Τι είναι το αρχείο ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ-MS;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε τα αρχεία SEARCH-MS

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου SEARCH-MS είναι ένα αρχείο δεδομένων αναζήτησης των Windows Vista που σας επιτρέπει να κάνετε αναζητήσεις αρχείων μέσω του λειτουργικού συστήματος Windows.

Οι αναζητήσεις που έγιναν στα Windows Vista λειτουργούν επειδή η ενότητα στοιχείων ευρετηρίου αναζήτησης των Windows Vista παρακολουθεί τις αλλαγές που έγιναν στα αρχεία και τις αποθηκεύει σε ένα αρχείο ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ-MS, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιείται για την ταχεία εύρεση αυτών των αρχείων σε όλο τον υπολογιστή.

Τα αρχεία SEARCH-MS βασίζονται στη μορφή αρχείου XML , πράγμα που σημαίνει ότι είναι αρχεία κειμένου που περιέχουν μόνο καταχωρήσεις κειμένου.

Σημείωση: Τα αρχεία SEARCH-MS είναι διαφορετικά από τα αρχεία MS, τα οποία είναι είτε αρχεία Maxwell ή 3ds Max. Επίσης, δεν σχετίζονται με αρχεία που τελειώνουν με το XRM-MS .

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ-MS

Το εργαλείο που χρησιμοποιεί πραγματικά αρχεία SEARCH-MS περιλαμβάνεται στα Windows Vista, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κατεβάσετε τίποτα για να κάνετε το έργο αρχείων. Ούτε υπάρχει λόγος να ανοίξετε με μη αυτόματο τρόπο ένα αρχείο SEARCH-MS για την πρόθεση "εκκίνησης" ή "εκκίνησης" του αρχείου όπως θα κάνατε με άλλους τύπους αρχείων (όπως τα αρχεία εφαρμογών EXE ή τα αρχεία ήχου MP3 ).

Τα αρχεία SEARCH-MS αποθηκεύονται στα Windows Vista στο φάκελο C: \ Users \ \ Searches \ . Σε αυτό υπάρχουν διάφορα αρχεία που έχουν όλα την επέκταση αρχείου .SEARCH-MS. ονόματα παντού, ευρετηριασμένες τοποθεσίες, πρόσφατα έγγραφα, πρόσφατο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πρόσφατη μουσική, πρόσφατες εικόνες και βίντεο, πρόσφατα αλλάχθηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου .

Άνοιγμα οποιουδήποτε από αυτά τα αρχεία SEARCH-MS θα ξεκινήσει μια αναζήτηση αρχείων χρησιμοποιώντας αυτές τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις. Για παράδειγμα, ανοίγοντας το Recent Documents.search-ms θα εμφανιστούν τα πιο πρόσφατα χρησιμοποιημένα σας έγγραφα.

Η Microsoft έχει μερικά παραδείγματα (που βλέπουν εδώ) για τα περιεχόμενα των διαφόρων αρχείων ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ-MS. Δεδομένου ότι πρόκειται για καθαρά αρχεία κειμένου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε επεξεργαστή κειμένου για να τα ανοίξετε, όπως το Σημειωματάριο στα Windows ή ένα πρόγραμμα από τη λίστα των Καλύτερων Επεξεργαστών Κειμένου .

Συμβουλή: Για να ανοίξετε ένα αρχείο SEARCH-MS σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, δεν μπορείτε απλώς να κάνετε διπλό κλικ (ή να αγγίξετε δύο φορές) το αρχείο και να περιμένετε να ανοίξει σε αυτό το πρόγραμμα. Αντ 'αυτού, πρέπει πρώτα να ανοίξετε τον επεξεργαστή κειμένου και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Open για να βρείτε το αρχείο SEARCH-MS που θέλετε να διαβάσετε.

Σημείωση: Αν χρειαστεί να ανοίξετε ένα αρχείο .MS αντί για το Maxwell Script ή τη μορφή 3ds Max Script, δοκιμάστε Maxwell ή 3ds Max. Αυτά τα αρχεία MS ενδέχεται να ανοίξουν και σε έναν επεξεργαστή κειμένου.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ-MS

Η αλλαγή του τύπου αρχείου ενός αρχείου ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ-MS θα καταστήσει τη συγκεκριμένη λειτουργία αναζήτησης παύσει να λειτουργεί. Δεν πρέπει να υπάρχει λόγος να αλλάξετε την επέκταση αρχείου ή να κάνετε μετατροπή ενός αρχείου ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ-MS για να λειτουργήσει στα Windows.

Το μόνο σενάριο όπου μπορεί να θέλετε να μετατρέψετε ένα αρχείο SEARCH-MS είναι εάν θέλετε να έχετε ένα αντίγραφο των περιεχομένων του αρχείου σε διαφορετική μορφή.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ανοίξετε ένα αρχείο SEARCH-MS στο Notepad ++ και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε το ανοιχτό αρχείο ως αρχείο TXT αν θέλετε να διαβάσετε εύκολα τα περιεχόμενα σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου. Οι μετατροπείς ειδικών αρχείων ενδέχεται στη συνέχεια να μπορούν να μετατρέψουν το αρχείο TXT σε άλλες μορφές όπως το PDF , CSV , XML ή μια ποικιλία μορφών αρχείων εικόνας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αρχεία SEARCH-MS

Τα αρχεία ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ-MS μοιάζουν με φακέλους και ο καθένας φέρει την ετικέτα "Φάκελος αναζήτησης" στην Εξερεύνηση των Windows ως τύπος αρχείου. Ωστόσο, αυτά εξακολουθούν να είναι αρχεία όπως οποιαδήποτε άλλη, όπως μπορείτε να δείτε στα παραδείγματα της Microsoft που συνδέονται παραπάνω.

Η δημιουργία ευρετηρίου μπορεί να απενεργοποιηθεί στα Windows Vista σταματώντας την υπηρεσία "Αναζήτηση των Windows". Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της συντόμευσης υπηρεσιών στα Εργαλεία διαχείρισης .

Σημείωση: Πρέπει να μετατρέψετε ένα αρχείο .MS; Αυτά πιθανότατα μπορούν να μετατραπούν με το πρόγραμμα Maxwell ή 3ds Max που αναφέρθηκε παραπάνω.

Περισσότερες Βοήθεια με τα αρχεία SEARCH-MS

Εάν είστε βέβαιοι ότι έχετε ένα αρχείο SEARCH-MS, αλλά δεν λειτουργεί όπως νομίζετε ότι πρέπει, ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου στα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω ποια προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου SEARCH-MS και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.

Θυμηθείτε ότι τα αρχεία που τελειώνουν με .MS δεν είναι τα ίδια με εκείνα των οποίων το επίθεμα είναι .SEARCH-MS. Κοιτάξτε ξανά τις παραπάνω ενότητες που μιλάνε για αρχεία MS, αν αυτό είναι το είδος του αρχείου που πρέπει να ανοίξετε.