Τα 8 καλύτερα ακουστικά κάτω από $ 100 για να αγοράσετε το 2018

Ανασηκώστε την ένταση του ήχου και βγείτε στα αγαπημένα σας κομμάτια

Είναι εύκολο να σκεφτεί κανείς ότι, για να βγάλουν τα χέρια σας στα καλύτερα ακουστικά στην αγορά, θα πρέπει να αγοράσετε συσκευές από μάρκες όπως η Bose, η Sennheiser, η Sony ή οι Beats. Αλλά το πιστεύετε ή όχι, υπάρχει ένας άλλος τρόπος. Αλήθεια είναι ότι η σημερινή αγορά ήχου είναι γεμάτη με εξαιρετικά προσιτά ακουστικά που θα σας κοστίζουν λιγότερο από $ 100 και θα σας προσφέρουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών, όπως η ακύρωση θορύβου, τα βαριά μπάσα και ο εικονικός ήχος surround, για να φέρετε εξαιρετικό ήχο στα αυτιά σας.

Καλύτερα, υπάρχουν πολλά ασύρματα ακουστικά που μπορούν να συνδεθούν με τα smartphones και τους media players σας μέσω Bluetooth ή near-field επικοινωνίας και προσφέρουν πολλές από τις δυνατότητες που μπορείτε να περιμένετε από τις επιλογές υψηλότερου τέλους από τους Beats και άλλους. Διαβάστε λοιπόν για να μάθετε περισσότερα σχετικά με μερικά από τα καλύτερα ακουστικά με βάση το προϋπολογισμό κάτω των $ 100.

Το HD280PRO της Sennheiser προσφέρει την καλύτερη ισορροπία όλων των χαρακτηριστικών που θα μπορούσατε να θέλετε σε ένα ζευγάρι ακουστικών, συμπεριλαμβανομένου του υψηλής ποιότητας ήχου, της άνεσης και της δυνατότητας να πνίξετε τους ήχους του περιβάλλοντος.

Τα ακουστικά Sennheiser over-the-ear σχεδιάζονται με μεγάλα, βελούδινα ακουστικά και δύο μαξιλαράκια στην κορυφή που στοχεύουν στη βελτίωση της άνεσης καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτά είναι ενσύρματα ακουστικά, ωστόσο, αν είστε στην επιφυλακή για μια ασύρματη ποικιλία, θα πρέπει να γυρίσετε αλλού. Τούτου λεχθέντος, το καλώδιο των ακουστικών μετράει ένα επιβλητικό 9,8 πόδια, οπότε δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε πάρα πολύ για το μπέρδεμα.

Τα ακουστικά της Sennheiser έχουν σχεδιαστεί ειδικά για επαγγελματίες DJs, ώστε να βρείτε την ποιότητα ήχου τους, με στερεοφωνικό ήχο και ακριβή γραμμική παραγωγή ήχου, να είναι από τα καλύτερα στην αγορά.

Τα ακουστικά HD280PRO της Senneheiser δεν διαθέτουν λειτουργικές λειτουργίες ακύρωσης θορύβου που θα λειτουργούν πίσω από τις σκηνές για να πνίξουν τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Παρέχουν, ωστόσο, ένα αρθρωτό σχεδιασμό και κατασκευή που αποσκοπεί στη δραματική μείωση του περιβαλλοντικού θορύβου.

Εάν είναι η κινητικότητα που σας ανησυχεί περισσότερο, η Sennheiser εσείς καλύπτεστε και εκεί. Τα ακουστικά HD280PRO της έχουν πτυσσόμενα και περιστρεφόμενα ακουστικά και ζυγίζουν μόλις 1,3 λίβρες, καθιστώντας τα εύκολα να τα φέρνετε οπουδήποτε κι αν πάτε.

Τα προσιτά ακουστικά Panasonic RP-HJE120 ταιριάζουν άνετα στο αυτί σας χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία ErgoFit και είναι αρκετά μαλακά ώστε να συμμορφώνονται με τα περιγράμματα των αυτιών σας. Καλύτερα, τα ακουστικά έρχονται με τρία διαφορετικά ακουστικά σε μικρό, μεσαίο ή μεγάλο, ώστε να μπορείτε να εξασφαλίσετε την κατάλληλη εφαρμογή.

Το RP-HJE120 της Panasonic δεν θα προσφέρει τον καλύτερο ήχο στην αγορά, αλλά θα πρέπει να μπορεί να φτάνει αρκετά ώστε να απολαμβάνετε τουλάχιστον τη μουσική που ακούτε. Και επειδή είναι τόσο μικρά, μπορείτε να τα ρίξετε σε μια τσάντα και να τα βγάλετε έξω όλη την ημέρα κάθε φορά που είστε έτοιμοι να ακούσετε μερικά κομμάτια.

Τα ακουστικά είναι από την ενσύρματη ποικιλία και έρχονται με ένα καλώδιο 3,6 ποδιών. Για λόγους ευκολίας, μπορείτε να επιλέξετε από εννέα διαφορετικές επιλογές χρώματος, συμπεριλαμβανομένων των μπλε, πορτοκαλί και κόκκινου χρώματος, για να ταιριάζει με το στυλ και την στολή σας.

Όταν ήρθε η ώρα να λουριά στα ακουστικά που θα πάρει τους ανθρώπους να δώσουν προσοχή και να ρωτήσω πού βρήκατε αυτό που φοράτε, το SIVGO SV005 είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Τα ακουστικά είναι μεγάλες επιλογές, που είναι διαθέσιμες για τους αυτιούς, που συνοδεύονται από δυναμικά προγράμματα οδήγησης 50 mm και πέντε διαφράγματα για να παίξουν αυτό που η εταιρεία αποκαλεί "εξαιρετική ποιότητα ήχου". Έρχεται επίσης με ένα καλώδιο ακουστικών που διαθέτει τηλεχειριστήρια και μικρόφωνο όταν είστε ακούγοντας μουσική σε ένα smartphone ή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων, καθώς και ένα στερεοφωνικό καλώδιο για οικιακές ρυθμίσεις ήχου.

Το SV005 της SIVGO διαθέτει ένα στερεό ξύλινο σχέδιο γύρω από τα ακουστικά αντί για το τυποποιημένο πλαστικό ή μέταλλο που θα βρείτε σε σχεδόν κάθε άλλη συσκευή στην αγορά. Τα ίδια τα earpads είναι κατασκευασμένα από δέρμα πρωτεΐνης για να εξασφαλίζουν άνεση όλη την ημέρα και ένα δερμάτινο κεφαλάκι στην κορυφή μειώνει τις πιθανότητές σας να πάρετε πονοκέφαλο μετά από παρατεταμένη χρήση.

Κάθε ακουστικό διαθέτει μια λειτουργία περιστροφής που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τα σε τέλεια θέση ώστε να ταιριάζει με τη θέση του αυτιού σας και να μεγιστοποιήσετε την άνεση.

Αν τα ακουστικά δεν είναι το στυλ σας και θέλετε κάτι λίγο πιο εύκολο να μεταφέρετε, σκεφτείτε τα κορυφαία ακουστικά της αγοράς των 100 $: το Triple Driver του 1MORE.

Τα ακουστικά διαθέτουν τρεις οδηγούς μέσα σε αυτόν τον στόχο, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα ήχου και ακριβή απεικόνιση τραγουδιών με τον τρόπο που οι καλλιτέχνες θα ήθελαν να ακουστούν. Στην πραγματικότητα, το 1MORE έχει συντονιστεί από τον βραβευμένο με τη GRAMMY ήχο μηχανικό Luca Bignardi για να εξασφαλίσει ότι δημιουργούν την εμπειρία ήχου που θα θέλατε.

Τα ακουστικά έρχονται με γωνιακές άκρες για να εξασφαλίσουν μια άνετη εφαρμογή και έρχονται σε εννέα μεγέθη, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή. Έξι από αυτές τις άκρες του αυτιού είναι σιλικόνη και τρεις είναι αφρός.

Εκτός από την παροχή ήχου, τα ακουστικά της συσκευής 1MORE διαθέτουν ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον ήχο χωρίς να βγάζετε ποτέ το smartphone σας έξω από την τσέπη σας. Τα ακουστικά έχουν επίσης ένα μικρόφωνο MEMS που έχει καλώδια γείωσης για να μειώσει τη στατική του περιβάλλοντος και να δημιουργήσει μια καλλίτερη κλήση.

Οι λαοί στο Mpow είναι για να σας δώσουν επιλογές στα όμορφα προσιτά ακουστικά Mpow 059.

Τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί για χρήση τόσο σε ενσύρματη όσο και σε ασύρματη μορφή. Όταν θέλετε να ακούσετε μουσική στον υπολογιστή ή την συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, απλά συνδέστε το καλώδιο που περιλαμβάνεται και θα μπορείτε να έχετε άμεση ροή στον ήχο που παίζει στις συσκευές σας. Και για εκείνους τους χρόνους, όταν θέλετε να κινηθείτε και να αποκόψετε το καλώδιο, μπορείτε να συνδεθείτε με smartphones, τηλεοράσεις και άλλα προϊόντα μέσω της ενσωματωμένης σύνδεσης Bluetooth.

Τα ακουστικά δεν διαθέτουν ενεργή ακύρωση θορύβου, αλλά έχουν σχεδιαστεί για παθητική απομόνωση θορύβου, χάρη στα μεγάλα κύπελλα των αυτιών τους και στον σχεδιασμό κλειστού τύπου. Αυτά είναι πλαστικά ακουστικά, οπότε ίσως να μην έχουν την κατασκευή που θα περιμένατε από κάποιους άλλους, αλλά αυτό βοηθά επίσης να διατηρήσετε την τιμή τους κάτω.

Όταν είστε έτοιμοι να κινηθείτε, αναμένετε ότι το Mpow 059 θα διαρκέσει έως και 20 ώρες με μία μόνο χρέωση. Και σε περίπτωση που θέλετε να μιλήσετε με φίλους, ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο επιτρέπει κλήσεις hands-free.

Τα ακουστικά MDRXB800 της Sony κάθονται πάνω από το αυτί και διαθέτουν μια ποικιλία από high-end εξαρτήματα στο εσωτερικό, συμπεριλαμβανομένων επιχρυσωμένων συνδέσεων, οδηγών ακουστικών νεοδυμίου και άλλα. Όλα αυτά μεταφράζονται σε εξαιρετική ποιότητα ήχου με ισχύ, βαθιά μπάσα και σταθερή απόδοση στα mids και highs. Για να κρατήσετε όλο αυτό το ηχητικό σήμα κατευθυνόμενο προς τα αυτιά σας αντί για το εξωτερικό, η Sony έχει αναπτύξει ένα σφραγισμένο σχέδιο που περιορίζει τη διαρροή ήχου και περιορίζει την εισβολή του ήχου στο περιβάλλον.

Τα ακουστικά της Sony είναι ενσύρματα, αλλά έρχονται με ένα καλώδιο τεσσάρων ποδιών που αρκεί για τις περισσότερες χρήσεις. Τα ακουστικά είναι κατασκευασμένα από αφρό ουρεθάνης που λέει η Sony, κάνει μια άνετη εφαρμογή όλη την ημέρα. Και μόνο σε περίπτωση που θέλετε να πάτε κινητό, τα ακουστικά της Sony έχουν αναστρέψιμα ακουστικά που μπορούν να διπλωθούν και να μεταφερθούν οπουδήποτε κι αν πάτε.

Τα ασύρματα ακουστικά E7 της Cowin συνδυάζουν πολλά από τα χαρακτηριστικά που μπορεί να θέλετε σε ένα ζευγάρι ακουστικών χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Και το καλύτερο από όλα, διαρκούν μερικές μέρες κάθε φορά με μία μόνο χρέωση.

Τα ακουστικά έρχονται με ανθεκτικό σχεδιασμό που διαθέτει μεγάλα ακουστικά από ένα δέρμα από πρωτεΐνη που λέει η εταιρεία, αισθάνεται σαν δέρμα. Εάν θέλετε να πνίξετε τον θόρυβο γύρω σας, τα ακουστικά της Cowin έχουν ενεργό σβήσιμο θορύβου τόσο σε ενσύρματο όσο και σε ασύρματο τρόπο.

Στην πραγματικότητα, εάν θέλετε να συνδέσετε τα ακουστικά Cowin σε στερεοφωνικό, PC ή άλλες συσκευές, έχετε την επιλογή να τα συνδέσετε απευθείας. Εάν είναι ασύρματο που ακολουθείτε, θα βρείτε τη δυνατότητα σύνδεσης με συσκευές είτε με Bluetooth είτε με κοντινή επικοινωνία, καθιστώντας τις ιδανικές επιλογές για σχεδόν οποιοδήποτε smartphone.

Τα ακουστικά, τα οποία διαθέτουν προγράμματα οδήγησης 40 mm για συμπαγή ήχους μπάσων και πρίμων, μπορούν να διαρκέσουν 30 ώρες σε μια μόνο φόρτιση κατά τη διάρκεια συνεχούς αναπαραγωγής Bluetooth. Και αν δεν θέλετε να ακούσετε ήχο και απλά να ενεργοποιήσετε την ακύρωση θορύβου, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ίδιες 30 ώρες χρήσης.

Το καλύτερο από όλα, τα ακουστικά της Cowin έρχονται με εγγύηση 18 μηνών σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Τα ακουστικά iDeaUSA πέρα ​​από το αυτί είναι εξοπλισμένα με μεγάλα, φουσκωτά ακουστικά για να κάνουν τον χρόνο σας πιο άνετα. Τα ακουστικά είναι ασύρματα, ώστε να μπορείτε να τα συνδέσετε στις συσκευές σας μέσω Bluetooth. Σύμφωνα με το iDeaUSA, τα ακουστικά θα μπορούν να συνδεθούν με συσκευές έως και 33 πόδια μακριά και θα μπορούν να διαρκέσουν 25 ώρες σε μια μόνο φόρτιση. Θα χρειαστούν μόνο δύο ώρες για να αναζωογονήσετε τη χαμηλή μπαταρία σας.

Αν θέλετε να συνδεθείτε σε ενσύρματες συσκευές ή να εισάγετε λειτουργία πτήσης, μπορείτε να το κάνετε με ένα καλώδιο και προσαρμογέα πτήσης που θα συνδεθεί στη θύρα AUX των ακουστικών.

Από την πλευρά του ήχου, θα διαπιστώσετε ότι τα ακουστικά iDeaUSA μπορούν να αντλούν στερεά ήχο χάρη στα στερεοφωνικά προγράμματα οδήγησης των 40mm που χρησιμοποιούν μια τεχνολογία που ονομάζεται aptX για να μεγιστοποιήσουν την ποιότητά τους. Και σε περίπτωση που χειριστείτε τα ακουστικά σας κατά προσέγγιση, θα χαρούμε να γνωρίζετε ότι έρχονται με εγγύηση 12μηνης κατασκευής.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .