Τρόποι για να κλείσετε γρήγορα το πρόγραμμα περιήγησης

Πώς να αποφύγετε να πιάσετε χαλάρωση στη δουλειά

Είμαστε όλοι εκεί. Τα πράγματα είναι αργά στην δουλειά και βρίσκεστε κάπου που δεν πρέπει να είστε, όπως παίζοντας ένα παιχνίδι online Scrabble ή παρακολουθώντας κάποια οδυνηρά απαίσια απόδοση του εθνικού ύμνου στο YouTube . Χωρίς προειδοποίηση, το αφεντικό έρχεται περπατώντας μέσα. Σε κατάσταση πανικού, μπερδεύετε με το ποντίκι και το πληκτρολόγιό σας σε μια προσπάθεια να κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης πριν είναι πολύ αργά. Δεν υπάρχει τέτοια τύχη, καθώς οι έξι θανατηφόρες λέξεις γεμίζουν τον αέρα στην καμπίνα σας: "Τι είναι αυτό στην οθόνη σας;"

Μην αφήνετε αυτό να σας συμβεί. Οι συντομεύσεις πληκτρολογίου μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκρύψετε ή να τερματίσετε τη λειτουργία του περιηγητή σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ανοίξει κάποιο σημαντικό έργο στο πρόγραμμα περιήγησής σας αν σκοπεύετε να κλείσετε την εφαρμογή.

Πώς να κλείσετε γρήγορα προγράμματα περιήγησης στο Web σε υπολογιστή Windows

Ακρη

Google Chrome

Internet Explorer

Firefox

ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Συνδυασμοί πληκτρολογίων Quick-Close Mac OS X και MacOS

Σημείωση : Στα παλαιότερα πληκτρολόγια Mac το πλήκτρο εντολών είναι το πλήκτρο Apple. Σημειώστε επίσης ότι σε Mac OS X, η χρήση του Hide είναι αισθητά ταχύτερη από τη χρήση του Quit.

Χρώμιο

Firefox

ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Σαφάρι

Κλείσιμο του προγράμματος περιήγησης στο Chrome OS

Google Chrome