Υπηρεσία κατάργησης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας - Υπηρεσία ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

Η κατάπαυση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων (spam) είναι μια αποτελεσματική, αν και λίγο επιθετική υπηρεσία φιλτραρίσματος ανεπιθύμητων μηνυμάτων που, στην ιδανική περίπτωση, απαιτεί ελάχιστη συντήρηση. Η Spam Arrest απομακρύνει όλα τα μηνύματα από τους αποστολείς που δεν έχουν ακόμη εγκριθεί πριν τη μεταφορτώσετε ή την αποκτήσετε μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζεται στον ιστό 1 GB του Spam Arrest.

Πλεονεκτήματα της σύλληψης Spam

Μειονεκτήματα της σύλληψης spam

Βασικά στοιχεία για τη σύλληψη του Spam

Επανεξέταση της υπηρεσίας κατάπαυσης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας - φιλτραρίσματος ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Η κατάρρευση όλων των μηνυμάτων από άγνωστους αποστολείς είναι ένας κάπως επιθετικός τρόπος για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και είναι πολύ αποτελεσματικός. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο και να διατηρήσετε τα Inbox σας καθαρά για σχεδόν όλα τα ανεπιθύμητα μηνύματα, η Spam Arrest είναι μια σταθερή και ευέλικτη επιλογή. Η σύλληψη του Spam λειτουργεί ως υπηρεσία μέσω διαδικτύου που απαιτεί ελάχιστη συντήρηση.

Πώς λειτουργεί η συμπλοκή Spam

Όταν αφαιρεί νέα μηνύματα από έως και τρεις λογαριασμούς POP και IMAP κάθε δύο λεπτά, το Spam Arrest καταργεί αυτόματα τα μηνύματα από αποκλεισμένους αποστολείς. Οι άγνωστοι αποστολείς λαμβάνουν ένα προκλητικό μήνυμα το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την εξουσιοδότησή τους. Μπορείτε επίσης να εξουσιοδοτείτε τους αποστολείς με το χέρι, φυσικά.

Εκτός από την προστασία των υπαρχόντων λογαριασμών, το Spam Arrest σας δίνει επίσης μια ολοκαίνουργια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συν 1 GB ηλεκτρονικού αποθηκευτικού χώρου και μια χρήσιμη αν μια αργή ηλεκτρονική υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να το χρησιμοποιήσετε.

Η σύλληψη spam δεν είναι χωρίς προκλήσεις

Δυστυχώς, η Spam Arrest υποφέρει από τα προβλήματα των αρχιτεκτονικών πρόκλησης / απόκρισης. Τα προκλητικά μηνύματα μπορεί να είναι ενοχλητικά ή αινιγματικά για μεμονωμένους αποστολείς και μια πραγματική πρόκληση για τους νόμιμους μαζικούς αποστολείς και αν οι spammers χρησιμοποιούν έναν αποστολέα που έχετε εγκρίνει, θα περάσουν χωρίς προβλήματα.

(Ενημερωμένη έκδοση Νοεμβρίου 2015)