15 καλύτερες ροές εργασίας για την εφαρμογή ροής εργασίας iOS της Apple

Θαυμάσιοι τρόποι με τους οποίους η εφαρμογή ροής εργασιών της Apple μπορεί να σας διευκολύνει

Η ροή εργασιών είναι μια δωρεάν εφαρμογή για συσκευές iOS που σας επιτρέπει να εκτελείτε περίπλοκες εργασίες με μερικά μόνο κουμπιά. Μια ροή εργασίας μπορεί να γίνει έθιμο ή μπορείτε να πάρετε τα προκατασκευασμένα αυτά, και λειτουργούν με iPhone, iPad, iPod touch και Apple Watch.

Η εφαρμογή "Ροή εργασιών" μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές περιοχές της συσκευής. Κάθε λειτουργία που υποστηρίζει η εφαρμογή ονομάζεται "ενέργεια" που μπορεί να χρησιμοποιήσει η Workflow για να εκτελέσει μια συγκεκριμένη εργασία. Πολλές ενέργειες μπορούν να συνδυαστούν σε μια συνολική εργασία και αυτό είναι όταν η Workflow είναι πολύ χρήσιμη - όταν μπορεί να εκτελέσει πολλές εργασίες πίσω από τις σκηνές για να κάνει κάτι περίπλοκο.

Τρόπος χρήσης της εφαρμογής ροής εργασιών

Ορισμένες από αυτές τις ροές εργασίας είναι κατασκευασμένες κατά παραγγελία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα τις βρείτε στην ενότητα " Γκαλερί " της εφαρμογής "Ροή εργασιών". Για να τα αποκτήσετε, απλώς ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο από το τηλέφωνο ή το tablet σας και έπειτα επιλέξτε Λήψη ροής εργασιών όταν σας ζητηθεί.

Ορισμένες ροές εργασίας λειτουργούν καλύτερα ως σημερινό γραφικό στοιχείο Widget που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από την περιοχή ειδοποιήσεων της συσκευής σας ή από την πρώτη σελίδα αρχικής οθόνης (όταν μετακινείτε προς τα αριστερά) ενώ άλλες χρησιμοποιούνται ευκολότερα από το Apple Watch, στην αρχική οθόνη της συσκευής σας ή μέσω του μενού ενέργειας (όπως όταν μοιράζεστε κάτι από το τηλέφωνο ή το tablet σας).

Οι περισσότερες ροές εργασίας μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να εκτελούνται από οποιαδήποτε από αυτές τις περιοχές, αλλά θα ανακαλούμε ποιος τύπος ροής εργασίας είναι ο καλύτερος για καθένα από αυτά τα παρακάτω καθήκοντα.

01 από 15

Λάβετε άμεσες οδηγίες στο επόμενο συμβάν ημερολογίου σας

Οδηγίες για τη ροή εργασιών του επόμενου συμβάντος.

Εάν τα συμβάντα του ημερολογίου σας έχουν μια θέση συνδεδεμένη με αυτά, αυτή η ροή εργασίας είναι εξαιρετικά βολική για να μεταβείτε απευθείας στην αγαπημένη εφαρμογή πλοήγησης, για να δείτε όχι μόνο πώς να φτάσετε στο σημείο όπου πηγαίνετε αλλά και πόσο καιρό θα χρειαστεί.

Όταν ανοίγετε αυτήν τη ροή εργασίας, μπορείτε να επιλέξετε ποιο συμβάν να πλοηγηθείτε, αλλά μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε κάποια άλλα πράγματα για να το καταστήσετε πιο κατάλληλο για εσάς και τα συμβάντα σας.

Κάντε λήψη της ροής εργασίας "Οδηγίες προς επόμενο συμβάν"

Σε αυτές τις ρυθμίσεις της ροής εργασίας μπορείτε να δείτε τα γεγονότα που αρχίζουν οπουδήποτε από δευτερόλεπτα μακριά από την τρέχουσα ώρα έως τα έτη στο μέλλον, αλλάξτε τη λειτουργία χάρτη σε οδήγηση ή περπάτημα, μόνο συμβάντα ερωτήματος που δεν είναι όλη η ημέρα και ορίστε ποια GPS app για πλοήγηση.

Αυτή η ροή εργασίας είναι ιδανική τόσο για το Apple Watch όσο και για τα iPhones και iPads. Μπορείτε να το ορίσετε για τον τύπο ροής εργασίας Widget ή / και Apple Watch στις ρυθμίσεις. Περισσότερο "

02 από 15

Ανοίξτε την αγαπημένη λίστα αναπαραγωγής μουσικής σας σε ένα πάτημα

Αναπαραγωγή ροής εργασίας playlist.

Παίζετε πάντα την ίδια μουσική όταν επεξεργάζεστε, αλλά το μίσος να ανοίξετε την εφαρμογή Apple Music ή να περιηγηθείτε στο Apple Watch σας μόνο για να ανοίξετε την ίδια λίστα αναπαραγωγής κάθε φορά;

Χρησιμοποιήστε τη ροή εργασίας Play Playlist για να ξεκινήσετε αμέσως την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής όποτε θέλετε, από όπου θέλετε, με ένα μόνο πάτημα.

Κάντε λήψη της ροής εργασίας αναπαραγωγής αναπαραγωγής

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να έχετε τη ροή εργασίας να σας ρωτήσει ποια λίστα αναπαραγωγής θα αναπαραχθεί όταν την ανοίξετε. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε εκ νέου την τυχαία αναπαραγωγή και / ή την επανάληψη.

Σημείωση: Σε αντίθεση με ορισμένες ροές εργασίας, αυτό δεν εμφανίζει προειδοποιήσεις ή προτροπές που σας ζητούν τίποτα (εκτός εάν το θέλετε). Απλά προσαρμόστε τη ροή εργασίας και η μουσική σας θα αρχίσει να παίζει αμέσως όταν την ανοίγετε. Αυτό το στιγμιότυπο οθόνης δείχνει μόνο τις διάφορες επιλογές που έχετε όταν την προσαρμόζετε. Περισσότερο "

03 από 15

Δημιουργήστε το δικό σας μενού γρήγορης κλήσης

Ροή εργασίας ταχείας κλήσης.

Αν βρείτε τον εαυτό σας καλώντας συχνά τους ίδιους λίγους ανθρώπους, χρησιμοποιήστε τη ροή εργασίας Ταχείας κλήσης για να προσθέσετε αυτούς τους αριθμούς σε ένα μικρό μενού που μπορείτε να αποθηκεύσετε ως σημερινό γραφικό στοιχείο.

Εάν έχετε αποθηκεύσει περισσότερους από έναν αριθμούς στο μενού ταχείας κλήσης, μπορείτε να επιλέξετε ποιο πρέπει να καλέσετε όταν το πατήσετε. Διαφορετικά, θα σας ζητήσει φυσικά να καλέσετε τον μοναδικό αριθμό που έχετε αποθηκεύσει.

Λήψη της ροής εργασίας Ταχείας κλήσης

Δεν υπάρχει πολλά να προσαρμόσετε με αυτή την πολύ απλή ροή εργασιών εκτός από την εικόνα και το όνομα, αλλά είναι εξαιρετικά χρήσιμη.

Εάν δεν θέλετε να προκαθορίσετε έναν αριθμό, απλώς επιλέξτε Ask Ask When Run στο πλαίσιο κειμένου του αριθμού τηλεφώνου. Με αυτόν τον τρόπο, όταν εκτελείτε τη ροή εργασίας, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε επαφή θέλετε ή να πληκτρολογήσετε σε οποιοδήποτε αριθμό τηλεφώνου.

Αυτή η ροή εργασίας χρησιμοποιείται καλύτερα ως ροή εργασίας Widget Today ή Apple Watch. Αν βρίσκεστε στο iPhone σας, απλά σύρετε προς τα αριστερά στην αρχική οθόνη και πατήστε τη ροή εργασίας για να ξεκινήσετε να καλείτε κάποιον. Περισσότερο "

04 από 15

Λάβετε οδηγίες για τον πλησιέστερο σταθμό βενζίνης (ή οτιδήποτε άλλο)

Βρείτε ροή εργασίας αερίου (ή οτιδήποτε).

Αν έχετε ήδη χαμηλή κατανάλωση φυσικού αερίου, δεν χρειάζεται να χάνετε περισσότερο χρόνο για να ανοίξετε το χάρτη σας και να αναζητήσετε κοντινά καταστήματα.

Χρησιμοποιήστε αυτήν τη ροή εργασίας ως σημερινό γραφικό στοιχείο Widget για να βρείτε το πλησιέστερο σταθμό βενζίνης και, στη συνέχεια, να πάρετε αμέσως οδηγίες σε ένα.

Κάντε λήψη της ροής εργασιών Find Gas (or Anything)

Μπορείτε να προσαρμόσετε την απόσταση των πρατηρίων βενζίνης που σας δίνεται καθώς και την εφαρμογή χάρτη που θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να σας δώσει οδηγίες.

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αλλάξετε τη ροή εργασίας συνολικά για να βρείτε τίποτα , είτε πρόκειται για εστιατόρια, πάρκα, μουσεία κ.λπ. Επεξεργαστείτε τη ροή εργασίας και αλλάξτε το αέριο όπου θέλετε, ακόμα και Ask When Run, ώστε να μπορείτε να ψάξετε οτιδήποτε χωρίς να χρειάζεται να επεξεργαστείτε ροή εργασίας. Περισσότερο "

05 από 15

Υπολογίστε μια συμβουλή με προσαρμοσμένο ποσοστό

Υπολογισμός ροής εργασίας Συμβουλή.

Είναι καλύτερο οι υπολογισμοί των άκρων να είναι έτοιμοι να πάνε όταν είναι ώρα να πληρώσετε. Αυτή η ροή εργασιών κάνει όλα τα μαθηματικά για εσάς, συμπεριλαμβανομένου όχι μόνο πόσο είναι το ποσό της άκρης αλλά και ποιος είναι ο συνολικός λογαριασμός όταν προστίθεται στο ποσό της άκρης.

Όταν ξεκινάτε αυτήν τη ροή εργασίας, σας ζητείται το ποσό του λογαριασμού και, στη συνέχεια, το ποσοστό της άκρης που θέλετε να έχετε εφαρμόσει. Το ποσό της άκρης και η συνολική τιμή εμφανίζονται για εσάς όπως βλέπετε σε αυτήν την εικόνα.

Κάντε λήψη της ροής εργασίας Υπολογισμός συμβουλών

Αυτή η ροή εργασίας είναι πλήρως προσαρμόσιμη από το ποσοστό της άκρης μέχρι τον αριθμό των δεκαδικών ψηφίων για τον υπολογισμό. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις επιλογές για να συμπεριλάβετε ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο ποσοστό άκρων και ακόμη και να προσαρμόσετε το τελικό πλαίσιο ειδοποίησης.

Η ροή εργασιών Calculate Tip λειτουργεί με οποιαδήποτε συσκευή, είτε πρόκειται για το Apple Watch, iPhone, iPad ή iPod touch.

Αν το κάνετε ένα Widget Today στο τηλέφωνό σας, για παράδειγμα, μπορείτε να το ξεκινήσετε από το Κέντρο ειδοποιήσεων και ποτέ δεν πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή Workflow. Περισσότερο "

06 από 15

Κάντε ένα Κολάζ φωτογραφιών

Ροή εργασίας δικτύου Grid.

Η ροή εργασίας του Grid Photo είναι ένα πρωτότυπο παράδειγμα για το πόσο προηγμένη είναι η εφαρμογή Workflow, αλλά μπορεί να κάνει τις εισόδους των χρηστών τόσο απλές όσο μερικές βρύσες.

Όταν ανοίγετε αυτήν τη ροή εργασίας, μπορείτε να επιλέξετε ποιες εικόνες θέλετε να δημιουργήσετε ένα κολάζ. Όλα τα άλλα συμβαίνουν αυτόματα για να φτύνουν ένα κολάζ με όλες τις φωτογραφίες σας σε αυτό.

Στη συνέχεια, μπορείτε να το αποθηκεύσετε ή να το μοιραστείτε όπως μπορείτε οποιαδήποτε εικόνα στη συσκευή σας.

Κατεβάστε τη ροή εργασίας του Grid Photo

Δεν συνιστούμε να προσπαθήσουμε να επεξεργαστούμε μεγάλο μέρος αυτής της ροής εργασίας, καθώς οι περισσότεροι αφορούν εάν / τότε δηλώσεις και πολλές μεταβλητές που δεν χρειάζεται να τροποποιηθούν.

Ωστόσο, εάν προτιμάτε τη ροή εργασίας να κάνετε κάτι άλλο με το κολάζ, όταν τελειώσετε, αντί να εμφανίσετε μόνο την εικόνα, μπορείτε να αφαιρέσετε το Quick Look από το κάτω μέρος και να προσθέσετε μια διαφορετική ενέργεια.

Για παράδειγμα, επιλέγοντας " Αποθήκευση στο λεύκωμα φωτογραφιών", θα αποθηκευτεί αμέσως η εικόνα χωρίς να σας ρωτήσω τι να κάνετε με αυτήν. Το μήνυμα "Αποστολή μηνύματος" θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο μηνυμάτων κειμένου με το κολάζ που έχει ήδη εισαχθεί στο σώμα. Περισσότερο "

07 από 15

Μάθετε πού έγινε μια φωτογραφία

Πού έγινε αυτό; Ροή εργασίας.

Πάντα ήθελε να δει από πού προέρχεται μια εικόνα; Μπορείτε να εξαγάγετε το GPS από μια εικόνα με αυτή τη ροή εργασίας, αλλά αυτό δεν είναι μόνο αυτό που κάνει.

Όταν ανοίγετε αυτήν τη ροή εργασίας, ένα αναδυόμενο μήνυμα θα σας ενημερώσει πότε θα ληφθεί η εικόνα και πόσο μακριά θα έχει ληφθεί από την τρέχουσα τοποθεσία σας (αν είναι περισσότερο από ένα μίλι μακριά).

Στη συνέχεια, η ροή εργασιών θα ανοίξει το πρόγραμμα πλοήγησής σας για να σας δείξει, σε ένα χάρτη, όπου έγινε η λήψη της εικόνας.

Πραγματοποιήστε λήψη του πού έγινε αυτό; Ροή εργασίας

Αυτή η ροή εργασίας χρησιμοποιείται καλύτερα ως Κανονικό ή Σήμερα Widget.

Ορισμένες επιλογές που μπορεί να θέλετε να προσαρμόσετε με αυτήν τη ροή εργασίας είναι η τιμή "εάν είναι μεγαλύτερη από" έτσι ώστε το αναδυόμενο παράθυρο να μην σας δώσει απόσταση για εικόνες που έχουν διανύσει περισσότερο από ένα μίλι μακριά. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε οποιοδήποτε από τα κείμενα του μηνύματος. Περισσότερο "

08 από 15

Βρείτε γρήγορα το χρόνο ταξιδιού σε μια διεύθυνση

Ώρα ταξιδιού για την αντιμετώπιση της ροής εργασίας.

Με αυτήν τη ροή εργασίας, δεν χρειάζεται πλέον να ανοίγετε μια διεύθυνση στην εφαρμογή GPS σας για να δείτε πόσο καιρό θα χρειαστεί για να φτάσετε εκεί. Απλώς "μοιραστείτε" τη διεύθυνση με αυτή τη ροή εργασίας για να λάβετε μια ειδοποίηση που σας δείχνει το χρόνο να φτάσετε εκεί.

Εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να ξεκινήσετε την πλοήγηση εκεί, θα σας δοθεί αυτή η επιλογή από το αναδυόμενο μενού.

Κάντε λήψη της ροής εργασίας για την αντιμετώπιση της ροής εργασίας

Αυτή η ροή εργασίας χρησιμοποιείται καλύτερα ως Επέκταση Δράσης, ώστε να μπορείτε να επισημάνετε μια διεύθυνση και στη συνέχεια να πατήσετε Κοινή ... για να λάβετε τις πληροφορίες ταξιδιού. Περισσότερο "

09 από 15

Χρησιμοποιήστε τη ροή εργασίας ως αναγνώστη ειδήσεων

Ροή εργασίας του Reader RSS.

Η ροή εργασίας περιλαμβάνει μια ροή εργασίας που αναζητάει κορυφαίες ειδήσεις που μπορείτε να τροποποιήσετε για να κάνετε τη δική σας προσαρμοσμένη συσκευή ανάγνωσης ειδήσεων RSS .

Όταν εκτελείτε αυτήν τη ροή εργασίας, οι διαφορετικοί ιστότοποι στους οποίους έχετε ρυθμίσει ροές RSS θα εμφανίζονται σε ένα μενού. Επιλέξτε ένα για να διαβάσετε τις ειδήσεις από αυτόν τον ιστότοπο και θα εμφανιστεί μια νέα σελίδα που σας δίνει μια λίστα άρθρων που μπορείτε να ανοίξετε.

Κάντε λήψη της ροής εργασίας του Reader RSS

Αυτός ο αναγνώστης RSS είναι πλήρως προσαρμόσιμος και χρησιμοποιείται καλύτερα ως Κανονικό ή Σήμερα Widget.

Από την ενότητα μενού στο επάνω μέρος, εισάγετε τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες από τις οποίες θέλετε να διαβάσετε νέα.

Σε κάθε αντίστοιχη ενότητα κάτω από το μενού, επικολλήστε τη διεύθυνση URL της ροής RSS. Κάτω από αυτό, επιλέξτε πόσα στοιχεία θα πρέπει να ληφθούν από τη ροή RSS. Αυτός είναι ο αριθμός των άρθρων που θα εμφανίζονται στη λίστα των στοιχείων ζωοτροφών για να διαλέξετε.

Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε φίλτρα για να προβάλλετε μόνο άρθρα από έναν συγκεκριμένο συντάκτη, αυτά που περιλαμβάνουν ορισμένες λέξεις της επιλογής σας και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη να αλλάξετε ποιο πρόγραμμα περιήγησης θα διαβάσει τα νέα, από το Safari σε κάτι άλλο, όπως το Chrome. Περισσότερο "

10 από 15

Κάντε GIFs με το iPhone ή το iPad σας

Βίντεο ροής εργασίας GIF.

Υπάρχουν δύο ροές εργασίας GIF που είναι τέλειες για την δημιουργία ενός αρχείου GIF από το iPhone ή το iPad σας.

Το ένα είναι το Shoot A GIF που σας ζητά να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες ώστε να μπορούν να μετατραπούν σε GIF. Το άλλο καλείται Video to GIF και το κάνει ακριβώς αυτό: μπορείτε να μετατρέψετε τα βίντεο και τις φωτογραφίες Live που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας απευθείας σε αρχεία GIF.

Με την πρώτη ροή εργασιών του GIF maker, μπορείτε να ρυθμίσετε πόσες φωτογραφίες θα πρέπει να λάβετε, τον αριθμό δευτερολέπτων που θα πρέπει να βλέπει κάθε φωτογραφία κατά τη δημιουργία του GIF, αν θα βγάλει το GIF και άλλα.

Ο δημιουργός βίντεο-προς-GIF σας επιτρέπει να κόψετε το βίντεο για να δημιουργήσετε ένα GIF οποιουδήποτε κλιπ.

Με τη ροή εργασίας, έχετε επίσης την επιλογή να αφαιρέσετε την τελευταία ενέργεια Quick Look για να είναι οτιδήποτε θέλετε. Ίσως θέλετε να αποθηκεύσετε το GIF στο τηλέφωνό σας, το tablet ή το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ή να το γράψετε σε κάποιον αμέσως μετά την τοποθέτησή του. Αυτές οι επιλογές μπορούν να προστεθούν από το μενού Ενέργειες . Περισσότερο "

11 από 15

Υπενθύμιση γενεθλίων

Ροή εργασίας υπενθύμισης γενεθλίων.

Αυτή η ροή εργασιών θα εντοπίσει τις επαφές στη συσκευή σας που έχουν γενέθλια μέσα στην επόμενη εβδομάδα και στη συνέχεια θα τις συντάξει σε μία λίστα.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποκτήσετε ένα heads up από κάποιον που έχει γενέθλια τις επόμενες μέρες ή ακόμα και μήνες, αν προσαρμόσετε τη ροή εργασίας ώστε να συμπεριλάβετε τα γενέθλια μέχρι το μέλλον.

Κατεβάστε τη ροή εργασίας υπενθύμισης γενεθλίων

Μπορείτε να τροποποιήσετε αυτήν τη μικρή εφαρμογή για να ρυθμίσετε πόσες επαφές εμφανίζονται στην ειδοποίηση, να αλλάξετε τι ειδοποιεί η ειδοποίηση, να επιλέξετε πότε πρέπει να είναι τα γενέθλιά της για να εμφανιστεί στην ειδοποίηση, να ταξινομήσετε τη λίστα με ονόματα και πολλά άλλα. Περισσότερο "

12 από 15

Διαγράψτε την τελευταία φωτογραφία που έχει αποθηκευτεί στη συσκευή σας

Διαγραφή της τελευταίας ροής εργασίας φωτογραφιών.

Εάν είστε ένας για να πάρετε πολλά προσωρινά screenshots ή πάντα να διαπιστώσετε ότι διαγράφετε θολή εικόνες που μόλις πήρε, τότε αυτή η ροή εργασίας θα γίνει γρήγορα ο καλύτερος φίλος σας.

Είναι πολύ πιο εύκολο να διαγράψετε τις πρόσφατες φωτογραφίες αντί να ανοίξετε την πλήρη εφαρμογή Φωτογραφίες μόνο για να καταργήσετε κάποιες φωτογραφίες.

Κάντε λήψη της διαγραφής της τελευταίας ροής εργασίας τελευταίας φωτογραφίας

Κάντε αυτό το Widget Σήμερα για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από την περιοχή ειδοποιήσεων ή την αρχική οθόνη και απλά να το πατήσετε μία φορά για να σας ζητηθεί αμέσως να διαγράψετε την τελευταία φωτογραφία που αποθηκεύσατε.

Συνεχίστε να τη χρησιμοποιείτε για να αφαιρέσετε τις πιο πρόσφατα προστεθείσες εικόνες. Για παράδειγμα, μπορείτε να πατήσετε μία φορά για να διαγράψετε την πιο πρόσφατη εικόνα και στη συνέχεια για να διαγράψετε τη νέα πιο πρόσφατη εικόνα και ούτω καθεξής.

Αν θέλετε, μπορείτε να προσαρμόσετε τον αριθμό των εικόνων ακόμα περισσότερο, όπως 10, αν θέλετε να ζητήσετε να διαγράψετε πολλές από αυτές. Μπορείτε ακόμη να συμπεριλάβετε ή να αποκλείσετε στιγμιότυπα οθόνης από αυτή τη ροή εργασίας. Περισσότερο "

13 από 15

Αναζήτηση κειμένου στο Google Chrome

Ροή εργασίας του Google Chrome για Αναζήτηση.

Το Safari είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για iPhones, iPads και iPod touch, επομένως είναι κοινό για άλλες εφαρμογές να ανοίγουν ιστοσελίδες στο Safari αντί για άλλα προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome.

Αυτή η ροή εργασιών είναι χρήσιμη αν βρίσκεστε πάντα ανοίγοντας το Chrome για να χρησιμοποιήσετε το Google. Απλώς επισημάνετε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε να αναζητήσετε στο Chrome και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το κουμπί Κοινή χρήση ... για να ανοίξετε αυτήν τη ροή εργασίας του Google Chrome.

Το κείμενο που επισημάνετε θα εισαχθεί σε ένα νέο αποτέλεσμα αναζήτησης στο Google στο Chrome. Αυτό λειτουργεί όχι μόνο από το Safari αλλά και από οποιαδήποτε εφαρμογή που σας επιτρέπει να επιλέξετε και να μοιραστείτε κείμενο.

Κάντε λήψη της ροής εργασίας του Google Chrome Search

Για να λειτουργήσει αυτή η ροή εργασίας, πρέπει να ρυθμιστεί ως ροή εργασίας επέκτασης ενέργειας . Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης στο Safari, πατώντας την εκτέλεση της ροής εργασιών θα ανοίξει το ίδιο κείμενο που επισημάνθηκε σε μια νέα αναζήτηση Google στο Google Chrome.

Μπόνους: Εάν σας αρέσει να ψάχνετε στο Chrome, ίσως σας αρέσει και η ροή εργασίας Open URL in Chrome που μπορεί να ανοίγει γρήγορα συνδέσμους από άλλα προγράμματα περιήγησης απευθείας στο Chrome. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως αυτή της αναζήτησης Google. Περισσότερο "

14 από 15

Καθαρισμός τελικών υπενθυμίσεων

Εκκαθάριση ροής εργασίας ολοκληρωμένων υπενθυμίσεων.

Είναι εύκολο να λάβετε υπενθυμίσεις στη συσκευή iOS, να τις απορρίψετε ή να τις ολοκληρώσετε και, στη συνέχεια, αφήστε τους να είναι στην εφαρμογή Υπενθυμίσεις. Αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να γεμίσετε την εφαρμογή με παλιές και άχρηστες υπενθυμίσεις.

Χρησιμοποιήστε τη ροή εργασίας Clean Cleaned Reminders για να απαλλαγείτε αμέσως από όλες τις ολοκληρωμένες υπενθυμίσεις που δεν χρειάζεστε.

Κάντε λήψη της ροής εργασίας Clean Clean Completed Reminders

Αυτή η ροή εργασιών είναι κατασκευασμένη με τρόπο που αναζητά μόνο ολοκληρωμένες υπενθυμίσεις, αλλά μπορείτε να προσθέσετε και άλλα φίλτρα, εάν θέλετε να βρείτε και να καταργήσετε συγκεκριμένες υπενθυμίσεις.

Για παράδειγμα, μπορείτε να καθαρίσετε υπενθυμίσεις από ορισμένες λίστες, να διαγράψετε μόνο υπενθυμίσεις που έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης, να διαγράψετε αυτές που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία δημιουργίας ή τίτλο, να αφαιρέσετε μόνο τις υπενθυμίσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί κλπ. - υπάρχουν πολλά φίλτρα μπορεί να ρυθμιστεί εδώ. Περισσότερο "

15 από 15

Αποστολή μηνύματος "Running Late" σχετικά με ένα συμβάν Ημερολογίου

Λειτουργία καθυστερημένης ροής εργασιών.

Εάν συχνά καθυστερείτε στα συμβάντα του ημερολογίου σας, αυτή η ροή εργασίας Running Late θα σας εξοικονομήσει χρόνο αφήνοντας κάποιον να ξέρει ότι δεν θα είστε εγκαίρως εκεί.

Όταν εκτελείτε αυτήν τη ροή εργασίας, μπορείτε να επιλέξετε ποιο συμβάν καθυστερείτε και ένα νέο παράθυρο μηνυμάτων κειμένου θα εισαγάγει αυτόματα το κείμενο " Εκτελέστε λίγο αργά στο <συμβάν>! Να υπάρχει <<χρόνος που χρειάζεται για να οδηγήσετε σε συμβάν> . "

Για παράδειγμα, εάν αργήσετε σε ένα παιχνίδι χόκεϊ με κάποιους φίλους, το μήνυμα θα μπορούσε να πει « τρέχει λίγο αργά στο χόκεϊ!

Κατεβάστε την τρέχουσα αργή ροή εργασιών

Από προεπιλογή, αυτή η ροή εργασίας θα λειτουργήσει ακριβώς όπως περιγράφηκε παραπάνω.

Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε πολλές αλλαγές σε αυτό για να προσαρμόσετε πραγματικά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί όχι μόνο με τα συμβάντα σας (ποια είναι αυτά που βρίσκει) αλλά και τι λέει το μήνυμα (οποιοδήποτε κείμενο μπορεί να αλλάξει), εάν πρέπει να είναι προεγκατεστημένη μια επαφή στο κουτί σύνθεσης και σε ποια εφαρμογή θα αποσταλεί το μήνυμα (ίσως προτιμάτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή το WhatsApp). Περισσότερο "