτόματης τροφοδοσίας, ενσωματωμένες συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, καταγραφή χρόνου σε πραγματικό χρόνο και προγραμματισμένη ώρα. Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποιο ψηφιακό κιβώτιο μετατροπέα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας, διαβάστε τη λίστα παρακάτω των κορυφαίων διαθέσιμων το 2018.

Μια γρήγορη αναζήτηση των κιβωτίων ψηφιακού μετατροπέα θα δώσει σελίδες συσκευών boxy, αλλά το iView-3200STB ξεχωρίζει χάρη στον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό του. Αλλά είναι πολύ περισσότερο από καλή εμφάνιση που κερδίζει αυτή τη συσκευή το βραβείο καλύτερης εμφάνισης.

Οι θεατές μπορούν να εγγράψουν ζωντανό προγραμματισμό με το πάτημα ενός κουμπιού και να προγραμματίσουν μια μέρα εγγραφής έξω με τον ηλεκτρονικό οδηγό προγραμματισμού. Διαθέτει θύρα USB, όπου μπορείτε να συνδέσετε μια μονάδα flash ή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για την εγγραφή και αναπαραγωγή της τηλεόρασης ή για την αναπαραγωγή της δικής σας μουσικής, βίντεο ή ταινιών. Απολαύστε τους γονικούς ελέγχους, την ποιότητα του σήματος ενδείξεων, τους υπότιτλους, το τηλεχειριστήριο πλήρους λειτουργίας, την ανάλυση βίντεο σε 1080p, 1080i, 720p και 576p, καθώς και την ικανότητα QAM που τραβάει ορισμένα ψηφιακά και κανάλια HD.

Οι αναθεωρητές της έκθεσης Amazon εκπλήσσονται ευχάριστα από τον αριθμό των καναλιών που συλλέγει, αν και το τηλεχειριστήριο τους δεν είναι το πιο διαισθητικό. Συνολικά, αυτή η συσκευή θα είναι μια καταπληκτική επιλογή για τη μετατροπή των ψηφιακών σημάτων στην υπάρχουσα αναλογική σας τηλεόραση και θα σας κάνει να σκεφτείτε δύο φορές για να διασκεδάσετε τα μεγάλα δολάρια για αυτή τη συνδρομή καλωδίων.

Το ψηφιακό κιβώτιο μετατροπής Mediasonic Homeworx περιλαμβάνει πληθώρα χαρακτηριστικών όπως ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες και αρχεία βίντεο μέσω σύνδεσης USB, καθώς και ενσωματωμένη λειτουργία εγγραφής, ώστε να μπορείτε να εγγράφετε και να αναπαράγετε τηλεόραση προγράμματα. Σας επιτρέπει επίσης να λαμβάνετε ψηφιακές εκπομπές και να τις προβάλλετε σε αναλογικές και ψηφιακές τηλεοράσεις, οθόνες προβολής και υπολογιστή.

Η εγγραφή και η αναπαραγωγή βίντεο είναι δυνατή μέσω σύνδεσης USB 2.0 ή USB 3.0 και εξωτερικού σκληρού δίσκου ή μονάδας flash. Το Mediasonic Homeworx είναι μια εξαιρετική επιλογή για την καθαρή έξοδο 1080P και η προσαρμογή της εικόνας για διαφορετικά μεγέθη (π.χ. 16: 9 Pillar Box, 4: 3 Pan G Scan) είναι εύκολη. Αυτό το καθιστά καλή επιλογή για οικιακές συσκευές και για όσους αναζητούν την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Το κιβώτιο ψηφιακού μετατροπέα ViewTV AT-163 σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τηλεόραση σε οποιαδήποτε τηλεόραση, συμπεριλαμβανομένων των παλιών αναλογικών τηλεοράσεων σας. Η ενσωματωμένη θύρα USB σάς επιτρέπει να καταγράφετε τα αγαπημένα σας προγράμματα απευθείας σε μονάδα flash ή εξωτερικό σκληρό δίσκο. Είναι το πιο δυναμικό DVR-ικανό ψηφιακό κουτί μετατροπέα στη σειρά μας? μπορείτε να κάνετε παύση, γρήγορη μετακίνηση προς τα εμπρός και προς τα πίσω ζωντανή τηλεόραση με τη λειτουργία χρονικής μετατόπισης, εκτέλεση PVR (Personal Video Recording) και εύκολη προβολή βίντεο και εικόνων από μονάδα flash ή εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Είναι επίσης αξιοσημείωτο για την ικανότητά του να παίζει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών μορφών αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων MKV, VOB, FLV και MOV. Η έξοδος είναι τραγανή 1080p μέσω HDMI και υπάρχουν οι συνήθεις εξόδους παλαιών για παλαιότερες τηλεοράσεις. Σκεφτείτε το ViewTV AT-163 μια καλή επιλογή αν έχετε εξωτερικές ταινίες που θέλετε να παίξετε μέσω του κιβωτίου ψηφιακού μετατροπέα ή αν σχεδιάζετε να χρησιμοποιείτε συχνά λειτουργίες DVR.

Το AT-300 προχωρά ένα βήμα παραπέρα από τους περισσότερους ψηφιακούς αναλογικούς μετατροπείς, συμπεριλαμβάνοντας τη ζωντανή λειτουργία παύσης του αέρα και την καταγραφή σε πραγματικό χρόνο. Εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορείτε να πάρετε μια σειρά από άλλες λειτουργίες που κάνουν αυτό το κουτί καλύτερα από τους περισσότερους. Με το βρόχο καλωδιακής τηλεόρασης, μπορείτε να συντονίσετε αυτόματα για να βρείτε όλες τις κοντινές ψηφιακές εκπομπές, τους γονικούς ελέγχους, έναν ηλεκτρονικό οδηγό προγραμματισμού και έναν αγαπημένο κατάλογο καναλιών.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ή να έχετε αυτόματα τα κανάλια σας σε ένα μέγεθος οθόνης της επιλογής σας, είτε έχετε μια πλήρη οθόνη είτε μια τηλεόραση ευρείας οθόνης. Μια άλλη ωραία λειτουργία είναι η συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων USB για τη σύνδεση συσκευών πολυμέσων. Το AT-300 έχει έξοδο 1080P και περιλαμβάνει καλώδιο HDMI και σύνθετο καλώδιο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για επιπλέον κορδόνια που κρέμονται γύρω.

Παρόμοιο με το AT-163, το ViewTV AT-263 ATSC Digital TV Converter Box είναι το τελευταίο στη σειρά δωρεάν τηλεοπτικών λύσεων της ViewTV. Αυτό το πλαίσιο σας επιτρέπει να εγγράφετε τηλεόραση μέσω μονάδας flash ή εξωτερικής μονάδας που είναι συνδεδεμένη στη θύρα USB της συσκευής, περιλαμβάνει σύστημα επείγουσας ειδοποίησης για την προειδοποίηση των θεατών σε τυχόν πληροφορίες έκτακτης ανάγκης που μεταδίδονται από τηλεοπτικούς σταθμούς στην περιοχή τους και έχει ακόμη ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων και είναι ένα από τα ισχυρότερα διαθέσιμα σήμερα). Το ViewTV μπορεί να παίξει σχεδόν οποιοδήποτε τύπο αρχείου που ρίχνετε σε αυτό, από VOBs που διαχωρίζονται από DVD σε σύγχρονα MKVs υψηλής ταχύτητας bitrate.

Χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν βρόχο μέσω καλωδίου, ηλεκτρονικό οδηγό προγραμματισμού και πληροφορίες προγράμματος, δυνατότητα παύσης ζωντανής τηλεόρασης, αγαπημένη λίστα καναλιών, λειτουργία γονικού ελέγχου, αυτόματη ρύθμιση, κλειστός υπότιτλος, εγγραφή σε πραγματικό χρόνο και προγραμματισμένη εγγραφή καθώς και αυτόματη εκκίνηση και κλείσιμο κάτω. Τα μενού είναι πιο διαισθητικά από το AT-163, οπότε κάνει μια καλύτερη επιλογή αν σχεδιάζετε συχνά να χρησιμοποιείτε τη συσκευή για να αναπαράγετε αρχεία πολυμέσων από τις εξωτερικές μονάδες δίσκου σας και ένας μικρότερος μορφοποιημένος παράγοντας κάνει την πρόσθετη τιμή των 5 δολαρίων που αξίζει τον κόπο για τους περισσότερους καταναλωτές .

Ίσως θέλετε ένα κιβώτιο μετατροπέα που θα πάρει ένα ψηφιακό σήμα και θα το μετατρέψει σε αναλογικό σήμα για την αναλογική σας τηλεόραση, απλό και απλό. Το Digital Stream DTX9980 θα το κάνει ακριβώς αυτό. Δημιουργεί μια απότομη, καθαρή εικόνα και πλήρη ήχο και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα τη σάρωση όλων των καναλιών OTA στην περιοχή σας.

Η ρύθμισή του είναι απλή - απλά συνδέστε και παίξτε - και περιλαμβάνει χρήσιμες λειτουργίες όπως αυτόματη ρύθμιση, κλειστού υποτίτλου και γονικού ελέγχου. Στο μειονέκτημα, δεν περιλαμβάνει μια θύρα HDMI και μερικοί αναθεωρητές στο Amazon επιθυμούν να έχουν έναν πιο ολοκληρωμένο οδηγό καναλιών, αλλά αν είναι απλότητα που αναζητάτε, θα το βρείτε εδώ.

Αν προσπαθείτε να συνδέσετε ήχο ή βίντεο μεταξύ παλαιών και νέων ηλεκτρονικών συσκευών, αλλά δεν έχετε πολλά να ξοδέψετε, ο ψηφιακός μετατροπέας Tendak μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Ο ψηφιακός μετατροπέας Tendak μετρά 3,4 x 2,6 x 0,8 ίντσες και ζυγίζει 6,4 ουγκιές. Για εισόδους, διαθέτει ένα HDMI, μία θύρα DC 5V και τρεις θύρες ήχου EDID (ADV, 2CH, 5.1CH). Για εξόδους, διαθέτει ένα HDMI, μία οπτική θύρα και μία θύρα ήχου RCA αριστερά / δεξιά. Ευτυχώς, αυτές οι θύρες προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υποστήριξης ήχου και εικόνας.

Οι αναθεωρητές του Amazon ήταν ως επί το πλείστον θετικοί σε αυτό το μοντέλο. Οι πελάτες έχουν πει ότι η μονάδα αυτή είναι πολύ φανταστική, αλλά έχει πολλές χρήσεις, όπως η δυνατότητα ήχου σε υπολογιστές χωρίς οπτική έξοδο, η διάσπαση ήχου ανάμεσα σε μια ηχητική γραμμή και μια τηλεόραση, καθώς και η σύνδεση των παλαιότερων ηχείων σε μια νέα τηλεόραση ή ένα νέο ψηφιακό δέκτη.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .