Τα καλύτερα πρότυπα PowerPoint της Microsoft

01 από 15

Δωρεάν πρότυπα παρουσίασης PowerPoint από τη Microsoft

Δωρεάν πρότυπα PowerPoint για καλύτερες παρουσιάσεις. (c) Blend Images / Studios Hill Street / Εικόνες Brand X / Getty Images

Είτε χρησιμοποιείτε το PowerPoint όλη την ώρα είτε κάνετε άλμα ως νέο χρήστη, τα πρότυπα είναι θαυμάσια εργαλεία. Μπορούν να προσαρμοστούν με στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων. Η εύρεση ενός που είναι ήδη κοντά σε αυτό που θέλετε μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο.

Αντί να ψάχνουν έναν ιστότοπο στο διαδίκτυο, οι χρήστες τώρα βρίσκουν πρότυπα από το δικαίωμα στο PowerPoint. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε αναζήτηση ανά λέξη-κλειδί, η οποία μπορεί να πάρει λίγο κουραστική.

Για το λόγο αυτό, υπάρχουν προτάσεις για εργασία ή σπίτι για να σας βοηθήσουν να βρείτε πιο γρήγορα templates.

02 από 15

Κινούμενο πρότυπο σελίδας βιβλίου για το Microsoft PowerPoint

Πρότυπο σελίδας κινούμενων βιβλίων για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το Πρόγραμμα σελίδων βιβλιογραφίας με κινούμενα σχέδια για το Microsoft PowerPoint θέτει έναν εορταστικό τόνο για όλους όσους προσβλέπουν στο γεύμα σας για διακοπές.

Ανοίξτε το PowerPoint, επιλέξτε Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια αναζητήστε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

03 από 15

Πρόγραμμα διακοπής αντίστροφης μέτρησης ή χρονοδιακόπτη διακοπής για το Microsoft PowerPoint

Πρότυπο χρονομέτρησης αντίστροφης μέτρησης για διαλείμματα παρουσίασης στο Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Προσφέρετε στο ακροατήριό σας ένα υπόλοιπο με αυτό το πρότυπο διακοπής αντίστροφης μέτρησης ή χρονόμετρο διακοπής για το Microsoft PowerPoint, διαθέσιμο για κανονικές συσκευές ή συσκευές ευρείας οθόνης (ξεχωριστά πρότυπα για κάθε ένα).

Μπορείτε να αναζητήσετε αυτήν την παρουσίαση επιλέγοντας Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το επάνω αριστερό πεδίο.

04 από 15

Πρότυπο οικονομικών εικονιδίων για το Microsoft PowerPoint

Επιχειρηματικό πρότυπο χρηματοδότησης ή εκτυπώσιμο πρότυπο για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το επιχειρηματικό οικονομικό πρότυπο ή εκτυπώσιμο πρότυπο για το Microsoft PowerPoint περιέχει εικόνες πέρα ​​από αυτό που βλέπετε εδώ, για να δημιουργήσετε μια δυναμική παρουσίαση αριθμών και υπολογισμών. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε ιδέες ή πρόσθετα στοιχεία σχεδίασης.

Ξεκινήστε ένα νέο PowerPoint αναζητώντας το πρότυπο στο πλαίσιο Αρχείο - Νέο.

05 από 15

Πρότυπο χρονικού πλαισίου φάρου ή εκτυπώσιμη με εικόνες για το Microsoft PowerPoint

Πρότυπο χρονολογικού κώδικα φάρου ή εκτυπώσιμη με εικόνες για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Τα ορόσημα για τα έργα ή τα χρονοδιαγράμματα συμβάντων μπορούν να κινούνται, συμπληρώνοντας το κάνοντας κλικ, χάρη σε αυτό το Πρότυπο Χρονολογικού Κειμένου του Φάρου ή στο Εκτυπώσιμο με Εικόνες για το Microsoft PowerPoint.

Για να βρείτε παρόμοιες παρουσιάσεις, επιλέξτε Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια αναζητήστε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

06 από 15

Προκαθορισμένο πρότυπο εικόνας κινούμενης εικόνας ή εκτυπώσιμο για το Microsoft PowerPoint

Προκαθορισμένο πρότυπο εικόνας κινούμενης εικόνας ή εκτυπώσιμο για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Η ρύθμιση του σωστού ήχου μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφέρετε το μήνυμά σας. Αυτό το προτυποποιημένο πρότυπο εικόνας με δυνατότητα αναπαραγωγής ή το εκτυπώσιμο για Microsoft PowerPoint θέτει έναν καλλιτεχνικό τόνο για την παρουσίασή σας.

Αναζητήστε αυτό το πρότυπο εισάγοντας όρους αναζήτησης στο φάκελο Αρχείο - Νέο.

07 από 15

Διαταραγμένο πρότυπο παρουσίασης Grunge για το Microsoft PowerPoint

Πρότυπο παρουσίασης ξύλου τύπου Grunge για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το πρόχειρο παρουσίασης Grunge Presentation για το Microsoft PowerPoint είναι ένα τέλειο παράδειγμα σχεδιασμού και χρωμάτων που έρχονται χτισμένα ακριβώς σε ορισμένα πρότυπα.

Πρόκειται για προκαθορισμένους συνδυασμούς χρωμάτων ή στυλ που μπορείτε να επιλέξετε για τη δεδομένη διάταξη. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να προσαρμόσετε τα περισσότερα στοιχεία των προτύπων με το χέρι.

Ανοίξτε το PowerPoint, επιλέξτε Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια αναζητήστε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

08 από 15

Πρότυπο φωτογραφίας 4 χρωμάτων για το Microsoft PowerPoint

Τέσσερα χρώματα πρότυπο φωτογραφιών ή εκτυπώσιμη για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το Πρότυπο Φωτογραφίας Τεσσάρων Χρωματικών Αποχρώσεων για το Microsoft PowerPoint μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έχει ή προσαρμοσμένο για να διαθέτει τη δική σας φωτογραφία.

Μέρος της προσαρμογής ενός προτύπου εξετάζει την επιλογή εισαγωγής πλαισίου κειμένου σε μια διαφάνεια όπως αυτή. Έτσι μπορείτε να προσθέσετε ένα μήνυμα σε οποιοδήποτε υπόβαθρο του PowerPoint.

Ανοίξτε το PowerPoint, επιλέξτε Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια αναζητήστε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

09 από 15

Κινούμενα σχέδια με κυμαινόμενα φύλλα λουλουδιών για το Microsoft PowerPoint

Κινούμενο πρότυπο πεταλούδων ορχιδέων για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Προσθέστε κομψότητα σε μια παρουσίαση με αυτό το ενδιαφέρον πρότυπο παρουσίασης κινούμενων σχεδίων κινούμενων σχεδίων για το Microsoft PowerPoint, το οποίο περιλαμβάνει όμορφες ορχιδέες.

Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά πρότυπα που μπορείτε να βρείτε με λουλούδια. Αναζητήστε αυτά στο πλαίσιο Αρχείο - Νέα.

10 από 15

Πλαίσιο ρετρό TV με πρότυπο βίντεο ή εκτυπώσιμη για το Microsoft PowerPoint

Πλαίσιο ρετρό TV με πρότυπο βίντεο ή εκτυπώσιμη για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Από τις ακαδημαϊκές παρουσιάσεις μέχρι τη διασκέδαση των κομματιών, μπορείτε πιθανώς να σκεφτείτε πολλές εφαρμογές για αυτό το Ρετρό τηλεοπτικό πλαίσιο με πρότυπο βίντεο ή εκτυπώσιμη έκδοση για το Microsoft PowerPoint. Προσφέρει ένα διασκεδαστικό, vintage vibe.

Ξεκινήστε μια νέα παρουσίαση του PowerPoint επιλέγοντας Αρχείο και στη συνέχεια Νέα. Αναζητήστε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί, στη συνέχεια κάντε λήψη του, αν σας αρέσει η εμφάνιση και η αίσθηση.

11 από 15

Επιχειρησιακό γραφείο City Sketch Illustration Πρότυπο ή εκτυπώσιμο για το PowerPoint

Επιχειρησιακό γραφείο City Sketch Illustration Πρότυπο ή εκτυπώσιμο για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Προσθέστε ένα καλλιτεχνικό άρωμα με αυτό το υπέροχο πρότυπο Business Office City Sketch Illustration ή εκτυπώσιμο για το Microsoft PowerPoint.

Στο PowerPoint, επιλέξτε Αρχείο - Νέο για να αναζητήσετε πρότυπα όπως αυτό. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας αναζήτηση στο πεδίο στο πάνω αριστερό μέρος της διεπαφής.

12 από 15

Διαμορφωμένο πρότυπο διαδρομής διαδρομής ταξιδιού ή εκτυπώσιμο για το Microsoft PowerPoint

Διαμορφωμένο πρότυπο διαδρομής διαδρομής ταξιδιού ή εκτυπώσιμο για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το πρότυπο διαφήμισης διαδρομής διαδρομής ταξιδιού ή το εκτυπώσιμο για Microsoft PowerPoint μπορεί να προσαρμοστεί με την εικόνα χάρτη της επιλογής σας και μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα σημεία προορισμού.

Όπως και άλλα πρότυπα αυτής της σειράς, επιλέξτε Αρχείο και στη συνέχεια Νέα. Από εκεί, μπορείτε να το αναζητήσετε ανά λέξη-κλειδί.

13 από 15

Δωρεάν πρότυπα σειρών Χώρα και Ηπειρωτική Χάρτης ή Εκτυπώσιμα για το PowerPoint

Δωρεάν Πρότυπα Σειρά Χώρα και Continent World Map ή εκτυπώσιμα για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Χρησιμοποιήστε τα πρότυπα σειρών δωρεάν εκτύπωσης και εκτυπώσιμων ετικετών για το Microsoft PowerPoint για επιχειρηματικά, σχολικά ή ταξιδιωτικά σχέδια.

Με το PowerPoint ήδη ανοιχτό, κάντε κλικ στην επιλογή Αρχείο και μετά στην επιλογή Νέα και αναζητήστε στο πεδίο που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

14 από 15

Δωρεάν πρότυπο παιχνιδιού ζωηρόχρωμο κουίζ ή εκτυπώσιμη για το Microsoft PowerPoint

Quiz Game Πρότυπο ή εκτυπώσιμη για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το δωρεάν πρότυπο παιχνιδιών πολύχρωμων κουίζ ή εκτυπώσιμο για το Microsoft PowerPoint είναι προσαρμόσιμο για ακαδημαϊκή διασκέδαση, επαγγελματική κατάρτιση και παιχνίδια για πάρτι.

Ανοίξτε το PowerPoint και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αρχείο - Νέο για να ξεκινήσετε μια νέα παρουσίαση και να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο με λέξη-κλειδί.

15 από 15

Κινούμενοι αριθμοί σε πρότυπο καμπύλης διαδρομής ή εκτυπώσιμο για το Microsoft PowerPoint

Κινούμενοι αριθμοί σε πρότυπο καμπύλης διαδρομής ή εκτυπώσιμο για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Οι κινούμενοι αριθμοί σε πρότυπο καμπύλης διαδρομής ή εκτυπώσιμο για το Microsoft PowerPoint είναι ένας δυναμικός τρόπος για την εισαγωγή μιας σειράς θεμάτων.

Στο PowerPoint, επιλέξτε Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια αναζητήστε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.