Γιατί θα λατρέψετε το μνήμη «Tard the Grumpy Cat»

Η ιστορία ενός από τα αγαπημένα μωρά-άξια αιλουροειδών του Διαδικτύου

Δεν είναι μυστικό ότι το Διαδίκτυο αγαπά απολύτως τις γάτες. Είναι χαριτωμένοι, είναι τεμπέλης και δεν μπορούμε να τους πάρουμε αρκετό. Αλλά εξοικειώνεστε με το μωρό Tard the Grumpy Cat;

Ποιος είναι ο Tard ο γαμώτος γάτας;

Το Tard the Grumpy Cat είναι ένας διασημότητα στο Διαδίκτυο που έχει κερδίσει την παγκόσμια αναγνώριση για τα ξεκαρδιστικά χαρακτηριστικά του προσώπου, τα οποία την κάνουν να μοιάζει σαν να μπερδεύεται μόνιμα. Τα κορυφαία μέρη των ματιών της είναι ελαφρώς αυλακωμένα και το στόμα της διαμορφώνεται φυσικά σε μια ισχυρή καμπύλη προς τα κάτω. Σίγουρα δεν μοιάζει με ένα πολύ χαρούμενο γατάκι, και ειρωνικά, αυτό ακριβώς την κάνει τόσο αξιαγάπητη!

Ακόμα κι αν φαίνεται τόσο δυσαρεστημένος, είναι δύσκολο να μην βρεθεί εντελώς αξιολάτρευτο την ίδια στιγμή. Φαίνεται ότι ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ μια γάτα με μια τέτοια έκφραση του προσώπου.

Συνιστάται: 10 Πολύ γνωστές γάτες στο Διαδίκτυο

Πώς ο Ταρντς ο Γουρμπις Γάτσα έγινε τόσο διάσημος;

Αν θέλετε να μάθετε την ιστορία του Τάρντ, συνιστούμε να ελέγξετε την επίσημη ιστοσελίδα της στο GrumpyCats.com, η οποία δημιουργήθηκε από τους ιδιοκτήτες της. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, μια φωτογραφία του Tard δημοσιεύτηκε στο Reddit το Σεπτέμβριο του 2012.

Όταν κάτι καλό χτυπά Reddit , δεν υπάρχει καμία διακοπή από το να πάρει έναν τόνο των απόψεων και πολλά upvotes από τους χρήστες που την εγκρίνουν. Οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν πεπεισμένοι ότι η αρχική φωτογραφία του Tard ήταν πραγματικά photoshopped για να κάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φαίνονται ιδιαίτερα γκρινιάρης.

Οι ιδιοκτήτες του Tard έβαλαν βίντεο από αυτήν για να αποδείξουν ότι πραγματικά μοιάζει φυσικά κακομεταβλητό και τα βίντεο έγιναν ιογενή λίγο αργότερα. Το GrumpyCats.com δημιουργήθηκε έτσι ώστε ολόκληρος ο κόσμος να μπορεί να απολαμβάνει φωτογραφίες από το Tard και οι νέες φωτογραφίες ή βίντεο της να μεταφορτώνονται εκεί σχεδόν καθημερινά.

Tard είναι πραγματικά πολύ φιλικό και αγαπά να κρατηθεί και τρίβεται, σύμφωνα με το τμήμα Q & A στο GrumpyCats.com. Στα περισσότερα από τα βίντεο, φαίνεται τόσο παιχνιδιάρης όσο και κάθε άλλη τακτική γάτα.

Συνιστάται: Atchoum η γάτα είναι το νεότερο αγαπημένο γάτα του Διαδικτύου

Κακομεταχειρισμένα Memes Cat

Μόλις μοιραζόταν η εικόνα του Tard, οι Redditors πήγαν να δουλέψουν για τη δημιουργία μιμ. Τώρα μπορείτε να βρείτε αρκετές παραλλαγές της γκρινιάρης εικόνας του Tard σε όλο τον ιστό, με διαφορετικές λεζάντες στην εικονική λευκή γραμματοσειρά Impact.

Ένα από τα πιο δημοφιλή Grumpy Cat meme είναι αυτό που φέρει την επικεφαλίδα να πει, "Είχα διασκέδαση μία φορά. Ήταν τρομερό. "Για να ελέγξετε περισσότερα από αυτά, ρίξτε μια ματιά στο Know Your Meme ή αναζητήστε" γκρινιάρι γάτα "στο Tumblr.

Η άνοδος της Κακομαθητής Γάτας στο Internet Stardom

Από τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Tard the Grumpy Cat έχει πάνω από 8 εκατομμύρια αρετές στο Facebook . Λίγους μήνες μετά την εισαγωγή της στον κοινωνικό ιστό το 2012, ξεκίνησε τη δική της σειρά με μπλουζάκια και αναρτήθηκε για μια ιστορία στο NBC News.

Tard είναι ίσως το γάτα ισοδύναμο του Boo the Dog online. Είναι το αντίθετο χαρακτήρα του χαμογελαστό σκυλί, αλλά μια γκρινιάδα γάτα φαίνεται να ήταν ακριβώς αυτό που χρειάζεται το Διαδίκτυο.

Επόμενο συνιστώμενο άρθρο: 10 Απίστευτα πράγματα Grumpy Cat έχει επιτευχθεί