Τα 8 καλύτερα τηλέφωνα Sony που αγοράζουν το 2018

Ελέγξτε τις αγαπημένες μας επιλογές από το πιο δημοφιλές lineup της Sony

Ως ένας από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο, η Sony θεωρείται καλά για τις εξελίξεις στην τεχνολογία. Αυτές οι εξελίξεις, μεγάλες ή μικρές, έχουν βρει συχνά το δρόμο τους στη γκάμα των smartphone της εταιρείας και αυτό είναι καλά νέα για τους πελάτες της Sony. Σίγουρα, η Sony μπορεί να μην έχει το μερίδιο αγοράς της Samsung ή της Apple, αλλά εξακολουθούν να είναι υψηλής ποιότητας τηλέφωνα που προσφέρουν απίστευτο ήχο και παγκοσμίου φήμης φωτογραφία, η οποία βρίσκεται στην καρδιά της γραμμής Xperia της εταιρείας. Έτσι αν ψάχνετε για την καλύτερη φωτογραφική μηχανή, μπαταρία, αξία ή την πιο συμπαγή επιλογή, ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να βρείτε τα καλύτερα smartphones της Sony που θα αγοράσετε σήμερα.

Οι αγοραστές smartphone που επιθυμούν να προσελκύσουν το καλύτερο που έχει να προσφέρει η Sony θα πρέπει να δουν το Xperia XZ Premium και την ανάλυση οθόνης 4K. Ενισχυμένη από μια απόδοση που είναι 50 τοις εκατό ταχύτερη και 25 τοις εκατό πιο ομαλή από τους προηγούμενους επεξεργαστές Snapdragon (και συνδυάζεται με 4GB μνήμης RAM), το SZ Premium είναι εξοπλισμένο για να εργάζεται στα δίκτυα LTE του φορέα GSM. Οποιοδήποτε δίκτυο επιλέγετε, το SZ Premium προσθέτει μερικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, όπως το 4x4 MIMO (πολλαπλή είσοδος, πολλαπλή έξοδος) με LTE Cat16 για τη λήψη εφαρμογών σε τρεις φορές προγενέστερες ταχύτητες υλικού. Μέσα στο SZ Premium υπάρχει εσωτερική μνήμη 64GB που μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 256 GB χάρη σε μια διαθέσιμη υποδοχή κάρτας microSD. Προσθέστε σε ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό και γυάλινο πίσω κάτοπτρο, μια φωτογραφική μηχανή 19 megapixel που μπορεί να τραβήξει 960fps βίντεο αργής κίνησης και μπροστινά ηχεία που κοιτάζουν κάτω από τον ανταγωνισμό και έχετε ένα φοβερό φοβερό ακουστικό.

Βαριά για την κορυφαία υποδοχή της σειράς smartphone της Sony είναι ένας άλλος ισχυρός υποψήφιος, ο Sony Xperia XZs. Διαθέσιμος ξεκλείδωτος για χρήση σε φορείς LTE GSM στις ΗΠΑ, το XZs προσθέτει έναν λαμπερό αισθητήρα εικόνας Motion Eye των 19 megapixel για την λήψη εικόνων πέντε φορές πιο γρήγορα, ενώ προσθέτει λήψεις βίντεο με ταχύτητα 960fps. Η οθόνη TRINUMINOUS Full HD 1080p 5,2 ιντσών προσθέτει ανθεκτικό γυαλί Gorilla 4 για εξαιρετικά ισχυρή προστασία από προσκρούσεις ή σταγόνες και ζεύγη καλά με το γυαλισμένο μεταλλικό πίσω πλαίσιο για ακόμη πιο ανθεκτικό υλικό. Μέσα στο Xperia XZs υπάρχει 64GB μνήμης επί του σκάφους που μπορεί να προσθέσει μέχρι και 256GB χώρο αποθήκευσης μέσω microSD. Το Snapdragon 820 προσφέρει υποστήριξη LTE Cat 9 για εξαιρετικά γρήγορες λήψεις και μεταφορτώσεις μαζί με την ομαλή καθημερινή λειτουργία της συσκευής. Η μπαταρία 2.900 mAh επιτρέπει την καθημερινή χρήση και όταν χρειαστεί να χυθεί, υπάρχει προσαρμοστική φόρτιση Qnovo και Qualcomm Quick Charge 3.0 για γρήγορες επαναφορτίσεις.

Εάν η διατήρηση του κόστους των smartphone κάτω χωρίς να θυσιάζεται στυλ ή λειτουργία είναι σημαντική, το Sony Xperia L1 είναι μια λογική επιλογή. Λειτουργώντας με φορείς που βασίζονται στο GSM στις ΗΠΑ, το L1 προσθέτει υποστήριξη για ζώνες LTE που λειτουργούν με T-Mobile, AT & T, Straight Talk, MetroPCS και CricketWireless. Το 5,2 ιντσών 720p HD ταιριάζει σχεδόν από άκρη σε άκρη στις πλευρικές στεφάνες για αυξημένο ορατό χώρο, ο οποίος μιλάει για το πλήρες σχέδιο υλικού που ταιριάζει άνετα στο χέρι σας. Μια μη αφαιρούμενη μπαταρία 2.620 mAh σας βοηθά να κρατήσετε τη φωτογραφική μηχανή 13-megapixel με το ap / 2.2 aperture και το xLoud ClearAudio + για λήψη βίντεο. Κάτω από την κουκούλα υπάρχουν 2GB μνήμης RAM για την εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών κάθε φορά, καθώς και 16GB εσωτερικής μνήμης και αποθήκευσης microSD για επέκταση χώρου αποθήκευσης.

Το Sony Xperia XA2 διαθέτει μια οθόνη 5,2 ιντσών, με άκρη σε άκρη, με γυάλινη γορίλλα. Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει μια κύρια κάμερα 23-megapixel με έναν κινητό αισθητήρα εικόνας Exmor 1 / 2,3 ιντσών που συλλαμβάνει ευρεία γωνία 24 χιλιοστά και την καταγραφή βίντεο 4 καναλιών μαζί με 120 βίντεο αργής κίνησης. Μια φωτογραφική μηχανή με μπροστινή όψη οκτώ megapixel προσφέρει τον ίδιο αισθητήρα Exmor και έναν φακό super-ευρυγώνιο 120 μοιρών για λήψη ευρύτερων φωτογραφιών τοπίου από πριν. Οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι στρογγυλεμένες με έναν επεξεργαστή Snapdragon 630, έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μια μπαταρία 3.300 mAh για διάρκεια ζωής καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και λογισμικό Android 8.0.

Η δύναμη της Sony στην αγορά φωτογραφικής μηχανής δεν αποτελεί έκπληξη ότι κατάφεραν να υιοθετήσουν παρόμοια τεχνολογία στα smartphones τους. Το Xperia X διαθέτει μια κύρια κάμερα 23-megapixel που τροφοδοτείται από τον κινητό αισθητήρα εικόνας Exmor RS της Sony που ξεκινάει την κάμερα σε λιγότερο από 0,6 δευτερόλεπτα. Ο αισθητήρας προσθέτει επίσης μια υβριδική αυτόματη εστίαση που λειτουργεί για την εξάλειψη των θολών αποτελεσμάτων των εικόνων που προκαλούνται από τα γρήγορα κινούμενα θέματα. Η κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός είναι εξίσου αξιοσημείωτη καθώς ο αισθητήρας 12 megapixel συνδέεται μαζί με έναν φακό ευρείας γωνίας 22 mm για τη λήψη μεγαλύτερων τοπίων (και συχνά κάνει καλύτερη δουλειά από τις πίσω κάμερες ανταγωνιστικών μαρκών). Η καμπύλη οθόνη των πέντε ιντσών του X αισθάνεται άνετα στο χέρι, χάρη σε ένα μαλακό μέταλλο αίσθησης που προσθέτει ένα ωραίο συνδυασμό αντοχής και άνεσης. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν ληφθεί αποθηκεύονται στη μνήμη 32 GB της συσκευής, ενώ μπορούν να προστεθούν επιπλέον αποθηκευτικά δεδομένα 200GB μέσω microSD.

Το Sony Xperia XA2 Ultra διαθέτει μια μακράς διάρκειας μπαταρία 3.580 mAh που συνδυάζεται με τις βελτιστοποιήσεις λογισμικού για να διαρκέσουν τουλάχιστον 48 ώρες χωρίς χρέωση, κάτι που είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη σε ένα ήδη εντυπωσιακό smartphone. Το XA2 διαθέτει έξι ιντσών, οθόνη από άκρη σε άκρη HD που είναι το βέλτιστο μέγεθος για ταινίες ή τηλεοράσεις που παρακολουθείτε ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Μία πίσω κάμερα 23 megapixel είναι εξοπλισμένη με έναν αισθητήρα εικόνας Exmor RS της Sony και έναν φακό F2.0 ευρείας γωνίας 24 mm, ο οποίος είναι ικανός να καταγράφει βίντεο 4K και να φωτογραφίζει 120fps βίντεο αργής κίνησης. Ένας 16-megapixel shooter προσανατολίζεται προς τα εμπρός προσθέτοντας έναν έξυπνο φλας Selfie και έναν φακό ευρείας γωνίας 120 μοιρών για την ικανοποίηση της φωτογραφίας του Selfie ενώ η μαγνητοσκόπηση απολαμβάνει της τεχνολογίας SmartAmp της Sony για ακόμα πιο εντυπωσιακό ήχο κατά την αναπαραγωγή.

Για κάποιο λόγο, κάθε έξυπνο τηλέφωνο της σειράς Sony μοιάζει να κάνει το δικό του σήμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά είναι το Sony Xperia XZ1 που χτυπά ένα homerun στην κατηγορία ήχου. Εγκαινιάστηκε ως μια από τις ισχυρότερες συσκευές της σειράς Sony με προδιαγραφές κορυφαίας ποιότητας, ο XZ1 προσθέτει οθόνη 5,2 ιντσών Full HD TRILUMINOUS, Gorilla Glass 5, πίσω κάμερα 19 megapixel με σύστημα Motion Eye και προγνωστική υβριδική αυτόματη εστίαση για γρήγορη, πυρκαγιά ριπές πυρκαγιάς χωρίς θόλωση. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το χαρτί που οι προδιαγραφές υλικού του XZ1 εντυπωσιάζουν εν γένει, αλλά είναι ο πραγματικός κόσμος SmartAmp και ο μπροστινός ήχος surround S-Force είναι ο τόπος όπου η συσκευή λάμπει πραγματικά. Προσθέστε δυνατότητες ήχου υψηλής ανάλυσης με DSEE-HX και LDAC, ψηφιακή ακύρωση θορύβου και το XZ1 γίνεται γρήγορα μια μονάδα παραγωγής μουσικής και προβολής ταινιών. Αποστέλλεται με το Android 8.0, το XZ1 ξεκλειδώνεται και το LTE είναι ενεργοποιημένο για το μεγαλύτερο δίκτυο LTE του μεταφορέα GSM.

Θεωρείται ευρέως ως ένα από τα πιο συμπαγή smartphone στο επίπεδο του Android, το οποίο το XZ1 στερείται μεγέθους οθόνης, περισσότερο από ό, τι κάνει στη χρήση. Έχει μια οθόνη HD 4,6 ιντσών TRILUMINOUS που ζευγάρια καλά με το πλήρες μεταλλικό εξωτερικό και ευχάριστα ταιριάζει στην παλάμη του χεριού σας. Η πίσω κάμερα 19 megapixel προσθέτει το υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης της Sony, το οποίο είναι ιδανικό για λήψη γρήγορα κινούμενων αντικειμένων χωρίς ανεπιθύμητη θόλωση, ενώ μια κάμερα μπροστά που στρέφει τα 13 megapixel επιτρέπει την απόδοση σταθερής λήψης σε περίπτωση που θέλετε να τραβήξετε το τέλειο selfie. Είναι επίσης γεμάτο με το SmartAmp της Sony και στερεοφωνικά ηχεία για hi-res ήχο. Μια μπαταρία 2.700 mAh είναι εξοπλισμένη με προσαρμοσμένη φόρτιση Qnovo και Qualcomm Quick Charge 3.0 για φόρτιση μέσω USB-C, η οποία προσθέτει ώρες ζωής της μπαταρίας σε μια μόνο ώρα φόρτισης.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .