Όλα για το ανώτερο σχέδιο AT & T για $ 29,99 ανά μήνα

Αποκτήστε το Ανώτερο Σχέδιο AT & T αν είστε άνω των 65 ετών

Αν είστε άνω των 65 ετών, μπορείτε να πάρετε το σχέδιο κινητής τηλεφωνίας AT & T , που ονομάζεται Senior Plan, για μόλις $ 29.99 / μήνα.

Παρακάτω υπάρχουν μερικές άλλες λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε την αγορά, όπως τα τυποποιημένα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται, το μήκος της σύμβασης , τις απαιτήσεις τηλεφώνου, το τέλος ενεργοποίησης και τις πρόσθετες χρεώσεις που θα αντιμετωπίσετε.

Σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με το ανώτερο σχέδιο της AT & T

Αυτές είναι οι βασικές αλλά πιο σημαντικές λεπτομέρειες που θέτουν αυτό το σχέδιο εκτός από άλλους ασύρματους φορείς:

Περιλαμβάνονται κλήσεις υπεραστικών κλήσεων μπορούν να γίνουν από τις 50 Ηνωμένες Πολιτείες, το Πουέρτο Ρίκο και τις αμερικανικές παρθένες νήσους στις 50 Ηνωμένες Πολιτείες, το Πουέρτο Ρίκο, τις Παρθένους Νήσους των ΗΠΑ, το Γκουάμ και τα νησιά της Βόρειας Μαριάννας

Τα τέλη περιαγωγής δεν ισχύουν κατά την περιαγωγή εντός της περιοχής εξυπηρέτησης χερσαίων δικτύων των 50 Ηνωμένων Πολιτειών, του Πουέρτο Ρίκο και των Παρθένων Νήσων των ΗΠΑ. Οι διεθνείς τιμές μεγάλων αποστάσεων ποικίλλουν. Πρόσθετες χρεώσεις ισχύουν για υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται εκτός των χερσαίων συνόρων των ΗΠΑ, του Πουέρτο Ρίκο και των Παρθένων Νήσων των ΗΠΑ.

Τα λεπτά AT & T rollover δεν χρησιμοποιούνται καθόλου λεπτά που μεταφέρουν από μήνα σε μήνα για έως και 12 κύκλους ασύρματης χρέωσης. Τα λεπτά της ενότητας σας παρέχουν απεριόριστες κλήσεις προς και από τους ασύρματους, οικιακούς και επαγγελματικούς πελάτες της AT & T, οι οποίοι είναι περισσότεροι από 120 εκατομμύρια τηλέφωνα.

Η AT & T έχει πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία του σχεδίου στη σελίδα του AT & T Senior Nation Plan.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του AT & T Senior Plan

Όπως τα περισσότερα σχέδια ασύρματων τηλεφώνων, το Senior Plan υποστηρίζει:

Επιπλέον τέλη, φόροι και απαιτήσεις με το ανώτερο σχέδιο της AT & T

Αυτά είναι τα τέλη και τα άλλα τέλη που θα αντιμετωπίσετε κατά την αγορά του Senior Plan: