Τα καλύτερα πρότυπα Word της Microsoft

01 από 08

Ενισχύστε την παραγωγικότητα χρησιμοποιώντας τα δωρεάν πρότυπα για το Microsoft Word

Microsoft Word 2016. (γ) Ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Τα ατομικά και επαγγελματικά σας προγράμματα μπορεί να χρειαστούν μια ώθηση και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα πρότυπα επεξεργασίας κειμένου και επεξεργασίας κειμένου της Microsoft είναι ένας εύκολος (και ελεύθερος!) Τρόπος εξοικονόμησης χρόνου - μη επανεφεύροντας τον τροχό!

Εδώ είναι οι κορυφαίες φωτογραφίες μου ανάμεσα στις διαθέσιμες εκατοντάδες. Ας ελπίσουμε ότι αυτό σας εξοικονομεί χρόνο αναζήτησης!

Λάβετε υπόψη ότι σε μερικές περιπτώσεις, τα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft ενδέχεται να λειτουργούν μόνο για ορισμένες εκδόσεις του λογισμικού της (για παράδειγμα Office 2010, 2013, 2016 ή Office Online, για παράδειγμα). Εάν διαθέτετε παλαιότερη έκδοση από την απαιτούμενη, το πρότυπο ενδέχεται να μην είναι συμβατό, αλλά εάν διαθέτετε νεότερη έκδοση από αυτή που αναγράφεται, η λήψη θα πρέπει να λειτουργεί.

Για όσους διαθέτουν νεότερες εκδόσεις του Microsoft Office, το καλύτερο στοίχημα είναι να αναζητήσετε μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα του Word. Θα σας καθοδηγήσω πώς να το κάνετε αυτό για κάθε μία από τις ακόλουθες συστάσεις.

Γυρίστε λοιπόν και αρχίστε να εκμεταλλευτείτε αυτά τα έτοιμα εργαλεία!

02 από 08

Κενό πρότυπο κάρτας για πρόσκληση ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Πρότυπο κάρτας πρότασης για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Εάν έχετε ένα συμβάν ή ένα συμβαλλόμενο μέρος για να ανακοινώσετε, σκεφτείτε να προσαρμόσετε αυτό το γενικό κενό πρότυπο κάρτα πρόσκλησης πρόσκληση για το Microsoft Word.

Αυτό μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τους διαχειριστές, τους εμπόρους, τα δημιουργικά και τα άτομα. Χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο όπως αυτό, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο σχεδιασμός σας θα εκτυπώσει με λογικό τρόπο και δεν ξεκινάτε από μια εντελώς κενή σελίδα.

Για να βρείτε αυτό και άλλα πρότυπα κάρτας σημείωσης, ανοίξτε το Word και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αρχείο - Νέα. Στο πλαίσιο αναζήτησης, πληκτρολογήστε λέξεις-κλειδιά όπως "κάρτα σημειώσεων". Εάν σας αρέσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο, κάντε κλικ σε αυτό για μεγαλύτερη προβολή και κατεβάστε το (απαιτείται σύνδεση στο Internet) αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε.

03 του 08

Πρότυπο πρότυπο ενημερωτικού δελτίου ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Πρότυπο ενημερωτικού δελτίου μοντέρνου σχεδιασμού από τη Hewlett Packard για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft και της HP

Το να είσαι πιο παραγωγικός με το χρόνο σου δεν είναι πάντα μόνο για να κάνεις πράγματα. Προσθέστε κάποια κομψή κομψότητα στην αλληλογραφία σας με ένα σχεδιαζόμενο πρότυπο, όπως το Πρότυπο ενημερωτικού δελτίου Antique ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Word.

Όταν το Word είναι ανοικτό, επιλέξτε Αρχείο και έπειτα Νέο για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο με λέξη-κλειδί.

04 του 08

Γενικά Flyer με πρότυπο Tear-Offs ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word

Φυλλομετρητής με το πρότυπο Tear Offs για τον Microsoft Publisher. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Πρότυπα όπως αυτό το Γενικό Φυλλάδιο με πρότυπο Tear-Offs ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word είναι ένας εύκολος τρόπος για να διαφημίσετε κάτι που πουλάτε ή ακόμα και ένα γεγονός που σχεδιάζετε.

Ακόμη και με τις τεχνολογικές εξελίξεις, εξακολουθώ να τις βλέπω σε τοπικά εστιατόρια, καφετέριες και βιβλιοθήκες, γι 'αυτό θεωρώ αυτό το πρότυπο όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε με την κοινότητά σας.

Στο Word, επιλέξτε Αρχείο και έπειτα Νέο. Χρησιμοποιήστε το πεδίο στην επάνω αριστερή γωνία για να αναζητήσετε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

05 του 08

Μια εναλλακτική λύση του οδηγού: Πρότυπο επιστολής συγχώνευσης αλληλογραφίας για το Microsoft Word

Πρότυπο επιστολής συγχώνευσης αλληλογραφίας για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση για τη δημιουργία μιας συγχώνευσης αλληλογραφίας με λίγη βοήθεια, με μια ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση από τη χρήση του Οδηγού συγχώνευσης αλληλογραφίας.

Αυτό το πρότυπο επιστολής συγχώνευσης αλληλογραφίας για το Microsoft Word σάς βοηθά να δημιουργήσετε μια επιστολή που είναι εξατομικευμένη για κάθε παραλήπτη στη λίστα δεδομένων σας.

Απλά προσθέστε δεδομένα όπως ονόματα, διευθύνσεις και άλλες λεπτομέρειες.

Στο Word, επιλέξτε Αρχείο και έπειτα Νέο. Χρησιμοποιήστε το πεδίο στην επάνω αριστερή γωνία για να αναζητήσετε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

06 του 08

Πρότυπο DIY συμβαλλόμενων μερών ή εκδηλώσεων συμβάντων ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Βασικό πρότυπο εισιτηρίου για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Προσθέστε διασκεδαστικό φινίρισμα με αυτό το πρότυπο εισιτηρίων Party ή Event Tickets ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Word.

Να είστε δημιουργικοί όταν σκέφτεστε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε ένα πρότυπο ή να το εφαρμόσετε σε διάφορα προσωπικά ή επιχειρηματικά έργα και περιστάσεις.

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εισιτήρια για εισιτήρια, βραβεία βραβείων ή αναψυκτικά.

Όταν το Word είναι ανοικτό, επιλέξτε Αρχείο και έπειτα Νέο για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο με λέξη-κλειδί.

07 του 08

Γενικό πρότυπο φυλλαδίου ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Πρότυπο επιχειρηματικού ή προσωπικού φυλλαδίου για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Εάν έχετε προσωπική ή επαγγελματική καινοτομία για να ανακοινώσετε ή να πουλήσετε και θέλετε να δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες από ένα φυλλάδιο, εξετάστε αυτό το γενικό πρότυπο φυλλαδίου ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Word.

Μπορείτε να το προσαρμόσετε σε οποιαδήποτε καμπάνια, προϊόν ή εκδήλωση που ίσως εκπαιδεύετε την κοινότητά σας.

Στο Word, επιλέξτε Αρχείο και έπειτα Νέο. Χρησιμοποιήστε το πεδίο στην επάνω αριστερή γωνία για να αναζητήσετε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

08 από 08

Floral Report Πρότυπο ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word

Floral Design Cover Sheet Πρότυπο. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft και BoxedArt

Αυτό το Πρότυπο Αναφοράς Floral για το Microsoft Word είναι ένας εκπληκτικός τρόπος για να παρουσιάσετε ορισμένα είδη αναφορών ή άλλων εγγράφων. Ευγενική προσφορά του BoxedArt.

Λάβετε υπόψη σας, ορισμένα χρώματα και άλλα στοιχεία σχεδιασμού μπορούν να προσαρμοστούν σε πρότυπα όπως αυτό.

Όταν το Word είναι ανοικτό, επιλέξτε Αρχείο και έπειτα Νέο για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο με λέξη-κλειδί.

Έτοιμοι για περισσότερα; Ελέγξτε τους παρακάτω συνδέσμους.