Προτού να γίνετε ανεξάρτητος προγραμματιστής εφαρμογών για κινητά

Η ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά έχει σηκωθεί σήμερα. Με την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για εφαρμογές smartphone , αυτό το πεδίο είναι γεμάτο από προγραμματιστές της Apple, του Android και του BlackBerry. Η υποβολή της εφαρμογής σας έγινε πολύ πιο εύκολη, καθώς τα μεγάλα καταστήματα εφαρμογών χαλάρωσαν τους περιορισμούς τους . Τα περισσότερα καταστήματα εφαρμογών χρεώνουν ένα ονομαστικό τέλος εγγραφής, γεγονός που το καθιστά πιο προσοδοφόρο για τον προγραμματιστή εφαρμογών . Αλλά μπορεί ένας ανεξάρτητος προγραμματιστής εφαρμογών για κινητά να κερδίσει πραγματικά πολύ από την ανεξάρτητη κατοχή του; Αξίζει να γίνει ανεξάρτητος ανεξάρτητος προγραμματιστής κινητής τηλεφωνίας;

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του να γίνεις κατασκευαστής κινητών προγραμματιστών

Εδώ είναι πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν αποφασίσετε να γίνετε ανεξάρτητος προγραμματιστής εφαρμογών για κινητά.

Κάθε App Store έχει τα μειονεκτήματά του

Κάθε ένα από τα σημαντικότερα καταστήματα εφαρμογών έρχεται με τα μοναδικά μειονεκτήματά του.

Τέλη εγγραφής

Οι περισσότερες πλατφόρμες για κινητά απαιτούν από εσάς να καταβάλετε ένα αρχικό τέλος εγγραφής. Ενώ το Apple App Store χρεώνει τους προγραμματιστές ετήσια αμοιβή $ 99, το Android Market είναι πολύ φθηνότερο σε ένα εφάπαξ τέλος εγγραφής $ 25. Το BlackBerry World χρεώνει μια εφάπαξ αμοιβή $ 100. Το Nokia Ovi χρεώνει ένα εφάπαξ τέλος εγγραφής ύψους $ 73, αλλά προσθέτει και άλλα τέλη υπογραφής όπως και όταν ισχύει.

Το Android Market λειτουργεί το λιγότερο ακριβό για εσάς, ενώ το Symbian είναι το πιο δαπανηρό.

Όπως μπορείτε να δείτε, πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το κόστος που θα υποστείτε όσον αφορά τα τέλη εγγραφής και υπογραφής για κάθε ένα από αυτά τα καταστήματα εφαρμογών.

Πώς να αναπτύξετε μια οικονομικά αποδοτική κινητή πλατφόρμα

Τέλη Εγγραφής Εταιρείας

Ορισμένα καταστήματα εφαρμογών σας χρεώνουν επίσης τα λεγόμενα "τέλη εγγραφής εταιρείας", τα οποία είναι μια αμοιβή για να πιστοποιήσετε ότι η εφαρμογή σας έχει «επαληθευτεί και δοκιμαστεί» στην αγορά τους. Σε αυτό το χρονικό σημείο, το Symbian είναι μια πλατφόρμα που χρεώνει ένα υψηλό τέλος εγγραφής της εταιρείας. Το App App Store της Apple σας χρεώνει μια χρέωση για την πώληση της εφαρμογής σας στο κατάστημά της. Οι περισσότερες άλλες πλατφόρμες είναι δωρεάν και μπορείτε να κάνετε λήψη και χρήση του SDK χωρίς να φοβάστε τους παραπάνω περιορισμούς.

Φυσικά, η πληρωμή των τελών πιστοποίησης είναι προαιρετική και απαιτείται μόνο εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε ορισμένα προηγμένα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης αγοράς εφαρμογών.

Android OS Vs. Apple iOS - Ποιο είναι το καλύτερο για τους προγραμματιστές;

Επιτροπή App Store

Τα περισσότερα από τα μεγάλα καταστήματα εφαρμογών σας χρεώνουν προμήθεια 30% για τις πωλήσεις της εφαρμογής σας στην αγορά τους.

Το BlackBerry World χρεώνει μόνο το 20% της προμήθειας.

Το webOS πληρώνει τους προγραμματιστές τους μέσω του PayPal , το οποίο μειώνει περαιτέρω την προμήθειά σας. Ως εκ τούτου, αυτό μπορεί να μην είναι ένα εξαιρετικά βιώσιμο για εσάς, επιστρέφει-σοφός, ειδικά αν είστε κατασκευαστής εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ.

Πώς να κερδίσετε χρήματα με την πώληση δωρεάν εφαρμογών

Σπάσιμο Ακόμη

Είναι σημαντικό να εξετάσετε την τιμολόγηση της εφαρμογής σας, καθώς πρέπει τελικά να σπάσετε ακόμη και τα έξοδα και τις αποδόσεις σας.

Τα περισσότερα από τα μεγάλα καταστήματα εφαρμογών ορίζουν ένα ελάχιστο σημείο τιμής 99c. Μόνο ο BlackBerry World έχει ελάχιστη τιμή $ 2.99.

Αυτό δείχνει ότι θα είστε σε θέση να ανακτήσετε την αρχική επένδυσή σας χωρίς πολύ κόπο. Επομένως, δεν υπάρχει εδώ σημαντικός παράγοντας κινδύνου.

Πώς να τιμολογήσετε την εφαρμογή σας για κινητά

Στην πραγματικότητα κερδίζει από την εφαρμογή σας

Ο στόχος σας δεν είναι μόνο να σπάσετε ακόμη, αλλά και να κάνετε ένα αξιοπρεπές ποσό κάθε μήνα, από τις πωλήσεις της εφαρμογής σας. Για αυτό, θα πρέπει πρώτα να αποφασίσετε ένα ποσό στόχου που θέλετε να κερδίσετε και με βάση αυτό, δείτε αν μπορείτε να καταφέρετε να δημιουργήσετε τον όγκο των πωλήσεων που απαιτείται για να κάνετε αυτό το μεγάλο ποσό κέρδους.

Ενώ προβάλλετε αυτό το ποσό, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το μέγεθος της συγκεκριμένης αγοράς στην οποία στοχεύετε. Αυτή τη στιγμή, η Apple και η Google βρίσκονται στην κορυφή της σειράς. Ως εκ τούτου, αυτά έχουν επίσης τον μεγαλύτερο αριθμό χρηστών εφαρμογών, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να κάνετε κέρδη σε αυτές τις αγορές.

Πώς να κερδίσετε χρήματα για την εφαρμογή σας για κινητά

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, μπορείτε σίγουρα να κάνετε τα κέρδη ως ανεξάρτητος προγραμματιστής εφαρμογών για κινητά. Αλλά πόσα μπορείτε να κάνετε κάθε μήνα εξαρτάται από το κόστος σας, τις προσπάθειες μάρκετίνγκ σας, τον όγκο πωλήσεων και ούτω καθεξής. Αναλύστε λεπτομερώς κάθε πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας πριν επιλέξετε την επιλεγμένη πλατφόρμα ή πλατφόρμες και, στη συνέχεια, προχωρήστε και αναπτύξτε εφαρμογές για το ίδιο.

Όλα τα καλύτερα στην επιχείρησή σας!