Προκαταρκτική σύνταξη ασύρματου σχεδίου Jitterbug

Τα σχέδια κινητής τηλεφωνίας στο Jitterbug είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικιωμένους

Πρόκειται για μια λίστα με τα τρέχοντα προγράμματα προπληρωμένων ασύρματων υπηρεσιών της GreatCall Jitterbug χωρίς σύμβαση. Ενώ τα σχέδια Jitterbug λειτουργούν για οποιονδήποτε, είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλικιωμένους.

Με ένα σχέδιο Jitterbug, δεν υπάρχουν μόνο συμβόλαια, αλλά και μηδενικά τέλη ακύρωσης και όχι τέλη μεγάλων αποστάσεων μεταξύ των αριθμών των ΗΠΑ. Ωστόσο, τα σχέδια είναι ένα διαφορετικό tad ανάλογα με το τηλέφωνο που θα χρησιμοποιήσετε μαζί του, έτσι ώστε να έχετε κατά νου κατά την αγορά.

Συμβουλή: Η AT & T και η T-Mobile είναι μερικοί άλλοι προπληρωμένοι ασύρματοι μεταφορείς που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Συζήτηση, Κείμενο και Σχέδια Δεδομένων

Jitterbug. Εικόνα © Jitterbug

Τα ατομικά προπληρωμένα ασύρματα σχέδια του Jitterbug κυμαίνονται από $ 14.99 / μήνα μέχρι $ 39.99 / μήνα, αλλά αυτό είναι μόνο για λεπτά κλήσεων. Υπάρχει μια πρόσθετη χρέωση αν θέλετε να προσθέσετε γραπτά μηνύματα ή δεδομένα.

Λεπτά

Επιλογές γραφής

Εκτός αν αγοράσετε την απεριόριστη δυνατότητα ομιλίας / κειμένου για $ 49,99 / μήνα, υπάρχει μια ξεχωριστή χρέωση αν θέλετε να προσθέσετε κείμενο:

Δεδομένα

Το Jitterbug Smart υποστηρίζει δεδομένα, με επιπλέον επιπλέον προσθήκη 0,10 $ / MB στο λογαριασμό (που είναι περίπου $ 100 για ένα επιπλέον GB).

Αυτές είναι οι επιλογές:

Πακέτα υγείας και ασφάλειας

Τα λεπτά κλήσεων τόσο για το Jitterbug Flip όσο και για το Jitterbug Smart μπορούν να ληφθούν για λιγότερα χρήματα αν επιλέξετε ένα από τα πακέτα Health & Services επίσης.

Με αυτό το ειδικό πακέτο, δεν έχετε μόνο φθηνότερα λεπτά κλήσης (συν τις ίδιες επιλογές γραπτών μηνυμάτων και δεδομένων όπως παραπάνω), αλλά και 24ωρη πρόσβαση σε ιατρούς και νοσηλευτές επειγόντων περιστατικών. είναι μόνο ένα κουμπί μακριά.

Υπάρχουν τρία διαθέσιμα πακέτα που προσφέρουν διαφορετικές υπηρεσίες, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Το κόστος που προκύπτει για τα λεπτά, εάν αγοράσετε ένα από αυτά τα σχέδια, εμφανίζεται παρακάτω. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν μερικές νέες επιλογές εδώ που δεν εμφανίζονται στα κανονικά λεπτά, όπως περιγράφεται παραπάνω.

Περισσότερο "