Πώς να μετακινήσετε το Podcast σας ή το ραδιόφωνο Internet Show στο AM, FM ή Satellite Radio

01 από 07

Επισκόπηση: Έντυπο για τη μετακίνηση του περιεχομένου σας σε άλλες πλατφόρμες

Πώς να μετακινήσετε το Podcast σας ή το ραδιόφωνο Internet Show στο AM, FM ή Satellite Radio. Γραφικά: Corey Deitz
Είναι αστείο: οι άνθρωποι λένε πάντα ότι το παραδοσιακό ραδιόφωνο (AM και FM) είναι νεκροί. Παρόλα αυτά, λαμβάνω πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από άτομα που εκτελούν podcast και ραδιοφωνικές εκπομπές στο Διαδίκτυο που θέλουν να μάθουν πώς να αποκτήσουν το περιεχόμενό τους σε AM, FM ή δορυφορικό ραδιόφωνο.

Με κάνει να πιστεύω ότι εξακολουθεί να υπάρχει πολύς σεβασμός για το ραδιόφωνο, εκτός από το Διαδίκτυο.

Αυτό που πρόκειται να περιγράψω για σας είναι ένα σχέδιο, ένα σχέδιο των ειδών, για να σας βοηθήσει να μετακινήσετε το Podcast ή το ραδιόφωνο Internet σας σε μια μεγαλύτερη πλατφόρμα όπως AM, FM ή Satellite. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν υπάρχει "μαγική σφαίρα" εδώ. Θα σας δώσω μια κατεύθυνση. Αυτό που πρέπει να φέρετε στο τραπέζι είναι:

1. Εξαιρετικό περιεχόμενο (ποια είναι η συζήτησή σας για το παρόν ή το παρόν στο Podcast σας ή στο Internet Radio show)

2. Μια καυτή επιθυμία για επιτυχία και μια προθυμία να κάνουμε κάποια εργασία

02 του 07

Βήμα 1: Έχετε ήδη μια εκπομπή Podcast ή Internet Radio

Πώς να μετακινήσετε το Podcast σας ή το ραδιόφωνο Internet Show στο AM, FM ή Satellite Radio. Γραφικά: Corey Deitz

Αν δεν το κάνετε, σταματήστε εδώ και διαβάστε:

Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας ραδιοφωνικό πρόγραμμα σε 6 εύκολα βήματα

03 του 07

Βήμα 2: Δημιουργήστε μια επίδειξη

Πώς να μετακινήσετε το Podcast σας ή το ραδιόφωνο Internet Show στο AM, FM ή Satellite Radio. Γραφικά: Corey Deitz

Εδώ είναι μερικά κρύα σκληρά γεγονότα: κανείς δεν έχει πολύ χρόνο για εσάς - ειδικά τους Προγραμματιστές και τους ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αν πάρετε ένα παράθυρο ευκαιρίας καλύτερα να το κάνει γρήγορο και κηλίδα.

Το demo που δημιουργείτε για την εκπομπή σας Podcast ή Internet Radio δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 5 λεπτά. Τις περισσότερες φορές, δεν θα έχετε περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα για να κάνετε μια εντύπωση, επειδή οι άνθρωποι που κάνουν επιλογές προγραμματισμού είτε γνωρίζουν τι ψάχνουν και σας κρίνουν εναντίον αυτού του προτύπου είτε ακούνε κάτι που είναι τόσο καινούριο, φρέσκο, και μοναδικό απαιτεί περισσότερη προσοχή.

Εάν περάσετε τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα και ένας Προγραμματιστής ακούει όλα τα πέντε λεπτά του demo σας, αυτό είναι υπέροχο. Πιστέψτε με: αν δεν είναι αρκετά πέντε λεπτά, θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερα.

Δεδομένου ότι τα πρώτα 30 ή 45 δευτερόλεπτα είναι τόσο σημαντικά, βεβαιωθείτε ότι το demo σας ξεκινά με κάτι που είναι απολύτως πριτσίνωμα και επιθετική. Βρείτε ένα απόσπασμα ήχου που προβάλλει τα ταλέντα σας ή την εμφάνισή σας στο καλύτερο δυνατό φως. Θυμηθείτε: ένα demo μπορεί να επεξεργαστεί μαζί σε μια μορφή μοντάζ ήχου. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσει τη συσχέτιση ενός τυπικού ραδιοεπικοινωνίας Aircheck.

Επισήμανση της επίδειξης με το Podcast ή το όνομα εμφάνισης και βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει τα στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του αριθμού τηλεφώνου και του ιστότοπου.

Συμπεριλάβετε με το demo σας ένα σύντομο συνοδευτικό επιστολόχαρτο και ένα ένα-sheeter: όλες τις πληροφορίες που είναι σημαντικές για την εμφάνισή σας σε ένα πρότυπο φύλλο χαρτιού. Εκτός από το γεγονός ότι δεν έχετε πολύ χρόνο να ακούσετε τα demos, οι Διευθυντές Προγραμμάτων δεν θέλουν να διαβάσουν μια μακρά ιστορία του τι κάνετε. Δώστε τους "Ποιος, τι, πού, πότε και γιατί". Αν έχετε στατιστικά στοιχεία σχετικά με την τρέχουσα ακρόαση ή οποιαδήποτε εντυπωσιακή δημογραφική πληροφορία σχετικά με το ακροατήριό σας, συμπεριλάβετε και αυτό.

04 του 07

Βήμα 3: Αγοράστε το demo σας γύρω

Πώς να μετακινήσετε το Podcast σας ή το ραδιόφωνο Internet Show στο AM, FM ή Satellite Radio. Γραφικά: Corey Deitz
Στοχεύστε στους τοπικούς σας σταθμούς

Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν είτε να πληρώνονται για τη ραδιοφωνική τους εκπομπή, να κερδίζουν εισόδημα από τις διαφημίσεις που πωλούνται κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους, ή τουλάχιστον να το κάνουν δωρεάν και να επωφελούνται από τη χρήση τους ως πλατφόρμα για την προώθηση των συμφερόντων τους και για να τους μετατρέψουν σε κάτι ακόμα μεγαλύτερο .

Εάν δεν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ραδιοφωνικό χρόνο σε έναν τοπικό σταθμό, το επόμενο καλύτερο είναι να πείσετε τον Διευθυντή Προγράμματος ότι έχετε κάποιο περιεχόμενο που θα τον ωφελήσει. Αφιερώστε λίγο χρόνο και ακούστε τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς σας, ειδικά τα Σαββατοκύριακα. Τα Σαββατοκύριακα είναι ο ασθενής σύνδεσμος για το AM και το FM, επειδή οι σταθμοί συχνά αναλαμβάνουν φτηνό κοινοπρακτικό ή δορυφορικό προγραμματισμό για να γεμίσουν το κενό, αν δεν μπορούν να αυτοματοποιήσουν και να φωνήσουν. Αυτό ισχύει για πολλούς σταθμούς ομιλίας.

Ακούστε τι κάνουν ήδη αυτοί οι σταθμοί και προσπαθήστε να χτίσετε μια υπόθεση για να σας δώσουμε μια βολή με την εκπομπή σας Podcast ή Internet Radio. Αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να βρείτε μια καλή σχέση μεταξύ ενός τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού και του δημογραφικού που εξυπηρετεί και τι κάνετε στην εκπομπή σας.

Στείλτε e-mail σε CD ή στείλτε το demo και τα γραπτά σας υλικά στον Διευθυντή Προγράμματος. Συνέχεια με τηλεφωνική κλήση ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Περιμένετε να αγνοηθεί. Αυτό είναι όπου πρόκειται να πάρει απογοητευτικό. Εργαστείτε σε διάφορους σταθμούς ταυτόχρονα και συνεχίστε να τις σφυροκοπείτε. Δείτε εάν μπορείτε να λάβετε κάποια ανατροφοδότηση σχετικά με το περιεχόμενό σας και να ρωτήσετε τι θα μπορούσατε να βελτιώσετε και να κάνετε πιο προσεκτικοί για το σταθμό. Καταλάβετε ότι αυτό που κάνετε θα μπορούσε να βελτιωθεί και να αγκαλιάσει οποιαδήποτε κριτική. Ενσωματώστε τις προτάσεις σε μια νέα επίδειξη και ξεκινήστε ξανά.

05 του 07

Βήμα 4: Εξαπατήστε ένα μικρό κομμάτι με μετρητά

Πώς να μετακινήσετε το Podcast σας ή το ραδιόφωνο Internet Show στο AM, FM ή Satellite Radio. Γραφικά: Corey Deitz

Έχετε ακούσει ποτέ ένα πρόγραμμα Σαββατοκύριακου σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό ομιλίας σχετικά με την κηπουρική ή την επισκευή στο σπίτι ή πώς να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας να λειτουργεί καλύτερα; Δεν μιλώ για εθνικά προγράμματα αλλά για τοπικές εκπομπές που φιλοξενούνται από τοπικούς επιχειρηματίες ή χομπίστες που έχουν πάθος για ένα θέμα και τη γνώση για να το συζητήσουν και να απαντήσουν σε ερωτήσεις.

Ακριβώς πώς αυτοί οι άνθρωποι παίρνουν τα δικά τους ραδιοφωνικά shows;

Όταν πρόκειται για το εμπορικό AM και FM, θα πρέπει να καταλάβετε ότι το κύριο κίνητρο είναι τα έσοδα και αν μπορείτε να βοηθήσετε στην επίτευξη αυτού του στόχου, μπορεί να κάνετε μια ραδιοφωνική εκπομπή. Ένας τοπικός σταθμός μπορεί να κερδίσει χρήματα αν μια εκπομπή είναι καλά ληφθεί από τους ακροατές του ή / και έχει καλές αξιολογήσεις. Ο δημοφιλής προγραμματισμός προσελκύει διαφημιστές και το τμήμα πωλήσεων του ραδιοφωνικού σταθμού θα πουλάει διαφημίσεις σε διάφορους πελάτες.

Αλλά, πολλοί σταθμοί θα τρέχουν επίσης προγραμματισμό με πληρωμή - και μετρητά τον έλεγχο αν κάποιος ακούει ή όχι. Ας πούμε ότι είμαι υδραυλικός και θέλω να κάνω μια επίδειξη τα Σάββατα για το πώς να κάνω επισκευές υδραυλικών στο σπίτι ενώ ταυτόχρονα συνδέω την επιχείρησή μου. Υπάρχουν πολλοί σταθμοί που θα σας πουλήσουν 30 ή 60 λεπτά χρόνου, ειδικά αν συμφωνείτε να πληρώσετε το "top of the card rate" ή ένα ασφάλιστρο. Το πρώτο άτομο που πρέπει να μιλήσετε στο σταθμό είναι εκπρόσωπος πωλήσεων και όχι διευθυντής προγράμματος.

Εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά χρόνο και είστε πρόθυμοι να πληρώσετε, ο Αντιπρόσωπος Πωλήσεων ή ο Εκτελεστικός Λογαριασμός θα σας προσκομίσει στο γραφείο του Διευθυντή Προγράμματος. Φυσικά, μπορεί να μην έχετε το ακριβές χρονικό διάστημα που θέλετε και συχνά, ένας επιμελής Διευθυντής Προγράμματος θα επιμείνει ώστε να μπορέσετε να διεξάγετε μια καταγεγραμμένη εκπομπή. Αλλά, εάν πληρώσετε ένα ασφάλιστρο για τη δική σας εκπομπή, ο σταθμός πιθανότατα θα σας προσφέρει έναν μηχανικό / παραγωγό, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την εκμάθηση του τεχνικού τέλους των πραγμάτων. Επιπλέον, όταν αγοράζετε το δικό σας χρόνο, μπορείτε να προωθήσετε τη δική σας ιστοσελίδα, τα προϊόντα ή ακόμα και να πουλήσετε τους δικούς σας χορηγούς.

06 του 07

Βήμα 5: Μετάβαση στο δορυφόρο

Πώς να μετακινήσετε το Podcast σας ή το ραδιόφωνο Internet Show στο AM, FM ή Satellite Radio. Γραφικά: Corey Deitz
XM δορυφορικό ραδιόφωνο

Το XM Satellite Radio λέει:

"Αν έχετε μια ιδέα για μια εκπομπή σε ένα συγκεκριμένο κανάλι, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βήμα BRIEF concept στον διευθυντή προγράμματος για το συγκεκριμένο κανάλι ή τη διεύθυνση καναλιού που έχει οριστεί. Τα περισσότερα κανάλια διαθέτουν πληροφορίες επικοινωνίας στη σελίδα dedicated channel του XM δικτυακός τόπος.

Εάν έχετε μια ιδέα για μια εκπομπή, αλλά δεν είστε σίγουροι ποιο XM κανάλι θα ήταν το καλύτερο, Ή έχετε μια ιδέα για ένα κανάλι, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα βήμα σύντομης ιδέας στο programming@xmradio.com.

Παρακαλείσθε να μην στείλετε ένα ανεπιθύμητο βήμα σε κάποιον εκτός του προγραμματισμού XM και ζητήστε να προωθηθεί εσωτερικά στο κατάλληλο άτομο. Δεν είναι επίσης καλή ιδέα να τοποθετήσετε τις ιδέες προγραμματισμού στο τηλέφωνό σας, ακόμα κι αν είναι μια κατάλληλη επαφή. Stick με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Συμπεριλάβετε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σας με το βήμα σας, αλλά μην καλέσετε ή στείλτε e-mail στην XM για να παρακολουθήσετε την υποβληθείσα ιδέα προγραμματισμού. "

Δορυφορικό ραδιόφωνο SIRIUS

Το SIRIUS Satellite Radio λέει:

Στείλτε προτάσεις στο ideas@sirius-radio.com.

07 του 07

Βήμα 5: Πιστέψτε

Πώς να μετακινήσετε το Podcast σας ή το ραδιόφωνο Internet Show στο AM, FM ή Satellite Radio. Γραφικά: Corey Deitz
Μερικές φορές, το πιο δύσκολο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας. Μπορεί να έχετε ένα σπουδαίο podcast ή μια εκπομπή στο Internet Radio αλλά να πείσετε τον υπόλοιπο κόσμο - ή τουλάχιστον κάποιον που έχει την εξουσία να κάνει κάτι γι 'αυτό - δεν είναι πάντα εύκολο.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάθε ευκαιρία που μπορείτε για να τοποθετήσετε τις ιδέες σας σε άτομα που μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσουν. Αποφύγετε να είστε αλαζονικοί ή έτοιμοι, αλλά μην είστε πολύ ταπεινοί. Εξασφαλίστε την εμπιστοσύνη στο προϊόν σας και θυμηθείτε: κάθε ταξίδι ξεκινάει με ένα βήμα. Απλώς δεσμεύστε να ξεκινήσετε και να προχωρήσετε.