Σχέδια κινητής τηλεφωνίας Sprint: Ποιο είναι σωστό για εσάς;

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον πόρο για να αποφασίσετε ποιο σχέδιο κινητής τηλεφωνίας Sprint είναι το καλύτερο για εσάς

Είτε είστε νέος στην Sprint είτε το σχέδιο κινητής τηλεφωνίας σας είναι ήδη με τη Sprint και σκέφτεστε να αλλάξετε σχέδια, αυτός ο οδηγός περιγράφει σαφώς όλα τα σχέδια που προσφέρει η Sprint για να μπορείτε να αποφασίσετε καλύτερα για τις ανάγκες σας.

1) Απλά τα πάντα για $ 99.99
2) Όλα για $ 69.99 ή $ 89.99
3) Συζήτηση / μήνυμα / άμεση σύνδεση για $ 49.99, $ 69.99 ή $ 89.99
4) Συζητήστε για $ 39.99 ή $ 59.99
5) Βασικά για $ 29.99
6) Μιλήστε / Μήνυμα / Μοιραστείτε δεδομένα για $ 129.99 ή $ 169.99
7) Μοιραστείτε το Μήνυμα / Μήνυμα για $ 99.99 ή $ 149.99
8) Συζητήστε μερίδιο για $ 69.99
9) Business Essentials για διάφορες τιμές

Θέλετε να μάθετε σχετικά με τα σχέδια κινητής τηλεφωνίας AT & T ;

01 από 09

Το Sprint Simply Everything σχεδιάζει για $ 99,99 (διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του σχεδίου)

Εικόνα © Sprint Nextel Corp.
Το σχέδιο Simply Everything της Sprint είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: απλά τα πάντα για μια τιμή. Η μόνη δύναμη του σχεδίου είναι η ολόπλευρη φύση του χωρίς κρυμμένα τεχνάσματα για να ξύνετε το τσέπη σας βαθύτερα.

Πρώτα απ 'όλα, το Simply Everything πακέτα απεριόριστη κλήση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν είναι μια μέρα Σαββατοκύριακου ή αν είναι πριν ή μετά τις 7 μ.μ. κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Με αυτό το σχέδιο, είναι όλα τα ίδια και όλα είναι απεριόριστα. Αυτό, όμως, έρχεται με μια τιμή.

Απλά Τα πάντα υπερέχουν επίσης αν ενδιαφέρεστε για την πλοήγηση στο κινητό Ιστού και χωρίς να πληρώνετε για δαπανηρή χρήση δεδομένων. Η χρήση δεδομένων είναι απεριόριστη. Το σχέδιο έχει επίσης απεριόριστο μήνυμα κειμένου, εικόνας και βίντεο.

Όσον αφορά την τιμή, είναι 99,99 δολάρια για τα πάντα. Αυτό μπορεί να είναι πάρα πολύ πλούσιο για μερικούς.

02 του 09

Το Sprint Everything σχεδιάζει για $ 69,99 ή $ 89,99 (διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του σχεδίου)

Ένα βήμα πιο κάτω από το σχέδιο Simply Everything της Sprint, η κύρια διαφορά με το σχέδιο Everything είναι ότι δεν έρχεται με απεριόριστα λεπτά.

Το σχέδιο Everything, ωστόσο, εξακολουθεί να συσκευάζει ενέργεια όπως απεριόριστη χρήση δεδομένων και απεριόριστο κείμενο, μηνύματα και μηνύματα βίντεο.

Η κλήση Sprint-to-Sprint (ή κινητή προς κινητή) περιλαμβάνεται και πάλι (όπως συμβαίνει με το πρόγραμμα Simply Everything) και επίσης δεν θα χρεωθείτε για τέλη περιαγωγής ή υπεραστικές κλήσεις.

Η κλήση της νύχτας ξεκινά στις 7 μ.μ. και έχετε την επιλογή ανάμεσα σε δύο κουβάδες λεπτών: 450 λεπτά ανά πάσα στιγμή για $ 69.99 το μήνα ή 900 λεπτά ανά πάσα στιγμή για $ 89.99 το μήνα.

Παρόλο που και τα δύο αυτά πακέτα συχνά ακριβά χαρακτηριστικά, το σχέδιο 450 λεπτών μπορεί να θεωρηθεί υπερτιμημένο.

03 του 09

Πρόγραμμα Sprint Talk / Μήνυμα / Άμεση σύνδεση (διαβάστε λεπτομέρειες του πλήρους σχεδίου)

Δύο βήματα κάτω από το σχέδιο Sprint της κορυφαίας γραμμής, το σχέδιο Talk / Message / Direct Connect διαφοροποιείται επειδή δεν περιλαμβάνει τη χρήση δεδομένων.

Αντί για μία ή δύο επιλογές για λεπτά κουβάδες, αυτό το σχέδιο έχει τρία. Μπορείτε να επιλέξετε από 450 οποιαδήποτε στιγμή λεπτά για $ 49.99, 900 οποιαδήποτε στιγμή λεπτά για $ 69.99 ή απεριόριστη οποιαδήποτε στιγμή λεπτά για $ 89.99.

Όπως και τα δύο σχέδια με υψηλότερες τιμές, το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει επίσης την υπηρεσία Direct Connect αν έχετε συμβατό τηλέφωνο με την υπηρεσία φορητού ραδιοφώνου.

Τα μηνύματα κειμένου, εικόνας και βίντεο είναι και πάλι απεριόριστα. Θυμηθείτε, όμως, ότι αυτό το σχέδιο δεν έρχεται με κανένα επίδομα δεδομένων.

Εάν δεν σχεδιάζετε να σερφάρετε στο κινητό Web και σχεδιάζετε να μιλάτε και να μιλάτε τακτικά, αυτό το σχέδιο θα μπορούσε να είναι το καλύτερο στοίχημα σας με την Sprint.

04 του 09

Πρόγραμμα Sprint Talk για $ 39.99 ή $ 59.99 (διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του σχεδίου)

Ένα βήμα προς τα κάτω από το σχέδιο Sprint Talk / Message / Direct Connect, το σχέδιο Sprint Talk κάνει αυτό που θα σκεφτόσαστε όταν αφαιρεί δύο χαρακτηριστικά από το όνομά του: δεν υπάρχουν άλλα μηνύματα ή Direct Connect.

Αυτό είναι ένα σχέδιο μόνο για φωνή. Δεν περιλαμβάνονται μηνύματα κειμένου, εικόνας και βίντεο. Η χρήση δεδομένων δεν συμπεριλαμβάνεται. Δεν περιλαμβάνεται η άμεση σύνδεση (για τηλέφωνα συμβατά με τη λειτουργία φορητού ραδιοφώνου).

Όλη η συζήτηση για το "δεν περιλαμβάνεται", όμως, έχει ένα βασικό πλεονέκτημα: χαμηλότερη τιμή. Το πρόγραμμα Sprint Talk λειτουργεί $ 59.99 για 900 λεπτά ανά πάσα στιγμή ή ένα πολύ προσιτό $ 39.99 για 450 λεπτά ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε 5 δολάρια επιπλέον μηνιαίως για να ξεκινήσετε τα νυχτερινά σας λεπτά στις 6 μ.μ. αντί για τις 7 μ.μ.

05 του 09

Σπριντ Βασικό σχέδιο για $ 29.99 (διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες σχεδίου)

Το βασικό σχέδιο Sprint κάνει ακριβώς αυτό που λέει: παίρνει καθαρά τα βασικά της αρχικής χρήσης κινητού τηλεφώνου.

Αυτό το σχέδιο είναι για τον καταναλωτή που θέλει να εξοικονομήσει χρήματα, δεν χρησιμοποιεί πολλά λεπτά το μήνα, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει δεδομένα και δεν έχει καμία επιθυμία να χρησιμοποιήσει μηνύματα οποιουδήποτε είδους.

Είναι limbos πολύ χαμηλή τιμή σε $ 29,99 επειδή έρχεται μόνο με 200 οποιαδήποτε στιγμή λεπτά. Τα επιπλέον λεπτά κοστίζουν 45 λεπτά το καθένα. Έχετε επίσης δύο επιλογές αναβάθμισης για την εκκίνηση των νυχτερινών σας λεπτών. Περισσότερο "

06 του 09

Sprint Talk / Μήνυμα / Μοιραστείτε δεδομένα για $ 129.99 ή $ 169.99 (διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του σχεδίου)

Αυτό είναι το crème de la crème των σχεδίων μετοχών της Sprint. Είναι επίσης το πιο ακριβό.

Το σχέδιο Sprint Talk / Message / Data Share έχει δύο επιλογές και οι δύο έρχονται με μεγάλα κουβάδες λεπτών. Μπορείτε να επιλέξετε 1,500 λεπτά ανά πάσα στιγμή για $ 129.99 ανά μήνα ή 3.000 λεπτά ανά πάσα στιγμή για $ 169.99 το μήνα.

Ενώ αυτό μπορεί αρχικά να ακούγεται υπερβολικά δαπανηρό, το σχέδιο αυτό τιμολογείται όπως είναι γιατί έχει και δύο απεριόριστες δυνατότητες: χρήση δεδομένων για πλοήγηση στο Web και κείμενο, εικόνα και βίντεο.

Από προεπιλογή, αυτό το σχέδιο έρχεται με δύο γραμμές για δύο άτομα. Μπορείτε να έχετε μέχρι πέντε άτομα συνολικά σε αυτό το σχέδιο, όμως, εάν πληρώνετε 19,99 δολάρια το μήνα ανά γραμμή για κάθε επιπλέον άτομο πέρα ​​από τη γραμμή δύο.

07 του 09

Πρόγραμμα Sprint Talk / Message Share για 99,99 δολάρια ή 149,99 δολάρια (διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες σχεδίου)

Ένα βήμα προς τα κάτω από το crème de la crème των σχεδίων κοινής χρήσης της Sprint, το σχέδιο Sprint Talk / Message Share έχει δύο κύριες διαφορές: δεν υπάρχει επιλογή δεδομένων και κοστίζει μόνο 9,99 δολάρια ανά επιπλέον γραμμή πέρα ​​από τα δύο που συμπεριλαμβάνονται ) αντί για $ 19.99 ανά επιπλέον γραμμή.

Ενώ οι κουβάδες λεπτών είναι οι ίδιες, η τιμή είναι χαμηλότερη, επειδή η χρήση δεδομένων δεν συμπεριλαμβάνεται για την πλοήγηση στο διαδίκτυο μέσω κινητού τηλεφώνου. Αυτό το σχέδιο σας δίνει 1.500 κοινά λεπτά ανά πάσα στιγμή για $ 99.99 ή 3.000 μοιραστείτε ανά πάσα στιγμή για $ 149.99.

Συγκρίνοντας τα δύο σχέδια, μπορείτε να δείτε ότι πληρώνετε 30 δολάρια για το σχέδιο των 1.500 λεπτών και 20 δολάρια για το σχέδιο των 3.000 λεπτών για απεριόριστη χρήση δεδομένων.

08 από 09

Σχέδιο Sprint Talk Share για $ 69.99 (διαβάστε λεπτομέρειες του πλήρους σχεδίου)

Το σχέδιο Sprint Talk Share είναι το φθηνότερο από τα κοινά σχέδια της Sprint. Εκτελεί $ 69,99 ανά μήνα για 700 λεπτά ανά πάσα στιγμή, χωρίς αποζημίωση δεδομένων ή μηνυμάτων.

Όπως και το κοινόχρηστο πρόγραμμα Sprint του μεσαίου μεγέθους, αυτό το σχέδιο τρέχει επίσης $ 9,99 το μήνα πέρα ​​από τη γραμμή δύο για τις γραμμές 3 έως 5.

Όπως όλα τα κοινά σχέδια για το Sprint, μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε επιπλέον 10 δολάρια το μήνα για να ξεκινήσετε τη νύχτα που καλείτε στις 6 μ.μ. αντί για τις 7 μ.μ.

Αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό για δύο ή δύο άτομα που δεν χρησιμοποιούν δεδομένα ή μηνύματα. Αν το κάνετε, τα μηνύματα και τα πακέτα δεδομένων μπορούν ακόμα να προστεθούν à la carte. Περισσότερο "

09 του 09

Το Sprint Business Essentials σχεδιάζει διάφορες τιμές (διαβάστε λεπτομέρειες του πλήρους σχεδίου)

Το σχέδιο Business Essentials μπορεί να θεωρηθεί ως το πιο αδύναμο σχέδιο της Sprint. Περιλαμβάνει περίεργα καμία επιλογή για δεδομένα ή μηνύματα. Ενώ πολλοί επαγγελματίες χρήστες χρησιμοποιούν αυτές τις λειτουργίες, αυτές μπορούν να αγοραστούν μόνο ξεχωριστά κατά την επιλογή αυτού του σχεδίου.

Εκτός από το σήμα ενάντια σε αυτό δεν υπάρχουν δεδομένα ή μηνύματα, η τιμολόγηση δεν είναι ελκυστική επίσης. Γιατί να πληρώνετε 99,99 δολάρια το μήνα για μόλις 2.000 λεπτά ανά πάσα στιγμή, για παράδειγμα, όταν το Simply Everything έχει απεριόριστα λεπτά, απεριόριστα δεδομένα και απεριόριστα μηνύματα;

Τέλος, ενώ η Sprint σας προσκαλεί να συγκεντρώσετε τα πρακτικά σας με άλλους συνεργάτες γραφείου, χρεώνεστε με το μεγαλύτερο τέλος: $ 25 ανά επιπλέον γραμμή.

Τα δύο σας cents: Έχετε ένα σχόλιο ή ερώτηση σχετικά με αυτή τη συλλογή Sprint;