Τα καλύτερα πρότυπα προσωπικής χρηματοδότησης και προϋπολογισμού της Microsoft και εκτυπώσεις

Ψάχνετε να έχετε τον καλύτερο έλεγχο των χρημάτων σας; Αυτά τα δωρεάν πρότυπα προσωπικής χρηματοδότησης και προϋπολογισμού του Microsoft Office για το σπίτι ή την επιχείρηση μπορούν να υποστηρίξουν τους στόχους σας για οικονομική ευθύνη.

Προσαρμόσιμα εργαλεία όπως αυτά μπορούν να εφαρμοστούν σε συγκεκριμένες πτυχές της οικονομικής σας ζωής ή του προϋπολογισμού σας στο σύνολό του. Βρείτε εργαλεία για συγκεκριμένα στάδια στη ζωή, όπως το κολλέγιο.

Καθώς εξετάζετε αυτές τις επιλογές, λάβετε υπόψη ότι τα πρότυπα της Microsoft δημιουργούνται για συγκεκριμένες εκδόσεις του Microsoft Office και τώρα μπορείτε να τις αναζητήσετε από δεξιά μέσα σε συγκεκριμένα προγράμματα. Βρείτε λεπτομέρειες με κάθε προτεινόμενο πρότυπο σε αυτή τη συλλογή.

Αυτά αντιπροσωπεύουν μερικά από τα εκατοντάδες πρότυπα που διατίθενται από τη Microsoft. Ελπίζω ότι αυτές οι ιδέες θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα έργα σας σε εξέλιξη πιο γρήγορα!

01 από 10

Πρότυπο προεπισκόπησης προσωπικών χρημάτων ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel

Πρότυπο προεπισκόπησης προσωπικών χρημάτων για το Microsoft Office. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Η οικονομική σας υγεία είναι ένα σύνθετο πολλών πραγμάτων, όπως απεικονίζεται στο Πρότυπο Προσωπικού Χρηματοκιβωτίου Χρήστη ή Εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τον τρόπο με τον οποίο τα διαφορετικά στοιχεία συνεργάζονται.

Κάντε λήψη αυτού του αρχείου επιλέγοντας Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια αναζητώντας αυτό το πρότυπο από το πρόγραμμα Excel.

02 από 10

Πρότυπο σχεδιασμού συνταξιοδότησης ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel

Πρότυπο σχεδιασμού συνταξιοδότησης για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το πρότυπο συνταξιοδότησης συνταξιοδότησης ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel σάς επιτρέπει να κοιτάξετε μπροστά με σαφή και οργανωμένο τρόπο.

Χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως αυτό παίρνει τις εικασίες από το σχεδιασμό για το μέλλον σας.

Στο Excel, επιλέξτε Αρχείο, στη συνέχεια Νέα, για να βρείτε το πλαίσιο αναζήτησης για αυτό το πρότυπο.

03 από 10

Δωρεάν πρότυπο προϋπολογισμού ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Project

Πρότυπο προϋπολογισμού για το Microsoft Project. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το πρότυπο προϋπολογισμού ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Project είναι ένας σαφής τρόπος να μοιραστείτε τα οικονομικά όριά σας με τους μετόχους ή τα μέλη της ομάδας.

Αυτό το εργαλείο θα μπορούσε επίσης να εφαρμοστεί σε σχέδια βελτίωσης κατοικίας ή άλλους προσωπικούς στόχους.

Στο πρόγραμμα Microsoft Project, επιλέξτε Αρχείο - Νέο και, στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό με λέξη-κλειδί.

04 από 10

Απλό πρότυπο οικογενειακού προϋπολογισμού ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel

Απλό πρότυπο οικογενειακού προϋπολογισμού για το Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Χρησιμοποιήστε το πρότυπο απλού οικογενειακού προϋπολογισμού ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel για να κρατήσετε μια γρήγορη εικόνα των κερδών και των δαπανών των νοικοκυριών.

Τα γραφήματα ενημερώνονται αυτόματα καθώς εισάγετε δεδομένα.

Για να το βρείτε, επιλέξτε Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια αναζητήστε το με λέξη-κλειδί.

05 από 10

Δωρεάν πρότυπο προϋπολογισμού μάρκετινγκ ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Excel

Πρότυπο προϋπολογισμού μάρκετινγκ για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Οι προσωπικές πρωτοβουλίες ή τα επιχειρηματικά σχέδια συχνά επωφελούνται από έναν προϋπολογισμό μάρκετινγκ.

Αυτό το ελεύθερο πρότυπο προϋπολογισμού μάρκετινγκ ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel μπορεί να σπρώξει το μυαλό σας σχετικά με τα κόστη που επί του παρόντος δεν έχουν καταγραφεί ή μπορεί ακόμη και να σας δώσει κάποιες ιδέες σχετικά με τις στρατηγικές μάρκετινγκ.

Στο Excel, επιλέξτε Αρχείο - Νέο. Αναζήτηση για το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

06 από 10

Δωρεάν λίστας παντοπωλείων και πρότυπο προϋπολογισμού ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Excel

Λίστα αγορών και πρότυπο προϋπολογισμού για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Βελτιώστε τα επαναλαμβανόμενα ερωτήματα σας με αυτό το δωρεάν κατάλογο τροφίμων και πρότυπο προϋπολογισμού ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Excel.

Αυτό μπορεί να προσαρμοστεί για είδη ψώνια διαφορετικά από τα είδη παντοπωλείου.

Βρείτε αυτό το πρότυπο αναζητώντας στο πεδίο στο επάνω μέρος της οθόνης όταν επιλέγετε Αρχείο - Νέο στο Excel.

07 από 10

Δωρεάν πρότυπο ημερολογίου εσόδων ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel

Πρότυπο Ημερολογίου Καθημερινών Εξόδων για το Microsoft Office. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το Πρότυπο Ημερολογίου Δωρεάν Καθημερινών Εξόδων ή το Εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel λειτουργεί για οποιοδήποτε έτος και τους τύπους ενημερώνει τα σύνολα σας.

Χρησιμοποιήστε αυτό για ένα προσωπικό εργαλείο ή εργαλείο παρακολούθησης ομάδας - θυμηθείτε, μπορείτε να δημιουργήσετε δημιουργικά προσαρμόζοντας τα πρότυπα για αυτό που πρέπει να κάνετε!

Επιλέξτε Αρχείο - Νέα στο Excel για να βρείτε αυτό το πρότυπο.

08 από 10

Δωρεάν πρότυπο σύγκρισης δανείου οικίας ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel

Πρότυπο σύγκρισης δανείου για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Δοκιμάστε αυτό το δωρεάν πρότυπο σύγκρισης δανείων οικιακού εξοπλισμού ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Excel όταν εξετάζετε μια σημαντική προσωπική αγορά όπως ένα νέο σπίτι.

Αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να δείτε τη μεγάλη εικόνα, κάνοντας τους "αριθμούς" πιο εύκολο να απεικονίσετε και να καταλάβετε.

Κάντε αναζήτηση για αυτό στο Excel επιλέγοντας Αρχείο, στη συνέχεια Νέο.

09 από 10

Δωρεάν πρότυπο συμφωνίας μηνιαίων τραπεζών ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Excel

Μηνιαίο πρότυπο δήλωσης συμφιλίωσης τραπεζών για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το ελεύθερο πρότυπο δωρεάν μηνιαίου τραπεζικού συμβιβασμού ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel μπορεί να σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι τα αρχεία σας ταιριάζουν με την τράπεζά σας.

Προσαρμόστε αυτό το εργαλείο σε ένα πρόγραμμα που έχει νόημα για εσάς. Για παράδειγμα, συμβιβαστείτε τις συναλλαγές σας πιο συχνά από ό, τι μηνιαίως, αν θέλετε.

Για να μάθετε αν είναι διαθέσιμη στην έκδοση του Excel, επιλέξτε Αρχείο, στη συνέχεια Νέα και αναζητήστε με λέξη-κλειδί.

10 από 10

Πρόγραμμα μηνυμάτων ντάμπι μηνιαίο προϋπολογισμό ή εκτυπώσιμο για Excel

Μηνιαίο πρότυπο προϋπολογισμού κολλεγίου για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το Πρότυπο Μηνιαίο Προϋπολογισμό Ντόνατ ή Εκτυπώσιμη για το Microsoft Excel είναι ένας εκπληκτικός οπτικός τρόπος να παραμείνετε στην κορυφή του προϋπολογισμού σας, είτε είστε φοιτητής είτε όχι.

Αναζητήστε αυτό και άλλα πρότυπα για σπουδαστές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, επιλέγοντας Αρχείο - Νέα από προγράμματα του Microsoft Office όπως το Excel.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Έτοιμοι για ακόμα περισσότερα πρότυπα; Δείτε τον κύριο ιστότοπό μας για πρότυπα.